עידכונים 24/7

SuperShiro

New member
אז בגדי הלוויה הקצרים הם בעצם לפוטושוט?

אוף, זה היה יותר מגניב אם הם היו לקליפ. לא משנה

Britney Style

New member
הם בטוח גם לקליפ כי רואים את בריטני מצטלמת

לקליפ איתם שהיא נכנסת למחסן וFS מנוגן ברקע...

YugiBoy

New member
וואו! אבל איך אפשר לדעת אם זה באמת זה?

אולי סתם צילמו אותה.... בכל מקרה, אם היא מצטלמת עם השחור למגזין, דיי הלך עליה כי כל הפפראציז יעשו לפני ואחרי... הרי יש להם תמונות (ועוד זאת שנראה כאילו יש לה צלוליטיס) לבין זאת שבטח תהיה עם איפור ופוטושופ... לא בא לי עכשיו כותרות שכל אחד ירוץ ויגיד שיש לו הוכחות שבריטני ככה ובריטני ככה.... וכמו כולם, C A N T W A I T!

Britney Style

New member
אבל אני רוצה משהו משוגע קינקי ../images/Emo4.gif

עם שמלה וסרט על הראש אנחנו רואים אותה כמעט כל יום
עוד יומיים הכתבה מתפרסמת נכון?

SuperShiro

New member
תסמוך עליה ועל הצלמים, הם יודעים מה הם

עושים
המגאזין יוצא לחנויות בחמישי/שישי. אני מניחה שיהיו כאלה שיקנו אותו בחמישי ויסרקו. אנחנו בכל אופן כנראה נראה הכל בשיש בגלל הפרשי השעות.

tali44

New member
אין מצב שהלבישו אותה שם...??../images/Emo10.gif

אני רוצה משהוא מיוחד, סופסוף יש ראיון איתה, מה היא מצטלמת ככה? אני מקווה ששם הביאו לה בגדים אחרים מלבד התמונות האלה...

YugiBoy

New member
זה ג'יידן?

בפעם האחרונה שראיתי אותו הוא היה יותר שמנמן (= תמונות (מאתמול נדמה לי) כשהיא חיפשה בית חדש. מצאה זמן לעבור דירה... בטח היא רוצה להתחיל דף חדש כמו שצריך...

0rin

New member
../images/Emo210.gifאויי איזה יפיוף הוא../images/Emo99.gif

חבל שהוא רק תינוק...חח

SuperShiro

New member
שרה איוונס "ביום שישי, האמת תסופר"

As PerezHilton.com was the first to report, Britney Spears is going to “tell all” in the new issue of OK! magazine. Unfortunately, the interview and photo shoot did not go as planned. OK! editor-in-chief Sarah Ivens has just released the following statement: “OK! Magazine spent a heartbreaking day with Britney Spears and witnessed first-hand an emotional cry for help that will leave you shocked and sad. This week, on newsstands Friday, the truth will be told.” We can’t wait!!!!
תרגום כפי ש PerezHilton.com דיווח באופן אקסקלוסיבי, בריטני ספירס מתכוונת לספר הכול בגיליון החדש של המגאזין "OK!". לצערנו, הראיון והפוטו שוט לא הלכו כמתוכנן. העורכת הראשית של המגאזין, שרה איוונס, שיחררה לפני רגעים ספורים את ההצהרה הבאה, "המגאזין "OK!"" בילה יום קורע לב [ = עצוב] עם בריטני ספירס ותיעד קריאה לעזרה שתשאיר את כולכם המומים ועצובים. השבוע הזה, על המדפים ביום שישי, האמת תסופר". טוב, אני חושבת שזה היה ברור לכולנו ברגע שנודע לנו שהיא עורכת ראיון, שהיא תשבר קצת, תבכה, ושיהיה לה מאוד קשה. היא עברה המון בשנתיים האחרונות, ואני חושבת שהראיון הזה גרם לה לחזור לתקופות הלא כל כך טובות שהשנתיים האלה הביאו עימן, וגרם לה להבין כמה קשות הן היו [ממש כמו שקרה לה בראיון עם דיאן סוייר]. מסתבר שהדמעות שלה, ושל אנשי הצוות של "OK!" כבר נשפכו, וכנראה שהדמעות הבאות שישפכו יהיו שלנו, הקוראים. אני מוצאת שההצרה שעורכת המגאזין שיחררה היא הצרה טובה מאוד, זה בדיוק סוג הראיון שבריטני הייתה צריכה לתת. אני לא יודעת מה איתכם, אני מכינה את עצמי רגשית כבר עכשיו

YugiBoy

New member
טוב ולא טוב..

נשמע טוב כי נראה שהיא באמת נפתחה כלפי המראיינת, אבל מצד שני... אי אפשר לדעת עם ה'קריאה לעזרה' היא כנה או שזו התנכלות לבריטני מצד העורכת, תלוי באיך שקוראים את זה... אניוואי, נחכה ליום שישי, תפתחו על זה שרשור , נקרא, נתרגש, ואז נראה מה יהיה לנו להגיד.

tali44

New member
אני דווקא שמחה, סופסוף אנשים יבינו

את הצד שלה ולא את הצד של הצהובונים והתקשורת. אהה ושיר, ברור לך שאת מתרגמת לנו את הכתבה
חחחח סתם, אני מאד אשמח אם יצא ככה. אהה ותודה בכללי על כל העידכונים והתרגומים המעולים!!

למעלה