האלופה 2

b u b u b u

New member
תכתוב אתה אבל

תעשה סקר על כל מיני שאלות שהפורום יחליט כמו אם מיטל תמות וכאלה..

i love liraz

New member
אחלה פרק...../images/Emo99.gif

באמת נורא,נורא יפה תמשיך כך...
(אולי נציע אותך לכתוב את העונה הבאה....)

יפההה

כול הכבוד שפילברג חחחח ממש יפה זה ממש מעניין יש לי רק בבקשה אל תהרוג את מיטל מצידי שתהיה בקומה רק אל תוצאי אותה בבקשה גם פהה היא תמות לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ זה ממש ממש יפה כול הכבוד נשמה אתה משהו אתה ואני בעד שזה היה פינה של ממש

MahazotZemer

New member
../images/Emo86.gifפרק 121 - עונה שנייה../images/Emo86.gif

קודם כל כמה דברים בקשר לפרק הקודם ...
הפרק הקודם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=92732518
משפטי מחץ מהפרק הקודם
עובד:אני מלך השערים של העונה!,יפית:מעניין מאיזה גולים..
תום:אז מה הבעיה? אין מספיק תורמים בארץ?, יפית:הוא סוג דם O
אשלי:אני הולכת ללמוד קולנוע, טובה:אם ייצא ממך משהו,שפילברג!
פרק 121
אדי:איזה אמת? סמדר:אדי,מה אתה עושה פה? ליאן:טוב,אני ירדתי לנוח במיטה...*יורדת* סמדר:אז,מה אתה עושה פה? אדי:רציתי לבקר אותך,לספר משהו,דפקתי בדלת ואף אחד לא ענה אז נכנסתי.. סמדר:מה רצית לספר לי? אדי:אני..אני מצאתי את אימא שלי פתיח. טוטו חן.צהריים. דוד:אל תשאלי מה קרה.. טובה:מה קרה??!?! (צועקת ונרגעת) זאת אומרת,מה כבר יכול לקרות אחרי מה שקרה עם סער? דוד:זה לא משהו רע,זה בקשר לאחיינית שלי טובה:נו... דוד:היא אמור להגיע ב.. בר (אותה "תשחק" קרין מגריזו): היי דוד דוד! דוד:שלום מתוקה,כמה התגעגעתי *מתחבקים*,טובה תכירי,זו אחיינית שלי,בר טובה:היי!! נעים להכיר דוד:בר,זאת אישתי טובה בר:היי..נעים להכיר..מזל טוב דירה טוקו ואלונה.צהריים. טוקו:נו,אל תדאגי,נמצא אותה,זה לא יעזור כל היום רק לבכות אלונה:אני יודעת מאמי,אבל אני חייה למצוא אותה,היה לה חיוך מרסק... טוקו:בואי,תני לי חיבוק *מתחבקים* חדר סמדר.צהריים. אדי:כן,איציק סיפר לי סמדר:יו,איזו הקלה,אני ממש שמחה,לא ידעתי מה להגיד לך אדי:זה בסדר אימא *חיבוק קטן* סמדר:אני אשמח אם תעבור לגור איתנו אדי:כן,אבל יותר חשוב לי-מי זה אבא שלי? איציק? סמדר:לא,איציק לא סיפר לך? אדי:לא..יש עוד משהו שאני צריך לדעת? סמדר:עזוב,אבא שלך מת ממזמן,זה היה במועדון כשהיינו צעירים והשתכרנו ו...אתה יודע,באמת,זה לא רציני אדי:מה לא רציני זה אבא שלי! איך קראו לו? סמדר:אהה..שלמה,שלמה כהן אדי:אני אחפש כזה בית קולנוע.ערב. ריטה:עכשיו התא מטען התפוצץ במכונית של האישה הרוסייה רני:היא שרדה? ריטה:לא,אתה לא שומע ת'בכי? רני:מי בוכה? ריטה:אבא שלה.. רני:מה הייתי עושה בלעדייך *מתנשקים* חדר תום.ערב. סיגי:איך היה בבית חולים? תום:חרא,מסכן סער,זה לא מגיע לו סיגי:אבל מה קרה לו שהוא במצב כזה? תום:לא יודע,אשתו אפילו לא באה לבקר אותו ואפילו היא לא יודעת מה קרה שהוא ככה סיגי:אני נראית לי קרה,מרירה ורעה כמו הסטן.. תום:מילי,אבל הבנתי שהיחסים ביניהם עקומים מאוד ואני שמח שבינינו היחסים טובים אחרי כל התקופה הזו,אני אוהב אותך. סיגי:תום,תמיד ידעת שאני גם אותך *מתנשקים* לב ים.זריחה. מיטל על רפסודה בלב ים,כנראה השרידים מהאונייה,שוכבת מחוסרת הכרה,לא באוא מה קרה לה.
סוף פרק 121

דיי מסכנה שלייייי../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

מה הביעה שלך פשוט לכתוב שהיא וסער בסדר והם ביחד עכשיו

RTur

New member
איפה את חיה? החליטה כבר..

אין לירז באלופה 2, סגור, חתום, נעול, נגמר.

היא לא אמרה כלום!../images/Emo41.gif

ממתי אתה מאמין לפרסום?! זה כולם סתם רוצים סקופיםם...שמעו שאולי לירז לא ממשיכה..החליטו שזה סופי!

למעלה