שלום לכולם למסירה שולחן אוכל אליפסי ו-5 כסאות (לא תואמים לשולחן אבל במצב מצויין, רופדו מחדש לפני שנה) כמו כן למסירה כיריים של 4 להבות ו-2 מזרנים יחידים אין לי אפשרות להוביל את הציוד צריך להגיע לרמת גן יום נפלא לכולם אילנית
של עמותה שבאה לאסוף ציוד מהבית. נאספו אצלי ים דברים, בעיקר לתינוקות, אבל גם מצעים, מגבות, טי-שירטים ועוד.... ומאחר ואני אחרי לידה, וען עוד שני ילדים, אני אשמח לקבל טל' שלעמותה שאוספתת דברים מהבית.
מדי פעם יש לי בגדים וספרים למבוגרים לתרומה חוץ מזה עוד מעט לפני מעבר דירה ואז בטח יהיו לי עוד דברים אשמח לקבל טלפון של נקודת איסוף תרומות בתל אביב עמותה/אדם תודה
מעוניינת לתרום את שקי הבגדים שנשארו מהשוקחתן של אתמול. יש כ 15 שקים של בגדי נשים, גברים וילדים במצב טוב. אם מישהו מכיר עמותה כלשהי שזקוקה אשמח אם תצרו איתי קשר 054-7951119 שני יום טוב
עמותת הקו המאחד למען ילדים נפגעי טרור וחולים בתסמונות נדירות פועלת מזה כ-7 שנים בכל רחבי הארץ, למען הילדים. במסגרת פעילותנו אנו נדרשים רבות לתרומות של אמצעי בידור ומדיה (מחשבים, טלויזיות, משחקים וכו') למען הילדים למשך ריתוקם לביתם (כויות מוגבלויות וכד') ואם למשך שהייתם בבתיה"ח (ריפוי, אשפוז ושיקום) תקופות ארוכות כואבות וסובלות. נשמח לקבל את תרומתך למען הילדים ולהעניק אותם באופן ישיר ומידי לילדים אשר משוועים למעט הזה. אודה לך באם תוכל ליצור עימי קשר למייל [email protected] ומי יתן ותמיד תהיה בצד הנותן. בתודה וברכה מראש, בשמי ובשם הילדים גיל רוזנבלט מנכ"ל הארגון