שירשור כנס

Goggle Girl

New member
להסתובב עם שלט

"חבק אותי אם אתה אוהב קינגדום הארטס" זה רעיון שמוכיח את עצמו אבל לא בחום כזה ;[ אני לא רוצה לחשוב על זיעה של כמה אנשים הייתה עלי כשחזרתי הביתה.

נחמד~

בהתחלה הסתובבתי בחוסר מעש, אח"כ היה חם אז נכנסתי לחדר עם ההקרנות ג'ידרמה והיה משעשע XD וממוזג
סה"כ היה מאוד נחמד, אבל עניין המזגנים בשילוב עם הלחץ במסדרונות היה מאוד לא מוצלח. בנוסף, אני הולכת לאיבוד בקלות והיה מאוד מתסכל לנסות להגיע לכל מיני מקומות ולהתקל בשערים סגורים, מסדרונות שלא היו שם קודם וכו' XD הסוואפ היה ממש ממש כיף, נורא נהנתי <: סוף סוף יצא לי לראות כמה אנשים נחמדים מאחורי ניקים שמסתובבים פה D: והיו קצת קוספלייז יחסית לפעם הקודמת, אבל באמת הרבה מאוד עלתה. כולם היו כ"כ יפים ;; 3333>

gogatsu

New member
ואו, כן, היה כל כך חם! @@

עמדתי בדוכן שלי כל הזמן, ככה שאפילו לא יכולתי להיכנס לאחת הכיתות הממוזגות >> אבל ממש נהניתי ^^ וגם מכרתי 95% ממה שהבאתי, שזה נהדר. אני יכולה להגיד שבהחלט היה כנס טוב, והקיצור של עניין השפיטה עשה את זה כל כך הרבה יותר טוב! אני הייתי בשוק שהם אשכרה שאלו מי תפר מה ובחנו הכל והסתכלו. זה היה כל כך נהדר!

pokegirl

New member
רק אני שמה לב לזה

שכל פעם אומרים "היו יחסית קצת אנשים בקוספליי" ו"היו יחסית הרבה אנשי בקוספליי"? כאילו, אנשים מודעים לעובדה שחלק מהכנסים בפורים וחלק לא, נכון?

chibi ritsuka

New member
כנס.

תאמת הגעתי די באיחור ב12+ (בתחשב בזה שיצאתי ב10 לכיוון בת דודתי שתשים לי את כל האיפור). האיפור היה ממש איכותי וטוב שקניתי חדש כי זה שקניתי קודם היה על בסיס שמן והוא היה מגעיל כזה. שהגעתי נדהמתי מכמה שהיה חם בתוך המבנה X_X אני ממש לא אוהב שיש מבנה עם המון מדרגות כי זה סיוט להגיע ממקום למקום. פגשתי את ניצן (3> 3> 3> 3> 3> 3> 3>) והיא נתנה לי את הקוספליי המדהים שהיא הכינה לי,וקאסט אווטר :סער(עם הקוספליי זוקו המעולה),לירון(זוקו/אזולה XD) וניצן בתור מאי. הייתי במפגש קומונת fruits והרגשתי לא ממש קשור אבל אני חייב לומר שלגיא ובכלל לכל קאסט אוטנה היו קוספליים מעולים ובאמת היה מגיע להם לזכות. חזרתי הביתה ב10 עייף ורעב(תודה ניצן..). Rickroll שיפר בהרבה את הכנס.

Serf SaN

New member
יאא תודה D:

גם הקוספליי שלך היה ממש טוב. :} משהו שרציתי לשאול כל הכנס - מה זה היה בדיוק הצבע הכחול שציירת על עצמך? אקריליק? צבע איפור? :ם

Lightning9

New member
היה כל כך כיף!!~

הקוספליי שלי יצא נחמד בסופו של דבר, החמיאו לי עליו קצת ^^ היו אנשים עם קוספלייים מדהימים!!! היה כיף לפגוש סוף סוף את האנשים מהפורום ^_____^ קניתי רוקסס מסוקס 3> ובכלל, לעבוד בדוכן אוכל היה כל כך שווה את זה, הצחוקים שהרצנו שם.. XD אני רוצה כבר עוד כנס

תודה D:

והקטע הוא שבאמת רציתי לעשות אותה פעם XD אבל זה לא קשור לכנסי אנימה, אז אולי סתם בשביל הכייף XD

תמונה!!!! O:

אין אין, זינה שולטת. היא הרקולס (וג'וקסר) הם הגיבורי ילדות שלי!! ;O; (אה וקופידון גם *O*)

למעלה