שאלון

lililulu

New member
פוייי...ארוך אבל עונה../images/Emo9.gif

הכרות: שם: אמית גיל: 15 תאריך לידה: 9.9.91 כינוי: lililulu איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת... שם אהוב לבנים: ברק שם אהוב לבנות: יש הרבה...משום מה לא עולה לי עכשיו אפילו אחד לראש...חחחח אוכל אהוב: ניוקי
צבע אהוב: כחול באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה אהוב ליבי
דמות אהובה מהתנך: לא התעמקתי בדמויות מהתנך אבל אני מניחה שאלוהים
שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: לאדעת...יש הרבה... ספר אהוב: מחפשים את אפי
מה אתה לובש עכשיו? מכנסי פוטר כאלה חולצה כחולה סתם כזאת וסווצ'ר של נייק
מקצוע לימודים אהוב: ספורט מקצוע לימודים שנוא: לשון כיתה: ט' מגמת לימוד: מה? מס' אחים: 2
אחות ואח שמות שלהם: לאחי קוראים דגן [אני קוראת לו דג כי הוא גומה ל-
] ולאחותי שיר איך קוראים למחנך/ת שלך? טובה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה צהובה ומרגרינה ועושים מזה טוסט חחחח כמה קיבלת במבחן האחרון? 90
באיזה מקצוע זה היה? אנגלית מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר נרדמת בשיעור? שבוע שעבר אכלת משהו? בצהריים שרת? עכשיו! מיי כימיקל רומאנס! שמעת גלגלצ? היום בצהריים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? שבוע שעבר היית חולה? עכשיו בעעע:/ נחתכת? לפני שבוע וחצי-שבועיים ראית סרט? היום בצהריים ראיתי "הכפר" בפעם ה-40 בערך חחח החזקת תינוק? לפני שבועיים נסעת באוטובוס? אתמול בחזרה מביצפר חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? לפני שבוע או שבועיםם
נסעת ברכבת? פוייייי.........לא זוכרת אפילו
היית במסעדה? שלשום לא ישנת כל הלילה? ביום שישי בחופש של חנוכה חחחח זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? אביב חחחח לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחי זה הכי אחי:] שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי איכסס שונאת את יום ראשון את מרגישה כאילו השבוע לא יגמר בחיים
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? תל אביב! הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? חחחח לאדעת ולא מעניין אותי חסה או כרוב? חסה
חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? חחחח תפוזים וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות שליטה! חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? ערבים
סמסונג או נוקיה? נוקיה גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה צמר או כותנה? לא מבדילה
סטריאו או פטיפון.? סטריאו איפה השאלה בכלל?! חחח הגדרות-טוב או רע? טוב! תמיד לחשוב טוב! דיקסמן/MP3? אם פי אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? מפזר תיק גב/ צד? צד חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? ימים ארוכים קוף או בננה? קופיקווו!!! שקסי שלי! כמעט כמו קופיפו של מרקו
בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד אולמרט: מה אכפת לי?! מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד! אז לא יהיה לנו חרמון
מו"מ עם הפלשתינים: בעד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? חחחח לא מה הסרט האחרון שראית? הכפר את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן מוריד שירים/סרטים מהנט? כן זכוכית/פלסטיק? פלסטיק מה דעתך על מטריות? מניאקיות! כשסוגרים אותם תמיד נתפסת לך האצבע וזה כואב שחבל על הזמן!
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? בעיתון של יום שישי אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית ספרדית ערבית ואני יודעת לקלל ברוסית! אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? כן יאאא אני מתה על הריח במרפאת שיניים ואני מתה על הרופא שלי חחח היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא חם שם נורא! ספר לא מומלץ שקראת? ג'ינג'י
זיכרון טוב שיש לך מהילדות? הגן וואי איך אני רוצה לחזור לגן! שם לק? לא מישהו שרציתם לתלות היום? אף אחד מסדרים את המיטה בבוקר? לא תמיד ריח אהוב? של דלק וואי זה ממכר! איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? לאדעת לא חשבתי על זה.... צבע בשיער? חום את אוהבת לבשל? חחח לא מה תחומי ההתעניינות שלך? גיים בויז! מאוד מעניינים אותי! במיוחד ערן! חחח סתם לאדעת כל מיני מה מסב לך הנאה? מחשב
מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? תפוח אדמה אפוי חתוך לחצי עם בפנים כל מיני דברים לא ברורים...אכלתי את זה בחו"ל...האמת היה ממש טעים חחח האם זה היה מרצונך החופשי? אבא שלי אכל והוא שאל אותי אם אני רוצה לטעום בהתחלה לא רציתי אבל אחרי זה ניסיתי מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? כבר שאלת למעלה יש לי דה ז'ה וו את אוהבת אתגרים? תלוי איזה את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני שבוע ו..מה יצא? לא יודעת עוד לא הגיעה הבדיקה
את נרתעת מזקנים? תלוי אם הם נראים לי מפחידים או לא מה היחס שלך לילדים קטנים? אוהבת!!! מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? שפעת סטרפטוקוקים ושבירת יד חחח אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) בעלי חוש הומור במה את מאמינה? באלוהים? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לכלום טפו טפו טפו מה היחס שלך ל.. אומנות? בסבבה חחח ממה את מפחדת? אנסים גנבים ופושעים למינהם כולל ג'וקים חחחח את אוהבת בע"ח? את הרוב חחח את מכירה מישהי בשם מעיין? כן אבל...מה הקשר?! חחח אם כן, ספרי עליה קצת. אחלה בחורה
כמה חברים טובים יש לך? שניה אני יספור... את חברותית? נראלי... מה תרצי ללמוד בעתיד? לאדעת...אני לא חושבת לתווך הארוך את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? וואו רגע כמה שאלות בשניה! חחח ניגנתי בגיטרה והספקתי...וניגנתי כי זה היה כיף וזה כלי יפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? לאדעת אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] אני חולה על שאלונים! שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! כן למה?! עמה

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifעונהנה

הכרות: שם:פלורין
בשבילכן? דושית! גיל:12 עוד פחות מחודש תאריך לידה:15.2.1995 כינוי:דושית איך היית רוצה שיקראו לך?ליאן
שם אהוב לבנים:איציק שם אהוב לבנות:ליאן אוכל אהוב:ציפס...יאממי...עשית לי חשק
צבע אהוב:כחול בדם! באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן דמות אהובה מסרטי ילדים:ממ...פיץ פיץ העכבר
דמות אהובה מהתנך:מרים
שמאלני/ ימני?שמאלי סרט אהוב:"מיליון דולר ביבי" ספר אהוב:"נרניה" מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וגופיה מקצוע לימודים אהוב:אומנות מקצוע לימודים שנוא:הכל חוץ מאומנות ומחול
כיתה:ו' 1 מגמת לימוד:שוו? מס' אחים:2 שמות שלהם:דני וקובי איך קוראים למחנך/ת שלך?אורנה המכשפה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?אני לא מכינה סנדוויץ' אני קונה מאפה
כמה קיבלת במבחן האחרון?104 היום באיזה מקצוע זה היה?במדעים! מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני חצי שעה נרדמת בשיעור?היום
שיעור בפיזיקה
אכלת משהו?עכשיו שרת?לפני שלוש שעות שמעת גלגלצ?אף פעם לא אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לפני עשר דקות עשית קניות?אף פעם
היית חולה?אתמול נחתכת?מזמןןן ראית סרט?אתמול בערב החזקת תינוק?אני מחזיקה עכשיו נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישהו?היום בבוקר הכנת שיעורים?שלשום
נסעת ברכבת?לפני שנה היית במסעדה?שלשום בערב לא ישנת כל הלילה?אתמול זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?הדרום החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?חו"ל אולמרט או עמיר פרץ?אולמרט חסה או כרוב?חסה [שירה
] חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטללל וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים סמסונג או נוקיה?נוקיה גרביים עם פסים או נקודות?נקודות חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?צמר סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזר חום תיק גב/ צד?גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה?קוף בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:אם זה טוב להם אז בעד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים:נגד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון שראית?"מיליון דולר ביבי" את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן מוריד שירים/סרטים מהנט?שוו? זכוכית/פלסטיק?פלסטיק מה דעתך על מטריות?דבר ששומר על פן
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?כן אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?ספרדית,ערבית,אנגלית. אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?כן היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?"דברים שאני אוהב לעשות" זיכרון טוב שיש לך מהילדות?שנפלתי עם אמא שלי בתוך שלולית
שם לק?לפעמיים מישהו שרציתם לתלות היום?כןןןן מסדרים את המיטה בבוקר?לא, יש מנקה ריח אהוב?דלק איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? צבע בשיער?חום-שטני את אוהבת לבשל?לא מה תחומי ההתעניינות שלך?מחשב
מה מסב לך הנאה?את
מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? דף, חרא האם זה היה מרצונך החופשי?לא מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?104 במדעים את אוהבת אתגרים?כן את משתמשת בקרם לחות לשיער?לפעמים מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?מזמן ו..מה יצא?לא זוכרת את נרתעת מזקנים?לאא מה היחס שלך לילדים קטנים?מתוקי
מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?שפעת בלבד!
אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)בעלי חוש הומור במה את מאמינה?באלוהים האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?כן למחשב מה היחס שלך ל.. אומנות?יחס יפה
ממה את מפחדת?מדילב, היא גבוה רצח את אוהבת בע"ח?כן מאוד את מכירה מישהי בשם מעיין?כן, המנהלת לשעבר של הרשמי אם כן, ספרי עליה קצת.חמודה, מתוקה, ואכפתית..חח כמה חברים טובים יש לך?4 את חברותית?כן מאוד
מה תרצי ללמוד בעתיד? צילום את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? לאאא מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?שו? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?]שיעמום רצח שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?!ככה ככה למה?!כי הוא חופר כי אני אוהבת שאלונים
-דושית-

גלו16

New member
עונהההה

הכרות: שם: גל גיל: 14 תאריך לידה: 18/9/92 כינוי:גלו16 איך היית רוצה שיקראו לך? ליאת שם אהוב לבנים: סאלי שם אהוב לבנות: אגם אוכל אהוב: צ'יפס ושניצל צבע אהוב: ירוק באיזה צבע המקלדת שלכם? אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור דמות אהובה מהתנך: משה בתיבהה חחחחחחחח סתםם שמאלני/ ימני? לא זה ולא זה סרט אהוב: ספור אהבה בלתי שכח ספר אהוב: חלומות נעורים מה אתה לובש עכשיו? טרניג מקצוע לימודים אהוב: מתמטיקה מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך כיתה: ט3 מגמת לימוד: עדיין אין לנו מגמות מס' אחים: 2 אחיות שמות שלהם: שני וספיר איך קוראים למחנך/ת שלך? מלכה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני קונה בבצפר בורקס כמה קיבלת במבחן האחרון? 95 באיזה מקצוע זה היה? לשון מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? שנה שעברה אכלת משהו? לפני חצי שעה שרת? עכשיו שמעת גלגלצ? לפני 70 שנה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני שבועע לאקס שלי עשית קניות? לפני יומיים היית חולה? בתחילת שנה נחתכת? יום חמישי שעבר ראית סרט? היום בוקר החזקת תינוק? לפני חודש שעשיתי גבות נסעת באוטובוס? אתמול לב"ש חיבקת מישהו? היום את אחותי הכנת שיעורים? בכיתה א נסעת ברכבת?אממממממ לפני חצי שנהה היית במסעדה? ב-9/7 ביומולדת של חברה לא ישנת כל הלילה? בל"ג בעומר זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אחות שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? דרום החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? ארץ אולמרט או עמיר פרץ? עמיר פרץ חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם פטל וניל או שוקו? ניל נענע או תפוז? אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? לא זה ולא זה מתנחלים או ערבים? לא זה ולא זה סמסונג או נוקיה? סמסונג גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? קצרה צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? MP3 אפור/לבן? אפור רדיאטור או מפזר חום? מפזר חום תיק גב/ צד? גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קיץ קוף או בננה? קוף בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: לא מעניין אותי אולמרט: לא מעניין אותי מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? מה הסרט האחרון שראית? הבריחה מהגהנום את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? לא מוריד שירים/סרטים מהנט? כן זכוכית/פלסטיק? זכוכית מה דעתך על מטריות? גרוע קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? כן אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? עיברית נטו אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לא היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא ספר לא מומלץ שקראת? האיש של הכלבה הלבנה זיכרון טוב שיש לך מהילדות? אניוהשכנים שלי תמיד ההינו משחקים היה נורא כיף שם לק? כן חובה מישהו שרציתם לתלות היום? את אחותי מסדרים את המיטה בבוקר? כן ריח אהוב? אמור אמור איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? אין לי מגמות צבע בשיער? שחור את אוהבת לבשל? כן מה תחומי ההתעניינות שלך? סקס סמים ורוקנרול חחחחחח סתםםםםםםםםם מה מסב לך הנאה? לרקוד מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? אני לא אוכלת דברים הזויים האם זה היה מרצונך החופשי? לא יצא לי מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? 95 בלשון את אוהבת אתגרים? כן את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן ברורר מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? בתחילת שנה ו..מה יצא? היה וירוס את נרתעת מזקנים? לא מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? שפעת אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) בעלי חוש הומור במה את מאמינה? באלוהים האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לכלום מה היחס שלך ל.. אומנות? ממה את מפחדת? מאחותי את אוהבת בע"ח? לא ממש את מכירה מישהי בשם מעיין? כן סאלי אם כן, ספרי עליה קצת. כמה חברים טובים יש לך? 2 את חברותית? מאוד מה תרצי ללמוד בעתיד? איך לנצח את אחותי בקרב חחחחחחחחחח את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? עכשיווווווו אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] רצחחחחחחחחחחחחח

lililulu

New member
קוראים לה שני../images/Emo3.gif

לאדעת למה היא קוראת לעצמה פטל

../images/Emo80.gif../images/Emo46.gif

כי אני וחברותיי [התחלתי לדבר בשפה גבוהה] ישבו והחלתנו להמציא כינוי...ולי הם המציאו את הכינו הזה... מה הכינוי הזה לאא יפהה?!

lililulu

New member
למה לכעוס?!../images/Emo6.gif

אני אמרתי שהוא לא יפה?! אני רק הסברתי לה שזה לא השם שההורים שלך נתנו לך!!!

עונה

שם: שלי גיל: 12+ תאריך לידה: 9/3/94 כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? טל אור שם אהוב לבנים: שי שם אהוב לבנות: טל אור אוכל אהוב:פיצה צבע אהוב:אדם באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן דמות אהובה מסרטי ילדים:מראי פופינס דמות אהובה מהתנך: שמאלני/ ימני?ימני סרט אהוב:תבתו של יש מת ספר אהוב:מי קוראה ספרים מה אתה לובש עכשיו?חולצה וחצעית מקצוע לימודים אהוב:ספורט מקצוע לימודים שנוא:איכסטוריה כיתה:ז מגמת לימוד: מס' אחים:2 שמות שלהם:ספיר ושי איך קוראים למחנך/ת שלך?בת-אל בין סימון מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד כמה קיבלת במבחן האחרון?88 באיזה מקצוע זה היה?מדעים מתי בפעם האחרונה: התקלחת?בבוקר נרדמת בשיעור?בכיתה ב אכלת משהו?עכשיו שרת?בשיעור גיטרה בשעה 3:30 שמעת גלגלצ?בחזרה מיבית הספר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?שאלה קשה עשית קניות?יום שלישי כי בים רביעי היה טיול היית חולה?עכשיו נחתכת?ליני שבועים ראית סרט?יום חמישי החזקת תינוק?יום ראשון נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?אין לי מוסג נסעת ברכבת?בחופש בגדול היית במסעדה?בחופש בגדול לא ישנת כל הלילה? בתחילת שנה זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שלי שבת או יום חול?יום חול יום ראשון או יום חמישי?שתי הים אני לא סובלת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל?מעיל ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?הצפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?הארץ אולמרט או עמיר פרץ? אני חסה או כרוב?כרוב חמוצים או זיתים?זיתים זה חמוצים אפרסק או שזיף?אייך מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?איסי מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים סמסונג או נוקיה?נוקיה גרביים עם פסים או נקודות?חלקות חולצה ארוכה או קצרה?ארוכה צמר או כותנה?צמר סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?רע דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מזגן תיק גב/ צד?גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?חורף עם ימים ארוכים, קוף או בננה?בננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:נגד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים: מזה מ"מ סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון שראית?לא זוחרת את השם את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?לא מוריד שירים/סרטים מהנט?לא מהאימיול זכוכית/פלסטיק?מזה השאלה הזו מה דעתך על מטריות?גוד גוד קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא קוראת ביחלל אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?קצת ערבית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?כן היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?אני לא קוראת זיכרון טוב שיש לך מהילדות? אני עובדת על זיכרון קצר שם לק?לא מישהו שרציתם לתלות היום?כן אין המחנכת שלי מסדרים את המיטה בבוקר?לאאאא ריח אהוב? איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? צבע בשיער?שחורחום את אוהבת לבשל?כןן מה תחומי ההתעניינות שלך? מה מסב לך הנאה?מחשב מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?מה שלא ניראה טוב אני לא אוכלת האם זה היה מרצונך החופשי?לא מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?88 בדעים את אוהבת אתגרים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את משתמשת בקרם לחות לשיער?כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?בחופש הגדול ו..מה יצא?דלקת גרון את נרתעת מזקנים?לא מה היחס שלך לילדים קטנים?אמא שלי מתפלת בגן תינוקות זה אומר משהוא? מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?דלקת ושפעת אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)בעלי חוש הומור טוב במה את מאמינה?בקב"ה האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?כן למחשב מה היחס שלך ל.. אומנות?איכככככככככככככככככככככס ממה את מפחדת?מהקב"ה את אוהבת בע"ח?כןןן את מכירה מישהי בשם מעיין?כן חברה שלי אורים אם כן, ספרי עליה קצת.לא מעניין כמה חברים טובים יש לך?הרבההההההה את חברותית?מעוד מה תרצי ללמוד בעתיד?מישחק את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?גיטרה וטרבוקה מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?]לאא שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?!לא וכן למה?!ככה

../images/Emo41.gifעונה נה נה אשקלונה . ../images/Emo3.gif

הכרות:|סשגש| שם: מיכל . גיל: 14 . תאריך לידה: 12.9 . כינוי: דושדושונת סקעת . :] איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: אושרי . [לא בגלל אושרי , אבל גם
] שם אהוב לבנות: לט יודעת .. אוכל אהוב: פיצה , ת'יפס . צבע אהוב: יש ויש . באיזה צבע המקלדת שלכם? אמממ לא יודעת .. דומה ללבן - אבל לא . XD דמות אהובה מסרטי ילדים: דמות אהובה מהתנך: שמאלני/ ימני? אמממ .. חח מה זה שמאלני ומה זה ימני ? , כאילו מה הדעות שלהם ? , אני כל הזמן שוחכת
. סרט אהוב: סטאפ אפ .
ספר אהוב: אממממממממממממממממממממממממממממממממ ..................... מה אתה לובש עכשיו? חולצה ומכנס . XD מקצוע לימודים אהוב: ערבית . מקצוע לימודים שנוא: אזרחות , הסטוריה . כיתה: ט' מגמת לימוד: עדיין אין . מס' אחים: 4 . [-555-] שמות שלהם: יניר , גיל ושיר . איך קוראים למחנך/ת שלך? חנה . מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד . XD זה לרוב שוקולד , בעצם לא לרוב כמעט תמיד .. כמעט . כמה קיבלת במבחן האחרון? לא זוכרת .. מזמן לא היה לי מבחנים , עכשיו התקופה של הבחנים . באיזה מקצוע זה היה? --- מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול . נרדמת בשיעור? אפ'עם .
אכלת משהו? לפני איזה שעה . שרת? לפני כמה שניות . שמעת גלגלצ? נראלי שאפ'עם . XD אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? נראלי שהיום .
לכלבה שלי . XD עשית קניות? אמממשבוע שעבר?! . היית חולה? מזמןןן ... -555- חח נדבקתי בזה XD נחתכת? לא זוכרת .. ראית סרט? אמממ בחנוכהן . החזקת תינוק? מזמן.............. נסעת באוטובוס? אממ .. ראשון שעבר . חיבקת מישהו? היווווווום , את הכלבה שלי . :][: הכנת שיעורים? לפני איזה 20 דק' .
נסעת ברכבת? אממממממ ממש מזמןן היית במסעדה? אממממ לא זוכרת .. דיי מזמן . לא ישנת כל הלילה? בלילה לבן . XD חיכתי להתקשר לעידן יניב , כאילו על מה שהוא חתם . אבל אז נשברתי והלכתי לישון ב-4 , זה גם נקרא .
זה או זה: תפוז או תפוח? גם וגם . :] מלון או אבטיח? אבטיח . חורף או קיץ? אביב . לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח . שבת או יום חול? שבת , אין לימודים .
יום ראשון או יום חמישי? חמישי . שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שתיהם נחמדים , אבל להשתחחר נראלי . מבחן או עבודה? עבודה . מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה . סוודר או מעיל? אממממ , לא יודעת . ירושלים או ת"א? שתיהם . :] הצפון או הדרום? נראלי צפון .
החרמון או אילת? שתיהם . חו"ל או הארץ? חו"ל . אולמרט או עמיר פרץ? לא זה ולא זה . XDD חסה או כרוב? חסה . לא בעצם כרוב ... לא יודעת! חמוצים או זיתים? זיתים! אפרסק או שזיף? שתיהם פ'סדר . אינלי כח להמשיך לענוות . :[ אני גם חייבת לזוז .
איזה שאלות חופרות . XD אני יענה על ההממשך אח"כ , ביו'ש

עונה....לפטל שלי...

הכרות: שם:מריה.. גיל:13 וחצי.. תאריך לידה: 7.9.93 כינוי:נולנולית..מריוש.. איך היית רוצה שיקראו לך?אמ..לא היתי רוצה שום שם אחר..מריה זה שם יפה לדעתי.. שם אהוב לבנים:אמ...שרון חח שם אהוב לבנות:אמ..איסבל..אני אוהבת את השם הזה חח.. אוכל אהוב:אמ...פיצה.. צבע אהוב:כחול וסגול.. באיזה צבע המקלדת שלכם?אמ..אפור.. דמות אהובה מסרטי ילדים:אמ....לא ידועת.. דמות אהובה מהתנך:אין.. שמאלני/ ימני?ימנית.. סרט אהוב:אמ....אין... ספר אהוב:אין.. מה אתה לובש עכשיו?חחחח מיכנס וחולצה.... מקצוע לימודים אהוב:אין.. מקצוע לימודים שנוא:חשבון ואנגליתתתת כיתה:ז.... מגמת לימוד:אין... מס' אחים:1 שמות שלהם:לאחותי קוראים אסיה... איך קוראים למחנך/ת שלך?למחכנת קוראים רותי... מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?אמ...לא יודעת... כמה קיבלת במבחן האחרון?אמ..חח...אם זה במחשבן אני חושבת ש-93 אם זה בבוחן אז ניראה לי 0 כי עשיתי בוחן ועניתי רק על 2 שאלות מתוך 22...ח.. באיזה מקצוע זה היה?המבחן באנגלית..הבוחן במדעים חח מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אמ...בבוקר..עוד מעט אני הולכת שוב להתקלח ח.. נרדמת בשיעור?אמ..לפני כמה ימים.. אכלת משהו?לפני 4 שעות.. שרת?לפני כמה שניות חח שמעת גלגלצ?אני לא שומעת.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אמ..... עשית קניות?לפני כמה ימים.. היית חולה?אני עכשיו חצי חולה ח..כואב לי הגרון
נחתכת?לפני 2 שעות.... ראית סרט?לפני כמה דקות..ראיתי סרט במחשב.. החזקת תינוק?ואואאא מזמן..את בת דודה שלי.. נסעת באוטובוס?לפני כמה ימים נסעתי לבית ספר.. חיבקת מישהו?לפי כמה שעות..את אמא שלי חח.. הכנת שיעורים?לפני 3 שעות.. נסעת ברכבת?לא נסעתי אף פעם ברכבת.. היית במסעדה?ואואא ניראה לי לפני 4 חודשים.. לא ישנת כל הלילה?לא היה מצב כזה.. זה או זה: תפוז או תפוח?תפפוחח מלון או אבטיח?אבטיחח שונאת מלוןן חורף או קיץ?לא זה וזה לאא אני אוהבת אביב.. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח.. שבת או יום חול?שבתתתתתתת יום ראשון או יום חמישי?אמ..ראשוןן שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שינהם חח מבחן או עבודה?מבחןן מתמטיקה או אנגלית? לא זה ולא זהה אני שונאת את המקצועות האלהה.. סוודר או מעיל?מעיל.. ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?הדרון
החרמון או אילת?אילת.. חו"ל או הארץ?חו"ל אולמרט או עמיר פרץ?לא הוא ולא הוא.. חסה או כרוב?חסה.. חמוצים או זיתים?חמוציםם אפרסק או שזיף?אפרסק.. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל.. וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוזזזז אייסיקיו או מסנג'ר?איסי.. מעריב או ידיעות?מעריב.. חרדים או ערבים?חרדים.. מתנחלים או ערבים?... סמסונג או נוקיה?נוקיה.. גרביים עם פסים או נקודות?פסים חח חולצה ארוכה או קצרה?קצרה.. צמר או כותנה?כותנה.. סטריאו או פטיפון.?... הגדרות-טוב או רע?..... דיקסמן/MP3?אמ פי.. אפור/לבן?אפור.. רדיאטור או מפזר חום?... תיק גב/ צד?צד.. חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים.. קוף או בננה?בננה.. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:לא אכפת לי.. ברית מילה:בעד.. תלבושת בי"ס:נגדדד פסיכומטרי:..... ההתנתקות:.... אולמרט:נגדדדדדדדדדדדדדדדד מסירת רמת הגולן לסוריה:.... מו"מ עם הפלשתינים:..... סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?רק עם אמא... ממחזר בטריות?לאא מה הסרט האחרון שראית?אמ..ילדות רעות.. את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן..הטבעת נישואים שלי ושל נולי ח...באמת.. מוריד שירים/סרטים מהנט?....... זכוכית/פלסטיק?אמ...פלסטיק... מה דעתך על מטריות?שונאתת אני לא מסתדרת איתם.. קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אמ..ספרדית אנגלית..קווקזית קצת חח ורוסיתת שונאת את השפה רוסיתת אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לאא היית רוצה לעבור לגור במאדים?לאאא ספר לא מומלץ שקראת?אין... זיכרון טוב שיש לך מהילדות?אמ..לא זוכרת.. שם לק?כן שקוף יואו שכחתי לשים חחח טוב שהזכרת לי.. מישהו שרציתם לתלות היום?אממממ מסדרים את המיטה בבוקר?לא חחחחח לפעמיםץ... ריח אהוב?.... איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?.....אין.. צבע בשיער?חום כהה כזה.. את אוהבת לבשל?בערך.. מה תחומי ההתעניינות שלך?אמ.. מה מסב לך הנאה?..... מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?..... האם זה היה מרצונך החופשי?... מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?אמרתי כבר למעלה.. את אוהבת אתגרים?לאא את משתמשת בקרם לחות לשיער?לפעמצים.. מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?אמ..בתחילת החודש.. ו..מה יצא?..... את נרתעת מזקנים?לא.. מה היחס שלך לילדים קטנים?בסדר.. מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?גרון אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) במה את מאמינה?אמ.. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?לאא מה היחס שלך ל.. אומנות?בסדר.. ממה את מפחדת?מהמוות.. את אוהבת בע"ח?כן את מכירה מישהי בשם מעיין?כה אם כן, ספרי עליה קצת.אין לי כוחח חח כמה חברים טובים יש לך?אמ..אין לי כוח לספור.. את חברותית?כה מה תרצי ללמוד בעתיד? אמ...אחרי זה אני יגיד את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?לאא מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?אמ.. אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?!כההההההההההההההה למה?! כככההההה מריה סנדלר.

עניתי רק בגלל שמשעמם לי (היה נחמד)

שם: ספיר גיל: עוד חודש 15 תאריך לידה: 1.3 כינוי: ספירוש, ספירוש סנדלר איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שרון ודניאל רני שם אהוב לבנות: דניאל אגם אוכל אהוב: פיצה צבע אהוב: אדום וכחול באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: לא יודעת דמות אהובה מהתנך: לא יודעת שמאלני/ ימני? ימני סרט אהוב: יש מלא ספר אהוב: יש מלא קשה ... מה אתה לובש עכשיו? בגדים סתם חחח מקצוע לימודים אהוב: מתמטיקה מקצוע לימודים שנוא: אנגלית אבל אני מתחילה לאהוב כיתה: ט מגמת לימוד: תיאטרון מס' אחים: ביחד איתי 4 רק בנות שמות שלהם: מלי אורטל אני ושיר איך קוראים למחנך/ת שלך? שולמית מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא יודעת כמה קיבלת במבחן האחרון? 100 ,71 באיזה מקצוע זה היה? הבעה מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום עכשיו נרדמת בשיעור? ממש לא אכלת משהו? ב-1 שרת? לא שמעת גלגלצ? לא אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא עשית קניות? מזמן היית חולה? נחתכת? ראית סרט? כן 5 בטיול החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? בטיול חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? ברור היום נסעת ברכבת? מזמן היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ וחורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שבת או יום חול? גם וגם יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? גם וגם מבחן או עבודה? לא יודעת מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה ברוררר סוודר או מעיל? גם וגם ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? גם וגם החרמון או אילת?ברור שגם וגם חו"ל או הארץ? לא יודעת אולמרט או עמיר פרץ? לא זה ולא זה חסה או כרוב? שניהם חמוצים או זיתים? שניהם אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? שניהם אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? לא זה ולא זה מתנחלים או ערבים? לא זה ולא זה סמסונג או נוקיה? לא יודעת גרביים עם פסים או נקודות? שניהם חולצה ארוכה או קצרה? שניהם צמר או כותנה? לא יודעת סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע? שניהם דיקסמן/MP3? אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום?רדיאטור תיק גב/ צד? לא משנה חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? לא יודעת קוף או בננה? לא זה ולא זה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לבעד למה לא גם להם יש חיים ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון שראית? מי זוכר את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן מוריד שירים/סרטים מהנט? כן זכוכית/פלסטיק? מה דעתך על מטריות? קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?ברור אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?קצת אבל אבל ממש קצת אנגלית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? ממש לא היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא יודעת איך שם ספר לא מומלץ שקראת? זיכרון טוב שיש לך מהילדות? מלאאא.... שם לק? מישהו שרציתם לתלות היום? מסדרים את המיטה בבוקר? לפעמים ריח אהוב? כן איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? תיאטרון צבע בשיער? חום את אוהבת לבשל? קצת מה תחומי ההתעניינות שלך? משחק מה מסב לך הנאה? מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? האם זה היה מרצונך החופשי? מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? את אוהבת אתגרים? כן את משתמשת בקרם לחות לשיער?לפעמים כי אני רוב הזמן עם פן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? אולי שהאיתי בת 4 ו..מה יצא? את נרתעת מזקנים? מה היחס שלך לילדים קטנים? אני חולה מתה על ילדים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? מזה השאלה הזאת אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) במה את מאמינה? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לא ממש לא מה היחס שלך ל.. אומנות? סבבה ממה את מפחדת? כלבים סוגים את אוהבת בע"ח? לא ממש את מכירה מישהי בשם מעיין? כןן חברה מאוד טובה שלי אם כן, ספרי עליה קצת. כמה חברים טובים יש לך? מלא את חברותית? מאוד מה תרצי ללמוד בעתיד? משחר החלום שלי להיות שחקנית את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! לא ממש למה?! כי הוא משעמם ועניתי עליו כי משעמם לי (שרוני מאמי שלי חולה עליך)

../images/Emo182.gifעונה לפטל החמורה שלי חח :))

הכרות: שם: אוראלע צברי :) גיל:12 וחצי :) תאריך לידה: 10.10 :p כינוי: אוראלי,אוראלע,אוראלה,אוראלה היפה,נוליאושית,רלי,רלה,אור... המוןןן איך היית רוצה שיקראו לך? אלמוגגג כי איזה משהו מהאוטובוס זקן שאל אותי איך קוראים לי ואמרתי לו אוראל והוא אמר שמשמעות השם זה אלמוג
שם אהוב לבנים:עידן..רן..ערן..שגב.. שרון!!!.......אושררייי!! הכי יפים זה שרון ואושריי
שם אהוב לבנות:מאיפה לי? מאפיה!! חחחחחחחח ענא עארףףף.. אוראל! חח אוכל אהוב:פסטה..ג'אנק פוד.........דדדגגגגיייםםם חולה על זה :)) צבע אהוב:תכלת..ורוד..אדום..צהוב.. סגוח..את כולם! תלוי בבגדים..תכשיטים.. באיזה צבע המקלדת שלכם?לבנה.. והצבע כתב אדום חוחוחו דמות אהובה מסרטי ילדים:אמממ.. לא יודעת חח דמות אהובה מהתנך: זו לא דמות!! זה אמת!! ואת משה.. אברהם יצחק יעקב ובעיקר את הקדוש-ברוך-הוא! שמאלני/ ימני? שמאלית! סרט אהוב: אממ...ילדות רעות(לינדזי לוהאן) גבר מי שמטפלת.. הרבה.. ספר אהוב:לא יודעת חח אני לא קוראת!! מה אתה לובש עכשיו?טרנינג ו-2 חולצות טריקו ברר..קר לי חחח ליילילייליליי מקצוע לימודים אהוב:אממ... תנ"ך -קצת.. גיאוגרפיה.. מדעים.. בעיקר מ-ח-ש-ב-י-ם-! ומתמתיקה :p מקצוע לימודים שנוא:מתמתיקה חחח ו...הבעה..לשון..ספרות כל מה שקשור לספרות! כיתה: ז'! מגמת לימוד:מזתומרת? מס' אחים:5 שזה כולל אותי ואנחנו רק בנות!!! שמות שלהם:ברקת,אני,עדיאל,לינוי,ומיתר :)) איך קוראים למחנך/ת שלך? פזית חחח מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד!! כמה קיבלת במבחן האחרון?אממ.. נראה לי 105.. לא זוכרת -555- באיזה מקצוע זה היה?תורה-תנ"ך=ת-תורה נ-נביאים ך-וכתובים! להלהלה אני חרוצצה! חיחי מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה.. נרדמת בשיעור? לא נרדמתי.. כמעט ונרדמתי.. אכלת משהו?היום בבוקר .. שרת?אתמול בלילה.. שמעת גלגלצ? פעם במליון שנה.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?ללא חחחחחחח נראה לך? עשית קניות?אממ.. לא זוכרת.. היית חולה? עכשיוו :-'( נחתכת?לא יודעת מה את שואלת אותי? ראית סרט?היום עידן הקרחחחח חח :D החזקת תינוק? וואאיי ת'אמת נראה לי לפני שנתיים חחחחחחחחח נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישהו?אתמול כנ"ל.. חחח הכנת שיעורים?לפני...............מממ..שבוע בערך.. חח נסעת ברכבת?לא זוכרת.. היית במסעדה? לא זוכרת מה זה השאלות האלו? לא ישנת כל הלילה?כמעט אתמול.. לא נרדמתי עד 4 ואז ב-4 לפנות בוקר ישנתי.. זה או זה: תפוז או תפוח?שתיהם.. בעיקר תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?חוררף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אין לי אח ואין לי חבר :p שבת או יום חול?שבת :)) יום ראשון או יום חמישי? אממ.. יום ראשון כי יום חמישי זה יום נ-א-ח-ס! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי ולהשתחרר מוקדם חחח מבחן או עבודה?עבודהה כזה שקוף!! חח כמו מראה ! חח מתמטיקה או אנגלית? לא זה ולא זה סוודר או מעיל?גם זה וגם זה :p ירושלים או ת"א?ת"א!!! הצפון או הדרום?אאממ.. גם זה וגם זה.. החרמון או אילת?גם זה וגם זה :| חו"ל או הארץ?הארץץץץ "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת" :p אולמרט או עמיר פרץ? לא יודעתת לא נכנסת לזה.. חסה או כרוב?אל תשאלי אותי תשאלי את הצמחונים למנייהם.. חמוצים או זיתים?גם חמוצים וגם זיתים.. אפרסק או שזיף? לא יודעתת טוב דיי זה מתחיל לעצבן חחחחחח חופר.. חח מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? איכככ פטל תפוזים.. מיץ פטל בטעם פטל :)) וניל או שוקו?שוקו :p נענע או תפוז? תפוזזזזזזזזזזז! לנענע אני לא נכנסת כ"כ.. אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו המסן הדביל הזה עושה לי רק צרות! מעריב או ידיעות?לא קוראת עיתון :p חרדים או ערבים? חרדים :) מתנחלים או ערבים? מזתומרת?.. סמסונג או נוקיה?סמסונג גרביים עם פסים או נקודות? פסים.. חולצה ארוכה או קצרה?טוב דיי..........וחולצה ארוכה.. למקרה שיהיה קר.. צמר או כותנה?כותנה וצמר! שתיהם סטריאו או פטיפון.? לא יודעת.. הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3?זה וזה אבל שתיהם חרטות! אפור/לבן? גם וגם רדיאטור או מפזר חום? שתיהם עושים נעים חח תיק גב/ צד? שתיהם :p :| חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?לא הבנתי ת'שאלה.. קוף או בננה?בננה חחחחחחחחחחחחח בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: סה"כ גם הם בנ"א שיעשו מה שבראש'להם ברית מילה: בעדד! תלבושת בי"ס: נגד.. אבל אם לא יהיה לי בגד לאותו יום? סתם ביאוס.. אז בעד.. פסיכומטרי:לא יודעת.. ההתנתקות:נגדדד אולמרט: מה את שואלת אותי? לכי לכנסת! :D מסירת רמת הגולן לסוריה: נגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדדדד מו"מ עם הפלשתינים: נגד כי הם סתם מאנייקים! סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?אממ.. כן חחחחחח שמה אותם במקפיא חח מה הסרט האחרון שראית? עידן הקרח :p את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן מוריד שירים/סרטים מהנט?מזה מהנט? מהאינטרנט? כןן אבל עכשיו הפסקתי כי ה-MP4 שלי התקלקל! חרראא זכוכית/פלסטיק?אממ.. שתיהם .... מה דעתך על מטריות? מגינות מהגשם שלא יפגע לי בשיער חח קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? מה? אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית.. וספרדית :p :)) אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לא ממש.. היית רוצה לעבור לגור במאדים? ממש ללא! ספר לא מומלץ שקראת? לא קוראת ב-כ-ל-ל- זיכרון טוב שיש לך מהילדות? שפעם שהייתי קטנה לא הייתי אוהבת את הפטל של הגן אז הייתי שופכת אותו ממתחת לשולחן חחח שם לק? כן.. אבל הפסקתי.. מישהו שרציתם לתלות היום? עזבו.. אני לא יגיד כרגע חחחחחח מסדרים את המיטה בבוקר? ללא חח ריח אהוב? פסיפלורה יאממיי חח והריח של הסבון של כיף :)) איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?אני בחטיבת בינים י'דיבילית חח צבע בשיער?חום.. את אוהבת לבשל? אני בקושי יודעת לעשות חביתה חחח מה תחומי ההתעניינות שלך? אני רוצה לרקוד ולשיר אבל מה שכן שיש לי פחד במה.. ואני מתביישת! מה מסב לך הנאה? לא יודעת.. מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?אממ.......... חביתת ירק וזה לא היה הזוי והיה טעים חח האם זה היה מרצונך החופשי? כן מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? 105 משהו כזה בגלל בונוס בתנ"ך-תורה את אוהבת אתגרים? לפעמים כן לפעמים לא את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני חודשיים נראה לי ו..מה יצא? שאני חולה... ממש הפתעה חח את נרתעת מזקנים? לפעמים כן לפעמים לא.. כי איזה פעם אחת זקינה אמרה לי לעזור לה עם השקיות מזה פחדתי.. מה היחס שלך לילדים קטנים? חולה עליהםם כאלו פשושיםם בייחוד תינוקות מגיל שנה עד 3 מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? מה את שואלת אותי? מאיפה אני אזכור??? אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) --- במה את מאמינה? עין הרע..אמונות תפלות..גן עדן.. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אממ.. חח ממתקים..שתיה מתוקה..אושרי ..שרון..גיים בויז..פורום 1417..לחברות היות ביותר בעולם שיש לי כאן :) :D מה היחס שלך ל.. אומנות? אוהבת לצייר....! ממה את מפחדת? בטיול היה תמונה של מפל מים וחברות שלי הראו לי בתוכו פרצוף של חייזר אמאא ואני מפחדת מכל אנשים מפגרים אוטיסטים דיסלקטים וכד'..

../images/Emo182.gifהמשך :p

את אוהבת בע"ח? לא ממש.. רק אחרי יומיים שאני נפתחת אליהם חחחחח את מכירה מישהי בשם מעיין?כןן! אם כן, ספרי עליה קצת.ילדה בכיתה ח' ילדה יפה מתוקה נחמדה ויאללה בעי! כמה חברים טובים יש לך?חברות** ויש המון.. אבל אני לא מאמינה בחברות ממש טובה!! לא ראיתי אחת מהבית ספר שלי שתעשה הכל למען החברה השניה שלה... את חברותית?אם את אומרת.. חח אני לאי ודעת.. אני בהתחלה מתביישת ואח"כ נפתחת.. כזאת אני
מה תרצי ללמוד בעתיד? שירה.. ריקוד...אומנות..-ציור.. לא יודעת.... לבינתיים זה לימודים.. את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? --לא--- מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?מזתומרת? כאילו השתגעתי? חח אתמול עשינו מסיבה בחדר אעאע אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] כן אמנם לא.. אבל זה חופר לי.. חחחחח שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?!אממ.. קצת.. אבל היה דווקא נחמד :)) למה?! כי רק עכשיו שמתי לב לשאלון :))

למעלה