שירשור כנס

נכון...

וגם את היית מעמעמת!!!! :} אין יצא לך פשוט אדיר XD איך הכנת את הקסדה? O:

היה כייף!! D:

למרות שכל העבודה שלי הייתה ממש עמוסה וממש היה לי קשה ובקושי הספקתי (יענו בתפירה XD) היה כייף להסתובב עם הקאסט המדהים שלי 3> סוף סוף פעם ראשונה לא התעצלתי ועשינו פוטושוטס!!!! היה כייף לראות את כולם מהפורום והסוואפ (סורי שכל שנייה הפרעתי וצילמתי... לא התכוונתי ^^"), והיה כייף להידחף לפאנל קוספליי (XD) ולענות על שאלות (טוב זה אחרי שרוב הפאנליסטים הלכו ^^") באמת שהפעם היו די הרבה תחפושות מושקעות ויפות... והפעם סוף סוף תהליך ההרשמה לתחרות היה טוב, תודה לאל שהיה סינון ובאמת שהתחרות עצמה הייתה קצרה ולעניין... כל הכבוד!! אישית לדעתי חלק מהשפיטה הייתה טובה וחלק לא... אז יש טיפה מקום לשיפור בכל מקרה כל הכבוד חברי פורום! באמת שהקוספליי שלכם היו מקסימים ומושקעים... פשוט תענוג להסתכל! :}

אה, והיה חם XD

לא מספיק שהייתי עם איזה 3 שכבות ארוכות עבות, גם המזגן במסדרונים התקלקל או משו כזה והיה לי כל כך חםםםם ;; ממש לא הרגשתי טוב בגלל זה ~.~" לא נראלי שאחרי החוויה הזו (או יותר נכון טראומה) אני אעשה קוספליי חם בקיץ...

S.Riddle

New member
אם זה מעודד,כולם משווים את זה לגילטי גיר ../images/Emo13.gif

אין לך מושג כמה אנשים ניגשו אלי אחרי הקוספליי רק כדי לומר לי שהם חושבים שהיינו צריכים לזכות. לא, את לא מבינה, כאילו, זה היה כמה *עשרות* אנשים. :0 אני לא כועסת בכלל, קצת עצובה, אבל בסופו של דבר אני מקבלת את ה-reasoning - אנחנו אכן לא דמויות אנימה והיו קאסטים משגעים של אנימה (HXH היה ~אפי~, אוטנה היו משגעות וכד') ולא ממש הייתי רוצה שנקבל "חביב השופטים" או משהו כזה. הנקודה היא - נהנינו בטירוף, סער ייצג אותנו בכבוד רב עם "האביזר הטוב ביותר" (שאפילו לא היה בדיוק אביזר ועדיין זיכה אותו בפרס בגלל כמה שזה היה יפה! XD) ורק לשמוע מכל צד כמה היינו מעולים מחמם את לבי. 3> (כנס הבא קאסט דיסגאיה? תיאו כבר הסכים! DD: פלוס יש שם מישהי שמתאימה לך בצורה מטורפת~~~~)

Serf SaN

New member
נכון..

אבל איזה דמות התכוונת שלירון תעשה? הדמויות הולכות ונתפסות אצלינו. XD

S.Riddle

New member
לירון כבר הודיעה שהיא עושה את אנאמונה

לפני בערך שנה. P:

Serf SaN

New member
אררר.

בעייתי, כי כבר יש לנו אנמונה. ויש לה אפילו דומיניק תואם צמוד אליה. P: וחוץ מזה, כבר יש לך תוכניות לחנוכה~

Didsy

New member
דומיניק תואם שמוכן לספק המון פאנסרביס,לא סתם!

S.Riddle

New member
ועם זאת, הודעתי על זה *ממש* מזמן?

כבר התחלתי את התפירה והכל, אני לא מתכוונת להפסיק עכשיו. o_o

Serf SaN

New member
איך הודעת על זה ואף אחד לא ידע? ם_ם

אחרת לא היינו מנסים בכלל לשכנע את רביד להחליף את הקוספליי אנמונה ודומיניק שהיא כבר הכינה לגאקקון, למשהו אחר, כדי שתדחה את זה לחנוכה ותעשה איתנו.

S.Riddle

New member
אתה = אף אחד? o_O

לא, כי כשעינב ביקשה ממני את הפיאה שלי עוד הרבה לפני חנוכון כדי לעשות את אאוריקה, אמרתי לה שאני רוצה לעשות את אנאמונה והיא עוד אמרה לי כמה שזה יתאים לי ושכדאי לי. כל זה היה לפני כמעט *שנה*. וזה בלי לציין שכן כתבתי הודעה על זה בפורום ואפילו ניצן התנדבה לעזור לי להכין את זה וכשהייתי אצלה לפני כמה חודשים טובים היא נתנה לי טיפים איך לבנות את השמלה.

Serf SaN

New member
להזכירך,

לא היה פורום בלפני כמעט *שנה*, אז אין לי מושג על מה את מקשקשת. חוץ מזה, עובדה שאני לא הייתי מודע לזה, ועובדה שאת אפילו לא היית מודעת למתי הקאסט בכלל מתקיים.

למעלה