שירשור כנס

Serf SaN

New member
XD

אין מצב שאני הראשון שהגיע כבר הביתה, נכון?? XDD ועוד ישבתי לראות פרויקט מסלול וזה.. עד כדי כך בעייתי להגיע למקום שהוא לא חור מבליך, אה? XD טוב, אז ספרו חוויות~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifשירשור כנס

או היה לי כל כך חם בכנס ש... או וואו עכשיו חזרתי מהכנס ו...

Kaori chan

New member
חזרתי ב- 1 T^T

אבל נהנתי מכל רגע! למרות שהיה לי חם T^T קניתי מעינב כובע ארנב 3: ופגשתי את יוקו צ'אן ומיכל!!! היה כיף!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיש לי דבר אחד לומר לך...

... כומתת מודיעין. סתם, היית דומה להחריד.

Goggle Girl

New member
אתה, אתה הגרבובן אתה

והיית מדהים O_O אפילו השיער יצא פרפקט. הכל. תהיה לי בריא

O:

אם אתה שם תמונה שלך ליד זו, זה נראה פשוט אותו דבר! כאילו יצאת מהמשחק או משהו.... הדמות הזאת תפורה עליך!

XannieChan

New member
היה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

כל כך חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם התקלחתי במים הכי קרים ועדיין חם לי T_T

Ayelet chan

New member
היה כל כך כיף! ^__^

וכן, מסכימה עם אלונה, התקלחתי עם מים קפואים. XDDD והיה כל כך חםםם, אבל זה היה שווה את זה והיה כיף, וג'יי-דרמה זה כושל. XDD

S.Riddle

New member
כושל כושל, אך מצליח! ^__^

החדר היה מלא לחלוטין 95% מהזמן, טיהי~~ (מותר לי להתלהב, זה הבייבי האישי שלי *~*)

mcimbty

New member
סחתיין

גם חברה שלי אוהבת מאוד ג'יי דרמה והתבאסה רצח שלא יכלה להגיע לקון. שונא אנשים שיורדים על דברים שהם לא מכירים. כמו שאני אתחיל לצחוק על כל הפורום הזה שהוא רואה סרטים מצוירים ומשחק במשחקים של ילדים בני 3.

היה ממש כיף!^__^../images/Emo29.gif נהנתי בריבוע, למרות שבאמת היה חם [וואי בסדנת פארה-פארה כמעט עליתי באש] וגם צפוף מאוד. ממש נהנתי בתחרות קוספליי, גם כי היו כמה ממש מעולים הפעם וגם התחרות עצמה היתה מעניינת, מהירה ולא מייגעת כמו שהתחרויות האלה בדרך כלל. וגם היה ריקרול.

למעלה