שאלון

../images/Emo80.gifעונה=]

הכרות: שם: שני גיל: 14+ תאריך לידה: 13.8.1992 כינוי: פטל איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת...אולי אושית..או פטל...חח שם אהוב לבנים: אושריייי..שרוןן...ערןן...אביחיי...אדםם...שמותת מושלמיםםם
שם אהוב לבנות: דילב...ספיר..אוראל...שני...עדן... אוכל אהוב: פיצה... צבע אהוב: תחלת... באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור וכסוף... דמות אהובה מסרטי ילדים: מרקו.. דמות אהובה מהתנך: אפח'דד.. שמאלני/ ימני? ימני.. סרט אהוב: יש הרבה... ספר אהוב: מממ... מה אתה לובש עכשיו? טריניג... מקצוע לימודים אהוב: לשון...ספורט.. מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך...מטמטיקה.. כיתה: ט' מגמת לימוד:?! מס' אחים: 1 שמות שלהם: עדי איך קוראים למחנך/ת שלך? רחל חורש...חחח מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא אוכלת בבוקר.. כמה קיבלת במבחן האחרון? 96 באיזה מקצוע זה היה? מטמטיקה.. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום נרדמת בשיעור? אפעם אכלת משהו? לפני שעתיים שרת? הבוקר.. שמעת גלגלצ? ?! אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? לפני שבוע... היית חולה?אני חולעע עכשיוו נחתכת? כןן ראית סרט? בארורר החזקת תינוק? כןןןן נסעת באוטובוס? כמעט כול יום חיבקת מישהו? ת מ י ד.. הכנת שיעורים? כןן נסעת ברכבת? כןן היית במסעדה? כןן לא ישנת כל הלילה? בארורר זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ.. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח..[אחות]...חח שבת או יום חול? שבתת יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה.. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית.. סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א..! הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילתת.. חו"ל או הארץ? הארץ.. אולמרט או עמיר פרץ? פחחח... חסה או כרוב? חסה.. חמוצים או זיתים? שניהם.. אפרסק או שזיף? אפרסק.. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץץ פטלל=]]! וניל או שוקו? וניל.. נענע או תפוז? תפוז.. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיוו מעריב או ידיעות? ידיעות... חרדים או ערבים? חרדים.. מתנחלים או ערבים? ---- סמסונג או נוקיה? שניהם... גרביים עם פסים או נקודות? פסים.. חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.?סטריו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? אמפי3 אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? מפזר חום תיק גב/ צד? צד חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ עם ימים קצרים... קוף או בננה? בננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ..... ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: בעד.. פסיכומטרי: נגד..בעד...לאדעת ההתנתקות: נגד אולמרט: שונאתתת אותוו מסירת רמת הגולן לסוריה: עא? מו"מ עם הפלשתינים: ??!! סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כןן... ממחזר בטריות? --- מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת... את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן... מוריד שירים/סרטים מהנט? כן...ךפעמים... זכוכית/פלסטיק?? מה דעתך על מטריות? קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? לפעמים אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית וצרפתית... אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לאאא היית רוצה לעבור לגור במאדים? לאא ספר לא מומלץ שקראת? מממ שליגיה ושבעת הגמדים..
זיכרון טוב שיש לך מהילדות? יש הרבה.. שם לק? לאא מישהו שרציתם לתלות היום? מממ... מסדרים את המיטה בבוקר? כןן.. ריח אהוב? מסטיק...תות... איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? שנה הבאה אני ילמד 90% את מקצועות.... צבע בשיער? .... את אוהבת לבשל? כן מה תחומי ההתעניינות שלך? יש הרבה... מה מסב לך הנאה? ...... מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? מגעיל.חחח האם זה היה מרצונך החופשי? לא מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?96 מטמטיקה... את אוהבת אתגרים? כןן את משתמשת בקרם לחות לשיער? לפעמים... מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? אתמול שההיתיחולה ו..מה יצא? שפעת...חחח את נרתעת מזקנים? לא ממש... מה היחס שלך לילדים קטנים? .... מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? שפעת...דלקת גרון... אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) מפורסמים במה את מאמינה? ה' האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לפורום 1417... מה היחס שלך ל.. אומנות? מממ... ממה את מפחדת? מהלא נודע... את אוהבת בע"ח? מאוווד את מכירה מישהי בשם מעיין? כן... אם כן, ספרי עליה קצת. ילדה פרחה שאצלנו בשכבה...
כמה חברים טובים יש לך? הרבה... את חברותית? כןן מה תרצי ללמוד בעתיד? תאתרון..נראה לי...חחח את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? גיטרה קלאסית...פסנתר... מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? עא? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] אני כתבתי אותו אני עונה כי אני רוצה שהשאר גם יענו עליוו...חחח שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! כן למה?! עמהה...

עונה XD

משעמם לי , מה אני אעשה ? #
הכרות: שם: רותם לפידוס . גיל: עוד חודש , ו-3 ימים - = 15 = ! תאריך לידה: 25.2 כינוי: רותמע . איך היית רוצה שיקראו לך? טלאור . D: שם אהוב לבנים: עומר , שם אהוב לבנות: נטלי . אוכל אהוב: פיצה , המבורגר וכל הג'אנק פוד . צבע אהוב: כתום & אדום & שחור . באיזה צבע המקלדת שלכם? לבבן . @ דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור . דמות אהובה מהתנך: יעקב .XD שמאלני/ ימני? ימני סרט אהוב: אההההמ , לא יודעת . ספר אהוב: " עלובי החיים . " מה אתה לובש עכשיו? חולצת ביציפר , ג'ינס . מקצוע לימודים אהוב : מתמטיקה . מקצוע לימודים שנוא: ג"ג , ערבית , של"ח , ועוד ועוד . כיתה: ט' מגמת לימוד: O__O מס' אחים: 3 שמות שלהם: דניאל , גל וניר . איך קוראים למחנך/ת שלך? רונית \: מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שום דבר , אני לא לוקחת סנדוויץ' יש קפיטריה
כמה קיבלת במבחן האחרון? 76 באיזה מקצוע זה היה? מדעים . מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר , נרדמת בשיעור? O_O אכלת משהו? לא זוכרת , בביציפפר . שרת? עכשיו XD שמעת גלגלצ?
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת D: , אאע היום . עשית קניות? לא יודעת היית חולה? לפני שבוע נחתכת? O__O ראית סרט? לפני שנה בעררך . החזקת תינוק? היום , אתמול , כל יום . נסעת באוטובוס? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח . שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? ראאאאאאאשון #@#$%!!!! :) שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדדדדדדדדם [: מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? הצפון . החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? אל , אל אל ישראל
אולמרט או עמיר פרץ? פרץ . חסה או כרוב? חסה XD חמוצים או זיתים? זיתים . אפרסק או שזיף? שום דבר מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיק # מעריב או ידיעות? ידיעות . חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? סמסונג או נוקיה? גרביים עם פסים או נקודות? פססססססים ! חולצה ארוכה או קצרה? צמר או כותנה? סטריאו או פטיפון.? הגדרות-טוב או רע? דיקסמן/MP3? אפור/לבן? רדיאטור או מפזר חום? תיק גב/ צד? חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קוף או בננה? בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות:
אולמרט:
[ ? ] מסירת רמת הגולן לסוריה:
מו"מ עם הפלשתינים:
סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? לא מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן . מוריד שירים/סרטים מהנט? מאיפה ? D: זכוכית/פלסטיק? פלסטיק מה דעתך על מטריות?
קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? וודאי אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? ערבית אנגלית . אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לא היית רוצה לעבור לגור במאדים? ^^ ספר לא מומלץ שקראת? " קופיקו . " כל הסידרה ! זיכרון טוב שיש לך מהילדות? יש הרבה .. D: שם לק? כן , מישהו שרציתם לתלות היום? המורה הזונה מסדרים את המיטה בבוקר? לא ריח אהוב?
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? עדיין אין צבע בשיער? חום את אוהבת לבשל? לא מה תחומי ההתעניינות שלך? מחשב מה מסב לך הנאה? ^^ מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? פטרוזילה
, היה נחמד , הרגשתי כמו עז . D: האם זה היה מרצונך החופשי? לא מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? לא זוכרת את אוהבת אתגרים? לא את משתמשת בקרם לחות לשיער? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? שנה XD ו..מה יצא? אינני זוכרת את נרתעת מזקנים? לא מה היחס שלך לילדים קטנים? מסתדדדרת עם רובם . מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? הרבה אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) לא הבנתי במה את מאמינה? נוווווו די האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מוזיקקקקקקה #$ , ולאנטון לפידווווווווווס ! :) מה היחס שלך ל.. אומנות? קקא ממה את מפחדת? מחושך את אוהבת בע"ח? כן את מכירה מישהי בשם מעיין? לא אם כן, ספרי עליה קצת. - כמה חברים טובים יש לך? כמה שצריך את חברותית? לא יודעת מה תרצי ללמוד בעתיד? עיצוב את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? O__O אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] כן שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! לא למה?! ככה

בנות ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אתן תיראו , אני עוד אתחתן עם האיש הזה

MaStuLa76

New member
רוסי מכוער ../images/Emo9.gif

סתם,הוא חתיך,אבל הוא רוסיסיסייסי . טוב יש לי מחר מה ללמוד מ"מרחק נגיעה" רק שרותם שלנו לא דוייסית .

סתמי ת'פה שלך .

הוא = לא = רוסי . לאאאאאאאאא רוסי . וגם לא אוקריאני .
הבנת ? יופי , עכשיו שתקי כמו דג .

lililulu

New member
עוד פעם האנטון הזה?!

ל-ו-ט-ם-
-
את זוכרת את ההתערבות שלנו מי מהם מגיע יותר רחוק בתוכנית נכון?!

אייייייייייייייייכ

הוא חושב את עצמו . אנטון
. ואת תיראי , בע"ה אנטון יהיה בגמר , וגם ינצח = אאאאאאאאאאמן = !!1

למעלה