עידכונים 19.12

תודה על התרגום

האמת שתמיד הייתי אוהב איך שהיא כזאת גופי והכל בסירטונים, אבל בוידאו הזה היא מזההההההההה מוזרה.
ורגע, כשהיא אמרה שאחותה לא בהריון היא בעצם ידעה שהיא כן? זה מה שכתוב פה?

shir spears

New member
לפי מה שאני הבנתי

בריטני ידעה שג'יימי לין בהריון ולא רצתה להפיץ את זה..שדרך אגב זה היה ברור

SuperShiro

New member
שער נוראי מבית היוצר של Life & Style + חדשות

בעניין קרב המשמרות.
"בריטני מאמינה כי קווין מעשן חשיש ליד הילדים", אומר חבר הקרוב אליה. "היא אומרת שהיא יכולה להריח את החשיש בשיער של הילדים ובבגדיהם, כאשר היא רואה אותם בזמני זכויות הביקור שלה. היא ביקשה מהמשגיח הממונה מטעם בית המשפט, ומעורכי הדין שלה לבדוק אם הם יכולים להוכיח כי הילדים נמצאו בסביבה בה נחשפו בפני סמים שנלקחו.". – [הערה של ג'ורדן] מהמגאזין האמין באופן תמידי, Life & Style [ציניות, כמובן]. לפחות הפעם קווין הוא האשם
כמות השטויות שהם ממציאים היא פשוט נוראית. דימיון מפותח יש להם, חבל שהוא מבוזבז בצהובונים. שילכו לכתוב ספר או משהו. והכתבה הזו מפורסמת, דרך אגב, לאחר שלפני כיומיים התרחש שימוע בבית המשפט [בו נכחו רק עורכי דינם של בריטני וקווין]. נאמר כי לאחר השימוע לא חל כל שינוי במצב הקיים. שימוע נוסף בו היו אמורים לבקש עורכי דינה של בריטני להרחיב ולשנות את היקף זכויות הביקור שלה, ולבקש כי זו תוכל לנהוג שוב עם שון וג'יידן במכונית, נדחה מה 23 לינואר ל 19 לפבואר, על פי בקשתו של עורך דינו של קווין, מארק וינסט קאפלן. העדות של בריטני [אותה פספסה עקף התקף חרדה] תתקיים לפני כן, בחודש ינואר, והסיבה לדחיית השימוע מן ה 23 לינואר ל 19 לפבואר היא בקשתו של קאפלן לקבלת זמן נוסף לבחינת זו, אודותיה יערך דיון בשימוע החשוב אשר יתקיים ב 19 לפבואר.

YugiBoy

New member
אין להם בושה. פשוט ככה. במקום בריטני הייתי

תובע אותם (הם צריכים לצנזר את הפנים לא?) תביעה שהם לא חלמו לקבל.... נמאס לי שהם לוקחים תמונות שלהם ושמים כותרות ענקיות ומפחידות... זה כל כך נוראי לראות את הילדים שלך ככה... את האחיינים \ נכדים שלך.... לכל המשפחה... כשהם יגדלו ויראו שהם היו כוכבים בשערים של עיתונים מפוקפקים....... שכל חודש שמו תמונות שלהם וכתבו דברים ממש מפחידים..... פעם מישהו הציע שהיא תקנה אחוזים בעיתון כדי להפיל אותו...רעיון נחמד.. אבל יש כל כך הרבה עיתונים שזה לא יגמר...

candyheart

New member
פיכסה

יש לי צביטה בלב כשאני רואה שער כזה...פשוט עצוב. לפחות הפעם זה נגד קווין-אבל הם יכלו לחסוך את התמונות של הבנים.זה פשוט מגעיל. בקשר לשימוע-אני שמחה שלא דחו את הבקשה שלה יותר מדיי(קפלן רצו שידחו את זה לאפריל,לא?).הדחייה עד שהיא תעבור את העדות הגיונית,בגלל שהיא לא יכולה לסרב להנחיות בית-המשפט ואז לבקש הטבות-אז ההחלטות בסדר גמור מצידי.

טל, והרי לך שער נוסף לאוסף^

טוב נו, מה יש עוד להגיד. לפחות זה לא על בריטני. אבל זה עדיין מזעזע ומשפיל.

theone24

New member
את באמת חושבת שהיא שכבה...

עם עוד מישהו במקומו?! הילדה עשתה טעות, אבל שרמוטה היא עדיין לא. אני בטוח שהיא תצטער על זה בהמשך, אולי עכשיו היא לא חושבת כמו שצריך בגלל כל הפרסום שזה מקבל, אבל בעתיד היא תצטער.... למה היא לא הפילה כשהיא הייתה יכולה?! הרי זה לא שהיא פועלת לפי האמונה שלה, אם זה היה ככה היא לא הייתה במצב הזה היום.

Be you1

New member
זה לא קשור רק לאמונה

יש אנשים שזה קשה להם.. אל תשכח שזה הילד שלה דם מדמה ובשר מבשרה..ילד שגודל לה בתוך הרחם זה בנאדם..והוא כבר חלק ממנה.. נכון שלנו קל להגיד שתעשה הפלה כי זה לא בתוך הבטן שלנו ואנחנו לא מרגישים את מה שהיא מרגישה.. האם מאוד נקשרת לילד שלה אפילו שהוא עוד נמצא בתוך הרחם. וזה קשה לעשות הפלה. אולי היא תצטער על זה בהמשך אבל אולי גם לא.. מי יודע?

theone24

New member
כן גם זה נכון,אבל אני די בטוח שהיא תצטער על

זה. חתיכת סיפור כל זה....

זה בדיוק מה שאמרתי../images/Emo45.gif

אני באמת מעריך את ג'יימי על זה שהיא משאירה את התינוק, הדבר הכי פשוט זה היה להפיל "ולגמור עם זה"... אבל לא, היא משאירה את התינוק, וכל הכבוד לה על האומץ. אולי למרות שרוב הסיכויים הם שהיא לא כזה מבינה את המשמעות של מה עומד לחכות לה...

SuperShiro

New member
כן, רק שבריטני עשתה את זה כיוון שהיא הייתה

במצב רע באותה התקופה, בניגוד לנינט שעשתה את הקרחת עבור קמפיין של חברת "פלאפון". זו עדיין שמועה, אבל לפי התגובה של אח שלה בנושא, היא בטח תתבר כנכונה.

elena20

New member
נו ומה כל כך רע בזה? אני גם הייתי מוכנה

לגלח את הראש בשביל סכום כזה......

למעלה