תרומות למסירה

שוקולתה

New member
היתי רוצה איך אני יכולה לבדוק

כי אז אמרו לי עם לא טועה שלקחו את הדברים .

Roni2712

New member
למסירה טלויזיות 34 אינטש ו 29 אינטש

צריך שינוע (חובה 2 אנשים כדי לסחוב) מרמה"ש

dannyp

New member
אם זה עדיין אקטואלי

אשמח לטלויזיה אחת, לא משנה איזה... 054-4749550

spidergirl

New member
למסירה תנור עם כיריים

בתל אביב, הובלה עצמית, ניתן לשלוח מסר עם טלפון.

סיגי42

New member
מיטה לילד למסירה

נועית שלום לך אני התקשרתי לפני יותר משבוע למשאית שלכם שיבואו לקחת מיטה לילד ולא הגיעו אז האם יש עינן או שאני אמסור במקום אחר אשמח לתשובה מהירה אני כבר רוצה להוציא את המיטה מהבית תודה סיגל

שוקולתה

New member
למסירה שני בובות חמודות

רוצה למסור לאיזה מקום שיש ילדים קטנים פנימיה או מוסד . זה מה שהבת שלי רוצה .שיהנו לשחק איתם . ומישחק לא יודעת איזה קופסה גדולה

שוקולתה

New member
למסירה חולצות לנשים גופיות וסריגים חדשים

רוצה לתרום לאיזה מוסד שיש שם נשים במצוקה . או מיסגרת קבוצת נשים .

ophler

New member
למסירה

אנציקלופדיה עברית (שנת תשכ"ו). מכלל אנציקלופדיה לנוער (1979). מבצעי חיל הים במלחמת הקוממיות. משפחות יקרות. פרשיות נעלמות (לקט פרסומי במחנה, כרך שני). דוד בן-גוריון -האיש וצה"ל. בני קשת. מקראת ישראל מחודשות (לשנת הלימודים השלישית, תשל"ב). הגיבן מנוטר דאם (הוצאת ספרים עופר, ת"א. תירגום מצרפתית: יצחק לבנון). ---- הספרים במצב טוב עד סביר+ (תלוי בספר). פרטים: כאן (או במסרים ע"פ נהלי הפורום). אני מאיזור חיפה ומעדיף איסוף של הספרים מביתי (אם יש צורך בשינוע וזה באיזור חיפה אז יש על מה לדבר). יום מועדף: שישי (או בשעות הערב באמצע השבוע)

orna123

New member
למסירה פריטים ברשימה המצורפת

בגוד רב ברמה טובה+ לנער ממידה 12 עד 18 חורף וקיץ בגוד נשים מגוון משחקי ילדים , משחקי חשיבה משחקי מספרים התאמות ועוד... כסא לאוטו מכשיר אדים מיטת תינוק + מצעים שמיכות. קרש גהוץ ספרים חוברות לעיצוב הבית כלי מטבח מגוונים כולל קומקום חשמלי , מכונה לקפה ועוד... עודפי מוצרי חשמל לקיר מפסקים שקעים וכו... קופסא ענקית של מסמרים לבניה ועוד... המיקום ליד חיפה.

1lala

New member
למסירה ספרי פסיכומטרי

כל הספרים של יואל גבע מהשנה במצב מעולה! לשלוח מסר.

אורלי_ל

New member
תרומת בגדים בקריות

שבת שלום
היכן ניתן לתרום בגדים בקרית חיים/ים?

נועית10

New member
את מוזמנת לפנות ל-gorly00 חברת הפורום

אורלי מרכזת משפחות בקרית חיים ומועדונית לילדים בסיכון. מצרפת קישור עם השם שלה שתוכלי לשלוח לה מסר ולתאם. תודה

מאמאסאן

New member
ויצ"ו מוצקין ברחוב רנ"ס

מאחורי מגדל המים שליד העיריה פתוח כל יום מלבד שישי מ-9 ועד 12 ובימים ראשון ורביעי גם מ-16 ועד 18 ישמחו לקבל הכל במצב טוב

קנגרi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתנור גז

התנור לא עובד ( אולי אפשר לתקן אותו) אבל הגז עובד מצויין. לבן באיזור ראשון. חייבת דחוף למסור אותו.

אלונה777

New member
ביגוד למסירה

לכבוד מעבר דירה עשינו "פסח" בארונות ויש לי הרבה בגדים למסור ,של ילדים (בנים) ונשים . האם יש למישהו מושג איפה אפשר למסור בגדים בירושלים, האם יש איזה עמותה או אירגון שיעביר אותם בצורה מסודרת לאנשים שבאמת זקוקים להם?

למעלה