פוייי...ארוך אבל עונה../images/Emo9.gif
הכרות: שם: אמית גיל: 15 תאריך לידה: 9.9.91 כינוי: lililulu איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת... שם אהוב לבנים: ברק שם אהוב לבנות: יש הרבה...משום מה לא עולה לי עכשיו אפילו אחד לראש...חחחח אוכל אהוב: ניוקי
צבע אהוב: כחול באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה אהוב ליבי
דמות אהובה מהתנך: לא התעמקתי בדמויות מהתנך אבל אני מניחה שאלוהים
שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: לאדעת...יש הרבה... ספר אהוב: מחפשים את אפי
מה אתה לובש עכשיו? מכנסי פוטר כאלה חולצה כחולה סתם כזאת וסווצ'ר של נייק
מקצוע לימודים אהוב: ספורט מקצוע לימודים שנוא: לשון כיתה: ט' מגמת לימוד: מה? מס' אחים: 2
אחות ואח שמות שלהם: לאחי קוראים דגן [אני קוראת לו דג כי הוא גומה ל-
] ולאחותי שיר איך קוראים למחנך/ת שלך? טובה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה צהובה ומרגרינה ועושים מזה טוסט חחחח כמה קיבלת במבחן האחרון? 90
באיזה מקצוע זה היה? אנגלית מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר נרדמת בשיעור? שבוע שעבר אכלת משהו? בצהריים שרת? עכשיו! מיי כימיקל רומאנס! שמעת גלגלצ? היום בצהריים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? שבוע שעבר היית חולה? עכשיו בעעע:/ נחתכת? לפני שבוע וחצי-שבועיים ראית סרט? היום בצהריים ראיתי "הכפר" בפעם ה-40 בערך חחח החזקת תינוק? לפני שבועיים נסעת באוטובוס? אתמול בחזרה מביצפר חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? לפני שבוע או שבועיםם
נסעת ברכבת? פוייייי.........לא זוכרת אפילו
היית במסעדה? שלשום לא ישנת כל הלילה? ביום שישי בחופש של חנוכה חחחח זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? אביב חחחח לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחי זה הכי אחי:] שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי איכסס שונאת את יום ראשון את מרגישה כאילו השבוע לא יגמר בחיים
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? תל אביב! הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? חחחח לאדעת ולא מעניין אותי חסה או כרוב? חסה
חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? חחחח תפוזים וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות שליטה! חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? ערבים
סמסונג או נוקיה? נוקיה גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה צמר או כותנה? לא מבדילה
סטריאו או פטיפון.? סטריאו איפה השאלה בכלל?! חחח הגדרות-טוב או רע? טוב! תמיד לחשוב טוב! דיקסמן/MP3? אם פי אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? מפזר תיק גב/ צד? צד חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? ימים ארוכים קוף או בננה? קופיקווו!!! שקסי שלי! כמעט כמו קופיפו של מרקו
בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד אולמרט: מה אכפת לי?! מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד! אז לא יהיה לנו חרמון
מו"מ עם הפלשתינים: בעד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? חחחח לא מה הסרט האחרון שראית? הכפר את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן מוריד שירים/סרטים מהנט? כן זכוכית/פלסטיק? פלסטיק מה דעתך על מטריות? מניאקיות! כשסוגרים אותם תמיד נתפסת לך האצבע וזה כואב שחבל על הזמן!
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? בעיתון של יום שישי אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית ספרדית ערבית ואני יודעת לקלל ברוסית! אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? כן יאאא אני מתה על הריח במרפאת שיניים ואני מתה על הרופא שלי חחח היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא חם שם נורא! ספר לא מומלץ שקראת? ג'ינג'י
זיכרון טוב שיש לך מהילדות? הגן וואי איך אני רוצה לחזור לגן! שם לק? לא מישהו שרציתם לתלות היום? אף אחד מסדרים את המיטה בבוקר? לא תמיד ריח אהוב? של דלק וואי זה ממכר! איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? לאדעת לא חשבתי על זה.... צבע בשיער? חום את אוהבת לבשל? חחח לא מה תחומי ההתעניינות שלך? גיים בויז! מאוד מעניינים אותי! במיוחד ערן! חחח סתם לאדעת כל מיני מה מסב לך הנאה? מחשב
מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? תפוח אדמה אפוי חתוך לחצי עם בפנים כל מיני דברים לא ברורים...אכלתי את זה בחו"ל...האמת היה ממש טעים חחח האם זה היה מרצונך החופשי? אבא שלי אכל והוא שאל אותי אם אני רוצה לטעום בהתחלה לא רציתי אבל אחרי זה ניסיתי מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? כבר שאלת למעלה יש לי דה ז'ה וו את אוהבת אתגרים? תלוי איזה את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני שבוע ו..מה יצא? לא יודעת עוד לא הגיעה הבדיקה
את נרתעת מזקנים? תלוי אם הם נראים לי מפחידים או לא מה היחס שלך לילדים קטנים? אוהבת!!! מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? שפעת סטרפטוקוקים ושבירת יד חחח אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) בעלי חוש הומור במה את מאמינה? באלוהים? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לכלום טפו טפו טפו מה היחס שלך ל.. אומנות? בסבבה חחח ממה את מפחדת? אנסים גנבים ופושעים למינהם כולל ג'וקים חחחח את אוהבת בע"ח? את הרוב חחח את מכירה מישהי בשם מעיין? כן אבל...מה הקשר?! חחח אם כן, ספרי עליה קצת. אחלה בחורה
כמה חברים טובים יש לך? שניה אני יספור... את חברותית? נראלי... מה תרצי ללמוד בעתיד? לאדעת...אני לא חושבת לתווך הארוך את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? וואו רגע כמה שאלות בשניה! חחח ניגנתי בגיטרה והספקתי...וניגנתי כי זה היה כיף וזה כלי יפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? לאדעת אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] אני חולה על שאלונים! שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! כן למה?! עמה