עידכונים

SuperShiro

New member
ו..בריטני וקווין גרושים באופן רשמי../images/Emo65.gif

Britney Spears and Kevin Federline will officially divorce today. Just minutes ago, Spears' lawyer, Laura Wasser, and K-Fed's mouthpiece, Mark Vincent Kaplan, walked into court -- final papers in hand -- to get a Los Angeles County Superior Court judge to sign-off on the settlement, making the divorce final. We're told Wasser will make a motion to keep the custody and spousal support orders secret. Here's what TMZ knows: K-Fed is pulling in 15K a month from Britney for child support. He's also getting 20 grand a month in spousal support, but that's based on the prenup, and it appears the alimony gravy train will come to a screeching halt in November. As for custody, we've learned it will stay at 50/50. It's amazing disso-queen Wasser was able to get a 50/50 custody split given Brit's craziness, which included wild partying, erratic behavior and a stint in rehab. This type of custody arrangement is typically reserved for a stable couple. But all is not over! We're told neither Brit nor Fed-Ex are happy with the custody arrangement, and either of them can go back to court and ask for a change. On top of that, Kevin won't even speak to Spears, so they will probably be back in court asking the judge to make decisions about child rearing. One more thing: There are reports K-Fed will go to court as early as this week to get full custody. That doesn't make a lot of sense that he'd go for broke, since our sources say K-Fed has signed-off on the 50/50 custody split. He may not be happy, but it doesn't seem he's ready for all-out war either.
תרגום TMZ כהרגלם בזמן האחרון, מאוד נהנים לרדת על בריטני ולכן פסקה אחת מן הנכתב אני לא אתרגם, היא מלאה בירידות ואין שום צורך בתרגומה. היום, בריטני ספירס וקווין פדרליין יהיו גרושים באופן רשמי [
סוף סוף
]. רק לפני דקות אחדות, עורכת הדין של ספירס, לאורה ווסר,ועורך הדין של קווין פדרליין, מארק וינסנט קאפלן צעדו לעבר בית המשפט – עם מסמכים אחרונים ביד – בכדי ששופט עליון ממחוז לוס אנג'לס יחתום על ההסכם, ויהפוך את הגירושים לסופיים. נאמר לנו כי ווסר תעשה מאמצים בכדי לשמור את פרטי המשמרות והסכמי הגירושים בסוד. הנה מה ש TMZ יודעים, קווין יקבל 15 אלף דולרים בחודש לשם גידול הילדים. הוא גם יקבל 20 אלף דולרים נוספים בתמיכה מבריטני, אך הדבר מבוסס על הסכם טרום הנישואין, ונראה כאילו רכבת דמי המזונות תעצור בחריקת בלמים בנובמבר. באשר להסכם המשמרות, נראה כי השניים יחלקו משמרות משותפות [ההסכם העכשווי]. אך זה עדיין לא נגמר! נאמר לנו כי גם בריטני וגם קווין אינם מרוצים מהסכם המשמרות הנוכחי, וכי כל אחד מהם יכול לגשת לבית המשפט ולבקש שינוי בעניין. מעבר לכך, קווין אפילו אינו מדבר עם ספירס, אז הם בוודאי יחזרו לבית המשפט בכדי לבקש מהשופט לקבל החלטות באשר לנושא משמרות הילדים. דבר אחד נוסף, קיימים דיווחים הטוענים כי קווין יחזור לבית המשפט השבוע, מוקדם ככל האפשר, בכדי לדרוש משמרות מלאות [מה חדש?]. הדבר לא נראה הגיוני במיוחד כיוון שהמקורות שלנו מדווחים כי הוא חתם על הסכם ה 50/50. ייתכן כי הוא אינו שמח, אך זה גם לא נראה כאילו הוא מוכן למלחמה כוללת הכול. סוף סוף זה קרה
אני מקווה שעכשיו היא תרגיש הרבה יותר חופשייה ומשוחררת מאחר והאבן המאוד גדולה הזו ירדה לה מהלב

candyheart

New member
סוף-סוף!../images/Emo65.gif

מזל טוב לבריטני! סוף-סוף נפטרה מהעלוקה הזאת...למרות שהם עדיין יצתרכו להיות בקשר כלשהו,בשביל החלטות חשובות לילדים(באילו בתי-ספר הם ילמדו וכו'). אני שמחה בשבילה.בטח אבן ענקית שירדה לה מהלב עכשיו.הללויה!

brit is my love

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif *שאלה*

היא צריכה לתת לו כסף בגלל שהיא הגישה את הגט? כי וואי 35 אלף דולר זה המון המון כסף!.. ועוד שאלה: בנובמבר בריט תפסיק לתת לו 20 אלף? ועוד אחת (אני יודע אני מציקן): מזה הסכם 50\50? אה והכי חשווב שיהיה במזלל טובבבב

SuperShiro

New member
אממ

לא, עקרונית היא צריכה לתת לו כסף כיוון שהיא המפרנסת העיקרית. בנובמבר היא אמורה להפסיק לשלם לו את 20 אלף הדולרים בחודש כיוון שאז הסכם טרום הנישואין אמור להיגמר [ משהו בסגנון]. הסכם 50/50 זה הסכם המשמרות על הילדים. 50/50, כלומר חלוקת המשמרות על הילדים היא שווה.

עדידי15

New member
מה הוא בדיוק יעשה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

עם 15 אלף דולר בחודש?!?!

עדידי15

New member
אבל ה-20 ייפסק בנובמבר../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אני עדיין לא מבינה למה הוא צריך "לפנק" את הילדים שלו ב-35 אלף דולר בחודש[!]. בריטני עושה את זה מעולה :)

SuperShiro

New member
כי הם שלושה - שון, ג'יידן והוא עצמו. מספרים

שמבין שלושתם לו יש את הטעם הכי יקר.
נו, לפחות הצחקתי את עצמי.

In Rehab

New member
אני חושב שבריטני עשתה מהלך חכם.

היא יודעת כמה שקווין טיפש ומרושש. אז היא הוסיפה עוד 20 אלף דולר על ההצעה המקורית כדי להבטיח את הביטחון הכלכלי של הילדים שלה גם כשהם אצלו.

YugiBoy

New member
קולולולולולוייי../images/Emo70.gif מזל טוב ../images/Emo49.gif ובקשר לקפ"ד

תאמינו לי שהוא היה מסתדר גם עם אלף דולרים... ולא עם 35 אלף. לדעתי או שההסכם שנקבע פשוט דפוק, או שבריטני עשתה מהלך מאוד חכם כדי להוריד אותו ממנה... הרי מה איכפת לו ממנה, הוא רוצה רק כסף... אז היא אמרה לעצמה "שיקחחח רק שיעזוב אותי בשקט" אבל עם כל כך הרבה כסף לקוין, ועם סכומים ממש ממש לא מבוטלים שהיא מבזבזת בעצמה ביום, שזה מגיע לאלפי דולרים גם כן, איך היא לא מתרוששת? הרי, נכון שהיא עשתה כל-כך-הרבה-כסף- ב10 שנים האחרונות, אבל היא לא מופיעה עכשיו או משהו... מה שכן, עם כאלו סכומים, היא יכולה לחיות כל החיים + לשלם לקווין, רק מהריבית בבנק.

YugiBoy

New member
אולי לא מהר,

אבל היא מבזבזת יםם כסף, ועכשיו גם קווין על הווריד שלה... והבית חדש... ועד שיחזור אליה הכסף שהיא השקיע בקליפים וזה יעבור זמן... אבל זה יקרה :)

SuperShiro

New member
וידיאוים מהימים האחרונים שלא פורסמו פה

וידיאו מה 29.7, בריטני הסתובבה בעיר עם דיימון, שומר הראש/המטפל של שני בנייה. היא עצרה במספר חנויות, בפארק, בסטארבאקס ובתחנת דלק לפני שחזרה לביתה [ושמעה את השיר המאכזב של טימבאלנד, Oh Timbaland
]. http://x17video.com/celebrity_video/britney_spears/britney_sports_damon_and_londo.php וידיאו מה 28.8, בריטני בדרכה למועדון עם הבחור החדש. הצלמים שאלו אותה האם כל מה שנכתב בגיליון האחרון של OK! הוא אמת לאמיתה, בריטני מצידה לא עונה אך מחייכת ומצחקקת למשמע השאלה
http://x17video.com/celebrity_video/britney_spears/she_knows_all_the_hoy_spots.php וידיאו מה 28.8, בריטני יוצאת מהמלון "Penisula" הנמצא בברלי הילס, ולאחר מכן ממשיכה למלון "Four Seasons" עם חברתה החדשה "ג'ואינה". בדרכה לביתה בריטני התקשתה מעט עם סגירת הגג של מכוניתה [הצלמים שאלו אותה אם היא שמעה על מה שקרה ללינזדי לוהאן שוב, בריטני עושה את אחד הפרצופים החמודים שלה ואומרת שכן
]. http://x17video.com/celebrity_video/britney_spears/britney_on_the_prowl.php קצת פחות קשור, אבל בכל זאת, הנה אלי, אומרת לצלמים שהיא עדיין בקשר טוב עם בריטני ושהיא "Love Her To Death" [מאוד מאוד אוהבת אותה
]. http://x17video.com/celebrity_video/britney_spears/cant_wait_til_her_album_drops.php

candyheart

New member
כולם חמודים!

מאיפה דיימון צץ שוב? אולי בגלל מה שקרה עם שומר הראש האחר... אהמ...זה שהיא צחקה רק מחזק את חשדותיי לגבי מה שקרה בראיון ל-OK...נראה שזה שעשע אותה. אה,והקע עם הגג קורע...הקולות שלה כאלה חמודים!

למעלה