../images/Emo86.gifפרק 121 - עונה שנייה../images/Emo86.gif
קודם כל כמה דברים בקשר לפרק הקודם ...
הפרק הקודם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=92732518
משפטי מחץ מהפרק הקודם
עובד:אני מלך השערים של העונה!,יפית:מעניין מאיזה גולים..
תום:אז מה הבעיה? אין מספיק תורמים בארץ?, יפית:הוא סוג דם O
אשלי:אני הולכת ללמוד קולנוע, טובה:אם ייצא ממך משהו,שפילברג!
פרק 121
אדי:איזה אמת? סמדר:אדי,מה אתה עושה פה? ליאן:טוב,אני ירדתי לנוח במיטה...*יורדת* סמדר:אז,מה אתה עושה פה? אדי:רציתי לבקר אותך,לספר משהו,דפקתי בדלת ואף אחד לא ענה אז נכנסתי.. סמדר:מה רצית לספר לי? אדי:אני..אני מצאתי את אימא שלי פתיח. טוטו חן.צהריים. דוד:אל תשאלי מה קרה.. טובה:מה קרה??!?! (צועקת ונרגעת) זאת אומרת,מה כבר יכול לקרות אחרי מה שקרה עם סער? דוד:זה לא משהו רע,זה בקשר לאחיינית שלי טובה:נו... דוד:היא אמור להגיע ב.. בר (אותה "תשחק" קרין מגריזו): היי דוד דוד! דוד:שלום מתוקה,כמה התגעגעתי *מתחבקים*,טובה תכירי,זו אחיינית שלי,בר טובה:היי!! נעים להכיר דוד:בר,זאת
אישתי טובה בר:היי..נעים להכיר..מזל טוב דירה טוקו ואלונה.צהריים. טוקו:נו,אל תדאגי,נמצא אותה,זה לא יעזור כל היום רק לבכות אלונה:אני יודעת מאמי,אבל אני חייה למצוא אותה,היה לה חיוך מרסק... טוקו:בואי,תני לי חיבוק *מתחבקים* חדר סמדר.צהריים. אדי:כן,איציק סיפר לי סמדר:יו,איזו הקלה,אני ממש שמחה,לא ידעתי מה להגיד לך אדי:זה בסדר אימא *חיבוק קטן* סמדר:אני אשמח אם תעבור לגור איתנו אדי:כן,אבל יותר חשוב לי-מי זה אבא שלי? איציק? סמדר:לא,איציק לא סיפר לך? אדי:לא..יש עוד משהו שאני צריך לדעת? סמדר:עזוב,אבא שלך מת ממזמן,זה היה במועדון כשהיינו צעירים והשתכרנו ו...אתה יודע,באמת,זה לא רציני אדי:מה לא רציני זה אבא שלי! איך קראו לו? סמדר:אהה..שלמה,שלמה כהן אדי:אני אחפש כזה בית קולנוע.ערב. ריטה:עכשיו התא מטען התפוצץ במכונית של האישה הרוסייה רני:היא שרדה? ריטה:לא,אתה לא שומע ת'בכי? רני:מי בוכה? ריטה:אבא שלה.. רני:מה הייתי עושה בלעדייך *מתנשקים* חדר תום.ערב. סיגי:איך היה בבית חולים? תום:חרא,מסכן סער,זה לא מגיע לו סיגי:אבל מה קרה לו שהוא במצב כזה? תום:לא יודע,אשתו אפילו לא באה לבקר אותו ואפילו היא לא יודעת מה קרה שהוא ככה סיגי:אני נראית לי קרה,מרירה ורעה כמו הסטן.. תום:מילי,אבל הבנתי שהיחסים ביניהם עקומים מאוד ואני שמח שבינינו היחסים טובים אחרי כל התקופה הזו,אני אוהב אותך. סיגי:תום,תמיד ידעת שאני גם אותך *מתנשקים* לב ים.זריחה. מיטל על רפסודה בלב ים,כנראה השרידים מהאונייה,שוכבת מחוסרת הכרה,לא באוא מה קרה לה.
סוף פרק 121