איך יכולתי אם המילה כסף כלל לא הוזכרה בהודעה שלי? וגם, איפה בדיוק כתבתי שהסיבה של בריטני הייתה מוצדקת? בכל אופן, הוא לא ציין את הסיבה בגללה נינט עשתה קרחת ושתי התגובות הראשונות היו די של הלם, אז בסך הכל ציינתי את השוני בין הסיבות. זה הכול. לא העברתי ביקורת, וגם לא הצדקתי אף אחת מהסיבות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי הביאה את זה על עצמה. אני רוצה לנצל את ההודעה ולדבר על העניין של נינט..מזה זה רק אני או שכל המפורסמים שהיו פעם הכי אהובים וחמודים התחרפנו?! דאמט! מה יש לכולם..איפה כל האנשים השפויים
היא לא התחרפנה...היא הקריבה את שערה לטובת פלפון והרבה כסף... וחבל...מה דחוף להם לצלם אותה עם קרחת? לדעתי הם רצו לעשות באז מאוד חזק והם קשרו את המאמי הלאומית.... ניצלו את הבאז שזה עשה לבריטני.
] כלל לא פנו למפיקי התוכנית. נייג'ל, אחד ממפיקי התוכנית, נשאל לגביה בראיון ואמר שהיא לא במצב טוב מספיק בכדי להיות מוזמנת כשופטת אורחת בתוכנית. לא הופעה ולא נעליים. גם, נאמר לנו לא פעם ולא פעם, ומדובר בדברים שנאמרו על ידי גורמים רשמיים, שהקידום עבור האלבום יהיה מינימלסיטי ביותר, ככה שממילא הדבר לא בדיוק הגיוני.
עכשיו שנכנסתי לאתר של עידן ראיתי שיש ווידאו של בריטני שאף פעם לא ראיתי קוראים לו someday וזה מדהים בשחור לבן כזה..ואז היא עם בטן שהיא בהריון..זה אמיתי הבטן??