שירשור כנס

S.Riddle

New member
תתחיל להרגיע, אוקי?

מי מדבר על הפורום? אני מדברת על זה ש*פיזית* נפגשתי עם עינב להביא לה את הפיאה והיא אמרה לי שמתוכנן קאסט כבר אז. זה שאולי *אתה* לא ידעת זה לא בעיה *שלי*. אני הייתי מאוד מודעת לזה שהקאסט מתקיים, אני לא יודעת על מה אתה מקשקש, אבל אתה ממש מתחיל להגזים. אין לי פה שום רצון לפגוע באף אחד, אבל אני לא הולכת לבטל קוספליי שלי כי אתה לא מרוצה מזה. אל תדאג, אני לא אכנס לך לפוטושוטס או משהו.

O.O"

אוקיי תקשיבו ותרגעו רגע, מנקודת מבט שלי (שאני בקשר טוב עם שניכם) אישית עד אתמול לא ידעתי שרביד עושה בטוח אנמונה, ולא ידעתי שלירון עושה בטוח אנמונה. בכל מקרה זה סה"כ קוספליי ואין מה להתווכח ולריב על זה T^T חוץ מזה ששתיכן יכולות לעשות את אותה דמות, הרי, קורה O: ובאמת חבל חבל חבל סתם לריב על זה ;~;

akane

New member
מה נ-ס-ג-ר איתכם??? @____@;;;

זה קוספליי, הלווו~~ קודם כל, נכון שלירון הזכירה את זה, אבל באמת לפני שנה... שנית, כבר מפורים אני וגיא מקשקשים על זה ורשום וידוע מהקומונה ומפה שרביד רוצה להיות אנמונה וגם לירון. ככה שזה ידוע ששניכן רציתן את אותה הדמות ם.ם אז.... סוררי, לדעתי אף אחד מכם לא צודק, אין מישהו שאמר בוודאות וכל עוד הקאסט עוד לא נולד סופית (ז"א כולם עם תחפושות כבר) אז אין טעם בלהווכח מי אמר מה כי כולם משנים דיעה כל חצי שניה. ואם יהיו 2 אנמונה? אז מה? :ם זה לא יהרוס את הקאסט שיהיה מצויין גם ככה (כי ניצן תהיה רנטון כ"כ מגניב, כבר ראיתי אותה מחופשת), וזה לא יפגום בשום דבר. ההפך, זה רק יוסיף ותוכלו להצטלם ביחד בתמונות פריקיות של אנמונה וריבה מרוחה על כל מקום D: קיצר, נראה שלי ששניכם עוד קצת סובלים מהחום של הכנס, תרגעו קצת ותבינו שלרשום בכעס זה לא נחמד ולא עוזר :] (ובאמת, אין שום טעם בלנסות לשכנע מישהו להתחפש או לא להתחפש לדמות בגלל כפילויות, לאף אחד בעולם אין זכות לעשות דבר כזה).

3>~

אאוריקה שלי D:~~~ עינב צודקת בכל מילה, כמובן (נו אני גרועה בניסוחים אבל זה מה שניסיתי להגיד XD) אני יכולה גם להגיד לכם, למרות שעוד לא ראיתי את עינב מחופשת אני מדמיינת את זה וזה כבר מהמם! *O* וגם את שאר הקאסט, למען האמת *O*

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif

אני לא רוצה לריב עם אף אחד, אני רק רוצה לעשות קוספליי. :( לא נורא, מקסימום אני אעשה ל-Cabbage Man!

akane

New member
אההה אני צריכה להוריד במשקל T_T

למה אאוריקה כ"כ דקיקה??? ;;

S.Riddle

New member
...היי, הפיאה שלי עדיין אצלך, לא? XD

תהיתי מה עלה בגורלה!

akane

New member
ואי נכון היא פה אצל אבי :ם

אבל אני אחזיר לך אותה ואקנה חדשה, כי שלך קצת נפוחה מידי ^^

innocence

New member
אוף, גם אני רוצה להיות אאוריקה:(

יש לה במקרה עוד תלבושת או משהו כזה?

innocence

New member
אני לא יודעת.

לא ראיתי עדיין, אבל אני אוהבת את העיצוב של אאוריקה. ואייל בחיים לא יסכים ללבוש כאלו בגדים @_#

חח גם אני אוהבת תעיצוב..

אבל זה לא כייף להתחפש לדמות שעדיין לא יודעים אם אוהבים אותה בכלל XD זה הכי כייף להתחפש לדמות שמכירים ואוהבים!! DD:

innocence

New member
לי ממש לא אכפת:)

אצלי קוספליי זה בראש ובראשונה ויזואליות. אני אוהתב להתחפש לדמויות שאני אוהבת את העיצוב שלהם. אז מה אם אני לא קוספליירית בכל רמ"ח איברי.. אל תהרגו אותי ;_;

Lightning9

New member
בהחלט הייתם צריכים לזכות

השיפוט היה קצת.. טיפשי האמת.. היו כאלה שהיו צריכים לזכות ולא זכו.. אבל לא נורא, היה יותר טוב מהתחרות בפורים. ותמיד יש לאן להשתפר ^^

באמת? O: וואי~

אני ממש שמחה לשמוע את זה וגם לי זה מחמם את הלב~ הרבה אנשים אמרו לי שהתחפושת שלי ממש יפה וצילמו וזה מה שעשה לי את היום, כולל להיות איתכם, הקאסט המקסים שלי! 3> אישית אולי כן זה לא נחשב אנימה אבל בראיון של העורכים הם אמרו שזה כן חצי אנימה כזה.... אבל מה זה משנה? נמ. מה תיאו הסכים? הוא אומר לכולם שהוא מסכים להיות בקאסט שלהם >.>" ודיסגאיה לא שיחקתי, אבל שכחת? יש לנו את הקאסט אאוריקה בחנוכה ^^"

למעלה