שאלון

חחחחחחחחחחחחחחחחע

בגלל זה לא הבנתי מה את רוצה
חחחעעחע יש פורום על חדרה
חחעחע מדברים שם , על כמה שאין מה לעשות בעיר הזאת XD חחחחחחח

חחחחחחחע ../images/Emo6.gif

איך נבהלתי , חחחחחחחח חסר לך אם תשלחי XD תיזהרי יא זונה D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כן אני כל היום חושבת על סקס ? XD חחחחחחחחחחחחחחחע , טוב .

../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאאא אמאאא ישש ליי פיפייי

MaStuLa76

New member
מה לא ? ../images/Emo9.gif

כל היום "שירה בואי למיטה שירה בואי למיטה "

מה את משקקקררת XD

את כל היום קוראת לי XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח " בואי אליי רותם , בואי בואי , " " אוואווא תמתם , ככככן ככן . "

../images/Emo192.gifיחרשנית!! ואנחנו עוד המשועמ

**המשועממות
חו חו חוחוחוחוחוחוחחוח רגע רגע אני רוצה לגחגח
גיחיגיחיגחיגחיגחיגחיגכ

אבל היא הקבצה ב' , נכון ?

אבל אני למשל , הקבצה א'
ויש לי 85 . XD חחחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
מה קשור הקבצה ב' יבת זונה???

זה פונקציות,חוצמזה,זה מבחן חוזר,במבחן הקטדם קיבלתי 42 . ובאנגלית 1-0-1 . אני אמשיך להשוויץ עד מחר
רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P = רותם הזונה P =

נווווווו

אבל את הקבצה ב' . והקבצה ב' זה יותר קל מהקבצה א' . חחחחחחחחחחחחחחחח בהקבצה א' יש החכמים = באמת = . חעחעח
שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P = שירה השרמוטה P =

MaStuLa76

New member
ל=א !!1

עובדה שהקבצה א' אפילו לא התחילו פונקציות ! עקפנו אותם P = יאלה שש (>

MaStuLa76

New member
זה בגלל שיש לך חונכת ../images/Emo6.gif

עוד מעט אני הולך לשוק עם חברות .
את יודעת שהיום 2 חברות שלי רבו עם עצמן בגלל מישהי שלא יודעת שבכלל רבים בגללה ?? [ועוד היא חברה הכי טבוה שלי] וואי איזה צחוקים זה .

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifלי יש 95!!!!!!!!!!!!

חחח הורידו לי 5 נקודות בגלל ההתנהגות שלי חחחחחחחח המורה עושה לי: "יש לך ימים שאת עובדת ומדוהרת בעבודה ויש ימים שאץ עצבנית וזה סכנה להתקרב אלייך!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אני אומרת לכן התאפקתי שלא להיקרע מצחוקקקקקקקקקקקקק

למעלה