top7

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

Fairywitch

New member
אני דווקא מצאתי- אבל זה עולה 99 סנט...

לא שזה יקר, אבל יש דרכים יותר זולות... ובלי התרשמויות בכותרת בפעם הבאה
זה לא שלא ביקשנו.

noa1313

New member
חחח עכשיו נזכרתי במשהו

מה היה כתוב על השלט הירוק שריאן קרע?

יש לי שאלה שאלתית ../images/Emo58.gif

הסתכלתי לתומי ביוטיוב, כדי לראות למה כולם צוחקים על המכנסיים של הילד הקטן, וראיתי מכנסיים שחורים... על מה המהומה ומה אני מפספסת?

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifצופה ברגעים אלה ממש../images/Emo9.gif

הכי נהניתי מברוק בינתיים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif Top 7 ../images/Emo58.gif

ליטל ארצ'י- חבל שאני צריך להתחיל איתו,כי זה אמור להיות בהשוואה לשאר.אבל לא משנה מה תגידו,דביק או לא דביק.הוא היחידי שאפשר להשוות את הביצוע שלו לשיר של מאריה קארי ווויטני יוסטון ולהגיד שזה היה פשוט ביצוע מדהים.ווקלית הוא היה פשוט פנטסטי. מה שמעצבן אותי שהאחראי במה ומי שקובע או לא קובע את הארגון של השיר באמריקן איידול כ"כ לא משקיעים [אפילו שלמתמודדים יש יד בזה] אבל אמורים להיות אנשים מקצועיים שיתנו עצות ואם למשל נשווה את הביצוע של ליאון [אקס פקטור 4] שהיה מדהים מבחינת ארג'מנט והופעה וזה מה שעשה את הקסם. אני חושב שארצ'י בכיף היה יכול להגיע לרגע עם השיר הזה ואולי דווקא בגלל שהוא היה ראשון לא נתנו לו?!לא יודע,זה ממש מאכזב אותי.שיקיעו יותר בכלל.
קרלי- בשמיעה ראשונה: אתם יודעים כמה חיכיתי לזה?כן,אתם יודעים. אתם יודעים מה קיבלתי?לא אתם לא יודעים. רוצים לדעת מה קיבלתי?*** לפנים.מה זה היה?!אלוהים,איזו אכזבה.אני לא רוצה להוסיף אפילו.פשוט חבל. בשמיעה שניה: עכשיו שמעתי שוב וממש ממש אהבתי |: אני לא יודע מה הולך פה!אבל ממש אהבתי כאילו! אוף,נו לא יודע!
סאישה מרקדו- והנה אחת שהפתיעה ממש לטובה.אני ממש אוהב שהיא מפתיעה ואותה שוב היה הכי קל להשוות,אבל לא היה להם מה,כי היא עשתה ממש בשכל שהיא בחרה שיר שהוא פחות מוכר [סיימון טיפש שהוא אמר ההפך] והיא נשמעה נפלא והופיעה בצורה מדהימה.אהבתי מאוד.
ברוק וויט- אני לא יודע מה להגיד,יש משהו שמאוד מאוד אהבתי בהופעה הזאת ופתאום נשמעו גוונים בקול שלה שלא שמענו בעבר.אבל גם היה משהו נורא מרגיז,לא יכול לשים את האצבע שלי בדיוק על מה. אני חושב שבהשוואה למאריה קארי,זאת גרסא בהחלט ראויה ובטוח שבאולפן היא תשמע הרבה הרבה יותר טוב.
קריסטי לי קוק- ניסו לעשות איתה בסטייל בייבי מאריה קארי?
דייויד קוק- אני חייב לציין שלא אהבתי איך שהוא נראה השבוע.אבל ההופעה כרגיל הייתה מעולה. אני ממש חושב שהביקורת של רנדי הייתה אובר דה טופ,כי אם כבר לקום ולמחוא כפיים היה צריך לבוא אחרי Billie Jean שהייתה גאונות לשמה. ההופעה הזאת הייתה מעולה ובהחלט שמר על אחלה רף,אבל לא עד כדי ההגזמה של רנדי.נראה לי שהוא היה בהצתה מאוחרת פשוט.
ג'ייסון קסטרו-
!! OMG! אני אתחיל בזה כשהוא בא לעשות אחרי מה שמאריה אמרה לו בחזרות ממש פחדתי ועצמתי עיניים והוא התחיל לשיר ופתחתי ואמרתי 'ואוו,זה היה ממש טוב ועוד אחרי מאריה!אני ממש מחכה לביצוע!' והביצוע התחיל והמשיך וסחף אותי וממש ממש נהניתי ממנו! היה ממש מעולה לדעתי! בשבילי זו הייתה פריצת דרך קטנה.מדהים.

NP16

New member
חפירה שבועית../images/Emo58.gif

,מה קורה פה? ממתי ארצ'ולטה פותח את הערב? והייתי בטוח קרלי בפמפום בכלל. למען האמת קצת הופתעתי מהמחמאות על ארצ'ולטה, אולי פשוט מוזר לי לשמוע קול גברי בשיר הזה, אין לי עוד דעה,רע זה לא היה. להרוג את השופטים.להרוג.די כבר!די!!! כמה אפשר!!! קרלי הייתה פשוט מדהימה.היה לי צמרמורת מטורפת. יש מצב שזה אפילו הביצוע הכי טוב שלה.כן. כמה אפשר לרדת עליה?היא נתנה את הפרשנות שלה, היא עשתה את זה בדיוק כמו שצריך שקט ואז עוצמתי. הקול שלה פשוט מושלם,והשופטים האלה מרתיחים . לא יכול איתם כבר. ולחשוב שבאודישנים חשבתי שיהללו אותה כל העונה.. היא הכי אנדרייטד בעולם. אנסה לקצר מפה:(אנסה..) תמיד פאולה אומרת שזה רגע נוצץ בשביל סאישה. ותמיד זה לא והיא בבוטום.גם השבוע.(היא גם תודח לדעתי) ברוקי הייתה מדהימה בעיניי,היא מצאה דרך מאד מעניינת ונכונה עבורה להעביר את השיר הזה. אח של דיוויד קוק היה בקהל? אני לא חושב שזה גאוני או מדהים כמו שהשופטים עשו את זה, אבל זה בהחלט היה ביצוע מעניין וטוב. קסטרו היה מעולה! יהיה ממש קשה. אני אפילו רואה את ארצ'ולטה בבוטום כבר:/

Bleed for Me

New member
יואו מדהים איך הדעה שלי הפוכה לגמרי משלך

על טעם ועל ריח.. נחמד שיש מגוון דעות על המתמודדים ולא כולם חושבים אותו הדבר..

zoraya

New member
../images/Emo58.gifפולה עבדול

היא לא הפסיקה לשבח את כשרונה של מאריה, וכמה השירים שלה נפלאים, וכמה היא זמרת ענקית וכו' - דיברה קצת על המתחרים (מחמאות, כרגיל), אבל נראה שלא היה לה הרבה מה להגיד, כי בסוף היא תמיד הגיעה למאריה המופלאה. אז נכון - מאריה ענקית, אבל די!! לא צריך ללקק אחרי כל ביצוע!!

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

ארצ'י - נסיך מצרים! חחח, הוא היה סבבה, הוא שר מעולה, יש לו אחלה קול, מתוק כמו ג'ורדן..זה השיר שהמנצח של אקס פאקטור (ליאון ג'קסון) שר בגמר שלו וניצח איתו.. קרלי - לא יודעת מה קרה לה, בתקופה האחרונה היא לא מתחברת לשירים שהיא בוחרת ועכשיו זה כבר קריטי,זה יכול להיות מה שישלח אותה הביתה..במיוחד בגלל שאמריקה בטח זוכרת את הגירסה המעולה של קלי קלארקסון.. סאישה - יש לה קול טוב ופוטנציאל אבל באיזה שהוא מקום היא לא מבצעת את השירים עד הסוף, קודם דולי פארטון (וויטני יוסטון), פאנטזיה ועכשיו מאריה..זה לא בשבילה לשיר שירי דיוות.. קריסטי - מפתיעה אותי כי יש לה קול טוב, פשוט לא טוב מספיק, היא פשוטה כזאת ואיפה שהוא היא נופלת בביצועים שלה..סורי דילן אבל הגיע זמנה ללכת.. ברוק - נראה לי שסופסוף הוכיחה לאמריקה את מה שאני אומרת כבר הרבה זמן (גם על ג'ייסון) שהיא רגילה..חמודה אבל לא יותר, אין לה קול מדהים ובטח שלא מספיק כדי לנצח..לא יותר מהטופ 5.. דיוויד ק -
מלך!! כשהוא מחייך גם אני מחייכת וכשהוא עצוב אני לא מבינה איך אפשר להיות עצוב כשאתה המלך של איידול 2008!!, מדהים איך הוא שינה את השיר והפך אותו לשלו, גרסה מעולה! כל הכבוד לו, עוד שיר לגל שהוא רוכב עליו. ג'ייסון - ראה מה כתוב אצל ברוק..משעמם, רגיל..כמו כל הופעה שלו..והפרצופים שלו הורגים אותי!! קיצר בטופ: דיווידים בוטום: קריסטי,ג'ייסון ולצערי גם קרלי... אבל סך הכל ערב טוב ומהנה!!

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי הפרצופים של...../images/Emo58.gif

ג'ייסון
זה נראה כאילו הוא שם ז' על ההופעה

NP16

New member
לא כזה הפוך ממני../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

מסכים בקשר לקריסטי וסאישה,ובערך על הדיווידים. פשוט היה לי מוזר איתם ולא הכי התלהבתי אבל כן אהבתי מאד את הביצועים שלהם.

mikmikonet

New member
הכל נמחק ../images/Emo7.gif כותבת שוב ../images/Emo58.gif

מחשבותיי על התכנית של היום. מסכימה עם סיימון (בניגוד מוחלט לתמיד) שהתכנית הייתה היום בידיים של הבנים. חבל שמייקל לא היה
דיווידל'ה- חומד לגמרי
שיחק אותה! הופעה מעולה, היה כל כך כיף לשמוע אותו ככה. אני מתה על הבחורצ'יק הזה. ולא ידעתי שזה שיר של מראייה קארי
קרלי- טוב, אני כבר ממש ממש ממש ממש (!!!) מעוצבנת על סיימון
כל שבוע הבחורה הזאת דוקפת הופעה טובה יותר מהקודמת, ולו יש טענות! מה אני שומעת שהוא לא שומע?! היא ווקאליסטית מדהימה! ברוקי- מתוקה. ההתחלה הייתה טובה עם הפסנתר
אבל לקראת הסוף כשעשו עליה קלוז אפ, ראיתי שהיא פשוט רועדת! איבדה את כל הביטחון
אם יש צדק, היא תישאר לשבוע נוסף. קוק- מצויין, והסוף בכלל
כבר כשהוא הופיע ראיתי שקשה לו. אני מקווה שהכל יסתדר. הופעה חזקה כרגיל. ג'ייסון-
אני אוהבת את הבחור הזה גם אם הוא סתם יעמוד על הבמה ויעשה פרצופי ג'ייסון עם חולצות ג'ייסון פרחוניות ויוקליילי. ובנוסף הוא שר מקסים. מה עוד צריך? סאישה וקריסטי היו אחלה היום, אבל אחת משתיהן כבר חייבת to pack her belongings and go home.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

יאללה מגיבה על הערב הנחמד
ארצ'ולטה-> בגדול הופעה דיי טובה. כמובן שהמבצעים המקוריים של השיר יותר טובים אבל הוא בהחלט נתן הופעה הגונה לשיר (אגב רק אותי זה מצחיק שבתקופת פסח הוא מחליט לשיר שיר מ'נסיך מצריים' ? חח) קרלי-> שרה ממש יפה. לפחות בתווים הנמוכים וממש לא מגיע לה ללכת הבייתה או אפילו להיות בבוטום לדעתי. סאישה-> ואו הופעה לא רעה בכלל לשיר כל כך קשה
וזו בהחלט הייתה החלטה נבונה לקחת שיר פחות מוכר ולבצע אותו
ברוק->הייתה לי הרגשה שהיא לא תרשים אותי והיא לא הצליחה להרשים. הופעה חביבה אבל צפויה.. בכלל ברוק צפויה והיא כבר צריכה ללכת הבייתה(ביחד עם ג'ייסון רייט?) קריסטי->לא אוהבת את השיר, לא אוהבת איך שהוא נמרח, אני לא חושבת שיש כזה הבדל בין הגירסה שלה לשל מאריה אבל זה היה נחמד, לא כזה רע. דיוויד קוק-> אמיץ מאוד הבן אדם אך לעומת אמא שלי שאהבה את זה אני פשוט חשבתי שזה היה מוזר. מאוד מוזר. ג'ייסון-> לא עבד בעיני בכלל(וזו רק אני או שרוב ההופעה הוא עצם עיניים? חח) הטופ: ארצ'ולטה, קרלי וסאישה הבוטום: פחות או יותר כמו שהימרתי ככה אני גם מרגישה עכשיו

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif

ארצ'ילוטה- אולי זה בגלל שאני לא מוצאת שום ייחוד בשיר, אבל כבר מעייף לשמוע אותו לא מחדש בכלום, לא מנסה אפילו להיות מקורי, מפתיע או פחות צפוי. אני לא יכולה להגיד שהביצוע גרוע כי יש לו קול טוב, ביצוע שאני הולכת לשמוע שוב- אפילו לא קרוב. ברוק- דווקא היה ביצוע יפה למרות שהיא ממש עצבנה אותי בתוכניות האחרונות וכל הקרדיט שלה הלך. הרף של רצף 3 התוכניות הראשונות לא יחזור לדעתי, לפחות לא בשבילי, גם העניין עם הפסנתר כבר לא ריגש אחרי Let It Be, והיא מיהרה קצת באיזשהו שלב. אני לא אגיב על התגובות לשופטים לטובת מערכת העצבים שלי
. סה"כ אחד הביצועים הטובים של הערב, מהסיבה הפשוטה שלדעתי לא היו הרבה כאלה. ג'ייסון- אהבתי את הקטעים הגבוהים שלו, ביצוע נחמד, אני לא חושבת שהוא יתעלה על עצמו בעיניי עד שהוא יבצע אלאניס
, ואם קרלי תעוף לפניו [ולפני סאישה, כריסטי וברוק] זה כנראה לא יקרה לא משנה מה הוא יעשה
. סאישה- ההוכחה שקול טוב לא מספיק [ולא מזיק גם לא לחייך אוטומטית כמו רובוט על כל דבר, גאד זה מעצבן כמעט כמו התגובות של ברוק לרעש אנושי]. שמתי לב שלסאישה ולקרלי [יחי הפער] יש בעיה בלבצע גם מרגש וגם טוב מבחינה טכנית. לקרלי היו 2-3 ביצועים ששיקפו לדעתי את שתי הבחינות, לסאישה 1-2 גג. אני מזכירה את זה כדי לנסות להצביע על הסיבה למה אני לא סובלת את סאישה למרות שהיא אחת הזמרות עם הקול הכי טוב שם, ולמה קרלי נחשבת המלכה האם למרות שגם היא באה עם הצד הטכני יותר, וכל מה שעולה לי זה שגם בצד הטכני, קרלי פשוט מתעלה על סאישה לגמרי. בהתחשב בזה שהיתרון היחיד בסאישה הוא הכישרון הטכני, אחרי ששמעתי את קרלי, זה גורם לי לא להעריך את הקול שלה בשיט בגלל הידיעה שיש לו חתיכת גבול, עם כמה שהיא בטוחה שאין לו. החפירה נעשתה בגלל שהביצוע היה טוב, אבל משעמם
בדיוק בגלל העניין שגם היכולת הווקאלית שלה לא מרשימה אותי אחרי קרלי ומעוד כמה סיבות קטנות, ואת היכולת לרגש היא מאבדת אצלי גם מהביצוע ההוא של הביטלס עם כל שמיעה נוספת. כריסטי- משתפרת. עדיין משעממת לדעתי כמו ברוב הביצועים שלה, אבל אחרי הביצוע של שבוע שעבר זו הפעם הראשונה שבאמת טרחתי להקשיב כמו שצריך
מבחינה ווקאלית היא משתפרת בטוח. קרלי- והנה הדבר הכי מבאס בעונה הזו, אפילו יותר מזה שלקחו לי את מייקל[
], שהבחורה שמצליחה לבצע את Alone יותר טוב מסלין דיון לטעמי, ומבחינתי זו חתיכת רמה, ושאין ספק שהיא יכולה להפציץ בכל שיר שיתנו לה, לא מצליחה לבחור שירים וכנראה שקצת יותר מדי פעמים לפי ההרגשה שלי. אני מאשימה את ערב מריה קארי
Without You לא ריגש אותי אף פעם, גם לא בביצוע של קרלי, וגם אין שיר אחר שממילא היה מתאים לה איכשהו. השיר הזה טוב, אבל לדעתי הוא לא מרגש לא משנה מי מבצע אותו, מבחינה ווקאלית קרלי כרגיל היתה טובה אבל אני לא חושבת שזה יספיק הפעם. קוק- הייתי צריכה לשמוע את המקור כדי להבין למה התלהבו מהביצוע. הביצוע היה כרגיל טוב, אבל השיר כזה מעפן [המילים ואולי קצת הלחן, כי העיבוד היה הרבה יותר טוב אצלו] מבחינתי שזה פשוט לא התקבל בהתחשב ברמה של בילי ג'ין וכל שאר החזקים. אז אחרי ששמעתי את המקור, הוא חתיכת מלך. זה לא יהיה אהוב עליי כמו אלינור ריגבי או בילי ג'ין, אבל אי אפשר להגיד שזה לא היה מרשים. טופ 3- קוק. בוטום 3-קרלי
, סאישה ואולי כריסטי. אני ממש ממש מקווה שסאישה תעוף, לא רק בגלל שאני מתה שקרלי תעבור ובגלל שיש סיכוי לא רע שכריסטי בכלל לא תהיה בבוטום.

למעלה