../images/Emo187.gifעאעאעא
הכרות:אוקי חח שם:ספיר גיל:12 תאריך לידה:10.12.94 כינוי:ספירושloveמייקלוש איך היית רוצה שיקראו לך?נממ לא יודעתת שם אהוב לבנים:אופק,נאור,יאב,עומרי,אביאל. שם אהוב לבנות:ספיר עאעא,תאיר,שיר,אלינור. אוכל אהוב:ספגטי צבע אהוב:ירוק,כחול(תכלת),ורוד באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור אפור דמות אהובה מסרטי ילדים:מייקל לואיס החיימשלי דמות אהובה מהתנך:חיחי לא יודעתת שמאלני/ ימני?ימני סרט אהוב:ראש גדול,השיר שלנו. ספר אהוב:שרה גיבורת ני''לי מה אתה לובש עכשיו?חולצה ומכנסיים מקצוע לימודים אהוב:ספורט,חשבון,ספרות. מקצוע לימודים שנוא:תנ''ך כיא ני אל יודעת כלום וגם אנגלית חיחי כיתה:ו' מגמת לימוד: מס' אחים:3 שמות שלהם:גל בן 9,יוסי בן 17 ואני בת 12 איך קוראים למחנך/ת שלך?איריס סויסה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד,גבינה (לא ביחד)בנפרד.. כמה קיבלת במבחן האחרון?22 באנגלית חחחחחחחחח באיזה מקצוע זה היה?אנגלית מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום נרדמת בשיעור?לאא אכלת משהו?כה שרת?לא שמעת גלגלצ?לאאא אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?בארור עשית קניות?מה אני אמא? היית חולה?בארור נחתכת?כה ראית סרט?באטחחחחחח החזקת תינוק?כה התינוק שלי מאופק נסעת באוטובוס?בארוררררר חיבקת מישהו?בארור הכנת שיעורים?אממ...בערך נסעת ברכבת?כה היית במסעדה?בארוררר מליון ואחת פעם לא ישנת כל הלילה?כה זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שליי שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להתשחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?ת''א הצפון או הדרום?צפון עולהה החרמון או אילת?אילתת חו"ל או הארץ?חו''ל אולמרט או עמיר פרץ?עמיר פרץ(אמא שלי הציבעה לו) חחח חסה או כרוב?כרוב חמוצים או זיתים?חמוצים אפרסק או שזיף?שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל וניל או שוקו?וניל נענע או תפוז?נענע אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים סמסונג או נוקיה?סמסונג גרביים עם פסים או נקודות?נקודות חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?צמר סטריאו או פטיפון.?MP4 חחח הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזר חום תיק גב/ צד?תיק גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה?קוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים:בעד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?בארור ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון הגנוב מגנב פטור את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?בערך מוריד שירים/סרטים מהנט?כה זכוכית/פלסטיק?זכוכית מה דעתך על מטריות?לא יודעת קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?רק עברית וקצת ספרדית ואנגלית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לאאאאא היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?סקס זיכרון טוב שיש לך מהילדות?לא יודעת שם לק?באטח מישהו שרציתם לתלות היום?כה מסדרים את המיטה בבוקר?כה ריח אהוב?בשמים צבע בשיער?חום את אוהבת לבשל?באטח מה תחומי ההתעניינות שלך?אין לי מה מסב לך הנאה?לאיודעת מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?חומוס טעמתי איכסססססססס האם זה היה מרצונך החופשי?לאאאא ילדים הכריחו אותי מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?שאלתם את אוהבת אתגרים?כה את משתמשת בקרם לחות לשיער?כה מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?שלשום ו..מה יצא?קקי מה ז''א אומרתת?יעני בביתחולים חחחחחחחח? את נרתעת מזקנים?לא מסכנים מה היחס שלך לילדים קטנים?פינוק אהבה חום בלאגנים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?מחלת הנשיקה אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)מוכשרים במה את מאמינה?באלוהים האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?לחבר שלי, למייקל, ולקולה מה היחס שלך ל.. אומנות?איכס ממה את מפחדת?שלא יגמר הקולה בעולם את אוהבת בע"ח?תלוי מה את מכירה מישהי בשם מעיין?כן דודה שלי חח אם כן, ספרי עליה קצת.דודה שלי בת 21 אני חולה עלייה היא מכפר סבא זהו כמה חברים טובים יש לך?5 את חברותית?כה מה תרצי ללמוד בעתיד? לא יודעת אבל רוצה להיות דוגמנית ואני יצליח עאעא תיראי בשין 407500 את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?]לא דווקא כיף