שאלון

../images/Emo41.gifעוד פעם האביחי הזה?? . XD

א-ד-ם
הייתי חייבת . בסוף נהפוך 'תשרשור לתמונות וזהו .

lililulu

New member
יואווו איך אני אוהבת את התמונה הזאת

אדם נראה פה כמו סבא חחחחח איזה חמודדדד זה נראה כאילו יש לו כרס חעחע
ועם השיער האפור בכלל הוא נראה סבא! תמיד מצחיקה אותי התמונה הזאת בגגל זה אני אוהבת אותה

lililulu

New member
אעאעאע כנסווו!!!

זהו! ברגע זה השלמתי את מילון שמות החיבה של הגיימבויז! חחחחח אז ככה: אדם - סבא אדם [כמו סבא טוביה
] אביחי - פופי מן [חחחחח דילב בואי מכות
] אושרי - מיסטר להקה צבאית שרון - נולית הציפורית [חחחחחח אני אישית?! אהבתי!] ערן - או מיסטר חיל אוויר או שהוא נשאר רנצ'ו שלייי

../images/Emo41.gifכמו סבא נחמןןןןןןןן . XD

זה מפרפר נחמד , שהראל עושה : "סבא נחמן לא יבוא לחג החנוכה" אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא שמע ישראלללללללל איזה מתווווווווק
כפרה אני עליווווווווו

lililulu

New member
אעאעאעאעאעאע

ראיתי את זה בפליקססססססססס!!!!!!!!
איזה מתוקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד הילדים הכי מתוקים שראיתי בחיים שלי חחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gifחחחחח אמיתתתתתת?! תזהרייי! XD

סבאאאאא????????????????????? כרס???????????????? מסכןןן , הוא נראה כאילו הרעיבו אותו שבועיים . עאלק כרס , חחחח . חחח באמת זה נראה כרס .
כפרעליו , הסבא השמן הכי יפה במשחק שלי .

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

...............

lililulu

New member
הלו! למי פה יש בעיות עם לוטם?!

יש לו עיניים מדהימות ובתור אחד שבא מריקודים סלונים הוא אחד ה-רקדנים שם!

למעלה