שאלון

אנטון @#$^&^$##%^& ../images/Emo99.gif

!!!!!!!!!1 אני אוהבת אותו
הוא מווווששששלם .
והוא רוקד הכי יפה
, כפרעליו

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בגללי ? או בגלל אנטון ? |שלמות|

לא יודעת .

אם זה בגלל אנטון , #$@#%^%^ ####%^&
אז את זונה . כי הוא הבנאדם הכי יפה בעולם .
והכי חמוד
, והוווווא מוכשר בטירוף
.

../images/Emo187.gifעאעאעא

הכרות:אוקי חח שם:ספיר גיל:12 תאריך לידה:10.12.94 כינוי:ספירושloveמייקלוש איך היית רוצה שיקראו לך?נממ לא יודעתת שם אהוב לבנים:אופק,נאור,יאב,עומרי,אביאל. שם אהוב לבנות:ספיר עאעא,תאיר,שיר,אלינור. אוכל אהוב:ספגטי צבע אהוב:ירוק,כחול(תכלת),ורוד באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור אפור דמות אהובה מסרטי ילדים:מייקל לואיס החיימשלי דמות אהובה מהתנך:חיחי לא יודעתת שמאלני/ ימני?ימני סרט אהוב:ראש גדול,השיר שלנו. ספר אהוב:שרה גיבורת ני''לי מה אתה לובש עכשיו?חולצה ומכנסיים מקצוע לימודים אהוב:ספורט,חשבון,ספרות. מקצוע לימודים שנוא:תנ''ך כיא ני אל יודעת כלום וגם אנגלית חיחי כיתה:ו' מגמת לימוד: מס' אחים:3 שמות שלהם:גל בן 9,יוסי בן 17 ואני בת 12 איך קוראים למחנך/ת שלך?איריס סויסה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד,גבינה (לא ביחד)בנפרד.. כמה קיבלת במבחן האחרון?22 באנגלית חחחחחחחחח באיזה מקצוע זה היה?אנגלית מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום נרדמת בשיעור?לאא אכלת משהו?כה שרת?לא שמעת גלגלצ?לאאא אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?בארור עשית קניות?מה אני אמא? היית חולה?בארור נחתכת?כה ראית סרט?באטחחחחחח החזקת תינוק?כה התינוק שלי מאופק נסעת באוטובוס?בארוררררר חיבקת מישהו?בארור הכנת שיעורים?אממ...בערך נסעת ברכבת?כה היית במסעדה?בארוררר מליון ואחת פעם לא ישנת כל הלילה?כה זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שליי שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להתשחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?ת''א הצפון או הדרום?צפון עולהה החרמון או אילת?אילתת חו"ל או הארץ?חו''ל אולמרט או עמיר פרץ?עמיר פרץ(אמא שלי הציבעה לו) חחח חסה או כרוב?כרוב חמוצים או זיתים?חמוצים אפרסק או שזיף?שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל וניל או שוקו?וניל נענע או תפוז?נענע אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים סמסונג או נוקיה?סמסונג גרביים עם פסים או נקודות?נקודות חולצה ארוכה או קצרה?קצרה צמר או כותנה?צמר סטריאו או פטיפון.?MP4 חחח הגדרות-טוב או רע?טוב דיקסמן/MP3?MP3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?מפזר חום תיק גב/ צד?תיק גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים קוף או בננה?קוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים:בעד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?בארור ממחזר בטריות?לא מה הסרט האחרון הגנוב מגנב פטור את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?בערך מוריד שירים/סרטים מהנט?כה זכוכית/פלסטיק?זכוכית מה דעתך על מטריות?לא יודעת קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לא אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?רק עברית וקצת ספרדית ואנגלית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לאאאאא היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?סקס זיכרון טוב שיש לך מהילדות?לא יודעת שם לק?באטח מישהו שרציתם לתלות היום?כה מסדרים את המיטה בבוקר?כה ריח אהוב?בשמים צבע בשיער?חום את אוהבת לבשל?באטח מה תחומי ההתעניינות שלך?אין לי מה מסב לך הנאה?לאיודעת מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?חומוס טעמתי איכסססססססס האם זה היה מרצונך החופשי?לאאאא ילדים הכריחו אותי מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?שאלתם את אוהבת אתגרים?כה את משתמשת בקרם לחות לשיער?כה מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?שלשום ו..מה יצא?קקי מה ז''א אומרתת?יעני בביתחולים חחחחחחחח? את נרתעת מזקנים?לא מסכנים מה היחס שלך לילדים קטנים?פינוק אהבה חום בלאגנים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?מחלת הנשיקה אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)מוכשרים במה את מאמינה?באלוהים האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?לחבר שלי, למייקל, ולקולה מה היחס שלך ל.. אומנות?איכס ממה את מפחדת?שלא יגמר הקולה בעולם את אוהבת בע"ח?תלוי מה את מכירה מישהי בשם מעיין?כן דודה שלי חח אם כן, ספרי עליה קצת.דודה שלי בת 21 אני חולה עלייה היא מכפר סבא זהו כמה חברים טובים יש לך?5 את חברותית?כה מה תרצי ללמוד בעתיד? לא יודעת אבל רוצה להיות דוגמנית ואני יצליח עאעא תיראי בשין 407500 את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?]לא דווקא כיף

../images/Emo187.gifספיר כנסייי

ספיר כבר אמרתי לך לשנות את המאומץ ==>
כי הוא שלייי ואני פע הרבה לפנייךך אז תשני אותו!!!!

MaStuLa76

New member
גמלי משעמם פתאום ../images/Emo6.gif

אחרי כל החפירות באייסי של חברות שלי שלא תדעו איזה ריבים הלכו . ואני? באמצע
שם: שירה ( : גיל: 15 ו7 חודש
תאריך לידה: 7.6
כינוי: שושה_הרעה:p (באייסי) איך היית רוצה שיקראו לך? אהמ,ליאן . שם אהוב לבנים: אריאל .
שם אהוב לבנות: קארין .
אוכל אהוב: הכל
[כמעט] צבע אהוב:שחווווווור
באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור . דמות אהובה מסרטי ילדים:מוש השור
דמות אהובה מהתנך: אמ , יעל הלוחמת
שמאלני/ ימני?ימנית , ["מזל שאלוהים ברא את יד ימין .. "
] סרט אהוב: אהבה ימית
ספר אהוב: אל תגלה . מה אתה לובש עכשיו? טריינג כחול . מקצוע לימודים אהוב: אנגלית ! מקצוע לימודים שנוא: לשון
כיתה: ט'
מגמת לימוד: תקשורת . מס' אחים: 5 . שמות שלהם:אלעד,עומר,אלירן,נירית,ואני
איך קוראים למחנך/ת שלך? חגית . מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה עם קטשופ,טוסט בקיצר . כמה קיבלת במבחן האחרון? 84
באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה . מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול . נרדמת בשיעור? מזמן,לשון . אכלת משהו? לפני שעה . שרת? 2 דק' . שמעת גלגלצ? פייייייי, אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לתמתם
עשית קניות? אהמ , לפני שבועיים חוחו . היית חולה? בחנוכה. נחתכת? אתמול .
ראית סרט? מממ בפעילות של הביצפר . [איך קראו לסרט? שכחתי ] החזקת תינוק? מזמן. נסעת באוטובוס?אתמול . חיבקת מישהו?אתמול . הכנת שיעורים? אהמ .. :| נסעת ברכבת?פיייייי שנים . היית במסעדה? אהמ , לא זוכרת חח לא ישנת כל הלילה? בסמינריון P = זה או זה: תפוז או תפוח? תפוזי
מלון או אבטיח? אבטיח |אבטיח| חורף או קיץ? קיץ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח . שבת או יום חול? יום חול . יום ראשון או יום חמישי? ראשון . שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם . מבחן או עבודה? עבודה . מתמטיקה או אנגלית? אנגלית . סוודר או מעיל? סוודר . ירושלים או ת"א? ת"א . הצפון או הדרום? הצפון . החרמון או אילת? אילת . חו"ל או הארץ? הארץ . אולמרט או עמיר פרץ? אף אחד . חסה או כרוב?חסססססססססה
חמוצים או זיתים? חמוצים . אפרסק או שזיף? שזיף . מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל . וניל או שוקו?שוקו . נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?אייס . מעריב או ידיעות?מעריב . חרדים או ערבים? חרדים ברור . מתנחלים או ערבים? מתנחלים איזה שאלה זו . סמסונג או נוקיה? נוקיה . גרביים עם פסים או נקודות? פסים . חולצה ארוכה או קצרה? תלוי איזה . צמר או כותנה? צמר . סטריאו או פטיפון.? סטריאו . הגדרות-טוב או רע? טוב . דיקסמן/MP3? אמ.פי אפור/לבן? אפור . רדיאטור או מפזר חום?מפזר . תיק גב/ צד?גב . חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קצרים . קוף או בננה? בננה
בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד . ברית מילה: בעד |שיסבלו הבני זונות] תלבושת בי"ס: בעד [זה עוזר לימים שהבגדים בכבסה
] פסיכומטרי:בעד . ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד ! מו"מ עם הפלשתינים: בעד . סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן . ממחזר בטריות? חח לא . מה הסרט האחרון שראית? איזה סרט אחד מזה יפה,שכחתי מה שמו . את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? לא . מוריד שירים/סרטים מהנט? לא . זכוכית/פלסטיק? פלסטיק . מה דעתך על מטריות? עוזרות לאי התרטבות מגשם . קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? תמיד .! אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית,ספרדית בקטנה . אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לא . היית רוצה לעבור לגור במאדים? מה אני יעשה שם ?
ספר לא מומלץ שקראת? זיכרון טוב שיש לך מהילדות? אממ ..
יש כל מיני.. אולי מסיבת הפתעה .. שם לק? שחור
מישהו שרציתם לתלות היום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה
מסדרים את המיטה בבוקר? לא ריח אהוב? של התחת של רותם
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? צבע בשיער? מזתומרת? שיש או שאוהבת ?? חח את אוהבת לבשל? לא מה תחומי ההתעניינות שלך? אין הרבה
מה מסב לך הנאה? להזדיין עם רותם
מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? אמ , האם זה היה מרצונך החופשי? מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? כבר עניתי את אוהבת אתגרים? כן את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? מזמן ו..מה יצא? קקי את נרתעת מזקנים? ת'אמת? טיפה .. : | מה היחס שלך לילדים קטנים? קטנים ומציקים
מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? מחלת רותם . מחלה קשה מאד,לא ממולץ . אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) רותם,מעוניינת סקס
במה את מאמינה? אלוהים [?] האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לסמים,קשה קשה לצאת מזה . מה היחס שלך ל.. אומנות? היום חירבנתי קקי בצורת לב , זה אומנות? ממה את מפחדת? מכלום . באמת . את אוהבת בע"ח? רק דגים,שישתקו . את מכירה מישהי בשם מעיין? כן . אם כן, ספרי עליה קצת. אהמ,היא עברה מהביצפםר שלנו לירושלים . וזהו חח למדה איתי בכיתה שנתייים ,והיא שקטה א=ש . כמה חברים טובים יש לך? 3 . את חברותית? כשאני רוצה . מה תרצי ללמוד בעתיד? לא יודעת, משחק אולי . את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אתמול . אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] כי משעמם א=ש ושעת השין קרס
שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! לא
למה?! עמה .

MaStuLa76

New member
בת זונה ../images/Emo6.gif

שלחתי שם בפורום תהדועה הזאתי : שלום , יש לי חברה,קוראים לה רותם . והיא ממש חולה . :| היא כל היום חושבת על סקס , והיא רק בת 15 . היא נכנסת לאתרי סקס כל היום , מדברת על זה . אבל לא עושה את זה . היא כל היום סביב ברטי פרונו . ועוד יש לה חבר . היא לא אוהבת אותו. אני יודעת . היא כל היום בוכה . ואני לא יודעת איך לעזור לה . היא ממש חולת נפש . תעזרו לי להוציא אותה מהמשבר הקשה !

למעלה