עידכונים

tali44

New member
../images/Emo47.gif - וכל מילה מיותרת!!../images/Emo11.gif

(זה מופנה אלייך...
)

Britney Style

New member
לפי E! שם הסינגל הוא Give Me More

ובזאת אני מודיע חגיגית שלא נשאר שום גוף תקשורתי שלא מתנכל לבריטני. הייתה פשוט כתבה דוחה עלייה בחדשות הבידור של ערוץ E! הראו אותה בסטרפלס השחור עם הפסים הלבנים האלו והכתבה התחילה כך: "מי שלא שואל את עצמו למה בריטני לא נמצאת עם הבנים שלה בשעה כל כך מאוחרת (WTF?
) בטח שואל את עצמו למה היא לבושה בדבר המזעזע הזה? למזלה של בריטני כנראה יש בחור אחד בעולם שחושב שהיא נראית טוב" (ואז הראו איזה פאפראצ'י מעפן מחמיא לה) ואז הם המשיכו "בריטני הייתה דווקא נחמדה לצלמים ואפילו נישקה אותם לשלום, כנראה רק בגלל שהם החמיאו לה" איזו חוצפה!! בריטני כמעט תמיד נחמדהאל ה"צלמים" למרות שהם הורסים לה את החיים. בריטני ניראתה מעולה באותו יום, רואים שסתם מתנכלים לה אבל חכו זה רק קצה הקרחון אחרי זה הכתבה המשיכה כך: "ואם הפשעים האופנתיים הללו לא מספיקים לכם בריטני החליטה שהיא רוצה להיות חשפנית אז אם זה חלום או סיוט בשבילכם (ואז היא הוסיפה "תלוי מה הטעם שלכם") ככה היא נראתה בסט הצילומים לקליפ החדש שלה Give Me More " וכמובן שהם בחרו פשוט תמונות מזעזעות עם קלוז -אפים מחרידים על התחת ועל הפנים וממש הקפידו להדגיש כל חלק שבו בריטני לא יצאה טוב. התמונה הראשית של הכתבה הייתה התמונה הזאת . (שתבינו למה אני מתכוון) -- הם לא עשו לפני איזה חודש מצעד 10 הסלבס הכי אהובים על הערוץ ובריטני הייתה בתוכו? ממש גועל נפש...

SuperShiro

New member
אני כבר הפסקתי להתייחס../images/Emo9.gif חבל להתעצבן

בגלל תוכניות שנואשות להשיג טיפת רייטינג. נהינים? שיבושם להם.

candyheart

New member
רציני?

זה ממש מגעיל...אני די שונאת את המנחים שעובדים שם בכל זאת.הם כולם נראים סופר טיפשים.עכשיו יש לי סיבה לשנוא אותם עוד יותר.יופי לי. ואני לא רציתי להאמין לזה בהתחלה,אבל כרגע אני כמעט בטוחה שמישהו משלם לתקשורת להתנקל אליה.וכן אני מדברת על המחנה של קווין.אולי לא דווקא הוא אישית...אבל מישהו כמו המנג'ר או העורך דין שלו.כבר ראינו כמה מלוכלך הם משחקים. כמו שאמרתי,קצת הטלתי ספק בזה,אבל כרגע ראיתי את העיתונים החדשים של L&S ו-UW(ולא,אני לא אשים אותם פה) אני כבר בטוחה.מישהו בהחלט משלם להם...ואני מקווה שבריטני תעלה על זה בקרוב. התקשורת של היום פשוט מגעילה אותי.מה קרה לעולם שלנו,מה?

SuperShiro

New member
חח הכותרות שלהם כל כך הצחיקו אותי,

זה פשוט פטאתי כמה הם נואשים למכור עוד עותק. אלה שניים מהמגאזינים הכי מלוכלכים, צהובים ורמאיים שקיימים, לא ראיתי משהו אחד נכון שנכתב בהם מעולם. כל הקונספט שלהם הוא ללכלך על סלברטיז, בזמן האחרון הם, כמו שאר העולם, החליטו להתנכל לבריטני - מעניין מי יהיה הקורבן הבא.

candyheart

New member
אני הייתי צוחקת...

אבל התגובה הראשונית שלי היתה התרגזות נוראית.ואז התלבטתי אם להקיא או לבכות. לא רק שהם יושבים שם ומשקרים...אבל לשים תמונה גדוולה של הילדים המסכנים האלה בכותרת...זה פשוט חולני בכל כך הרבה רמות.זה פשוט לא יאמן שהם ירדו כל-כך נמוך. אני לא מבינה בדברים האלה,אבל אני ב-ט-ו-ח-ה שאסור לפרסם תמונה כזאת של הילדים בלי אישור מההורים.אני מקוה שבריטני תדפוק להם תביעה כזאת שהם יבלו את כל החים שלהם ברחוב.מצד שני...יכול להיות שקווין נתן להם אישור לעשות את זה.הכותרות דומות בצורה מחשידה. בכל מקרה,כמו שאמרתי,המתקפה שיש כרגע על בריטני זה יותר מסתם רחילות "רגילה".אני בטוחה שמישהו משלם להם.

SuperShiro

New member
הם כל כך יפים בתמונות האלה../images/Emo99.gif

כל מה שהמדיה עושה לה זה חולני, והאמת היא שאני כבר לא מסוגלת לקחת הכל ברצינות, די, זה כבר חוצה גבולות וזה בלתי אפשרי. אני נוטה להתעלם, ואם מישהו מאמין לשטויות שנכתבות שם אני מסבירה למה זה לא נכון ובזה נגמר העניין. כל מה שאני רוצה כרגע זה שהיא תחזור, ושתעשה ראיון. כולם שכחו שהיא גם בן אדם, הם שכחו שדברים כלאה פוגעים וחודרים עמוק עמוק, גם אם למי שאומר אותם אין מושג מה באמת קורה [אני מניחה שהכי נורא בשבילה זה שאומרים שהיא אמא רעה]. אם קשה לי רק לקרוא דברים כאלה, אני לא יכולה להתחיל ולתאר כמה קשה לה לדעת שדברים כאלה נכתבים עליה. רק שתחזור והם סוף סוף יפסיקו, זה הכול

candyheart

New member
את צודקת...

אני פשוט מקווה שהשטויות האלה לא ישברו אותה...אני כל-כך שונאת ארת החארות האלה.

xtina 4 ever

New member
ממש חוש חש הבלש נהיית, אה?../images/Emo210.gif

מה נראה לך, על פאריס הילטון ולינדזי לוהן אין כתבות מהסוג הזה ואפילו יותר גרועות בכל יום? גם על זה מישהו משלם? לא, רק על בריטני הבתולה הקדושה משלמים כדי להוציא אותה רעה. ננננננננננכככוןןןן, איך הייתי יכולה לחשוב אחרת.

candyheart

New member
את חייבת להירגע...

אני אמרתי שהיא מולמת? לא. אבל יש הבדל בין איך שמתייחסים אליה ואיך שמתייחסים לאחרים.פריס ולינדזי עברו על החוק,בריטני לא עושה שום דבר מיוחד כרגע ועדיין מתייחסים אליה בצורה נוראית.ואני אישית חושבת שההתייחסות המוקצנת אל בריטני וההילולים על קווין קצת חשודים...במיוחד כשמגזינים שונים יוצאים עם כותרת כל-כך דומה.זה פורום.זכותי לומר את דעתי. מצידי אל תסכימי,זה בסדר גמור.אני פשוט לא מבינה למה זה כל-כך מפריע לך שאני כותבת את מה שאני חושבת...אין לי מושג מה את רצה ממני.

In Rehab

New member
איך את מקצינה דברים....

באמת נראה לך שקווין צריך *כסף* כדי להמציא דברים? הוא בן אדם כ"כ עלוב שהוא ימכור את הילדים שלו בשביל תמונה קטנה באיזה צהובון. ומה חשבת,שצלמי הפפארצ'י,העיתונאים והעורכים לא מקבלים כסף?

candyheart

New member
מה?

לא כל-כך הבנתי מה אתה מנסה להגיד...אבל בכל מקרה,זה ידוע שאנשים משלמים לתקשורת כדי לכתוב דברים עליהם.רק לא מזמן x17 כתבו שלינדזי לוהן ניגשה לצלמים שלהם וביקשה דבר דומה...הם סירבו,אבל רוב הצהובונים שמחים לעשות את זה. אני לא מבינה למה כל-כך קשה לכם להאמין שהאנשים של קווין עושים את זה...? זה דבר די נפוץ. מאוד יכול להיות שאני טועה...אבל פשוט אין לי הסבר אחר להתנהגות של התקשורת לבריטני וההפיכה של קווין לאב השנה. זה הכל.

xtina 4 ever

New member
כן, זה באמת מגעיל מצידם..../images/Emo210.gif

אבל לומר שבריטני נראתה טוב אותו יום? אתה חייב להיות דיי עיוור בשביל לומר את זה. לא נורא, היא תתגבר. E! לא הראשונים ולא האחרונים שיעשו עלייה כתבות מהסוג הזה.

למעלה