ע-ו-נ-ה ../images/Emo9.gif
הכרות: :] שם: שירה גיל:16 תאריך לידה: 8/10/90 כינוי:שירו'ש:] איך היית רוצה שיקראו לך? שירה:] שם אהוב לבנים:אוראל , מאור שם אהוב לבנות: אביטל אוכל אהוב: חביתה צבע אהוב:ורוד באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור אפור דמות אהובה מסרטי ילדים: טיטווף וסדריקקD: דמות אהובה מהתנך: מושה רבינוו שמאלני/ ימני? גם וגם סרט אהוב: שחקי אותה מותק;] ספר אהוב: ארי פוטר מה אתה לובש עכשיו? תלבושת.. מקצוע לימודים אהוב:אנגלית מקצוע לימודים שנוא: גאומטריה כיתה: י'4 מגמת לימוד: אין עדיין מס' אחים: 4 שמות שלהם: אני הילה גלית גולן איך קוראים למחנך/ת שלך?רחלי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד כמה קיבלת במבחן האחרון? 74 באיזה מקצוע זה היה?תנ"ך מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמולת בערב נרדמת בשיעור?היום אכלת משהו?לפני שעה.. שרת?עכשיו חח שמעת גלגלצ?ט'חח לא זוכרתD: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה דק' חח עשית קניות? אממ..אתמול|D: היית חולה?אני לא מרגישה טוב..=\ נחתכת?לפני שבוע ראית סרט? היום החזקת תינוק?יום שבת נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישהו?עכשיו את אמא לפני 5 דק' הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? חופש חנוכה היית במסעדה? חופש חנוכה לא ישנת כל הלילה? לפני כמה ימים זה או זה: תפוז או תפוח?אממ.....קשה חח תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ?ק י י י י ץ ץ ץ ץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית?אנגלית ברורררר סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?תל אביב הצפון או הדרום? דרום החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?חו"ל אולמרט או עמיר פרץ?שניי קשישים חסרי ישעע D: חסה או כרוב?חסההה:] חחח שירה אנניי אוהבתת אותךךךךך=] (היא מבינהה:] ) חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטלל וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיי.. מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרידיםם מתנחלים או ערבים?מתנחלייים סמסונג או נוקיה? נוקייהה גרביים עם פסים או נקודות?פסייםם חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?אמפי 3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזרר.. תיק גב/ צד?גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה? בננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגד אולמרט:אנאערףף...נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: אע\??=\ מו"מ עם הפלשתינים:ננגדדדדדדדדדדדדדדד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?חח ברור ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון שראית? אממממ....אבא גנוב 1 את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כהה מוריד שירים/סרטים מהנט?לא מהנט, מהאימיול זכוכית/פלסטיק? פלסטיק מה דעתך על מטריות?אחלה דבר קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?כה מידי פעם אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית וספרדית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?רופאא שינים היית רוצה לעבור לגור במאדים?חחח וואלה מעניין;] ספר לא מומלץ שקראת?בעל זבוב...אחד המפגרים=\ זיכרון טוב שיש לך מהילדות? חחח אממממ....הביית החדש שקנו בגלליי:] שם לק? כהה לפעמים.. מישהו שרציתם לתלות היום? אממ, לאא:] מסדרים את המיטה בבוקר?לפעמים.. ריח אהוב?של הבושם שליי "TRUE LOVE" איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? עדיין איןן מגמותת רק ביא' צבע בשיער? שחור את אוהבת לבשל?חח בערך מה תחומי ההתעניינות שלך? מוסיקה, משחק. מה מסב לך הנאה? כל מיני דברים טובים שקורים לי=] מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? הזוי בשבילי זה גפילטע פיש- אכלתי אחרי 5 דק' הקאתי..=\ האם זה היה מרצונך החופשי? חח לאאאא הכריחו אותי: תנסי זה טעים זה של דודה בסוף פלטתייD: חעחעעעעחע איזה מגעילהה אניי אה?!D: מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? טוב שלא שאלת כבר..D: תנ"ך- 74 את אוהבת אתגרים?אמממ, כהה:] את משתמשת בקרם לחות לשיער?לפעמים כי אני לא ממש צריכה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?וואווו שניםםD: ו..מה יצא? ניתוח שקדים.. את נרתעת מזקנים? לאאא הם מצחיקיםם..(הרובD: ) מה היחס שלך לילדים קטנים?לאכול אותם=] מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?ברוך השם 555555555 כלום=] אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) אנשים שסובלים מעניינים אותיי.. רציני מעניין לעזור להם.. לדעת עליהם... במה את מאמינה?אלוקיםם, הואא היחידד שמחזייקק אותתיייייי:]] האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אממ, לאא=] מה היחס שלך ל.. אומנות?יפה נחמד לא יותר.. ממה את מפחדת?כלבים וחתולים את אוהבת בע"ח?אממ לא ממשש.. את מכירה מישהי בשם מעיין?כהה.. אם כן, ספרי עליה קצת.: אייי מעייננהההה :] חחח היא ילדה חכמה בטירף כפרעליה ועעם זאתת היא אחת המצחיקוותת חחח אניי חולהה חולהה חולהההההה על הילדה הזאתתתת כפרעליהה:] כמה חברים טובים יש לך?נמנמנמ... נראלי 3 שאני מחזיקה מהם חברות באמת טובות.. את חברותית?מאודד חח מה תרצי ללמוד בעתיד? משפטים את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? דרבוקה ,:] מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?היום אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] סתםם חחח כיי עד שאני פה בפורוםם שאני מתגעגעת אליו כל כךך..באליי להתנחלל=]]]]]]]]]]]]]]]]]]] שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! קצת חופרר אבלל יסס;] למה?!חחח קצת חופר אבל סך הכל משעמם ? הוא לא:]