שיר הסופש

spiceupmylife1

New member
../images/Emo79.gif שיר הסופש../images/Emo79.gif

מה אתם שומעים
שיהיה סופש מעולה לכולם

spiceupmylife1

New member
Adele-Chesing pavements

חושבים שאתם מכירים את השיר..? בואו לפורום אדל ותגלו שאולי לא ...
2271

Itzik200

New member
Chasing... והיא הזמרת של השיר הזה?!

ידעתי שאני שונא אותה.. עוד מאז לא סבלתי אותה

The Gloaming

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לך בעיה חמודה של שיטחיות
הזמרות שאתה אוהב רזות, אם הן משמינות אתה לא אוהב אותן, ושמנות מלחתכילה אתה לא אוהב
.

The Gloaming

New member
בכללי אני עוקב אחרי ההודעות שלו../images/Emo3.gif

לבריטני הוא כותב כל הזמן שהיא צריכה להרזות את אדל הוא לא אוהב וכל מי שהוא כן אוהב רזות מוות.

Music Man XD

New member
אבל בריטני רזה ../images/Emo6.gif

בכלל, אני לא מבין את התלונות שיש לאנשים על המשקל של מושא הערצתם (גם לגבי כריסטינה..). זה הגוף שלהן, והן יכולות לעשות מה שבא להם איתו, למה זה כל כך מציק לאנשים?
אני לא מדבר על מקרים בם זה הופך ללא בריא.

theone24

New member
כי אנשים מטבעם ביקרותיים.

אם זה כלפיהם או כלפי אחרים, האדם הוא ביקורתי. גם לסלבס, כמו לכולנו, יש תקופות בהם הוא יותר מלא או יותר רזה, ומאחר והוא מאחורי עדשת המצלמה ומצטלם לפרוייקטים, לחלק מן האנשים יש אידאל מסויים איך הוא צריך להראות. לא שאני מצדיק מישהו, גם אני לפעמים "חטאתי" ואמרתי שלא יזיק לבריטני להוריד קילו או שניים בתקופות היותר כבדות שלה, אבל כמו שאמרת, זה הגוף שלהן בסופו של יום, וכל עוד טוב לה איתו אז גם טוב לי.

Music Man XD

New member
גם אני ביקורתי בכל מיני מצבים,

אבל אני לא לוקח ללב משקל של אף כוכבת, כי אין סיבה :) כמו שאמרת: "זה הגוף שלהן בסופו של יום, וכל עוד טוב לה איתו אז גם טוב לי."

Music Man XD

New member
נכון חח..

אז מה שאני בעצם אומר זה שאני לא מבין את מי שלוקח ללב משקל של אדם אחר. זה הגוף שלו וזכותו לעשות מה שהוא רוצה.

RedOne8

New member
תהיה בטוח שאדל לא מלאה באופן בריא.

אין לי ספק שהיא סובלת מעודף משקל. ומעשנת המון, אגב. אני לגמרי מצדיק את הטענות של מעריצים כלפיה, אם הם מעריצים ולא סתם נותני ביקורת... כי היא עושה לעצמה רע.

Bright Unicorn

New member
סליחה אבל מאיפה

לך שהיא מעשנת "המון"? ראית אותה? בילית במחיצתה? לא ברור לי מה כולם החליטו שהיא מעשנת המון. והמשקל שלה זה הקטע שלה... מתי תבינו

RedOne8

New member
אממ, כי היא אומרת את זה בעצמה? ../images/Emo69.gif

אין לי בעיה אם המשקל שלה, שיהיה "הקטע שלה" כמה שבא לה, אבל זה לא משנה את העובדה שזה לא בריא. באמת, שתשאר שמנה, מה אכפת לי, אבל הוא אמר "מקרים בהם זה כבר לא בריא", אז אמרתי לו שכדאי להתחיל לקחת בחשבון שהיא מסוג המקרים הזה. לא שיש לי את נתוני המשקל והגובה שלה כדאי לדעת בודאות, אבל אלא אם כן היא בלון מלא באויר, ובמין קסם היא מצליחה לשקול פחות ממה שהנפח שלה מעיד עליה, כנראה שהיא כן סובלת מעודף משקל. אבל אין לי בעיה גם אם היא תטחן ביום 8 צ'יזבורגרס ותעשן 3 חפיסות. אם זה עושה אותה מאושרת
ואתכם

RedOne8

New member
יש מישהו שהגביל אותה?

אי פעם עניין אותה אישור של מישהו? ומישהו אמר "אני אוסר על אדל להיות שמנה"? כי אני לא חושב שכן, ואם אני צודק הדיון חסר משמעות. אני רק הכרתי בעובדה שהיא שמנה, וכנראה שמאוד עם כל הכבוד, ואם היא מאושרת ממש לא איכפת לי

GM1988

Well-known member
מי אמר?

מי אמר שמשקל עודף זה לא בריא? מי... אף אחד לא יכול לדעת מה המשקל הבריא לאדם ספציפי, ולהגיד זאת רק על פי תכתובת והגדרות שמוכרים כבר שנים, זה לא באמת חכם. אדל שמנה, נכון, אבל אני לא חושב שרזון יתרום לה בריאות יותר מהמשקל הנוכחי שקיים אצלה, אז דיי.

למעלה