top7

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

R o c k s e n

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

ארצ'ולטה - הוא מתחיל להמאס עליי מרוב שהוא משעמם ולא מגוון. סיימון אמר פעם שאמנדה וקוק לא מגוונים, אז שישים טוב לב שכל הופעה שלו בדיוק אותו הדבר. בלעכס קרלי - השיר לא מתאים לה. היא יותר סחבה אותו ולא היה שום חיבור ריגשי. הרגשתי גם שהיא נאבקה איתו קצת סאישה - יותר צרחות מאשר שירה אבל בכל זאת זה היה די טוב..אבל לא מדהים ברוק - היא לא התחברה לשיר וכשהיא לא הצליחה להגיע לעוצמה הנכונה היא צעקה ונאבקה בשיר כמו קרלי. קריסטי - היא הייתה נהדרת אבל קצת הזכיר בית מלון. לא משהו של זמרת מובילה קוק - סוף סוף התעוררתי! מדהים
העיבוד היה נהדר וגם כן הבצוע למרות שבהתחלה הוא טיפה היה נראה לא מחובר אבל כנראה שזה בגלל ההתרגשות כי אחר כך זה היה נפלא! ומי שלא מכיר את השיר לא יכול להבין איזו עבודה נפלאה הוא עשה איתו. אני מכירה את השיר רק מהיום וזה מדהים לראות איזה שינוי הוא עשה לזה http://youtube.com/watch?v=3QapwJpAe7w ג'ייסון - האמת היא שבאמצע ההופעה ידעתי לאן זה הולך אז כיביתי את הטלוויזיה

whatever4

New member
../images/Emo58.gif

היה די מאכזב בסופו של דבר. לא מבינה למה לא בחרו שירים קצת יותר מוכרים... ארצ'ולטה- אין מה לעשות, הילד מוכשר וזה סופי. אני מסכימה שהוא צריך לשנות קצת ולנסות גם דברים אחרים אבל עדיין- אני פשוט אוהבת את הקול שלו ושוב זאת הייתה הופעה מצויינת. קרלי- אני חושבת שהערות השופטים הרסו אותה. דווקא ההערות של סיימון שהיא צריכה לחייך- פועלים עכשיו כבומרנג וגורמים לה להיראות עוד יותר מאולצת ממקודם. היא חייבת להירגע ולהיות עצמה וזה אומר להתחבר לשיר, מה שהיא לא עשתה היום. מבחינה קולית זה היה דווקא טוב אבל הרגש היה חסר. סאישה- אני חושבת שהיא לגמרי אנדרייטד. מבחינה קולית היא כל הזמן מפתיעה אותי. באודישנים ממש לא אהבתי אותה וחשבתי שהיא סתם צורחת אבל עכשיו אני חושבת שיש לה קול מעולה וגם הפעם הייתה לה הופעה טובה. אם נשווה אותה לכל הדיוות שהיו במהלך העונות היא בהחלט אחת היותר טובות. ברוק- היא משעממת אותי. והסכמתי לגמרי עם סיימון (דימויי האוכל שלו עשו קאמבק!) כביכול הכל היה בנוי ליצור 'רגע'- הפסנתר, השירה הנוגעת והשיר הכביכול מרגש אבל זה פשוט לא זה. זה אף לא זה עם ברוק כי הקול שלה כל הזמן רועד ולא מרגש מספיק. קריסטי- מבחינה קולית היא ממש משתפרת. התו האחרון בהחלט היה טוב. אבל ההופעה עצמה שיעממה אותי בעיקר כי השיר היה משעמם. קוק- לא מתחברת. כל פוזת הרוקר ישר גורמת לי להעביר ערוץ... ג'ייסון- מקסים!! כל כך מקסים...אני יכולה להקשיב לבחור הזה לעד...אין לו סיכוי להגיע לגמר אבל אני מקווה שהוא יגיע לפחות לטופ3. תחזיות לעתיד- מסתמן גמר דיוויד Vs. דיוויד. מקווה שארצ'ולטה לא יהיה קורבן של שוקר עונתי. הבוטום3 שיהיה: ברוק, קרלי וסאישה. נראה לי סאישה תעוף.

shirush3

New member
../images/Emo58.gif

הכי אהבתי את קוק:) ואמ... זהו בעיקרון הו וכן, סאישה ממש השתפרה מההתחלה, ממש יפה לה גם אותה אהבתי

זוהר2211

New member
../images/Emo58.gif

היה ערב די נחמד :] ארצ'ולטה - כרגיל בוחר שירים דביקים, אבל הייתה לו הופעה טובה בסך הכל.. למרות זאת לא התחברתי כל כך.. ברוק - לא רע ולא טוב. OK כזה... הבעיה העיקרית היא שהיא ממהרת עם השיר- אם היא לא הייתה עושה את זה הייתה יכולה להיות לה הופעה יותר טובה.. אבל בסך הכל טוב, קול יפה כרגיל. קרלי - לא אהבתי כל כך...לא התחברתי.. הקול שלה יפה כרגיל אבל משהו פשוט לא התחבר לי. חבל,כי בדרך כלל היא הרבה יותר טובה פשוט השיר לא התאים לה... קוק - היה הכי טוב :] לקח את השיר הכי פופי שלה והפך אותו למשהו אחר... אהבתי :) ג'ייסון - לדעתי היה הכי פחות טוב... די משעמם :/ סאישה - היא ממש משתפרת בזמן האחרון :] אהבתי נורא, למרות שהיא יכלה להיות יותר טובה אם היא לא הייתה צועקת יותר מידי.. אבל בסך הכל היה טוב מאוד :] וסיימון תמיד מחפש איך לקטול אותה :/ כרגיל... קריסטי - לא טובה כמו שבוע שעבר אבל הופעה יציבה וטובה בסך הכל :] היו הכי טובים: קוק וסאישה בוטום 3 - ברוק(מגיע לה להישאר עוד היא חייבת להשתפר),קרלי וג'ייסון(שידיחו אותו כבר).

moshavnikit

New member
רשימת השירים..

מישהו יכול לכתוב מה הם שרו? אני גולשת מהפלאפון וזאת בעיה לחפש פה, אין לי מושג איך..

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מקווה שזה לא מאוחר מדי ../images/Emo58.gif

Syesha Mercado -- "Vanishing" David Cook -- "Always Be My Baby" Carly Smithson -- "Without You" Brooke White -- "Hero" Jason Castro -- "I Don't Wanna Cry" Kristy Lee Cook -- "Forever" David Archuleta -- "When You Believe

אוקיי../images/Emo58.gif

מישהו הבין מה סיימון אמר לפולה לפני הביקורות לקרלי?
ארצ'י - התחיל מקסים, את הפזמון פחות אהבתי, אבל הוא יודע את העבודה והוא תמיד מרגש
. רק לא הבנתי מה קשורים המכנסיים שלו.
קרלי - צמרמורתרתרתרתרתרתרתרת!!! כל השיר פשוט צמרמורת, מדהימה!
. השופטים חרשים. סאישה - פשש איזה טווח יש לה בקול שתהיה בריאה חח. נחמד מאוד, לא מושלם אבל אהבתי. ברוק - כרגיל, נחמד ונעים. הייתה לה נפילה בהולד און שהיא קצת צרחה את זה אבל חוץ מזה היה יפה. קריסטי - שונאת את הקול שלה ואת הדבר המעצבן הזה שהיא עושה איתו שאי אפשר להסביר במילים, אלא רק להשמיע חח. השליטה שלה בקול הפעם הייתה יותר טובה מבד"כ אבל היא ממש צעקה.,זוועה. קוק - אז מה, עוד מספר 1? מהמם! מקורי ומרענן, והיכולות הקוליות שלו מהממות.
. הכי אהבתי אותו. הוא בכה!!! איזה מקסים הוא! ^^ XD ג'ייסון - בהופעה של קריסטי ניסיתי שעה להיזכר מי המתמודד השביעי ולא הצלחתי להיזכר עד שהם אמרו
. הגירסאות שלו הן תמיד כמו שיר ערש, להירדם. הוא מאוד נעים וגם אפשר להרגיש את הנשמה שלו, אבל לא עשה לי את זה יותר מידי. איך סיימון נקרע מרנדי XDDDD

NP16

New member
את מלכה. את פשוט מלכה תודה../images/Emo6.gif

(על הביקורת לקרלי) אני כבר מרגיש לא שפוי שאני גוסס ממנה,הבחורה מושלמת ואף אחד לא יודע להעריך אותה וזה הורג אותי.

אני איתכם!!!!!!!!!!!!!

חולה על קרלי, אין עליה. שומעת את השיר שלה בריפיט כל היום.

omrimayo

New member
מוכן לתרום כליה בשביל השיר של קוק! ../images/Emo58.gif:(

מה, אני היחידי בארץ או פה בפורום שלא יודע מאיפה להביא את הגירסאות סטודיו שמשוחררות ל-ITUNES? נתנו לי פה איזה אתר שלא מתעדכן... ואיזה גירסא קוק נתן, אלוהים פשוט! אין הרבה מה להוסיף, ב-15 רמות מעל השאר, כמו תמיד.

ר ו ח ל י

New member
גם אני לא יכולה לחכות כבר

שיעלו את הסטודיו שלו ... בטח מחר הם יעדכנו.

השעות

New member
../images/Emo58.gif זה לוקח זמן

מחר בסביבות 9 בבוקר אולי קצת לפני, זה כבר יהיה באתר שאתה מדבר עליו. בינתיים אתה יכול להוריד את הגרסה של ההופעה החיה מהבלוג של ריקי www.rickey.org הגרסה הזאת מברווזת אותי כבר מהבוקר
אני כבר שעות בלופ ורק רוצה עוד ועוד ועוד!

omrimayo

New member
אבל זה לא הגיוני... ../images/Emo58.gif

באתר שאני מדבר עליו לא העלו את הגרסאות של שבוע שעבר אז למה שיעלו את של השבוע? עד שבוע שעבר העלו כל שבוע ישר יום אחרי ושבוע שעבר פשוט לא העלו בכלל, העדכון האחרון הוא ה-3 לחודש שהיום אנחנו ב-16... מה שאומר שכבר שבועיים אין עדכון. אין מקור אחר משו? נראה לי קצת חשוד הזוי וכאלו... לדוגמא, מאיפה הבאתם את הגירסאות סטודיו של שבוע שעבר? תודה על האתר של הלייב אגב.

למעלה