עידכונים

tali44

New member
הגוף שלה התחטב, והעור שלה קיבל

גוון מאד יפה.
וגם אהבתי את הבגדים שלה.

candyheart

New member
הגוף שלה נראה מצוין!

אני ממש לא מבינה את כל מי שאומר שהיא שמנה ומה לא...היא פשוט חתיכה! מה שכן,היא חייבת לעשות משהו עם השיער...הדרך שהיא לובשת את הסרט הזה כל-כך לא מחמיאה לה. ואני כל-כך אשמח לראות אותוהבלי התוספות!

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif היא פשוט חייבת להפסיק עם הסרטים והשיער

המבולגן מאחורי האוזניים, היא יכולה להיות כל כך יפה כשהיא רוצה [וגם כשהיא לא רוצה
], אבל זה? זה פשוט לא עובד.

shir spears

New member
ואיייי נראת טובבב../images/Emo99.gif

אהבתי תבגדיםםם.. בטח איך שהיא יצאה מהבית הפפארצי התחננו שהציץ יציץ..

shay08

New member
בריטני תתארח בפתיחה של מועדון LAX!../images/Emo26.gif

הפתיחה של מועדון LAX בבעלותה של כריסטינה אגילרה נפתחת ביום שבת 8 לספטמבר.. בריטני תהיה בפתיחה!
http://www.laxthenightclub.com/eblast/sept8/christina.html

tali44

New member
יששש........!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

ואיי, לא ידעתי שכריס פותחת מועדון.
ואני ממש שמחה שבריטני תופיע שם, אני רוצה תמונות שלהם ביחד מתחבקות והלוואי שיום אחד הן יעשו דואט!

tali44

New member
כן, התכוונתי במלה 'תופיע' ל-'תהיה' שם.

לא התכוונתי שתופיע עם שירים וזה.
אבל באמת לפי מה שכתבתי זה נשמע כאילו התכוונתי להופעה.

shir spears

New member
כריס פותחת מועדון??

טובבב הלוואי והיא תהיה שם אבל לא תופיע..

brit is my love

New member
יש לך טעות...

זה לא המועדון של כריסטינה ובריטני לא תתארח היא תהיה המארחת! בפתיחה של LAX בלאס וגאס, בריטני תהיה המארחת זה האירוע שדיברנו עליו. אחרי שבריטני תארח כמה ימים אחריה כריסטינה גם תהיה המארחת. ראה קישור: http://www.laxthenightclub.com/

xtina 4 ever

New member
הוא לא בבעלותה של כריסטינה..../images/Emo210.gif

בוא נגיד ככה, לכריסטינה יש שם חצי בעלות. =P וכן, היא גם תהיה שם. נקווה לתמונות משותפות..:)

SuperShiro

New member
כמה הודעות קטנות בהודעה אחת

קיימים דיווחים האומרים כי בריטני תופיע כאורחת מיוחדת בתוכנית הקומדיה "Saturday Night Live" בסתיו. [בעצם היא תנחה את התוכנית]. ב 31.8 בריטני תנחה את פתיחת המועדון "LAX" בלאס וגאס [כן ההודעה כבר פורסמה פה אך מרבית הפרטים שנכתבו בה היו שגויים]. שני המגאזינים "Ok!" Us Weekly" והאתר "Extra" פנו לסליים K והציעו לו סכומי כסף מסוימים בכדי שידבר על צילומי הוידיאו קליפ של בריטני שנערכו ב 19.7 [ועדיין לא סוימו]. סליים K דחה את ההצעות בתוקף בטענה שהוא אינו בוגד [+די אסור לו לדבר עקב הסכם החשאיות עליו חתם]. מי שמעוניין יכול לראות את מסמכי הגירושים של בריטני וקווין [
] כאן. הוידיאו לתמונות שנלקחו אתמול, בהן נראתה בריטני קונה קפה בפסדינה, קליפורניה, בזמן שדיימון חיכה עם שון וג'יידן במכונית. את הוידיאו ניתן לראות פה.

candyheart

New member
איזה הודעות מעולות!

קודם כל-אני כל-כך אשמח אם היא באמת תופיע ב-SNL-זה בול מה שהיא צריכה! אני מתה לראות אותה צוחקת על התקשורת וכל מה שקרה.צעד מעולה! ואני ממש ממש מעריכה את סלים קיי.טוב לראות שיש עדיין אנשים טובים שלא מנסים לעשות כסף על בן-אדם מסכן.באמת כל הכבוד לו.

למעלה