תגובה מלאת תלונות?
היה חם. ממש חם, ולח. הייתי בטוח שלא יהיה לי נורא כ"כ עם שלושת השכבות של הקוספליי שלי, מאחר שלפי מה שהבנתי, יהיו מזגנים גם במזדרונות. אז אוקיי, לא היו. ומזגנים בכיתות זה לא כ"כ שימושי, אני (ואני בטוח שעוד הרבה אחרים) לא הולך להתנחל בכיתות כל היום בשביל שיהיה לי נעים כשיש לי מליון ואחד דברים אחרים לעשות. אני הבנתי שיהיו מזגנים במזדרונות וכל הכבוד על המאווררים וזה- אבל הם לא עזרו במיוחד, ממש לא- אלא אם אתה עומד מולם, וזה בדיוק אותו העיקרון של המזגן בכיתות. זה היה ממש מרגיז שברגע שניקיתי את הזיעה מהמצח שלי היא חזרה אליו, כל הגוף שלי הזיע והקעקוע של הקוספליי נמרח לי על כל הצוואר ונהרס ברגע שנכנסתי למתחם- בגלל הזיעה. ואני לא חושב שעצם זה שיש (המון) מים מפצה על החום. את הכיתות לא דאגתי לבדוק במיוחד עקב חוסר זמן והתרוצצות ממקום למקום, החדרים היחידים שהספקתי לראות לקצת יותר מדקה היו החדר של אנימנגה, החדר של הגו והחדר של הקונסולות, שלא ממש עשיתי בהם משהו. השמירה בכניסה לכנס היתה גרועה והמון אנשים נכנסו בחינם בלי סיבה. הקוספליים היו ממש מעולים הפעם, כמעט כל קוספליי היה מושקע וטוב ובאמת כבר לא יוצא לראות הרבה אנשים עם חולצה רגילה, מכנס רגיל ועוד איזה פריט מרצ'נדייז קטן שחושבים שעושה להם את התלבושת לקוספליי. בתחרות השופט היה ממש לטעמי, ולפחות הפעם סידרו את עניין הכניסה לבמה והישיבה בצורה הרבה יותר טובה ולא הייתי צריך לעמוד מאחוריי הקלעים, מת מחום וצפיפות. והאוכל... טוב, יצא לי לטעום רק מהפיצה והיא הייתה דיי... נוראית. מלבד לזה שאני לא מבזבז כסף על אוכל בכנסים, עוד סיבה לזה שלא קניתי אוכל היו המחירים המופקרים נורא. בנוסף, כל המתחם היה מבולגן נורא והיה קשה לזכור איפה כל דבר- עד ששיננתי חצי מהמקום כבר נגמר הכנס ובכלל, המיקום של ההרשמה לתחרות קוספליי וה'בחינה' שלו היה תקוע באמצע שום מקום, בחדר סגור שנראה כאילו אפילו לא בשימוש. והצפיפות... עד כמה שהבית ספר הזה גדול ומסובך, לא היה מקום לכל האנשים, שלא נדבר על ליד המאווררים. וכשאמרו לנו "אתם הגאאקון", לא ידעתי אם להיעלב או פשוט להסכים איתם, מאחר שהקהילה היא זו שבנתה את החדרים וכל מה שהיה בכנס, ולא במיוחד המארגנים שרק 'סדרו' הכל. אה כן, הייתי גם בחדר כלשהו ברגע שבאו אנשים בטענה שהם סוגרים את החדר (ונראים כמו אנשים שקשורים לבית ספר ולא לכנס) ופשוט סילקו משם את האנשים, קצת מזכיר לי את הג'יירוק. למרות כל התלונות היה נחמד, אבל אני מניח שזה יותר בגלל האנשים שפגשתי... אבל עדיין היה הכנס שהכי פחות נהניתי בו. אני בטוח שישנן גם סיבות לזכות את המארגנים ולתת להם כמה נקודות טובות, אבל כמובן שהרבה יותר קל להסתכל על הצד המלוכלך יותר בעניין. טוב, לפחות זכיתי בתלבושת בית ספר של בנים, והעיצוב של ה'תג' או 'מדלייה' או מה שזה לא היה, היה ממש יפה. ולתמונות- http://smg.photobucket.com/albums/v421/OMER5/Gaacon%202008/ התמונות יצאו באיכות -באמת- זוועתית, הן אמנם צולמו ממצלמת פלאפון, אבל של 5 מגה פיקסל עם פלאש ואפשרויות לאיכות גבוהה נורא. מה שדיי הרס חלק מהתמונות זה הזמן שלוקח לצלם את התמונה, התזוזה הנורא מהירה של אנשים והתאורה על הבמה (אולי גם חוסר יכולות הצילום שלי). |: תהנו, בכל מקרה.