עידכונים 24/7

Over To You

New member
התחלתי לחשוב אולי היא הסתובבה עם בריטני...

רק כדי שהיא תתפרסם?.........

brit is my love

New member
אני שונא את כל הקטע הזה!

כל איזה פוץ קטן עכשיו חושב שהוא יודע לשיר מעצבןן כלכך !!! יודע שזה קצת מוגזם אבל.. הלוואי שיקטלו אותה! הרי ראינו כבר מה קורה לאנשים שקרובים לבריטני שרוצים להוציא דיסק (אהמ אהמ קיי.פד... אהמ אהמ מכר רק 5000 עותקים!!)

YugiBoy

New member
../images/Emo220.gif חחחחח מה שמזכיר לי -

אני כל כך אוהב את התמונה הזו...!

tali44

New member
נכון בריטני ממש לפני שהיא התגרשה הייתה

בתכנית של דייויד לרטמן? היא הייתה שם לכמה שניות והלכה, אז זה מאחורי הקלעים של התכנית ומישהוא סתם הוסיף דיבוב לתמונה.

YugiBoy

New member
לדעתי גם אם כן, אלי עזרה לבריטני

ברגעים הכי קשים שלה... אז ... שתתפרסם. מגיע לה. לא שזה עזר לא במיוחד חח

Invisible Boy

New member
נשיא מועדון המעריצים הרשמי של בריטני מאשר

את הסינגל "Freakshow" על פי מעריצים, הנשיא של מועדון המעריצים הרשמי של בריטני הודיע בהצהרה שהסינגל החדש הוא "Freakshow". אז כנראה שהצילומים הם לסינגל הנקרא "Freakshow". כפי שדווח לאחרונה, הסינגל כנראה ישודר ברדיו ב12/8/07. נקווה.

זה רשמי??????????????????????????????????????

זה נשיא המועדון הרשמי אז כנראה שכן ואתם צדקתם!!!!!!!!!!!!!זה המידע לו חיכיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עכשיו באמת אפשר להגיד שהקאמבק התחיל!!!!!!!!!!!!

Upgrade U

New member
אותם מפיקים שהפיקו את Toxic

ועוד איזה שבדי אחד. כריסטיאן משהו.

tali44

New member
מה זה אומר - Freakshow?

תודה...!! (חבול שזה לא get back, כי זה היה מתאים לתקופה, כאילו היא מצהירה "אני חוזרת".) אבל לא נורא, אני מחכה לאוגוסט הזה....!!

Invisible Boy

New member
תמונות פפראצ'י של בריטני בצילומים למגזין OK!

הנה כמה תמונות פפראצ'י של בריטני ספירס מצטלמת לגליון החדש של מגזין OK! בו היא גם תתראיין ותספר הכל. בריטני נראת נהדר לטעמי, אני מחכה כבר לראות את המגזין. אלו רק תמונות פפראצ'י שבקושי רואים משהו, אני בטוח שבמגזין עם האיכות הגבוהה היא תראה מדהים. http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=192

YugiBoy

New member
איזה בעסה זה..

לראות תמונה באיכות זוועה... ת'כלס עדיף להיות מופתע לגמרי...
בכל מקרה... אני מקווה שהיא תיראה כמו בפוטושוט הכי רגיל אפילו... ולא איך שהיא נראית תמיד בפפראצי... רק באיכות גבוהה ועם רקע לבן...

Brit22k

New member
יפיופהההה ../images/Emo9.gif

אהבתי! ואת הפוטושופ באיכות טובה אני יואהב עוד יותר!

Invisible Boy

New member
WTF? השער החדש של מגזין OK!

מה קורה פה? איפה הפוטושוט ? לפי מה שרואים, יש ראיון.

למעלה