שירשור כנס

happy berry

New member
ם: ../images/Emo210.gif

אני באופן רשמי אסגוד לך כל החיים אם תעשי את זה ברצינות!!

sonaku

New member
אין מילים לתאר כמה היה לי

רע! נורא! זוועת עולם! בא לי למות! הייתי מתוסכלת ועצבנית כל הכנס... סעמק,היה לי חם ואני עוד הייתי בלי קוספליי,לא היה מזגן,המאווררים היו באיזורים ספציפיים במיוחד,נסחבתי עם התיקאיפור שלי (או בכינויו מוות בקופסא) היה לי ממש רע,דאגתי לאנשים במקום להנות,דיממתי מהרגל אח''כ,ראיתי אנשים רעים מאוד והם עוד עשו לי פרצופים~ תמיד שנאתי את בליך עכשו אני שונאת עוד יותר! שום דבר לא עיניין אותי,ההרצאות או ההקרנות שגם הם התבלבלו כמו תמיד. ושום,צפוף,חסר חמצן,מקום לא מובן וחסר אפשרויות להגעה. הכנסים מדרדרים מרגע לרגע. באופן רישמי אני פורשת! אם תיראו אותי זה רק אם אני אכנס חינם (מה שהיה אמור לקרות ולא קרה משום מה O:< ) ואם יהיה לי קוספליי ממש אדיר ואני אהיה במקרה בארץ באותו זמן (בתקווה שאני אעוף מהשואה הגרעינית הזאת ממש בקרוב) ככה שאם תראו אותי זה יהיה רק במפגשים קטנים,ימי הולדת,בת''א ברנדומליות ואולי באמת הצלחנו לשבור את הקללה ונעשה עוד מפגשי פרוטס/קוספליי. היה לי נחמד עם החברים,תודה למי ששיעשע אותי זמנית ותודה רבה יותר לכל שאר האנשים שגיליתי ששונאים אותי D: נתראה בשמחות~ AKA לא בכנסים.

:(

דווקא הרגשתי שבכנס הזה היה שיפור טיפה... חוץ מהחום המזוויע והבצפר הנורא הזה XD ואוף, תבואיייי ;O; וצריך באמת לעשות מפגש פורום =/ היה כייף בסוואפ~

akane

New member
אני לא הייתי בסוואפ TOT

הסיבה הבאמת יחידה שחיכיתי לכנס הזה :/

=/

זה כי את גרועה.... למה לא באת X_X רק חבל שכולם התפזרו חצי שנייה אחרי הסוואפ.. אבל אפשר להבין, הרי סה"כ זה כנס.... XP

2Chiba

New member
תגובה מלאת תלונות?

היה חם. ממש חם, ולח. הייתי בטוח שלא יהיה לי נורא כ"כ עם שלושת השכבות של הקוספליי שלי, מאחר שלפי מה שהבנתי, יהיו מזגנים גם במזדרונות. אז אוקיי, לא היו. ומזגנים בכיתות זה לא כ"כ שימושי, אני (ואני בטוח שעוד הרבה אחרים) לא הולך להתנחל בכיתות כל היום בשביל שיהיה לי נעים כשיש לי מליון ואחד דברים אחרים לעשות. אני הבנתי שיהיו מזגנים במזדרונות וכל הכבוד על המאווררים וזה- אבל הם לא עזרו במיוחד, ממש לא- אלא אם אתה עומד מולם, וזה בדיוק אותו העיקרון של המזגן בכיתות. זה היה ממש מרגיז שברגע שניקיתי את הזיעה מהמצח שלי היא חזרה אליו, כל הגוף שלי הזיע והקעקוע של הקוספליי נמרח לי על כל הצוואר ונהרס ברגע שנכנסתי למתחם- בגלל הזיעה. ואני לא חושב שעצם זה שיש (המון) מים מפצה על החום. את הכיתות לא דאגתי לבדוק במיוחד עקב חוסר זמן והתרוצצות ממקום למקום, החדרים היחידים שהספקתי לראות לקצת יותר מדקה היו החדר של אנימנגה, החדר של הגו והחדר של הקונסולות, שלא ממש עשיתי בהם משהו. השמירה בכניסה לכנס היתה גרועה והמון אנשים נכנסו בחינם בלי סיבה. הקוספליים היו ממש מעולים הפעם, כמעט כל קוספליי היה מושקע וטוב ובאמת כבר לא יוצא לראות הרבה אנשים עם חולצה רגילה, מכנס רגיל ועוד איזה פריט מרצ'נדייז קטן שחושבים שעושה להם את התלבושת לקוספליי. בתחרות השופט היה ממש לטעמי, ולפחות הפעם סידרו את עניין הכניסה לבמה והישיבה בצורה הרבה יותר טובה ולא הייתי צריך לעמוד מאחוריי הקלעים, מת מחום וצפיפות. והאוכל... טוב, יצא לי לטעום רק מהפיצה והיא הייתה דיי... נוראית. מלבד לזה שאני לא מבזבז כסף על אוכל בכנסים, עוד סיבה לזה שלא קניתי אוכל היו המחירים המופקרים נורא. בנוסף, כל המתחם היה מבולגן נורא והיה קשה לזכור איפה כל דבר- עד ששיננתי חצי מהמקום כבר נגמר הכנס ובכלל, המיקום של ההרשמה לתחרות קוספליי וה'בחינה' שלו היה תקוע באמצע שום מקום, בחדר סגור שנראה כאילו אפילו לא בשימוש. והצפיפות... עד כמה שהבית ספר הזה גדול ומסובך, לא היה מקום לכל האנשים, שלא נדבר על ליד המאווררים. וכשאמרו לנו "אתם הגאאקון", לא ידעתי אם להיעלב או פשוט להסכים איתם, מאחר שהקהילה היא זו שבנתה את החדרים וכל מה שהיה בכנס, ולא במיוחד המארגנים שרק 'סדרו' הכל. אה כן, הייתי גם בחדר כלשהו ברגע שבאו אנשים בטענה שהם סוגרים את החדר (ונראים כמו אנשים שקשורים לבית ספר ולא לכנס) ופשוט סילקו משם את האנשים, קצת מזכיר לי את הג'יירוק. למרות כל התלונות היה נחמד, אבל אני מניח שזה יותר בגלל האנשים שפגשתי... אבל עדיין היה הכנס שהכי פחות נהניתי בו. אני בטוח שישנן גם סיבות לזכות את המארגנים ולתת להם כמה נקודות טובות, אבל כמובן שהרבה יותר קל להסתכל על הצד המלוכלך יותר בעניין. טוב, לפחות זכיתי בתלבושת בית ספר של בנים, והעיצוב של ה'תג' או 'מדלייה' או מה שזה לא היה, היה ממש יפה. ולתמונות- http://smg.photobucket.com/albums/v421/OMER5/Gaacon%202008/ התמונות יצאו באיכות -באמת- זוועתית, הן אמנם צולמו ממצלמת פלאפון, אבל של 5 מגה פיקסל עם פלאש ואפשרויות לאיכות גבוהה נורא. מה שדיי הרס חלק מהתמונות זה הזמן שלוקח לצלם את התמונה, התזוזה הנורא מהירה של אנשים והתאורה על הבמה (אולי גם חוסר יכולות הצילום שלי). |: תהנו, בכל מקרה.

akane

New member
היתה שם את אש הגיהנום- אבל כיף~ :]

טוב, אז הכנס התחיל לי בחצי שעה למצוא שלחן ומקום, כמעט שעה בפאנל של לירון, ואז ישבתי בדוכן במשך כ3 שעות שבהן מתתי מחום בצורה בלתי נורמאלית. אלון בשלב מסויים בא עם אחת הבדיחות המצחיקות, אבל שאנשים הבינו לא נכון.... :/ אלון צחק אחרי הזכייה אקספו שצריך לעשות מרצ'נדייס שלי, ובסוף אכן הכין חולצות שלי (מצחיק ומטריד בו זמנית XD) ושם את זה ליד הדוכן שלי... מה שגרם להרבה אנשים לחשוב שאני מוכרת את החולצות והתמונות, ושאני בן אדם עם תסביך גדלות והאדרה אישית, או פשוט מאוהבת בעצמי. כמו כן, הם לא טרחו להתרחק מהדוכן כדי להגיד את זה... קיצר, שחיתת אופי. אני לא בן אדם כזה, וזאת היתה בדיחה של אלון, וחבל שהוא שמע ובא להתנצל בפניי למרות שהמטרה שלו סה"כ היתה טובה ומצחיקה. מה שכן, כל המוצרים שלי נמכרו D: הכנתי רק 18 פריטים אבל מפתיע שבכלל זה נמכר. אחרי כן היה קצת מרגיז, כי ניסיתי להפטר מה2 פופיונים האחרונים כדי לסגור את הדוכן ולעוף מהחום הלא נורמאלי (צעקות של שוק "פופיון ב20 שח" XD) ובחורה אחת בקשה ממני לתפור לה עוד פופיון, ובזמן שאני תופרת לה היא בקשה ממני לתקן לה הד-דרס שהיא קנתה ממקום אחר... אז אני תיקנתי. ובאה עוד אחת ובקשה שאני אתקן עוד הד-דרס.... אז תיקנתי גם. ואז באה עוד אחת @_@ ואמרתי לה בנימוס שאני לא דוכן תיקונים ושתחזור למי שהיא קנתה ממנו. קיצר, סתם ישבתי שעה בתפירה ביד בדוכן וזה היה מדכא וחם בטירוף. אחרי זה היתה התחרות שהיתה מסודרת ומהירה להפליא~ קצת לפני רקדנו כולנו קרמל דנסן, וגם בסוף על הבמה XDDD כ"כ כיף~ וגם היה ריק רול
ואז סתם הסתובבתי קצת, אכלתי נקנקיה ב5 שח, והצטלמנו בחושך עם המצלמה שלי (שעם כל הכבוד, לא מסוגלת לתפקד טוב בחושך). היה כנס כיפי כי לא הייתי צריכה לדאוג להרבה, אבל החוווווםםםם X_______ס החום פשוט הרס הכל. לפחות היו מלא בקבוקי מים ואפילו כשביקשתי מאור באמצע המאסקארייד הוא תוך שניה הביא לי בקבוק ליטר וחצי ^^

akane

New member
ושכחתי- התנצלות בפני קורל T_T

כי שכחתי את הסוואפ שלך בבית ;( הוא מוכן ומחכה לך ואני אפילו אשלח תמונות כדי להוכיח שהספקתי בזמן (5 לפנות בוקר ביום שלפני!). רק תגידי מתי ואני אבוא לתל אביב (עכשיו כשאני מסתכלת זה פשוט לא יכנס למעטפה גדולה לדואר :X ).

XannieChan

New member
הולי שיט

עכשיו אני רק רואה במה היה מדובר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hyde Snow

New member
וואו. היה כל כך חם.

כמו שכל כך הרבה אמרו פה. אבל לי אישית גם היה חם כי בטעות מוחטלת נקלעתי להיות איכשהו חלק מצוות הקמה . הכל היה לא ממש מאורגן בחלק הזה והיה די... מעצבן. חוץ מזה. התחרות הייתה מנוהלת היטב. אני מרוצה. ובסך הכל הכללי היה כיף. ח"ח.

Keitarou

New member
היה חם.. @_@

כנס ראשון שאני צריך לעשות בו דברים.. הרגיש לי נורא עמוס.. <.< אני רגיל ללהסתובב ברנדומליות וסתם לשבת עם אנשים כל הכנס.. >.> היה ממש כיף~! ^^ שנים שלא ראיתי את כולם, הסוואפ היה קצת מקרטע שכזה.. אבל ,קשה לנו עם מפגשים אז נסלח.. כי בכל זאת היה כיף.. ^^ אממ.. אממ..נוראנורא נהנתי בפאנל קוספליי~! D= כל הכבוד לירון על ההנחיה! הדיון קוספליי היה מעניין ואנשים השתתפו והיה מגניף~ =) לשפוט זה קשה.. אז כל החלטה שצוות השופטים עשה ואנשים חושבים שהיא לא נכונה אני אתרץ בזה שאנחנו תחקרנו כל קוספלייר בערך... אז יש שיקולים שלא כולם יודעים עליהם... בכל מקרה.. תודה לאל שהיה מזגן בחדר שיפוט.. ^^ 3>

innocence

New member
גם אני הגעתי לראות פרויקט מסלול!

אבל יצאנו מוקדם יותר.. הפעם הראשונה שאני יוצאת מהכנס בשעה 8...

למעלה