איזה יום מושלם ../images/Emo99.gif
הבגרות בהיסטוריה.. למדתי נושאים מסויימים רק בדרך לבי"ס. היה סבבה דווקא, יותר מסבבה אפילו. עניתי על שאלות 8, 10, 11, אח"כ באפשרות ב' עלייה וקליטה והגורמים שהביאו לסיום המנדט הבריטי (נראה לי שאלו היו שאלות 21 ו-23). העדפתי את הקטעי מקור כמו תמיד, שם תמיד אני מקבלת יותר נקודות. הכל הלך חלק, סיימתי לפני הזמן וסתם מירקרתי וקישטתי חצי שעה
אח"כ עשינו מין שיחת סיכום כיתתית מעאפנה שבה כל אחד מדבר בתורו ואף אחד לא מקשיב לאחרים. אח"כ הרכזת/מורה לכימיה (שאני שונאת, ושאני גם דואגת להראות לה את זה) תפסה אותי לשיחה ואמרה לי כמה שהיא אוהבת ולמה אני כועסת עליה וכו'.. חזרתי הביתה בסביבות 4 וחצי, ושכנעתי את אמא בכוח לצאת לקנות דברים. מה, מגיע לי אחרי בגרות שהייתה נורא קשה ואני נורא מבואסת.... הלכנו לעיר וקניתי תיק צד שחור לערב, מנוקד, מהמם :| בכולה 20 שקל!!! אח"כ המשכנו לביג ושם הלכנו לאפריל, קניתי סבון פנים, שפתון וכל מיני מדבקות לציפורניים כמו איזו פאקצה. ננסה מתישהו. הא גם ספוגיות. אח"כ להוניגמן שם ראיתי 2 חולצות מדהימות שלא יכלתי להשאיר
כ"כ מתסכל אותי לקנות בגדים כבר שעד שאני מוצאת משהו שיושב טוב אני קונה בלי להתלבט. כמה אני שמנה
הא והלכנו לקנות בגטים במחסני השוק/שפע שוק/שופרסל, אין לי מושג, והיו שם מבצעי שחיתות על הדיאודרנטים של הנשים (מצטערת מותק
) אז קנינו איזה 8, שיהיה. שאלתי אם הם צריכים עובדים ואיזה אחד בא לרשום אותי בתור קופאית!! ומילאתי פרטים וזה, ואז ההוא שאל "גיל?, אמרתי "17 וחצי" וההוא הסתכל עליי המום. נו בת כמה אני נראית לך? 50? אז הוא עצר ואמר שהם צריכים אחרי שירות צבאי ובלה בלה בלה.. ושהוא היה בטוח שאני מתאימה
איזו פגיעה כואבת לאגו. וכחלק מהיום עכשיו נהיה לו סטיק עסיסי על האש בשבילי.. עם צ'יפס וטחינה וכל מה שצריך
אח"כ מתמטיקה. היא רוצה את כל המבחנים מבני גורן למחר. אנסה לעשות 5 לפחות
וואיי חפרתייי