תרומות למסירה

מזאלונה

New member
ספה למסירה

מעוניינת למסור את הספה הישנה שלי - ספת עץ חומה עם ריפוד בהיר. לצערי הריפוד מעט מוכתם ודהוי, אך הספה במצב טוב. אני גרה בגבעתיים ומעוניינת למסור את הספה מהר ככל האפשר. ניתן ליצור עמי קשר במסרים. יעל

high k

New member
מוסרת בשמחה אנציקלופדיות "אביב"../images/Emo172.gif

מחפשת משפחה נזקקת בעלת ילדים בגיל היסודי למסור לה את האנציקלופדיות, סידרה שלמה כמובן. אשמח אם תפנו אליי במסרים, כל טוב וחזק ואמץ לכולכם.

debra36

New member
ערב טוב

שמי דבי אני גרושה + 2 בן בגיל 10 בת 13 אם הספרים טרם נמסרו אשמח... דבי

חג שמח - תרומת בגדים בחיפה והקריות

לכבוד מעבר דירה הצטברו לנו הרבה בגדים, מצעים ומוצרי חשמל קטנים לתרומה צריכה הפניה למקומות בהם אפשר לתרום עדיף עם שעות פתיחה נוחות לאנשים עובדים

מאמאסאן

New member
רחוב רנ"ס במוצקין, זה ממש מאחורי מגדל המים לי

ליד העיריה, צמוד לשער הכניסה לבית הספר וייצמן יש מקלט של ויצו, חנות יד שניה , הם ישמחו מאד, בפרט אם הדברים במצב טוב. פתוח כל יום מלבד שישי משעה 9 ועד 12 בימים ראשון ורביעי, גם אחה"צ, מארבע עד שש או שבע האם בין מוצרי החשמל יש אולי מעבד מזון? כי אז אשמח לקבלו עבור חברה. תודה

orna123

New member
כסאות , בגוד בנים 12-18, בגוד נשים מגוון

כלי מטבח שונים מנורה עומדת מיטת תינוק קרש גהוץ ועוד...

tamidb

New member
שלום- לגבי המדיח

אשמח לדעת מה מצבו, רוחבו ומהיכן יש לשנע? תודה

orna123

New member
לענין המדיח

המדיח מדיח רחב הוא טוב בנקיון מהחדש שלי. אחת הסלסות כבר פחות טובה , רצוי להחליף אותה לא הכרחי. הוא מיח של חמש תוכניות. הפלסטיק בפתיחה גם מעט שבור, לא מפריע לפתיחת המדיח, מדיח ותי וטוב , סימנס גרמני. המדיח בטבעון

נועית10

New member
../images/Emo41.gifלמסירה קלטות וידאו להלן רשימה

להלן רשימת הקלטות, נמצא באזור השרון ויכולה לנסות להעביר למקומות אחרים בארץ. הפלא שבחיות הפרא- דיבוב בעברית חתול במגפיים קלטת קטנה- צורה וצבע לגני השנה הראשונה קטקטנים מתחילים אנגלית בכייף- לימוד אנגלית של הטלויזיה החינוכית ספר הג'ונגל אליעזר והגזר עליסה בארץ הפלאות שירי חיות עם דודו זר אלף הדמות החביבה על הילדים פו הדוב- דובר עברית פוקימון חגיגה בספארי מילון הראשון בוידאו הבית של פיסטוק

anchi1512

New member
אם נשאר.....

היי נועית, האם אפשר עבור המשפחה שסיפרתי לך עליה את הקלטות הבאות: מתחילים אנגלית בכייף הבית של פיסטוק שירי חיות עם דודו זר אליעזר והגזר או מה שנותר מהרשימה הזו, כי ראיתי בקשות נוספות. וכמובן שיש גם שינוע. תודה
ענת

נועית10

New member
ענתי כל מה שנישאר שמור לך../images/Emo140.gif

מדי רצתה רק שלוש קלטות מכל הרשימה אז השאר שמור לך. נתאם ביננו במסרים שינועים ממני בשמחה:))

היי נועית אשמח בבקשה לקלטות וידאו

הבית של פיסטוק מילון הראשון בוידאו פו הדוב מתחילים אנגלית בכייף

למעלה