עידכונים 24/7

candyheart

New member
LOL

TMZ קיבלו מכתב שבו יש דיסק עם השיר "get it" של בריטני.כפי שאתם יודעים,השיר הזה ישן ודלף ב-2004 אבל הם חשבו שיש להם משהו אקסלוסיבי ושמו את השי באתר כ"שיר חדש".יצאו דפוקים... בכל מקרה,חלק מהמעריצים אומרים שהכתב על המכתב והדיסק הוא של בריטני עצה.אני לא טובה בדברים האלה,אז תראו בעצמכם ותגידו מה אתם חושבים... אם זאת היא,אז ישד מצב שהיא עשתה את זה כבדיחה כדי להוציא אותם מפגרים,כנקמה על מה שהם עושים לה...אם זה אכן כך,אז זה פשוט גאוני! כל זה עוד יותר מרים את החשדות שלי שמה שקרה עם OK(אם זה בכלל קרה) היה גם כן מתוכנן ע"י בריטני,כדי לפגוע בהם אחרי שהם פגעו בה.זה גם מסביר למה היא הלכה לצהובון מסריח ולא למגזין נורמלי.... יש מצב שאני סתם מקשקשת שטויות...אבל זה לא קצת חשוד?(ולא להתעבן עליי שאני מעלה מחשבות,זה רק בשביל הכיף)

SuperShiro

New member
חח ראיתי../images/Emo6.gif

האמת היא שאני מסכימה עם המחשבות שלך. כרגע בריטני נמצאת בשלב הזה בחיים שלה בו היא מורדת, חלק מאוד גדול ממרד הוא עניין של נקמה. לדעתי, זו נקמה. [לדעתי גם הדמו נחמד ביותר, חבל שלא זכינו לשמוע את ההפקה הסופית, זה יכול להיות שיר אקסטזה כזה
]

Kryptonite

New member
גם אני חושב שזה היה יכול להיות שיר טוב../images/Emo45.gif

היא גם נשמעת בו טוב ממש והקול לא ערוך בכלל.

Kryptonite

New member
זו החתימה של בריטני

אבל כל אחד יכול בקלות להסתכל על איך שהיא חותמת ולהעתיק את זה. הכתב קצת פחות דומה
בטח סתם שמועה מפגרת ומה הקטע המפגר שאסור לך להעלות דיונים? אם בא לך תחפרי על מה שבא לך, מי שלא נעים לו לקרוא - שיעבור להודעה הבאה.

Invisible Boy

New member
בדיוק...

תחפרי, תחקרי כל דבר, תעשי מה שבא לך... העיקר שכל דבר שאת כותבת מעניין

candyheart

New member
בהחלט יש סיכוי ענק שזאת לא היא...

אבל זה יהיה נחמד אם כן? זה פשוט מסתדר כל-כך טוב ומסביר הרבה דברים.וכבר ראינו אותה עושה דברים דומים בזמן האחרון... ותודה לכם על התמיכה
אתמול קצת היה עצבון על ההנחות בקשר לכל העניין עם OK...אז התייחסתי לזה.

candyheart

New member
איזה מפגרת אני!../images/Emo6.gif

אני מזה גרועה בתאריכים וכו'...יצאתי מטומטמת כמו TMZ

Kryptonite

New member
דווקא לא...

הוא כן הוקלט ב - 2003 עידן
ל - ITZ. היה גם את הקטע שבריטני לא הסתדרה עם המפיקים שלו ובגלל זה הם לא המשיכו בהקלטות.

Invisible Boy

New member
אה באמת? לא ידעתי../images/Emo12.gif

מאיפה המידע ? חחח פשוט מוזר לי שמעתי כמעט מכולם שזה מ2001.

Kryptonite

New member
זה פורסם כשהשיר דלף

ולשיר - זה זוג מפיקים/אחים או משהו כזה, לא משהו מוכר מידי.

למעלה