עידכונים 19.12

theone24

New member
לא מפתיע......

מאוד מגעיל מצידו לנטוש אותה עכשיו במקום לקחת אחריות, אבל איזה בן אדם שפוי רוצה ילדים בגיל 18 \19 ....ושלא נדבר על גיל 16! אבל בכל מצב...שיקח אחריות, הרי הוא היה שותף פעיל להריון הטיפשי הזה.

Aviv Finkel

New member
איזה זבל

זיין אותה, הכניס אותה להיריון, זרק אותה. כמובן שלבנים קל לזיין ואז להתנער מהאחריות, הרי התינוק לא נמצא בבטן שלהם.....

SuperShiro

New member
מה גורם לכולכם לחשוב שהוא זה שזרק אותה?../images/Emo12.gif

חוץ מזה, הוא לא רק "זיין אותה, הכניס אותה להריון, זרק אותה". הם יוצאים כבר שנתיים, שלוש [או שנכון יותר לומר יצאו?].

JoNy Boi

New member
ידעתי.

היה לי ברור שבדיוק כמו כל בחור צעיר שפוי שכל החיים לפניו הוא יבחר להמשיך בחיים שלו ולא ממש יעבור לגור להתחתן להתגרש להוליד ילדים וכל החארטה הזה..Kevin 2?

candyheart

New member
מצד אחד זה מגעיל...

אבל מצד שני אני מבינה אותו.יש לו את כל החיים לפניו...הוא בטח לא רוצה להיתקע בגיל 19 עם "אשה" וילד. רק שלא יבוא אח"כ ויבקש ממנה משמורת וכסף כשזה נוח לו.

איזה כלב,ממש לא מפתיע אותי

פשוט אידיוט,קודם הוא מכניס בחורה בת 16 בהריון ואז הוא זורק אותה?

DeviIS child

New member
WOW איזה בהמה הוא! הוא יצא מניאק!

באמת הוא יכל לתמוך בא למרות שלא נראה לי שהוא זקוקה לתמיכה כי מי שמפיצה תהודעה לה-עיתון רכיליות NO. 1 אז סימן שהיא חיפשה איזה שערוריה שתקדם אותה טיפה אבל באמת החבר... לא יפה לנטוש ככה!

shir spears

New member
אני דווקא מבינה אותו

נער בן 18 או 19 לא בנוי להיות אבא כל החיים לפניו ובטח שלא נערה בת 16 אני רק מקווה שג'יימי תבין מה היא עושה לפני שהיה מאוחר מדי.. אהה ודרך אגב אני לא מצדיקה את מה שהוא עשה זה חרא בכל מצב שמסתכלים

ITS ORI BITCH

New member
זוכרים את הסקר של פיפול?

אז הגיעו התוצאות - ובריטני היא הכוכבת המדוברת ביותר של שנת 2007 (דהה
)

למעלה