שיר הסופש

גם אבריל לאבין שרה על עצמה וכל הלב שלה

שנשבר והיא עושה מוזיקה גרועה רצח. זה לא על מי אתה שר ועל מה אתה שר,זה איך אתה עושה את זה.

Bright Unicorn

New member
נכון

זה באמת לא משנה מי או על מה אלא איך. אני לא מבין איך מה שרשמת אמור לסתור את דבריי. ואני לא מדבר על אבריל לאבין כרגע אלא על אדל.

Bright Unicorn

New member
ברור שלא

כי 99% מהשירים בעולם מדברים על שיברון לב. היא פשוט עושה זאת טוב

RedOne8

New member
בטח שאני מקשיב למילים נשמה ../images/Emo69.gif

כתבתי שאני לא שופט שיר לפי הליריקה, זה לא אומר שאני לא מתייחס אליה. פשוט אני נותן הזדמנות גם לשירים עם ליריקה סתומה לחלוטין, אם הם טובים. מבחינת הפקה, אוירה, לא חסר. ולפעמים גם קרה שאני שומע שירים גרועים בזכות המילים שלהם, גם זה קרה לי! אבל המילים של אדל מעפנות בטירוף, וכך גם לרוב ההפקות שלה (בעיניי). ולא לקחתי את האמת שלה לשבריר שניה, אתה ממש מכניס לי מילים לפה שמת לב? לא אמרתי שהן שקר, שאי אפשר להתחבר אליהן, לא יודע מה - רק שהן מעפנות. אמיתיות עבורה אבל מעפנות. אז בוא לא נתעסק בבעיות שלי ובשורשים שלהן, ולמה אי אפשר לקחת אותי ברצינות ולתת סיבות שאתה ממציא כי בשום מקום לא אמרתי שאני לא מתייחס למילים, רק אמרתי שאני לא פוסל שיר לפיהן. ולאורך כל הדיון אמרתי שאין ספק שהיא מוכשרת אבל המוזיקה לא משהו. לשניה לא לקחתי לה לא את האמת ולא את הכישרון. ממש הצלחת להוציא לי את כל החשק להמשיך את הדיון איתך.

Someone 2011

New member
Nicole Scherzinger - Save Me From Myself

איזה שיר .... אחד הטובים שלה ... ממש חבל שלא הוציאה אותו איך שהוא ... המילים ממש חזקות. That you save me from myself Im falling Save me from myself Im falling (Dont let me fall)

theone24

New member
Rihanna - Fire Bomb

בזמן שהשיר החדש של הגברת איכזב אותי בכל צורה אפשרית, כמה כיף לחזור לשמוע את השירים הבאמת טובים שהיא הקליטה לאורך השנים. רירי, זה (!) הסאונד שלך, דאמט!

Itzik200

New member
Demi Lovato - Unbroken

וגם - Charice - In Love So Deep שיר כל כך מבוזבז...

Music Man XD

New member
שמעתי עכשיו את החדש של ריהאנה.

סתם. בשביל מה צריך את זה? קחי חצי שנה-שנה, תעבדי על אלבום כמו שצריך. נשמע כמו משהו שעשו על הדרך, משהו מאוד קטן וזמני. זה שיר שלא מכוון גבוה, המטרה שלא כנראה היא להיות להיט נשכח.

אני ממש מסכים איתך ../images/Emo4.gif

ידעתי שזה מה שנקבל שמוציאים אלבום בלחץ של זמן.

Music Man XD

New member
מבאס להתאכזב מזמר/ת

שאתה אוהב
מקווה שהסינגלים הבאים יהיו טובים יותר! מה שכן, בעטיפת הסינגל יש משהו מגניב.

למעלה