MsPiggy

New member
אז רגע!

מה אתם מציעים במקום חלב? לאכול את הדגנים שלי עם מים מינרלים...

jongler

New member
שימי../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

את שואלת שאלות על תשובות שכבר ניתנו לך למה? - לא מחכה לתשובה.

jongler

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo96.gif../images/Emo78.gif או ../images/Emo94.gif

על ארוחת בוקר את מתעקשת או שהגוף שלך מתעקש.....? ופה אני יכול להיכנס לקטע של מודעות, לחיות את הרגע ולא את מה שתוכנתנו אליו , לעזוב דפוסים ישנים ולראות את הרגע כמו שהוא .... אבל זה למקום אחר או שלא... חלב פרה - אני הולך לשבור כאן מוסכמה כנראה, שנים חינכו אותנו שחלב פרה הוא בריא, בפרסומות, רופאים וכדומה, אך עם השנים הרופאים בעצמם מתנערים מחלב פרה(אך לא החברות שמשווקות אותו), כבר שמעתי והכרתי רופאים אשר אמרו שכאשר מצוננים או שינשנו כאב גרון לא לגעת במוצרי חלב פרה - למה?! חלב פרה מתאים לעגל לא לגוף האדם, המולקולות המרכיבות אותו גדולות יותר וכך למעשה הוא אינו נספג בצורה נכונה ומשאיר משקעים. חלב משפיע על רב האנשים כל אחד בצורה אחרת - ישנם שאינם מסוגלים לעכלו כלל, ישנם כאלו שרצים לשירותים שיניות לאחר שטעמו, ישנם כאלה עם כאבי ראש, פצעים בגוף ובפנים, תחלואי עור שונים ועד דרכי נשימה - לא כולם מודעים בכלל שמקור תחלואיהם בה מן חלב הפרה (הרי לימדו אותנו...). האדם הוא החיה היחידה שממשיך לצרוך חלב גם אחרי שתם עידן ילדותו, חלב (אם) מתאים לתקופה מוגבלת ולאחר רצוי לעבור הלאה. חלב עיזים מתאים יותר. בקשר לפירוק מזון : לצורך דוגמא והמחשה ראי את גופך כמו מכונית שצורכת דלק אוקטן 96 ובמקום זה שימי לו דיזל , מה את חושבת שיקרה? האם המכונית תיסע לשביעות רצונך? לפי השאלה כנראה עדיף לאכול אבנים וגומיות לתת לגוף להתאמץ קצת ואז הוא ירזה על בטוח! החוכמה (מודעות) היא לזרום עם הגוף, לתת לגוף את מה שהוא דורש, סמכי על הגוף שלך שהוא יודע מה הוא צריך ויודע להשתמש בצורה אופטימלית בחומרים שהוא מקבל - הוא כבר יפרק את המזון לחומרי בניין וירכיב אותם להמשך בנית הגוף והתחדשותו רק הביאי לו את החומרים הנכונים ואל תפריעי בתהליך. לאכול רק כשרעבים ולמה שרעבים JonGler

MsPiggy

New member
אני עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה...

ככה שאין לי מושג מה יקרה אם אני אחליף את הדלק - נו טוב, ננסה את זה על האוטו של אימא ואז אני אראה מה יקרה!
אבל זו בעיה להביא לו את החומרים הנכונים - הרי אני לא בדיוק יודעת מה אני רוצה, והרי יש מקרים שבהם הגוף אומר לנו שהוא צריך משהו שהוא לא באמת צריך ובעצם די מזיק לו - כמו למשל קפאין, או התמכרות לשוקולד ודברים כאלו...

jongler

New member
יש ביטוח לאוטו?

אז איך כן אפשר לדעת מה הגוף רוצה? תשימי לב באיזה מצב נפשי את מצאת כשאת בלב ליבה העירוני של עיר ישראלית ממוצעת על פני מדבר או בחוף הים שקט, תשימי לב שאת ערה להתרחשויות הקטנות שאליהם לא היית כלל מבחינה בעיר (כמו נמלה, רישרוש של כנף וכו´), כנ"ל סוכר, ממתיקים, ממליחים חומרי טעם וריח,קפאין, צבעי מאכל ועוד ... לרדת לרגישות הטיבעית, "לרדת" - לעומק לבסיס של הטעם, להרגיש את הגוף, אפשר להתחיל זאת ע"י ניקוי הגוף - ע"י צום בן יום, לתת לגוף לרוקן את הכל ולהתחיל מהתחלה, מטעמים עדינים כמו פירות מתוקים ומים צלולים, לאט לאט החושים יתחדדו ואיתם חושי הטעם והריח (לא ביום אחד, זה תהליך). פעם שתיית תה בשבילי לא היתה קיימת אם לא היו לי בכוס לפחות 3 כפיות סוכר , והיום - אין אני שותה סוכר כלל - זה מיותר. כנ"ל שוקולד ומיני ג´אנק אחרים, כאשר נמצאים בהקשבה לגוף לא אוכלים בגלל הריח של המסעדה או בית המאפה בסביבה, לא בגלל הפרסומות ולא בגלל שזה כאן לידי אלא בגלל שזה מה שהגוף מבקש.

MsPiggy

New member
אוקי...

אני מבינה יותר טוב מה שאתה אומר - למרות שאני לא רואה שום דבר רע בשוקולד, במידה כמובן... לע לעשות הגזמות כמו שאני בתקופתי עשיתי - כמו לקחת קופסה של שוקולד השחר (שנועד למריחה) ולהתחיל לאכול ישר את השוקולד מהקופסה...

jongler

New member
היי לך

והכינוי משקף? ואם את גאה במידה וזה משקף אז למה הרצון לעשות שינוי?

MsPiggy

New member
אני אוהבת את מס.פיגי, אני חושבת

שהיא חמודה... הרצון לעשות שינוי זה בגלל שאני לא מרגישה נוח עם השינויים שהגוף שלי עובר, ובמיוחד איך שאני מרגישה - היו פעמים שאני אכלתי ואכלתי ופשוט המשכתי להרגיש רעבה ולא ידעתי מה לעשות עם זה, התזונה זה נושא שנורא חשוב לי ואני גם לא מרוצה מאיך שהשמנתי בזמן האחרון - אני לא רגילה לזה ואני רוצה לדעת מה עשיתי לא נכון עם התפריט שלי...

jongler

New member
כל כך מוכר

מוכרת לי ההרגשה הזאת, על זה כתבתי קודם, שהשמנה זה סוג של רעב, כאשר הגוף אינו מקבל את מה שהוא זקוק לו אלא דברים אחרים והוא זועק למזון!!! קרה לי שאכלתי בגלל תחושת רעב , הבטן - התפוצצה אך עדיין הרגשת הרעב לא נעלמה אבל, כאשר עצרתי, בדקתי מה הגוף רוצה , סיפקתי לגוף וגם נהנתי מן האכילה הכל נרגע.

MsPiggy

New member
אני יודעת שזה מה שאני צריכה לעשות

בזמן האחרון אני גם עושה את זה יותר... דרך אגב - מה עמדתך בקשר לשוקולד? ולחם עם חומוס ונקניק? (אני לא בטוחה מה הגוף שלי אומר כאן...)

jongler

New member
עמדה....

עמדה?! אני יושב כרגע ולא עומד והם, שינוחו על משכנם בשלום לרדת לבסיס - לטבע.

MsPiggy

New member
וחוץ מהלחם זה לא טבעי?

ורגע, הלחם לא עשוי חיטה - מרכיב טבעי? וככה גם החומוס - גריגרי חומוס וגם הנקניק... שעשוי מבעל חיים מסוים שנמצא בטבע?

jongler

New member
טבעי....

בסופו של דבר הכל טבעי והכל מן הטבע - גם פצצת אטום.... הרכיבים צריכים להיות קרובים למקורם בטבע. לחם - יש לחם לבן ויש לחם מחיטה מלאה חומוס- יש חומוס מגרגירים וטחינה ויש חומוס של צבר עם מרכיבים נוספים. נקניק - זה בעל חיים זה?! זה השאריות של הבשר מהשחיטה שבמקום לזרוק טחנו את הכל(עצמות,ורידים כלי דם וכו´) לתוך עיסה עם כמה חומרים כימיים, חומרי טעם(שיהיה טעם אחיד ולא טבעי...) ,מעקבי חימצון, מנטרלי חיים(שחס וחלילה לא יתעורר הבר מינן), חומרי ריח(שיהיה חזק יותר מהסירחון הטבעי), וחומרי צבע(שלא תעשי פוסט מורטם לז"ל). בתאבון

jongler

New member
עוד משהו קטן

נקניק/נקניקיה זה בסגנון "מרק היום" בצבא - מרק היום = שאריות אתמול...

jongler

New member
לחם

לחם לבן - לחם מחיטה שעברה תהליך של הורדת המעטפת/הקליפה שרק גרעין החיטה נמצא, כשהייתי קטן יותר הייתי מדביק כנפי טיסנים בעזרת קמח לבן עם קצת מים... תחשבי מה קורה בקיבה העדינה שלך כאשר את בולעת דבק... אני סבלתי רבות מאכילת לחם מקמח לבן - הקאות, בחילות ועד כאבי ראש היום אני יודע שהוא גם גורם לפצעים בעור(בצורת אקנה). לעומת לחם מחיטה מלאה שהוא בצורה הבסיסית של החיטה עם המעטפת שבה בעצם נמצאים הסיבים העוזרים בתהליך העיכול(גם ויטמינים), לחם מחיטה מלאה הוא לחם שדי מתפורר ולכן גם אינו "דבק" כמו הנ"ל. עד כאן, מקוה שעזרתי הבחירה היא שלך

אינקה

New member
../images/Emo20.gif קמח לבן עם סודה-קאוסטוק

מייצר דבק תעשייתי חזק המשמש מזה שנים רבות להדבקת פלקטים על לוחות מודעות בחוצות העיר. ילדים הזהרו מסודה-קאוסטיק (וקמח לבן!)

למעלה