יום שני

ממ

שמעתי את המורה אומרת משהו כמו 6000 שקל >< אני מניחה שזה יוצא משהו כמו 1500 דולר. לצערי זה הרבה, אבל נו, זה מה יש.

dcohn

New member
../images/Emo45.gifזה היה אמור להיות 6600

אבל חיפשו בהרבה חברות עד שהגיעו לזאת...

© h i l a ©

New member
לנו זה יוצא 7300 ש"ח

ההכנות 600 ש"ח (זונות) והטיסה 6700 ש"ח גם שמעתי על בית ספר אחר שזה 6900 רק הטיסה :|

noyy

New member
פאק.. לפני 4 שנים כשהאחים שלי יצאו

שילמו 2500 :| איך זה הגיע למחירים האלו?

משרד החינוך |:

המחנכת שלי שהיא מורה להיסטוריה וכל השנה עודדה אותנו לצאת לפולין ראתה אתה המחיר ואמרה לנו לא לצאת,כי למרות שזה מלמד וזה כל כך חשוב לא צריך לשלם סכום אסטרונומי כזה... אצלנו המסע עולה 6000 שקל

שרון710

New member
ואוו |:

מה זה המחיר המטורף הזה?? מה אתם עושים בהכנה שלוקחים לכם פאקינג 600 שקל?! בונים תאי גזים?!

© h i l a ©

New member
ההכנות זה טירוף

7 הכנות, פעם אחת נסיעה ללוחמי הגטאות,נסיעה לשדה תעופה וזהו. ההורים מסיעים אותנו למפגשים ואנחנו גם צריכים לדאוג לכיבוד + ה600 שקל האלה...

שרון710

New member
לנו לא עולה ההכנה כלום../images/Emo12.gif

ויש לנו הרבה יותר מ7 הכנות
עד עכשיו היו לנו חמש. ושנה הבאה יהיו פול.. ויש לנו גם נסיעה ללוחמי הגטאות וגם נסיעה למכון אייבשיץ בחיפה. ולפני הטיסה יש את העניין הזה של התדרוך בטחוני שזה גם עם הסעה. הבצפר שלכם גונב לכם את הכסף שחבלללללללל לכם על הזמן. :X

תמיר1991

New member
אצלנו זה 6,000, לא כולל ההכנות... ../images/Emo3.gif

מצאו דיל לא כזה יקר, אני מבין

giraffeeeee

New member
ייאי זה נגמר:)

בשבילי היסטוריה זה היסטוריה!!!!!!!! היה קשה אבל הסתדרתי, נשארתי עד 10 דקות לפני הסוף של התוספת זמן. ואז יצאתי לדבר עם המורה והסתבר שעניתי על כל השאלות שאני יודעת הכי טוב וידעתי את מדיניות החוץ מה שלא ידעתי במתכונת. אגב, לכל בעלי YES מי מתכוון לראות מחר ביסדוקו את "מר שואה"?

moran916

New member
היה מבחן קשהה

ובכלל לא היה ואדי סאלים אני התכוננתי על זה ממשששששש אוף גם הבוחן שבחן אותי בע"פ היה ממש רע טוב מאכפת לי נגמר היסטוריה!!!

FartherAway

New member
פףף, נגמר. ../images/Emo7.gif

אין היסטוריה.
אין שרית.
נפגשנו בפיראטים ואכלנו ארוחת בוקר.
היה משעשע! הבגרות הייתה דווקא די קלה. הוגנת. אבל, סבתאשלהם! מה זה "הצג שלוש דרכי התמודדות של היהודים עם החרפת המדיניות הנאצית"?! היו רק שלוש! לא נורא.
הייתה אמורה להיות חזרה לערב פולין, אבל נדחתה למחר. עוד שעה מפגשלחת (קרדיט לנועה. שנון משהו.). והכל נהיה לחוץ נורא.
פתאום יש לי תוכניות. אבל זהו בינתיים!

אע, אם מישו הבין ממנטו שיסביר לי.

שעתיים בזבזתי על הבנה ששואפת ל0 טוב אבל הוא היה חתיך לאללה והיסטוריה הלך אחלה ועוד שעה הולכים לגרנד:]

Under the GUN

New member
איזה אושר! אין יותר היסטוריה

כזאת הקלה... הלך לי מעולה, והמגן 85 קצת מאכזב, אבל לא היה לי כוח להגיע לשיעורים שלו משהו כמו חצי שנה, אז לא נורא
העיקר שזה עבר עכשיו לשבת מהבוקר עד הערב ולשחק עם חברים גיטר הירו

למעלה