שיר הסופש

RedOne8

New member
תכתובת והגדרות....

"מי אמר שעודף משקל זה לא בריא?" ?? וואו, עשה לי טובה! עודף משקל זה לא בריא, נקודה, אני אפילו לא נכנס לדיון הזה אם זה לא ברור לך. בטח שאפשר לדעת איזה משקל בריא לכל בן אדם, יש ערכי BMI מאוד מוגדרים של מה בריא, מה ממוצע, מה שמן, מה תת משקל.... זה מדד אינדיוידואלי שלוקח את הגובה שלך, ואת המשקל שלך, הספציפיים! איפה יש פה מקום לטעויות? שתבין, לא כל מי ששוקל הרבה הוא עודף משקל כי יש מקרים של עצמות כבדות ושל מסות שריר גדולות שהמשקל הוא תקין, למרות שלכאורה הוא עודף. אבל אדל לא שייכת הנה. אדל שמנה, לפחות עם זה אתה מסכים איתי? אז כן, זה אומר באופן חד משמעי ואוטומטי שזה לא בריא. זה אומר נטיה למחלות לב, סוכרת, לחץ דם גבוהה, סתימת עורקים ו-ורידים, ומחקרים הוכיחו השמנה כגורם סיכון לסרטן השד. גם כשמופיע צורך לניתוח, אפילו בעניין שלא קשור למשקל, שמנים נתקלים בבעייתיות רבה יותר להינתח. סבתי שתחיה, כמעט נפסלה ממועמדות לניתוח בגלל BMI 28, שזה ממש סביר! אני לא מדבר על רזון מוחלט ותת משקל, אבל אין ספק שעד גבול מסוים - רזה יותר זה טוב יותר. BMI שהוא 25 עד 18 זה מעולה, אדל רחוקה מזה אפילו בלי שאני אמדוד. זה יתרום לה בריאות ועוד איך. וגם גמילה מעישון.

GM1988

Well-known member
שמע

סבבה לך שבעידן האינטרנט אתה ניזון מאינפורמציה שנגישה במאמרים בנט וויקיפדיה, ובשנייה אתה לומד על מושג שאבא שלך אפילו יכול לא להכיר. אני לא נכנס איתך לשום ויכוח מאחר ואני לא רואה בו טעם, זה לא תורם לי ידע ולאדל לא תורם רזון. אין פה שחור או לבן, ויש אנשים שחיים עד 100 ומעשנים כל החיים מגיל 14, ויש כאלה שנתקלים בבעיות בריאות ומנהלים אורח חיים בריא בהגדרתו. אז ? לפני 20 שנה אמרו שלא בריא לאכול משהו אחד, והיום גילו שהוא כן בריא ותורם לבריאות האדם. ואני אסכם את הכל מבחינתי במשפט אחרון: רזה - לא אומר בריא.

Someone 2011

New member
לגבי המשפט האחרון שלך...

רזה - לא אומר בריא. זה נכון. אבל אצל אנשים שמנים הסיכויים שלהם לחלות גבוהים בהרבה מאנשים רזים. עודף משקל זה אחד הגורמים לכך שיכול להיסתם העורקים בגוף,סוכרת, לחץ דם, מחלות בלב ולא חסר ... כאשר מפתחים תלות באוכל וזה ממש התמכרות ושלא נדבר על התחושת הכובד שמוולה עם זה. אני לא חושב שאפשר להשוות עישון עם עודף משקל... אילו שני דברים שונים.

GM1988

Well-known member
אני לא שולל את הסיכון שיש במשקל עודף

אני רק מציין את העובדה שרזון באותה מידה אינו מעיד על בריאות, ואני אישית מכיר אנשים רזים שאינם בריאים יותר מאנשים שמנים אחרים. שוב - אין שחור ולבן מבחינתי בשום דבר בחיים, כמו שזה נכון, ככה זה גם לא נכון. אם עסקינו באדל, אז היא נמצאת בהחלט בהגדרה במשקל עודף (בהגדרה בלבד!), ואם לחשב את הBMI שלה, אפשר למצוא שהיא נמצאת תחת סיכון למחלות לב וסוכרת וכולי ... מצד שני, אי אפשר להתעלם מהצד הגנטי שלעיתים משפיע על הנטייה של האדם להשמין או לרזות. ומכאן אני מרגיש צורך להגיד שהגוף בעצמו יודע איזה משקל הוא טוב לו, למרות שבהגדרה זה לא "בריא". עישון לא קשור כמובן לנושא, ולמרות הכל ישנם רופאים שמצאו כי ניקוטין הוא חומר מועיל לחולי סכיזופרניה, ולבעלי בעיות נפש. בנוסף אומרים שניקוטין הוא בעל אפקט להשמיד כ36 בקטריות אשר יכולים להימצא בגרון/שיניים.

Itzik200

New member
אתה חצוף ../images/Emo6.gif

קודם כל אתה עוקב אחרי! זה כבר חמור
וברצינות.. לבריטני לא אמרתי שהיא צריכה להרזות, אתה מתבלבל עם אחרים אולי אני רק טוען שהיא התבגרה ולא נראית טוב בכללי, בלי קשר לגוף - הפנים שלה מבוגרות ודבר שני, אם יש משהו שאני שונא זה כל הזמרים והזמרות המתייפיפים האלה שמשחקים לי אותה עלק איכותיים, סטייל אדל הבחורה עושה פופ! שטחי בדיוק כמו בריטני, מספיק עם החרטות ודמי לובטו גם לא בדיוק הכי רזה... ואני אוהב את ג'סיקה סימפסון גם כשהיא שמנה! חח

Bright Unicorn

New member
פשוט גיבוב של שטויות

"הבחורה עושה פופ! שטחי בדיוק כמו בריטני, מספיק עם החרטות" אם האוזן של שומעת את בריטני ואדל באותו צליל או תו אתה פשוט לא יודע מוזיקה מה היא. אדל לא עושה פופ, והדבר האחרון שניתן לומר על המוזיקה שלה הוא "שטחית". אם אתה לא מצליח להבין על מה היא שרה זה כבר עיניין אחר...

RedOne8

New member
האמת שאני מסכים איתו ממש.

הפלוס ה"איכותי" היחיד שיש לה זה הקול שלה. שום דבר מעבר לזה.

Bright Unicorn

New member
כן

הקול זה הפלוס היחיד (הקטנטן), אה ויכולת הכתיבה, והלחן, ולתת ביצוע לייב. אבל זה הפלוסים היחידים שלה אין בה כלום חוצמזה

RedOne8

New member
כן, זה פלוס די קטן

בהשוואה לזמרות כמו כריסטינה ואיימי הטובות ממנה בהרבה, ואם לשאול לטעמי האישי אז אפילו ביונסה, גאגא וג'סי ג'יי עומדות בדיוק על אותה רמה כמוהה. וזה לא שאני אוהב אף אחת מהן במיוחד, חוץ מג'סי, כריסטינה ואיימי, ולא בזכות הקול של אף אחת מהן אלא בזכות המוזיקה של כל אחת שמעניינת אותי ומחדשת לי. יכולת כתיבה? לא יודע, זה לא שהיא כותבת מיוחד או מדהים ממש, כי סה"כ המילים שלה נורא פשוטות. גם קאשה כותבת לעצמה את השירים, אבל אין לאף אחד צל של ספק שהיא שיטחית. בלי לחשוב על זה פעמיים אפילו. לא ידעתי שהיא מלחינה את החומרים שלה, אבל האמת סהפרט הזה ממש לא עושה עמה חסד בעיניי
חוץ מהלחן הגאוני של CP היא לא משהו. ואפשר לחשוב שהיא היחידה ששרה לייב. זה ממש הפלוס היחיד שלה.

The Gloaming

New member
מה אתם רוצים ממנה.. חח.. היא לא קוראת לעצמה

איכותית, זה המאזינים קוראים לה ככה...

RedOne8

New member
חח לא כיוונתי לזה שהיא אומרת את זה על עצמה

גם אדון ביבר לא קורא לעצמו מלך, זה המעריצות.

Music Man XD

New member
השירים שלה שאני שמעתי

הם כן טובים. ויותר טובים מהרבה זבל שנמצא היום במצעדים. אי אפשר לקחת לה את זה.

RedOne8

New member
מאיזו בחינה?.....

אני ממש לא מתרגש ממנה, לא מלהיבה אותי ולא מעניינת אותי.
ואני ממש אשמח אם מישהו יועיל בטובו ויאמר לי למה הפופ הנוכחי נקרא בעיניו זבל! לדעתי השיר החדש של ריהאנה ענק, DEV מעולה, קאשה גאון, ואפילו לשמוע את פיטבול ממש לא צריך להיות בושה.

גם שאתה אומר דברים

נכונים יש לך יכולת מדהימה להרוס את זה עם "דב מעולה" ו"קאשה גאון"

כי קשה לקחת אותך

ברצינות שאתה מחמיא לזמרות שם לא היה קיים אוטוטיון אין להן זכות קיום.

למעלה