עידכונים 24/7

avnner

New member
זה באמת כל כך מזוייף

קודם כל יש פער ענק בין מה שהתמונה משדרת לבין מה שכתוב. בתמונה היא ניראת מאושרת ובטכסט כתוב שהיא בוכה... דבר שני אין מצב שמכל הפוטושוט לא הצליחו למצוא תמונה אחת טובה. ובטח כשאפשר ורצוי לעשות ליטושי פוטושופ.

tali44

New member
ג'וני...../images/Emo99.gif מעניין מה כתוב עליו../images/Emo3.gif

brit is my love

New member
כן אמרו שפוטושופ נכשל... ../images/Emo10.gif

לא יודע מה איתכם.. אבל לא אכפת לי מהתמונות אכפת לי רק מהראיוון... אני מתת לקרואא אותו כבר!!! וואיי אתם קולטיםם?!!? ראיון ראשון עם בריטני שלנוו אחרי כל התקופה הזאת... מקווה שיהיו שם רק דברים חיובים!!!

YugiBoy

New member
התמונה מהפוטושוט שלהם אבל...

(אגב, פוטושו-ט), היא עם אותה הקשת... אולי שינו לשמלה צבע או שלא ראינו אותה מצטלמת ככה? מה שכן, מקווה מאוד שבקרוב נגלה את כל המסתורין הזה חחח...

SuperShiro

New member
אז ככה, יש עכשיו המון המון שמועות של OK!

בכלל אין ראיון אקסקלוסיבי איתה, ושהם בכלל לא ערכו איתה פוטושוט, כלומר פוטושוט למגאזין OK! לא היה ולא נברא. עקרונית ככל הנראה מדובר בראיון רגיל שלא באמת חושף שום דבר חדש. אני באמת באמת כבר עייפה מכל השמועות האלו, אני כבר לא יודעת מה היה ומה לא, מה נכון ומה לא. אף אחד לא מתקשר איתנו וזה פשוט מתסכל. אני מקווה ומניחה שהכל יתבהר בימים הקרובים.

Brit22k

New member
תקשיב!

מה שיהיה יהיה בואו נחכה ונראה!
מפרסמים כתבה אז פתאום כולם קופצים וכל אחד עם תגובה אחרת פתאום אומרים פוטושופ חדש, כולם קופצים ומגיבים אז תקשיבו.....: כ-ח-ו-! יכול להיות שזאת סתם שמועה! כל הרעיון הזה של הראיון והפוטו... ויכול להיות שזה נכון ובריטני באמת הצטלמה והכתבה הזאת סתם שקר! ויכול להיות שבריטני עשתה רק ראיון עם המגזין בלי פוטו חדש .. ויכול להיות עוד הרבה הרבה הרבה דברים אחרים אז בואו נחכה ונראה מה יהיה
*בלי לחץ עכשיו

brit is my love

New member
לא הבנתי ../images/Emo7.gif

התמונה של המגזין מזויפת? זה לא באמת השער של המגזין?... זה נראה דווקא די אמיתי.

avnner

New member
תקראו את זה אני לא יודע מה לומר

THE FIRE GETS WORSE KFED CALLS LAWYERS IN ON BRITNEY! Britney Spears’ legal woes in her ongoing divorce from Kevin Federline may take a turn for the worse now that her former assistant, Alli Sims, has turned to K-Fed to help take the pop princess to court for custody of the kids. After hearing about Britney's reported breakdown on Perezhilton.com, Kevin spent three hours on Monday, July 23, with his lawyer, Mark Vincent Kaplan, discussing the options to finally get the kids out of Brit's care. "Kevin is worried about Sean and Jayden's safety,” an insider close to Kevin confirms to OK! “He had heard bits and pieces of what was going on from Brit’s mother, Lynne [Spears] and from the bodyguards but has been trying to focus on getting along with her and didn't want to believe she had completely lost it.” After Alli stopped working for Britney, she and Lynne reached out to Kevin and gave detailed information about her ongoing erratic behavior. A longtime Britney pal says, “Alli gave specific instances where Brit couldn't handle having the kids. Kevin was angry at Britney for putting his kids in jeopardy and immediately phoned his lawyer to investigate the claims further. He couldn’t believe she had gotten so out of control.” Brit's cousin is planning on providing specific instances to help give full- time custody to Kevin and finalize the divorce from Britney. At this time, Kevin's legal team is redrafting the divorce settlement to include her recent public and private problems and has already contacted Britney’s lawyers to set up a meeting. For more on Britney’s meltdown, pick up the OK! on newsstands later this week. source: Ok! magazine website

oved16

New member
זה כל כך מגוחך...

קווין מסתמך על רכילות שהוא קורא בבלוג של פרז הילטון. הבנאדם יכול להיות יותר דפוק מזה? ת'אמת אני לא יודע כבר מה לחשוב, בריטני נראת לי מאושרת יותר מתמיד לא שבורה ולא שטויות. אני חושב שאין לנו למה לחכות לגליון החדש של המגזין OK! כי שום דבר טוב לא יצא מהראיון הזה (אם היה כזה בכלל). אני יודע רק דבר אחד, שמישהו חייב לעשות סדר בעניינים.

freesoul24

New member
כתוב שקווין..

גם דיבר עם אמא של בריטני וגם אלי סימס(זאת שהסתובבה עם בריטני) ואלה אמרו,שבריטני יצאה מכלל שליטה שהיא לא מטפלת טוב בילדים וכו'.ץ לכן הוא רוצה לקחת את הילדים בלה בלה בלה..

brit is my love

New member
אעער אם הכתבה הזאת נכונה אני ממש מעוצבן!!!

מזההה?!?! רוצים לקחת מבריטני תילדים... הם השתגעוו.. ראיתם הכל בגלל האלי סימס הזאת איזה כלבה היא בגדה בבריטני, אין פלא שהם הפסיקו להסתובב! הכתבה הזאתי נלקחה מהמגזין OK!?

למעלה