שרה איוונס "ביום שישי, האמת תסופר"
As PerezHilton.com was the first to report, Britney Spears is going to “tell all” in the new issue of OK! magazine. Unfortunately, the interview and photo shoot did not go as planned. OK! editor-in-chief Sarah Ivens has just released the following statement: “OK! Magazine spent a heartbreaking day with Britney Spears and witnessed first-hand an emotional cry for help that will leave you shocked and sad. This week, on newsstands Friday, the truth will be told.” We can’t wait!!!!
תרגום כפי ש PerezHilton.com דיווח באופן אקסקלוסיבי, בריטני ספירס מתכוונת לספר הכול בגיליון החדש של המגאזין "OK!". לצערנו, הראיון והפוטו שוט לא הלכו כמתוכנן. העורכת הראשית של המגאזין, שרה איוונס, שיחררה לפני רגעים ספורים את ההצהרה הבאה, "המגאזין "OK!"" בילה יום קורע לב [ = עצוב] עם בריטני ספירס ותיעד קריאה לעזרה שתשאיר את כולכם המומים ועצובים. השבוע הזה, על המדפים ביום שישי, האמת תסופר". טוב, אני חושבת שזה היה ברור לכולנו ברגע שנודע לנו שהיא עורכת ראיון, שהיא תשבר קצת, תבכה, ושיהיה לה מאוד קשה. היא עברה המון בשנתיים האחרונות, ואני חושבת שהראיון הזה גרם לה לחזור לתקופות הלא כל כך טובות שהשנתיים האלה הביאו עימן, וגרם לה להבין כמה קשות הן היו [ממש כמו שקרה לה בראיון עם דיאן סוייר]. מסתבר שהדמעות שלה, ושל אנשי הצוות של "OK!" כבר נשפכו, וכנראה שהדמעות הבאות שישפכו יהיו שלנו, הקוראים. אני מוצאת שההצרה שעורכת המגאזין שיחררה היא הצרה טובה מאוד, זה בדיוק סוג הראיון שבריטני הייתה צריכה לתת. אני לא יודעת מה איתכם, אני מכינה את עצמי רגשית כבר עכשיו