עידכונים

YugiBoy

New member
בריטני פשוט ייבשה אותו!

הוא מדבר אליה והיא כולה מתעסקת באותו... ואחרי זה נוסעת לו בפנים! מגיע לו.... היא מדהימה!

../images/Emo6.gifחחח איך היא צחקה שהוא שאל אותה על OK

יש 2 אפשרויות למה היא צחקה.. 1.כי זה שקר 2.היא התכננה את כל המקרה עם העיתון זה היה חיוך שלה "הכנסתי להם כמו שצריך"..

YugiBoy

New member
לדעתי היא לא הרוויחה מזה...

היא הרוויחה שכל העולם קורא לה שוב משוגעת... עזבי שאנחנו יודעים שזה לא נכון... היא יכלה להיכנס לעיתון עם כותרת הרבה יותר חיובית אם היא רק רצתה

זה מה שמטריד בעניין הזה.. שהיא יצאה לא בסדר..

היא יכלה להתראיין,לספר מה שבאמת קרה לה...ושאנשים יקראו ויבינו שבאמת עברה עלייה תקופה רעה.. וכו' ואיכשהו היא הייתה יוצאת באמת בסדר... אבל היא העדיפה לעשות שטויות.. ואנשים לא ישכחו לה את כל השטויות,אין מה לעשות היא בריטני..תמיד יזכרו לה את זה.. אבל היא צריכה לנסות לשפר את המצב ולא רק להחמיר אותו.. היא לא משוגעת..פשוט קצת מבולבלת עדיין..היא לא לגמרי בריטני של לפני הרבה שנים מבחינת הנפש.. פעם רק היינו מסתכלים עלייה וקולטים שהיא ב100 אחוז שלה..אבל עכשיו היא השתפרה אבל לא לגמרי..

tali44

New member
תודה...../images/Emo9.gif

ודרך אגב, מה קרה ללינדזי?
אני יודעת שאני לא קשורה, אבל...

brit is my love

New member
היא נכנסה שוב פעם לגמילה ../images/Emo2.gif

רק לפני איזה שבוע היא יצאה מגמילה וענדה צמיד של אלכוהול מסביב לרגל... ועכשיו לפני איזה שלושה או ארבע ימים היא עשתה תאונה ואומרים שהיה לה בגוף מנת אלכוהול גבוהה, וקוקאין במכונית. בנוסף היא הסגירה את עצמה לכלא לפני כמה ימים אבל שוחררה בערבות. כרגע היא בגמילה ואומרים שהיא תיענש עוד על התאונה האחרונה וייתכן שתשב בכלא

xtina 4 ever

New member
חבל עלייה כל כך.../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

נשמע כאילו אצלה כבר אין דרך חזרה.

brit is my love

New member
שטויות

אצל כולם יש דרך חזרה. לינדזי היא שחקנית מוכשרת ברמות, ויש עוד מלא סלבס שנקלעו להסתבכויות כאלו ואחרות והיום הם סטארים ענקים [דרו ברימור, מאריה קארי, רוברט דאוני ג'וניור, מל גיבסון... והרשימה עוד ארוכה].

YugiBoy

New member
היא כרגע דיי במצב שבריטני הייתה בו...

ואם היא תתאפס על עצמה, תמצא אהבה או משהו שיכוון אותה בחיים, היא תחזור למוטב... היא ילדה... אל תשכחו

In Rehab

New member
זה העניין,היא ילדה.

וככה זה שמגיל צעיר,אתה מקבל כח,חשיפה והמון כסף אתה מתחיל לאבד שליטה על החיים שלך.. אבל בריטני זה גם קרה,אבל בשלב מאוחר יותר.

YugiBoy

New member
אצל בריטני זה אחרת...

הסיבות גם היו אחרות... אני לא מכיר את המקרה שלה ולא קראתי אפילו רכילות עליו אז אני לא יודע אפילו מה הצהובונים אומרים שזה... אבל בעיקרון היא צריכה קצת שליטה עצמית, ובטח ששליטה מגבוהה... היא זקוקה לזה שיגידו לזה שיהיה מי שיגיד לה מה לעשות.

tali44

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gifואני מקווה שהיא איכשהוא תשרוד.

כי אני ממש אוהבת אותה והסרטים שלה מצוינים אחד אחד.....!!!! (חוץ מ"ווידויה של נערה מתבגרת"
) אני כל כך אוהבת את הסרטים שלה וממש חבל לי שככה קורה לה, היא סה"כ בת 20!!

מריה111

New member
?!

איך את לא אוהבת את וידוייה של נערה מתבגרת יש שם את החתיך ההוא מחופשיות על הבר!

../images/Emo207.gif הזמנה ../images/Emo9.gif

משועממים
מחורפנים
זקוקים למקום שבו תמצאו חברים כמוכם
בואו לקומונה 27348 (אנשים בלי פואנטה),הבית של המשועממים
אנשים בלי פואנטה, האנשים הכי הכי XD רק היום,רק היום! ספיישל מיוחד ליום האהבה! הכנסו ככל נשמתכם בכם! בעלי כשרון? יושבים כל היום על הכיסא ולא ממשים אותו? זה זמנכם! כנסו לקומונת אנשים בלי פואנטה,הרשמו ל"דבר הגדול הבא",ואולי תזכו לממש אז כשרונכם! מחכה לראותכם, רוני

למעלה