עידכונים 24/7

SuperShiro

New member
../images/Emo3.gif

בשיש בבוקר אני ככל הנראה לא אהיה בבית, אם לא יתרגמו לפני אני אתרגם
בבקשה

brit is my love

New member
נראלי גמאני יכין את עצמי כבר עכשיו.. חח

זה יהיה כמו המכתב הזה שהיא רשמה באתר שלה הווווו איזה ריגשיי

B G i r l

New member
טעות../images/Emo88.gif

לדעתי זאת טעות ממש טיפשית מצידה בגלל שאי אפשר להעביר שום מסר רגשי דרך איזה מאגזין זול, ראיון מושקע בטלויזיה היה רעיון הרבה יותר מוצלח, גם בגלל שאפשר להעביר מסר רגשי וגם כשאפשר להעביר אותו להרבה יותר אנשים, לכו תדעו איך הם יערכו את זה, לא אכפת להם ממנה בכלל, אכפת להם רק מכמה זה ימכור.

SuperShiro

New member
בטח שאפשר. היא עשתה את זה טוב מאוד

במכתב שכתבה, ואני בטוחה שגם הפעם היא תצליח, ואני גם די בטוחה שהראיון יהיה הרבה יותר מרגש ועצוב. היא צריכה להתחיל בקטן, קודם כל ראיון עם מגאזין, אני די בטוחה שבהמשך היא תערוך ראיון בטלוויזיה בפריים טיים. בריטני לא טיפשה, היא לא תתן להם לעשות כל מה שעולה על רוחם עם התמונות, אני די בטוחה שהיא החתימה אותם על חוזה מסוים.

Invisible Boy

New member
אממ ככה ככה

מצד אחד, היא כבר הצליחה לרגש אותי במכתבים שלה בלי לראות אותה אפילו. מצד שני, באמת יהיה יותר עדיף לראות אותה באיזו תוכנית פופלארית כמו אופרה [למרות שהיא מעצבנת אותי
] ושכל ארה"ב ושאר העולם יראה את זה ויבינו את הסיפור האמיתי שלה. ככה גם לא יהיה סיכוי שמשהו יצונזר לעומת משהו שהם יוכלו לעשות במגזין.

YugiBoy

New member
בדיוק מה שאני טענתי..

בשרשור הקודם... בטח יערכו את זה ויוציאו הכל מהקשרו... כל כך אופייני.. ואני מקווה שהתמונות יצאו טובות =\

brit is my love

New member
OK מגזין זול?!

מפתאוום... זה מגזין ממש נחשב אצל האמריקאים הוא כמו פיפל... חוץ מזה, תאמינו לי שבריטני והמנהלים שלה יודעים מה הם עושים יותר טוב מכולנו

YugiBoy

New member
תיקון טעות -

בריטני. לבריטני כבר מזמן אין מנהלים ואף אחד לא אומר לה מה לעשות, ובגלל שהיא פיטרה את המנהלים שלה, אין מי שאפילו ייעץ לה, ישמיע חוות דעת נוספת, אם היא נופלת אין לה ממש את מי להאשים...היא עושה את הדברים בדרך שהיא חושבת לנכון... ואני מקווה בשבילה שזה יקדם אותה כמו שצריך!

brit is my love

New member
מזתומרתת?!

כאילו אני יודע שהיא פיטרה את הלארי הזה שהיה המנהל שלה.. אבל מה עם ג'ייב?.. היא נפטרה מהם גם?

YugiBoy

New member
היא לא דופקת חשבון לאף אחד.

ג'ייב אומרים לה תעשי א', אם היא רוצה, היא עושה צ'. הם מצפים ממנה ליותר מידי, ואני דיי חושש, בגלל שהם ביכלל לא אהבו את כל הפרוייקט החדש של בריטני...

YugiBoy

New member
אמורים להיות...

לדעתי יש להם חוזה לעוד כמה שנים... אבל גם אם כן... זה רק על הדף.

Kryptonite

New member
ממש ממש לא

ג'ייב ברגע אחד יכולים להפיל כל פרוייקט של בריטני אם הם לא אוהבים את זה, בדיוק כמו שהם הפילו את "אוריגינל דול" כשהם לא אהבו שהיא השמיעה את מונה ליזה ברדיו. ג'ייב עדיין החברת תקליטים של בריטני והם דואגים טוב טוב להיות הגב שלה.

YugiBoy

New member
רציני?

טוב לדעת! איריג'ינל דול? שמעתי מישהו שאמר שזה השם של האלבום החדש לא מזמן.... זה היה פרוייקט קודם שלה? אפשר מידע?

מאמי, אתה שם לב שאתה

מבקש מידע על אותם דברים שוב ושוב?
כבר דיברנו על אוריג'ינל דול בקשר למונה ליזה..

YugiBoy

New member
אני לא הייתי בפורום באותם זמנים...

ביקשתי מידע על מונה ליזה אבל קראתי רק את מה שהבקשר של השיר... לא על האלבום..תודה בכל מקרה

Invisible Boy

New member
לפי מה שהבנתי

זה היה אמור להיות אלבום הסטודיו החמישי שלה. אבל בגלל שבריטני השמיעה את הסינגל MONA LISA ברדיו KISS FM אז ביטלו את היציאה של האלבום כי ג'ייב לא התלהבו מהרעיון של להשמיע את השיר ברדיו ללא רשות כלל.

YugiBoy

New member
../images/Emo11.gif מעבצנים.

אפשר להבין אותם אבל מכאן ועד לבטל לה את הדיסק? כל כך מסקרן אם כבר הייתה עטיפה, שירים שנגנזו, כל כך הרבה חומר שאף אחד לא ישמע

תגובה

אני מנסה להסתכל על זה בכיוון היותר חיובי-אחרי הרבה זמן שבריטני שתקה(חוץ מההתכסחויות עם הפפרצי פה ושם) היא סוף סוף תגיד מה דעתה על כל מה שעבר עליה בשנתיים האחרונות-ההריונות,קווין,הקרחת,המכון גמילה וכו'.נשמע כמו מתכון להמון בכי,מצדה לפחות.מצד שני,אני מקווה שהמגזין לא יטפל אליה גם כן ויוציא אותה כזו שלא בסדר.אני חושב שכמו שנאמר קודם,היא החתימה אותם על חוזה מסויים בנוגע לראיון ולתמונות שיצטרפו אליו.אגב אני לא מאמין שבריטני תלבש בגדים פשוטים בצילומים למגזין.היא לא טיפשה ואני בטוח שבפנים נתנו לה בגדים יותר יפים ללבוש.אבל שוב-אצל בריטני הכל סודי ככה שעד שזה לא ישוחרר רשמית אי אפשר לדעת(אגב כבר הודיעו על הקליפ רשמית???). ועכשיו,מאוד חשוב שבריטני תתחיל דווקא עם עיתון מסויים ולא דרך הטלויזיה.למה?כי בטלויזיה,בעיקר שתוכניות שההופעה בהן היא "לייב" ,בריטני לא יכולה לעצור פאדיחות שיקרו לה(תקרית ה***********) למשל.אם בריטני אכן הולכת להחשף לראשונה,זה צריך להעשות ביסודיות ונטול סיכונים ככל האפשר,וכתבה בעיתון יותר מתאימה לזה.למה דווקא היא בחרה באוקיי ולא בעיתון אחר?לא יודע. והכי חשוב:אני מקווה שעם החשיפה נקבל את הפרטים הרשמיים לגבי הסינגל והאלבום,כולל תמונות פרומו,כולל הצצות לקליפ(שוב עד שאני לא אקבל מידע רשמי מפי בריטני אני לא סומך על קיומו של הקליפ הזה). אגב איך אתם יודעים שהסינגל הוא פריקשואו על פי קטע אחד קטן?שמעתם את כל השיר?זה יכול להיות כל שיר אחר ואישית אני מקווה שהיא תפתיע.בהצלחה לבריטני

Over To You

New member
קלטו את אלי ../images/Emo153.gif

http://justjared.buzznet.com/2007/07/24/britney-spears-cousin-alli-sims/

למעלה