עידכונים 19.12

ITS ORI BITCH

New member
בריטני לא תגור יותר במלון 4 העונות

According to an inside source, Britney Spears will no longer be granted part-time residency at the pricey Four Seasons Hotel in Beverly Hills. The hotel has decided to ask Brit's peeps to make sure she doesn't return. Looks like Mess Thing is going to have to step up her search for a new party crib! We hear guests of the five-star establishment are fed up with all the unwanted attention drawn to their usually relaxing digs; an entrance swarming with feeding paparazzi is not exactly inviting. On top of that, the spectacle that is Miss Spears has been garnering so much negative press around her erratic rendezvous, that the hotel no longer desires to host the wayward popwreck. This isn't the first hotel to close their golden gates on the ex-pop princess. Brit was asked not to return to the restaurant at the swank Chateau Marmont -- after allegedly smearing a plate of food on her face in front of guests. TMZ contacted the Four Seasons, who said they "will not comment on their guests." We also contacted Spears camp, who did not respond. You know what they say ... when one door closes -- try the Peninsula! סילקו אותה?:-O

SuperShiro

New member
לא../images/Emo122.gif וכבר כתבתי על זה בשרשור העידכונים

הקודם. היא ניסתה להיכנס דרך כניסה אחורית, לא אפשרו לה והכריחו אותה להגיע דרך הכניסה הקדמית. היא הגיעה דרך הכניסה הקדמית והכל היה טוב ויפה. באותו היום היא שהתה במלון וגם יום לאחר מכן. אם תרד לתחתית העמוד תוכל לראות גם את התמונות והוידיאו שלה הנכנסת ויוצאת מן המלון.

SuperShiro

New member
אז זהו..שלא גירשו אותה בכלל. TMZ פשוט

דנים וחורשים את אותו האירוע שהתרחש ב 16 לחודש, וכבר הובהר - ומאז, היא בילתה שם כמה פעמים. העניין היה פשוט - לא נתנו לה להיכנס דרך הכניסה האחורית, והכריחו אותה להגיע דרך הכניסה הקדמית, זה הכול. אבל, זה היה די צפוי ש TMZ ייקחו את העניין ויהפכו אותו לחלוטין, אפילו לאחר שהוא הובהר. הם לא בדיוק אמינים כשזה מגיע לבריטני. בקיצור, זה לא נכון.

SuperShiro

New member
../images/Emo10.gif

אני יותר אמינה מצהובונים למיניהם, וגם מ TMZ כיוון שאני, בניגוד אליהם, לא מסתמכת על הדימיון [הדי מפותח שלי] כשזה מגיע לבריטני. העובדה שאת לא מסכימה עם רוב ככל הדעות שלי על בריטני, ועם הביקורת שאני מעבירה אודות שמועות שפורסמו על ידי צהובונים, וטרם הוכחו כנכונות, לא קשורה בכלל לאמינות שלי, וצריך לעשות הפרדה בין שני הנושאים השונים הללו. ומה לעשות, כשמסתמכים על מקורות אמינים [aka ג'ורדן, people וכדומה] יוצאים אמינים באופן יחסי. הייתי ממשיכה לענות [כן, הסיבה שזה יצא קצר במובנים של "החפירות של שיר" היא שזו לא התשובה המלאה שלי], אבל החלטתי שלא כיוון שההמשך עלול להוביל למקום שאני לא ממש רוצה להגרר אליו. יום טוב, ויקי

xtina 4 ever

New member
לא, את לא.../images/Emo210.gif

TMZ וכל שאר האתרים/צהובונים שנחשבים ל-לא אמינים, ממציאים שטויות *נגד* בריטני. את באמת מאוד שונה מהם, כי את ממציאה שטויות *בעד* בריטני, ויש לי אלפי דוגמאות. "היא לא גנבה את המצאית בגלל ש א) ב) ג) ד)" "היא לא עשתה סיליקון בשפתיים." "היא לא לוקחת סמים" (אני יודעת שהיא לא, אבל את אמרת את זה לפני שהוכח בכאילו שהיא כן. ויש לי עוד הרבה דוגמאות, אבל תביני, אני לא באה לריב. אני באמת לא מתכוונת לזה. אני כותבת את דעתי. יום טוב גם לך :)

SuperShiro

New member
בגלל זה כתבתי את המשפט הבא,

"העובדה שאת לא מסכימה עם רוב ככל הדעות שלי על בריטני, ועם הביקורת שאני מעבירה אודות שמועות שפורסמו על ידי צהובונים, וטרם הוכחו כנכונות..". אני חושבת שזה נורמאלי לחלוטין לפקפק ביושרם של צהובונים ואתרים שכבר הוכחו בעבר כלא אמינים ולא פעם המציאו שטויות. לאחר ששמועות מאושרות אני לעולם לא מפקפקת באמינות אלו, ומעולם לא פקפקתי. חוסר האמונה שלי בשמועות שהבאת כדוגמא נבע מן המקורות השונים, שבדרך כלל ממציאים דברים ודבריהם מוכחים כלא נכונים, ומן הסתם אני מעדיפה לתת לבריטני את ה benefit of the doubt, אבל שוב – כששמועות מוכחות כנכונות אני לעולם לא מתווכחת עם אמינותן. אף פעם לא אמרתי שאת באה לריב, וכבר הבהרת לי בעבר שאת פשוט מביעה את דעתך [ואוהבת לעשות את זה
] זה מן הסתם בסדר גמור מבחנתי, ואני שמחה לשמוע את דעתך.

ITS ORI BITCH

New member
הסיפור המלא על הראיון של ג'יימי עם !OK

לפי TMZ הכל התחיל בהתמוטטות של בריטני עם הפוטושוט של אוקיי, אמא של בריטני-לין קראה את הכתבה והתקשרה לאוקיי והודתה להם שטיפלו בזה יפה,ומאז היא נשארה בקשר איתם. היא התקשרה אליהם השבוע מכיוון שידעה שההריון של ג'יימי התגלה. ההסכם היה כזה - להשאיר את בריטני מחוץ לזה, ושידברו אך ורק על ג'יימי. לין וג'יימי לא רצו כסף אך המגזין הציע להם מליון דולר עבור תמונה של התינוק, והם כמובן הסכימו. הכתבה המלאה: http://www.tmz.com/2007/12/19/jamie-lynns-back-end-deal/ וואי עדיין לא נקלט לי שהיא בהריון, זה כזה מוזר.

Aviv Finkel

New member
דייייייי.! נמאס לי כבר מהטימטום במשפחת ספירס

עכשיו שאני קוראת מה שכתבת, זה רשמי. לין ספירס אימא מטומטמת ורודפת בצע. במקום שהאימא תעודד את הבת שלה שתעשה הפלה, המיליון דולר האלה רק מעודדים את ג'יימי לין להביא את התינוק.. שתחשוב שהיא כאילו הרוויחה "מיליון דולר בעצמה". האימא שלהן דפוקה. המשפחה הזאת דפוקה. כולם דפוקים נמאס לי כבר ממשפחת ספירס. הדבר היחיד שטוב זה האלבום של בריטני. דיי שמישהו יציל אותם מעצמם כבר

מה דפוק בזה?

דווקא זה היה מהלך חכם מצד ג'יימי ולין. (בחירת הצהובון זה עניין אחר) הם הודיעו בתקשורת שג'יימי בהריון ונתנו את הצד שלהן בעניין לפני שכולם היו מתחילים לשער השערות וליצור שמועות על גבי שמועות. לדעתי זה היה מהלך טוב מצידן. למה נראה לך שג'יימי משאירה את התינוק בשביל הכסף?
מה הקשר ואיזה מן שטות זאת?! "במקום שהאימא תעודד את הבת שלה שתעשה הפלה"? את שפויה?! לדעתי זה באמת גדולה מצד ג'יימי לין לא להפיל. וגם אם נניח הייתי במצבה של ג'יימי , לא הייתי מפיל תינוק בחיים... לא הייתי מסוגל לחיות עם עצמי לעולם אחרי דבר כזה. יכול שגם בגלל זה היא לא הפילה אותו

DeviIS child

New member
אממ חמודה נסחפת טיפה...

אומנם בריטני אחותה של הפרחה הזאתי אבל סליחה! מיפה ועד להכליל גם את בריטני ולהאשים אותה בטמטוטם של אחותה... מזאתומרת אין לך בושה...!

התמונה כאילו?

היא מסוף שנת 2003 בערך. זאת תמונת השער של הרולינג סטון באותה שנה

SuperShiro

New member
בריטני, "ג'יימי לין בסדר!"

לבריטני ספירס אולי לא סופר אודות ההיריון של אחותה הצעירה, ג'יימי לין, אך היא בהחלט לא נראתה מודאגת ביום שלישי בלילה כאשר ערכה קניות בבוטיק האופנה של ליסה קליין. "היא התקשרה אלינו בשעות הערב המוקדמות ואמרה שהיא רוצה לבוא ולערוך קניות לקראת חג המולד,", המייצגת של החנות, קייט דיימונד, מספרת ל People. "היא נראית הכי טוב שראיתי אותה מזה הרבה זמן..היא הייתה ממש ממש נחמדה, ואמרה 'תודה babe, כן 'babe, הכול לווה במילה babe.". אולי תינוקות היו במחשבותיה. אחרי הכול, ספירס, האם לשניים בת ה 26, גילתה רק לאחרונה כי אחותה בת ה 16 נמצאת בשבוע ה 12 להריונה. "[ספירס] קנתה לאמה ולאחותה מתנות לחג המולד, מתנות תואמות," אמרה דיימונד, והוסיפה כי כוכבת הפופ קנתה בנוסף שתי שמלות צרפתיות, ותיק, לעצמה. בהתחשב בכמות צלמי הפפראצי אשר המתין מחוץ לחנות, גם אבטחה הייתה מעורבת בעניין. בתפנית מוזרה, איש האבטחה ארון כהן – האיש אשר נשכר על ידי עורך הדין של קווין, מארק וינסנט קאפלן, על מנת להגיש למספר מן האנשים איתם ספירס מתראה הזמנות לבית דין, היה הפעם האחראי על הגנתה של הזמרת. "ככה אנחנו עושים את זה", אמר כהן ל People. "לא משנה מה היו ההתחייבויות הקודמות שלנו – האבטחה נמצאת בראש סדר העדיפויות.". כהן אמר שבריטני הייתה "כל כך מתוקה", ובאשר למצב רוחה, "היא הייתה בסדר, מעודדת, במצב רוח מרומם.". [...] לאחר מכן, הזמרת והעוזרת שלה נסעו מספר בלוקים למלון " Raffles L'Ermitage", שם בילו מספר דקות בבר בשתיית מים, סודה וקפה לפני שלוו לחדריהן. בעוד הזמרת נכנסה למעלית, מעריץ הגיב על כמה טוב היא נראית בשמלה, ואז שאל מה שלום אחותה. ספירס חייכה והשיבה, "ג''יימי לין בסדר!". המקור הוא כמובן המגאזין People. דרך אגב, אנשייה של בריטני שיחררו את ההצהרה הבאה [כבר אתמול] בנוגע להריונה של ג'יימי לין, "בריטני מודעת לחדשות אודות הריונה של ג'יימי לין. היא מאלחת לאחותה שום דבר מלבד הטוב ביותר ומבקשת פרטיות בזמן זה.". וגם, מקורות טוענים כי כאשר בריטני אמרה לצלמי הפפראצי כי אחותה אינה בהריון, היא הייתה סרקסטית וכבר אודות הדבר. הוידיאו כאן, והמלא פה [השני מבין השניים].

למעלה