שאלון

../images/Emo41.gifחרשניתתת. ../images/Emo12.gif

לי יש במתמטיקה 75 .
זה בגלל המבחןןןןןןןןןןןןןןןןןן הראשוןןןןןן
קיבלתי בו 59 . מה אני יעשה הוא היה קשה .. בעצם לא למדתי.
וכן כן אני 4-5.
אבל המבחן השני 93 . :] אבל איןןןן במחצית הבאה 100. ובאנגלית אני לא טובה , ואני 4-5 . XDD

lililulu

New member
חחחח כה אה?! אשכרה חרשנית!

לי היה 78...יעני כמה טמטום?! לא יכלו לעגל לי בעוד 2 נקודות על זה שבכלל באתי לשיעורים?! ועל זה שישבתי יפה כשהראו לנו סרט?! חחחח

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני לא חרשניתתתתתתתת

אני פשוט מבינה תחובר חחח במבחן הראשון קיבלתי 101 ובשני 109.75 חחח נכוטן ציון מצחיק?

לינוי ,,,,,, @ xD

מה זה ? בחתימה . XD יא עילגת . " בנות 1417 אתן כבר לא חברות אתם אחיות :] " תתקני , בנות 1417 אתן כבר לא חברות , אתן אחיות :] "

../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח . XDDDDDDDDDD

"מה היחס שלך ל.. אומנות? היום חירבנתי קקי בצורת לב , זה אומנות?" קרועה . XD

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעונההההההההההההההההה

שם: קרן גיל 16 וחצי תאריך לידה : 8.12 כינוי: קרניתוש, קרנית, קרנושה, קרנה, ועודדדדד איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת שם אהוב לבנים: ערןןןןןןן חחחחחחחחח שם אהוב לבנות: כל מיני... בר לדוגמא זה שם יפהה אוכל אהוב: של אמאאאאאאא צבע אהוב: ורודדדדדדדדדדדדדד באיזה צבע המקלדת שלכם? כסופה ושחורה דמות אהובה מסרטי ילדים: מלך האריותתתתתתתתתתת דמות אהובה מהתנך: אלוקים שמאלני/ ימני? ימניתת סרט אהוב: "מישהו לרוץ איתו" ספר אהוב: "שירלי ללא הפסקה" מה אתה לובש עכשיו? טרנינג מקצוע לימודים אהוב: תיאטרון מקצוע לימודים שנוא: היסטוריהההההההההה כיתה: י2 הכיתה והפחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מגמת לימוד: תיאטרוןןןןןןןןןןן מס' אחים: יש לי אח ואחות תאומים שגדולים ממני ואני שונאתתתתתתתתתת אותםםםםםםםםםםםםם ואחות קטניה שמות שלהם: רותם, עדי, ונועה איך קוראים למחנך/ת שלך? יפה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? טונה, טירס, ומיונזזזז כמה קיבלת במבחן האחרון? 47צ :( באיזה מקצוע זה היה? היסטוריההההההההההה מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? לפני הרבההההה זמןןןןןןןןןן נראלי בתחילת השנהה אכלת משהו? לפני שעתיים שרת? כל הזמןןןןןןןן שמעת גלגלצ? בעעעעע הם לא משמיעים תבויזזז אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אני אומרת את זה לכולם עיקקר לערןןןןןןןן עשית קניות? לפני שבוע היית חולה? לפני שבוע נחתכת? מזמן ראית סרט? אתמול אחה"צ החזקת תינוק? :(:(:( לני הרבה זמן:(:( נסעת באוטובוס? כל הזמן אני נוסעתתתתתתתתתתתתתת חיבקת מישהו? בצהריים הכנת שיעורים? לפני 10 דק' נסעת ברכבת? בחופשש היית במסעדה? בעעעעעעעעעעע לא ישנת כל הלילה? אני לא יכולה בלי לישון זה או זה: תפוז או תפוח? שניהםםםםםםםם מלון או אבטיח? מלוןןןןןןןןןןן חורף או קיץ? קיץץץץץץץץץץץץץץץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אחיםםםםםםםםםם אני גם ככה שונאת אותםםםםםםםםםם שבת או יום חול? גם וגם יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדםםם מבחן או עבודה? עבודההההההההההההההההה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקההההההההה סוודר או מעיל? סוודררררררררררר ירושלים או ת"א? ת"אאאאאאאאאאאאאאאא הצפון או הדרום? דרוםםםםםםםםם החרמון או אילת? אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חו"ל או הארץ? ארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אולמרט או עמיר פרץ? אעה???????????????? חסה או כרוב? חסההה חמוצים או זיתים? זיתיםםםםםם אפרסק או שזיף? שזיףףף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזיםםם וניל או שוקו? וניללללללל נענע או תפוז? תפוזזזזזז אייסיקיו או מסנג'ר? איסיייייייי מעריב או ידיעות? שניהםםםםםםםםםם חרדים או ערבים? שניהםםםםםםםם מתנחלים או ערבים? שניהםםםםםםם סמסונג או נוקיה? פלאפוןןןןןןןןןןןן גרביים עם פסים או נקודות? פסיםםם חולצה ארוכה או קצרה? קצרההההההההה צמר או כותנה? כותנההההה סטריאו או פטיפון.? סטראוווווווווו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? אמפי 4 אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? רדיאטור תיק גב/ צד? תיק גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קיץץץץץץץץץץץץ קוף או בננה? בננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעדד כל עוד הם לא מתקרבים אליי ברית מילה: בעדדדדדדדדדדדד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי: שו?????? ההתנתקות: נגדדדדדדדדדדד אולמרט: ------------- מסירת רמת הגולן לסוריה:------------ מו"מ עם הפלשתינים:--------------- סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? דאאאאאאאאא ממחזר בטריות? לאאאאאא מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן מוריד שירים/סרטים מהנט?מאיפה?????????? זכוכית/פלסטיק? ------------- מה דעתך על מטריות?שימושיות קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? לפעמים אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? עראקית, ערבית, ספרדית, תמנית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לא אוהבת ולא שונאת היית רוצה לעבור לגור במאדים? לאאאאאאאא ספר לא מומלץ שקראת? הפיתוי זיכרון טוב שיש לך מהילדות? כל הזיכרונות עם סבא וסבתא זז"ל שם לק? שם למי??????????? מישהו שרציתם לתלות היום? מערכת שעות חחחחחחחחחחחחח מסדרים את המיטה בבוקר? לא ריח אהוב? וניללללללללל איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? תיאטרון צבע בשיער? הוא משתנה!! בקיץ- חופ בהיר חורף- שחור אביבי- אדמדם את אוהבת לבשל? כןןןןןןן מה תחומי ההתעניינות שלך? יש מלאאאאאאאא מה מסב לך הנאה?דברים שאני אוהבת מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? שניצל עם גבינה כי כשהייתי קטנה לא הבדלתי בין בשר לחלבב האם זה היה מרצונך החופשי? כנראה.......... ואני מתרטת על זהההההההההההההההה מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? 95 במטמתיקהההההההההההההההה את אוהבת אתגרים? כןןןןןןןןןןןן את משתמשת בקרם לחות לשיער? לא תמיד מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני שבוע ו..מה יצא? וירוס בגרון את נרתעת מזקנים? לא מה היחס שלך לילדים קטנים? אני מתה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? וירוס בגרוןןןןןןןןןןןןן אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)סמדר שיר במה את מאמינה? באלוקים האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? כן לבמבההההההההההההההה מה היחס שלך ל.. אומנות? אני מתה על אומנותתתתתתתתתתתתת ממה את מפחדת? מהלא נודעעעעעעעע את אוהבת בע"ח? בערךךךךךך את מכירה מישהי בשם מעיין? כןןןןןןןןןןןן אם כן, ספרי עליה קצת. אני מתה עליההההההההה כמה חברים טובים יש לך? הרבההההההההההההההההההההההההההה את חברותית? מאודדדדדדד מה תרצי ללמוד בעתיד? משחקקק למרות שאני לומדת כבר עכשיו אבל אני רוצה לפתח את זה ולהיות שחקנית את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? כן! על העצבים! מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? מה?????????????? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] כנראההההההההה שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! למה?! כן כי אני אוהבת שאלותתתתתתתתתת

ע-ו-נ-ה ../images/Emo9.gif

הכרות: :] שם: שירה גיל:16 תאריך לידה: 8/10/90 כינוי:שירו'ש:] איך היית רוצה שיקראו לך? שירה:] שם אהוב לבנים:אוראל , מאור שם אהוב לבנות: אביטל אוכל אהוב: חביתה צבע אהוב:ורוד באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור אפור דמות אהובה מסרטי ילדים: טיטווף וסדריקקD: דמות אהובה מהתנך: מושה רבינוו שמאלני/ ימני? גם וגם סרט אהוב: שחקי אותה מותק;] ספר אהוב: ארי פוטר מה אתה לובש עכשיו? תלבושת.. מקצוע לימודים אהוב:אנגלית מקצוע לימודים שנוא: גאומטריה כיתה: י'4 מגמת לימוד: אין עדיין מס' אחים: 4 שמות שלהם: אני הילה גלית גולן איך קוראים למחנך/ת שלך?רחלי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד כמה קיבלת במבחן האחרון? 74 באיזה מקצוע זה היה?תנ"ך מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמולת בערב נרדמת בשיעור?היום אכלת משהו?לפני שעה.. שרת?עכשיו חח שמעת גלגלצ?ט'חח לא זוכרתD: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה דק' חח עשית קניות? אממ..אתמול|D: היית חולה?אני לא מרגישה טוב..=\ נחתכת?לפני שבוע ראית סרט? היום החזקת תינוק?יום שבת נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישהו?עכשיו את אמא לפני 5 דק' הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? חופש חנוכה היית במסעדה? חופש חנוכה לא ישנת כל הלילה? לפני כמה ימים זה או זה: תפוז או תפוח?אממ.....קשה חח תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ?ק י י י י ץ ץ ץ ץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית?אנגלית ברורררר סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?תל אביב הצפון או הדרום? דרום החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?חו"ל אולמרט או עמיר פרץ?שניי קשישים חסרי ישעע D: חסה או כרוב?חסההה:] חחח שירה אנניי אוהבתת אותךךךךך=] (היא מבינהה:] ) חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטלל וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיי.. מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרידיםם מתנחלים או ערבים?מתנחלייים סמסונג או נוקיה? נוקייהה גרביים עם פסים או נקודות?פסייםם חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?אמפי 3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזרר.. תיק גב/ צד?גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה? בננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגד אולמרט:אנאערףף...נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: אע\??=\ מו"מ עם הפלשתינים:ננגדדדדדדדדדדדדדדד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?חח ברור ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון שראית? אממממ....אבא גנוב 1 את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כהה מוריד שירים/סרטים מהנט?לא מהנט, מהאימיול זכוכית/פלסטיק? פלסטיק מה דעתך על מטריות?אחלה דבר קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?כה מידי פעם אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית וספרדית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?רופאא שינים היית רוצה לעבור לגור במאדים?חחח וואלה מעניין;] ספר לא מומלץ שקראת?בעל זבוב...אחד המפגרים=\ זיכרון טוב שיש לך מהילדות? חחח אממממ....הביית החדש שקנו בגלליי:] שם לק? כהה לפעמים.. מישהו שרציתם לתלות היום? אממ, לאא:] מסדרים את המיטה בבוקר?לפעמים.. ריח אהוב?של הבושם שליי "TRUE LOVE" איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? עדיין איןן מגמותת רק ביא' צבע בשיער? שחור את אוהבת לבשל?חח בערך מה תחומי ההתעניינות שלך? מוסיקה, משחק. מה מסב לך הנאה? כל מיני דברים טובים שקורים לי=] מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? הזוי בשבילי זה גפילטע פיש- אכלתי אחרי 5 דק' הקאתי..=\ האם זה היה מרצונך החופשי? חח לאאאא הכריחו אותי: תנסי זה טעים זה של דודה בסוף פלטתייD: חעחעעעעחע איזה מגעילהה אניי אה?!D: מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? טוב שלא שאלת כבר..D: תנ"ך- 74 את אוהבת אתגרים?אמממ, כהה:] את משתמשת בקרם לחות לשיער?לפעמים כי אני לא ממש צריכה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?וואווו שניםםD: ו..מה יצא? ניתוח שקדים.. את נרתעת מזקנים? לאאא הם מצחיקיםם..(הרובD: ) מה היחס שלך לילדים קטנים?לאכול אותם=] מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?ברוך השם 555555555 כלום=] אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) אנשים שסובלים מעניינים אותיי.. רציני מעניין לעזור להם.. לדעת עליהם... במה את מאמינה?אלוקיםם, הואא היחידד שמחזייקק אותתיייייי:]] האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אממ, לאא=] מה היחס שלך ל.. אומנות?יפה נחמד לא יותר.. ממה את מפחדת?כלבים וחתולים את אוהבת בע"ח?אממ לא ממשש.. את מכירה מישהי בשם מעיין?כהה.. אם כן, ספרי עליה קצת.: אייי מעייננהההה :] חחח היא ילדה חכמה בטירף כפרעליה ועעם זאתת היא אחת המצחיקוותת חחח אניי חולהה חולהה חולהההההה על הילדה הזאתתתת כפרעליהה:] כמה חברים טובים יש לך?נמנמנמ... נראלי 3 שאני מחזיקה מהם חברות באמת טובות.. את חברותית?מאודד חח מה תרצי ללמוד בעתיד? משפטים את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? דרבוקה ,:] מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?היום אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] סתםם חחח כיי עד שאני פה בפורוםם שאני מתגעגעת אליו כל כךך..באליי להתנחלל=]]]]]]]]]]]]]]]]]]] שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! קצת חופרר אבלל יסס;] למה?!חחח קצת חופר אבל סך הכל משעמם ? הוא לא:]

../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo3.gif

שם: בת-אל גיל: עוד מעט 13 תאריך לידה: 22.2.1994 כינוי: טולה, דמדושית איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: אממ... שם אהוב לבנות: אליאן, ים אוכל אהוב: קוסקוס, מוקפץ צבע אהוב: ורוד, תכלת, כחול, שחור באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: אממ... טיטוף?!
דמות אהובה מהתנך: ל'דעת שמאלני/ ימני? ימני סרט אהוב: סטאפ אפ (חח) ספר אהוב: מה אתה לובש עכשיו? טרניג מקצוע לימודים אהוב: אממ.. אין ממש אולי מתמטיקה, אוריינות מקצוע לימודים שנוא: אנגלית, מדעים, היסטוריה כיתה: ז' מגמת לימוד: מס' אחים: 7 כולל אני שמות שלהם: קרן, מורן, רינת, שירן, בת-אל (אני
), שמעון, אופק איך קוראים למחנך/ת שלך? חיה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד כמה קיבלת במבחן האחרון? לא זוכרת באיזה מקצוע זה היה? כנ"ל חח מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול חח נרדמת בשיעור? אממ.. אכלת משהו? לפני כמה דקות שרת? אממ... שמעת גלגלצ? לפני איזה שעה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? היום לפני איזה שעתיים חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? אממ... נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? גם וגם הצפון או הדרום? כנ"ל החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? אולמרט או עמיר פרץ? שתיהם לא חסה או כרוב? גם וגם חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? סמסונג או נוקיה? אממ.. נוקיה?! גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? גם וגם צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3 ?MP3 אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? תיק גב/ צד? חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? אממ... קוף או בננה? חח בננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ממש מעניין ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגד אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? לא מה הסרט האחרון שראית? אממ... את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? אממ.. לפעמים מוריד שירים/סרטים מהנט? זכוכית/פלסטיק? אממ... מה דעתך על מטריות? סבבה קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? אממ... אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? קצת ספרדית וקצת אנגלית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? היית רוצה לעבור לגור במאדים? חח ספר לא מומלץ שקראת? זיכרון טוב שיש לך מהילדות? שם לק? מישהו שרציתם לתלות היום? חחחחחחחחחחחחחחחח מסדרים את המיטה בבוקר? לא ריח אהוב? אממ... איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? צבע בשיער? חום חזק את אוהבת לבשל? מה תחומי ההתעניינות שלך? שירה, ריקוד מה מסב לך הנאה? מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? האם זה היה מרצונך החופשי? מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? את אוהבת אתגרים? את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? ו..מה יצא? את נרתעת מזקנים? מה היחס שלך לילדים קטנים? סבבה חח מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) במה את מאמינה? בה' האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לגיים בויז
מה היחס שלך ל.. אומנות? בסדר ממה את מפחדת? את אוהבת בע"ח? את מכירה מישהי בשם מעיין? כן אם כן, ספרי עליה קצת. כמה חברים טובים יש לך? את חברותית? מה תרצי ללמוד בעתיד? את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! אממ.. בסדר ארוך חח למה?! עמה

lililulu

New member
וואו איזה חפירה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה בדיוק ענית? חחחח

למעלה