תגובה
אני מנסה להסתכל על זה בכיוון היותר חיובי-אחרי הרבה זמן שבריטני שתקה(חוץ מההתכסחויות עם הפפרצי פה ושם) היא סוף סוף תגיד מה דעתה על כל מה שעבר עליה בשנתיים האחרונות-ההריונות,קווין,הקרחת,המכון גמילה וכו'.נשמע כמו מתכון להמון בכי,מצדה לפחות.מצד שני,אני מקווה שהמגזין לא יטפל אליה גם כן ויוציא אותה כזו שלא בסדר.אני חושב שכמו שנאמר קודם,היא החתימה אותם על חוזה מסויים בנוגע לראיון ולתמונות שיצטרפו אליו.אגב אני לא מאמין שבריטני תלבש בגדים פשוטים בצילומים למגזין.היא לא טיפשה ואני בטוח שבפנים נתנו לה בגדים יותר יפים ללבוש.אבל שוב-אצל בריטני הכל סודי ככה שעד שזה לא ישוחרר רשמית אי אפשר לדעת(אגב כבר הודיעו על הקליפ רשמית???). ועכשיו,מאוד חשוב שבריטני תתחיל דווקא עם עיתון מסויים ולא דרך הטלויזיה.למה?כי בטלויזיה,בעיקר שתוכניות שההופעה בהן היא "לייב" ,בריטני לא יכולה לעצור פאדיחות שיקרו לה(תקרית ה***********) למשל.אם בריטני אכן הולכת להחשף לראשונה,זה צריך להעשות ביסודיות ונטול סיכונים ככל האפשר,וכתבה בעיתון יותר מתאימה לזה.למה דווקא היא בחרה באוקיי ולא בעיתון אחר?לא יודע. והכי חשוב:אני מקווה שעם החשיפה נקבל את הפרטים הרשמיים לגבי הסינגל והאלבום,כולל תמונות פרומו,כולל הצצות לקליפ(שוב עד שאני לא אקבל מידע רשמי מפי בריטני אני לא סומך על קיומו של הקליפ הזה). אגב איך אתם יודעים שהסינגל הוא פריקשואו על פי קטע אחד קטן?שמעתם את כל השיר?זה יכול להיות כל שיר אחר ואישית אני מקווה שהיא תפתיע.בהצלחה לבריטני