שיר הסופש

RedOne8

New member
לא, את זה הבנתי,

אבל אפשר לחשוב שזה פשע להשתמש באוטו-טיון. בחרתי בכוונה בזמרות האלה, שכולם קוראים להם "זבל" ואוהבים את אדל רק כי הם מה שיש לשוק להציע.... זה תמיד ההצדק שלהם - שלעומת הזבל במצעדים אדל תותחית. והיא משעממת ברמות.

לקאשה ודב היא באמת

תותחית אבל גם אני מאלה שחושבים שגהגא ורירי לא רואות אותה ממטר מבחינה מוזיקלית. וכן היא אוברייטד אבל אישית לטעון שזמרות כמו דב וקאשה שיש להן תדמית שלילית מוצדקת יותר טובות ממנה זה פשוט Hell No!

Music Man XD

New member
הסינגלים שהיא שחררה השנה

פשוט טובים יותר. השיר החדש של ריהאנה - לא משהו בכ-לל. סתמי, ממוחזר, קטן. Dev - המוזיקה שלה, לפי מה שאני שמעתי, לא ברמה של מה שאדל שחררה השנה. קאשה גאון - מה גאוני בה כל כך? השירים שלה זבליים ביותר. פיטבול - לא צריך להיות בושה, אבל לטעמי המוזיקה שלו גרועה. מבחינה מוזיקלית השירים של אדל פשוט טובים יותר. אני לא מחסידי אדל אבל כן, הסינגלים שלה השנה היו טובים. בטח ובטח שיותר טובים משירים של קאשה, דב וכו'..

RedOne8

New member
דווקא את הבחינה המוזיקלית בחרת? ../images/Emo3.gif

יש לה הפקות מצ'עממות טוסיק. אבל באמת. אמרו לי שמרוב האלקטרו דאנס שלי אני כבר לא מסוגל לשמוע כלים חיים, ואולי זה נכון, אבל באמת שאדל משעממת אותי.

Music Man XD

New member
איזו עוד בחינה יש? ../images/Emo3.gif

אני מאוד אוהב 'כלים חיים'.
אני גם אוהב שמשלבים בין מחשב לכלים חיים.

RedOne8

New member
מלל, לחן, אוירה, תדמית... אנא אערף

ההפקות שלה ממש חלשות ומרדימות. ואני כן מאזן את מנת המוזיקה הממוחשבת שלי עם עלים חיים
אני שומע בלאק מטאל לפעמים, פרוגרסיב, התחלתי לשמוע הרבה אלטרנטיבי והל זה כלים חיים שורה תחתונה. אבל אדל משעממת.

RTur

New member
עלים חיים זה בהחלט מעניין ../images/Emo6.gif

גם סנופ דוג אוהב עלים חיים בשירים שלו

RedOne8

New member
הא אז סבבה ../images/Emo3.gif

פשוט אחרי כל התגובות שאני סופג פה חשבתי שצחקת עליי
יאללה בקטנה.

Music Man XD

New member
זה הכל מוזיקה (חוץ מתדמית).

ההפקות שלה ממש ממש ממש ממש לא חלשות! אם כבר ההפקות של קאשה חלשות בטירוף. לגבי שעמום, זה כבר עניין של טעם אישי.

RedOne8

New member
ההפקות של קאשה?

אני באמת לא מבין מאיפה כולם מביאים את הדברים האלה.... כל מה שלדעתכם זה זבל וזול, כל ההפקות שהן 100% מחשב, זה הרבה יותר עשיר, הרבה יותר מורכב.. הסאונד מלא יותר, מרענן, מוזר יותר... ובכל פעם אתה לא יודע איזה סאונד יביאו לך - צליל של מתיחת גומי ב-EL של כריסטינה, או באס בדיסטורשן כמו בערך כל האלבום של גאגא... וכל שאר הדברים שאני לא יודע איך לקרוא להם
אבל אצל אדל אין שום דבר מעניין בהפקה. אני תמיד אדע לצפות לפסנתר, תופים ולעיתים גיטרה ובאס. וככה זה תמיד יישמע, וככה זה תמיד ישאר. וזה חלש.

Music Man XD

New member
מה עשיר ומורכב בהפקות של קאשה?

הפקות טרנדיות, חולפות, קטנות, סתמיות.. אין בהן שום תחכום או מורכבות. EL של כריסטינה באמת מופק מצוין, כמה וכמה רמות מעל ההפקות של קאשה דרך אגב. ההפקות של אדל מושקעות ואיכותיות יותר מההפקות של קאשה. איך אפשר להשוות שיר כמו Rolling In The Deep למשל לשירים כמו Take It Off, Tik Tok או Your Love Is My Drug?

אני מסכים איתך לגבי

קאשה אבל מה מושקע בהפקות של אדל? הן פשוטות וזאת בדיוק הכיוון והמטרה שלהן,אין שם שום השקעה יוצאת דופן.

לא.אין צורך שתלמד אותי ../images/Emo13.gif

אבל לא הרגשתי איזה השקעה יוצאת דופן בהפקות ובשירים שלה. היא עושה בלדות קלאסיות יפות,לפעמים הן איכותיות ולפעמים הן משעממות ועבשות. היא לא גאון הדור ויש לפחות 120 אומנים שאני יכול למנות יותר איכותיים ומשקיעים במוזיקה שלהם ממנה. (גם אתה תוכל למנות את ה120.)

Music Man XD

New member
ושוב חיוך ברי ../images/Emo6.gif

ולגבי מה שכתבת - תראה, גם אני לא חושב שאדל היא הזמרת הכי מדהימה שקיימת, עם השירים הכי מדהימים שקיימים. אבל - בהשוואה לזמרת כמו קאשה, אני חושב שהיא הרבה יותר טובה. פשוט מאוד, שירים טובים יותר. מבחינת מילים, מבחינת הפקות (ממתי ממוחשב או לא ממוחשב זה מדד?), מבחינת לחנים, מבחינה קולית וכו'. נראה לי שאתה מסכים איתי על זה לא? לפי מה שאני יודע אתה לא מחסידי קאשה.

כן, אבל זה לא קשה במיוחד ../images/Emo69.gif

מה שכן לקאשה יש 4-5 שירים שאני אוהב. מה שכן לא כל הפקות של קאשה זבליות ויש לה קטע משלה (ולכן היא בולטת יותר מכוכבות דיסני וניקי מינאג למשל.) אבל יש בה משהו זול וממוחזר במוזיקה שלה. היא לא שופעת כישרון או אינטילגנציה.

RedOne8

New member
הדוגמאות הספציפיות שנתת לא משהו באמת

פרט ל-TIO הענק. יש לה את BLOW שתאמת לא מפיל אבל מעולה, את SLEAZY שאני סוגד להפקות כאלה
הוא ממש אדיר. CANNIBAL שיר עם הפקה ממש מעניינת בבתים ואפילו הפזמון סבבה, לא המורכב והעשיר שדיברתי אבל בהחלט סבבה, ו-ANIMAL שלוקח בהליכה כל הפקה של אדל. הליכה.
והאמת שלא דיברתי על קאשה בפרט, אלא סצנת הדאנס שפוקדת אותנו כרגע, שכל אוהבי אדל וגם אלו שלא כל כך אוהבים לשנוא ולומר עליה כמה שהיא זולה, זבל, מתועשת..... אתה יודע נו
אז אני מדבר גם על בריטני, ליידי גאגא, ריהאנה, כן כן גם DEV, אמממ..... ליאונה לואיס הוציאה אחלה הפקה עם COLLIDE, ניקי מינאג', ניקול גם הייתה סבבה, שר לויד, דייויד גואטה שנחלש אבל הוא מגניב... נו אתה מכיר את השמות
ומצחיק שכל פעם שאני מדבר על הפקות של אדל, תמיד עולה השיר הזה, RITD. ולא אף שיר אחר, עם כל ההצלחה המטאורית הזאת שלה.... אומר משהו, לא חושב?

Music Man XD

New member
אין מה להשוות בין

השירים שהתייחסת אליהם (לא רק של קאשה) ובין אדל. השירים שלה פשוט טובים יותר. באותה מידה שהתייחסתי ל-RITD אפשר להתייחס גם ל-SLY, SFTTR, HG וכו'. אלה שירים איכותיים יותר מבחינת ההפקה, המילים, הלחנים, וכו'.

למעלה