תרומות למסירה

נועית10

New member
פותחים את ה-../images/Emo23.gifבפורום "נתינה מהלב"

חברים יקרים חדשים וגם ישנים מעדכנת אתכם שתוכלו לפרסם בקשה לתרומות או מסירת תרומות גם בפורום השני שלנו. פורום נתינה מהלב מסייע למשפחות נזקקות ובודדים. פורום למען הקהילה מסייע למוסדות ועמותות. קישור לפורום נתינה מהלב בצד שמאל בפורום. תודה

למסירה אנציקלופדיות במצב מעולה

בריטניקה לנוער-כל הכרכים יבנה/לרוס- כל הכרכים. איזור ת"א מעוניינת לתרום למוסד\הוסטל\עמותה

מעוניינת לתת ו/או לזרוק../images/Emo41.gif

יש לי מסך טוב למחשב ,אינני יודעת את גודלו אך נראה לי בינוני יש לי גם גרוטאת מכונת כביסה ותנור גז כיריים - לכיריים יש דליפה וניתן להשתמש לאחר תיקון מנסה להתפטר מהכל ולא מצליחה... שולחן עץ לפינת אוכל משושה ניפתח ו-6 כסאות מרופדים בד ורוד איך עושים/ מוסרים זאת מבלי לשלם ולהוריד מקומה 3 לרחוב ?

תרומת מקרר

יש לי מקרר לתרום, אך אני לא יכולה לחכות שבועיים לאיסוף. יש מישהו שמעוניין לבוא לאסוף את המקרר ביום שישי? תודה, יעל

שבלול 555

New member
../images/Emo124.gifגבירותיי../images/Emo41.gifחולצות נשים במידות גדולות|*

למסירה, קיבלתי עוד חבילה של חולצות במידות 56 ו5-6 של רשת מתאים לי. לצערי אין לי את האפשרות להעלות כרגע את התמונות שלהן, מדובר בחולצות יומיות וחלקן אלגנטיות יותר, במצב מושלם, בקושי נלבשו. אני מלוד ולא ניידת, אז לקחת בחשבון שצריך להגיע אליי. למעוניינות ניתן לפנות אלי במסר לקבלת פרטים נוספים.

bananaloti

New member
טוסטר אובן למסירה ../images/Emo70.gif

שלום לכולם. יש לנו טוסטר אובן למסירה. אמנם לא חדש (אפילו ישן) אבל עובד טוב. אם מישהו מעוניין אפשר ליצור איתי קשר במסר. ניתן לקחת אותו מחיפה או מנתניה, לבחירתכם.

דבי 28

New member
למסירה מלא בובות פרווה ובגדים../images/Emo205.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

הי, יש לי מלא בובות פרווה וכמה צעצעועים חדשים(מכוניות בעיקר) ובגדים לבן יש לי מגוון מידות... אני מעוניינת לתרום אותם - אני מחפשת באיזור השרון(הכי נוח יהיה לי באיזור כ"ס, הוד השרון אבל לא חובה.) תודה
ומחזקת את ידיהם של כל המתנדבים פה אתם פשוט מקסימים!!!!

ggroneet

New member
מעוניינת לתרום מסך מחשב

אני רוצה לתרום מסך מחשב 17 אינץ' לא דק במצב מעולה. לתרומות בלבד!! לא למכירה ליצור קשר 05244230448 רונית

נועית10

New member
להלן כמה הצעות לאן אפשר לתרום

*למעון לנערות בסיכון- אילה ,טלפון : 052-2395124 *בית נוער "קדימה" ביפו-0506879725/035060425 *במודיעין לעמותה שמסייעת לילדים מסוציו אקנומי קשה וישמחו לדעתי לקבל-תומר נחום 052-3681784 *עמותת פוש-מסייעת בהכנת שיעורי בית 03-5354965 *עמותת "צבעים"- עמותה המסייעת בהכנת שיעורי בית *למרכז למידה לילדי עולים חדשים בגבעתיים - : 5722333-03 יפעת/אילנה

נועית10

New member
אם זה גורטאות כפי שכתבת אז לפח

מה שלא שמיש אנחנו לא תורמים לאנשים. אנחנו מכבדים את הנזקקים ולכן לא תורמים להם דברים מקולקים או לא תקינים. עימך הסליחה!

אשמח למשפחות שבטיפולי מבת ים

מדובר בנשים קשות יום,שאינן יכולות לאפשר לעצמן לקנות בגדים . המידות מתאימות לשלוש נשים- מהמשפחות שבטיפולי. אם מתאים לך שילחי לי מסר עם טלפון ונתאם שינוע. תודה, דניאלה

אשמח לקבל צעצועים ומעט בובות פרווה

עבור ילד של עובדת זרה מאיזור המרכז, אין להם כמעט צעצועים כמו כן הילד זקוק לבגדים מידה 4-6 (הוא רזה אבל גבוה) הוא בן שנתיים+ אשמח לתאם במסרים.

ella59

New member
בקשר למיטה..שלחתי מסר ואין מענה

אני זקוקה למיטה הזוגית שיביל חברה מהפורום הייתי אצלה לקחת בגדים..ומודה לה מאוד על עזרתה ולצערי הרב ראיתי את המיטה הזוגית שלה ..ולא מצא חן בעיניי מה שראיתי המיטה שבורה והמזרן מגיע עד לריצפה ..כל המסגרת של המיטה מפורקת.. לכן בלי ידיעתה לבינתיים אשמח לקבל פרטים נוספים על המיטה.. ואולי גם תמונה ... תודה מראש ושתזכו למצוות

למעלה