תרומות למסירה

שבלול 555

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמסירה חולצות נשים במידות גדולות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעוניינות חולצות אופנתיות כמעט חדשות, באיזור המרכז. ניתן לקבל פרטים במסר

למסירה מיטת יחיד

במצב מצויין מעץ אורן, המיטה בחדרה ואין לי אפשרות לנייד אותה אז צריך לבוא לקחת אותה..

לולה04

New member
למסירה שולחן וכסאות

שלום לכולם למסירה שולחן אוכל אליפסי ו-5 כסאות (לא תואמים לשולחן אבל במצב מצויין, רופדו מחדש לפני שנה) כמו כן למסירה כיריים של 4 להבות ו-2 מזרנים יחידים אין לי אפשרות להוביל את הציוד צריך להגיע לרמת גן יום נפלא לכולם אילנית

shosha6

New member
למסירה מקרר,תנור בישול ואפיה, מיטות נוער

הכל ישן אך תקין ובמצב טוב, צריך לקחת ממוצקין, נא לפנות במסר.

מאי25

New member
למסירה חבילת תיתולים

למסירה חבילת תיתולים של טםנוקים עד 5.5 קילו (השתמשנו רק בתיתול אחד) אני בחולון

b o t t e n

New member
../images/Emo92.gifנחוץ מס' ../images/Emo33.gif

של עמותה שבאה לאסוף ציוד מהבית. נאספו אצלי ים דברים, בעיקר לתינוקות, אבל גם מצעים, מגבות, טי-שירטים ועוד.... ומאחר ואני אחרי לידה, וען עוד שני ילדים, אני אשמח לקבל טל' שלעמותה שאוספתת דברים מהבית.

mpics

New member
בגדים ועוד

מדי פעם יש לי בגדים וספרים למבוגרים לתרומה חוץ מזה עוד מעט לפני מעבר דירה ואז בטח יהיו לי עוד דברים אשמח לקבל טלפון של נקודת איסוף תרומות בתל אביב עמותה/אדם תודה

שוש1234

New member
תרומת בגדים

מעוניינת לתרום את שקי הבגדים שנשארו מהשוקחתן של אתמול. יש כ 15 שקים של בגדי נשים, גברים וילדים במצב טוב. אם מישהו מכיר עמותה כלשהי שזקוקה אשמח אם תצרו איתי קשר 054-7951119 שני יום טוב

איללי

New member
למסירה מקרר

קטן [מהמקררים של פעם] ישן אבל עובד טוב. אני נמצאת בירושלים. נא לשלוח מסר ולא להגיב כאן כי אני בקושי נכנסת...

ggroneet

New member
מעוניינת לתרום מסך מחשב 17 אינץ' (לא דק)

מסך במצב מעולה. לתרומות בלבד. אשמח אם תפנו אליי. 0544230448 רונית

blue43

New member
מוכן לתרום טלויזה מסך 21" ומסך מחשב 17" שניהם

במצב טוב ועובד. רק פניות מתאימות ייענו. לא לאנשים פרטיים.

gilar18

New member
נשמח להעביר התרומה לילדים נפגעי טרור או חולים

עמותת הקו המאחד למען ילדים נפגעי טרור וחולים בתסמונות נדירות פועלת מזה כ-7 שנים בכל רחבי הארץ, למען הילדים. במסגרת פעילותנו אנו נדרשים רבות לתרומות של אמצעי בידור ומדיה (מחשבים, טלויזיות, משחקים וכו') למען הילדים למשך ריתוקם לביתם (כויות מוגבלויות וכד') ואם למשך שהייתם בבתיה"ח (ריפוי, אשפוז ושיקום) תקופות ארוכות כואבות וסובלות. נשמח לקבל את תרומתך למען הילדים ולהעניק אותם באופן ישיר ומידי לילדים אשר משוועים למעט הזה. אודה לך באם תוכל ליצור עימי קשר למייל [email protected] ומי יתן ותמיד תהיה בצד הנותן. בתודה וברכה מראש, בשמי ובשם הילדים גיל רוזנבלט מנכ"ל הארגון

אוסה

New member
מעוניינת לתרום מסך מחשב

17 אינץ במצב מצויין!!! ניתן לפנות במסר

למעלה