top7

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הצחקת אותי. ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

סתם כי כמה דברים שכתבת הם כמו כמה דברים שאני כתבתי.
ואהבתי את הטופ 3 שלך (זה בערך כמו שהגמר המושלם שלי מורכב מקוק).

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif [אני חושבת שאני אתחיל להשתמש בסמיילי

הזה תמיד כדי שתהיה לי כותרת]. חח עכשיו את גורמת לי ללכת לבדוק מה כתבת
פעם ראשונה שאני תופסת מקוק ברמה כזאת
כאילו בהשוואה לזה שכל השאר פשוט לא היו טובים והשיר שקרלי נאלצה לקחת [אני אפיל את זה שוב על ערב מריה קארי אם לא אכפת לך
] לא הדהים אותי אף פעם. אבל כן, הוא מלך אפילו בביצועים הכי חלשים שלו. זה קצת מוריד את ההתלהבות שכולם מתלהבים ממנו אבל
קרלי;[

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

מסכנה, יש לך הרבה לקרוא.
לי זה לא מוריד את ההתלהבות, כי לא יודעת. אני קוראת גם בפורומים בינלאומיים ושם יש לו גם הרבה שונאים. בכל מקרה, קוק תפס אותי עוד לפני שהוא הפך להיות "דיוויד קוק!", לכן אם אני רואה שכולם מתלהבים ממנו, זה מרגש אותי, כי אני יודעת שהוא עשה הכל בזכות עצמו. אני מנסה כמה שיותר להישאר אובייקטיבית עם הביקורות שלי על קוק, לא אחת כתבתי שלא התלהבתי יותר מדי מהופעה. אבל כמו שכתבת, הוא מלך גם בביצועים החלשים שלו, כי הוא כל כך בולט בין כל השאר. הוא לא רק קול, הוא לא רק הופעה, הוא לא רק "אליל", הוא שילוב של הכל, לכן אם משהו חסר, יש משהו אחר שמפצה על זה. ובנוסף לכל, הוא גם מוזיקאי, והוא דואג להראות את זה, ואני אוהבת את מה שהוא עושה.

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif הולך טוב עד עכשיו..

התגובה לכאן נראתה יותר מזמינה בהתחשב באורך
עוד מעט. אולי אני צריכה להתחיל לקרוא בפורומים הבינלאומיים
. אני התחלתי להתלהב ממנו בביצוע לHello בעיקר, אני מניחה שזה השלב שבו כולם התחילו אז זה לא נחשב
. מה שכן, הוא הראשון ולא רק באמריקן איידול שאני באמת מבינה את ההתלהבות הגדולה הזאת ממנו, כי הוא מצדיק אותה כל פעם מחדש והיא לא סתם נקבעת מתוך איזשהו בסיס שהוא יצר ולא חזר לרמה שלו או התעלה עליה. בעניין המוזיקאי, זה סתם עלה לי עכשיו- לא שמעתי את כל האלבום שלו, אבל רק אני לא התלהבתי? לפחות מהמילים.. אני נוטה להיות בררנית לגמרי בעניין המילים אלא אם כן כל לחן פשוט תופס אותי מההתחלה וזה לא משנה. ולדעתי הוא יכל להיות בולט אפילו יותר ברוקסטאר, כי באמריקן איידול יוצא שכמעט בכל עונה יש את המקום הפנוי הזה שמחכה להתמלא ע"י רוקר. עכשיו, נכון, רוקסטאר כוללת רק רוקרים
אבל מתוך 2 העונות שראיתי לפחות, אלה שהכילו בביצועים שלהם יותר כישרון מצווחנות טהורה היו במיעוט שיכול להצדיק לפעמים תדמית מסויימת על הסגנון הזה. ככה שגם שם הוא יכל להתבלט בזכות כל שאר הדברים שהוא מציג.

Sweet Misery

New member

דיוויד לא כותב מדהים כמו אמנים אחרים שאני אוהבת, הוא הרבה יותר... פרקטי, נגיד. אני אוהבת דברים מופשטים כאלה.
אבל אני עדיין אוהבת את הדיסק, אני חושבת שהכתיבה כן טובה, וגם אני אחת שיכולה להפסיק לשמוע שיר בגלל המילים שלו. השירים קליטים, ההפקה מעולה. תשמעי את כל הדיסק. מומלץ.
ואני לא חושבת שהוא היה מתבלט יותר ברוקסטאר. שם היית צריך להיות ממש... מוגזם, כדי באמת להתבלט, או ממש משפריץ סקס, או ממש משהו. כאן הוא מתבלט כי לעומת השאר, הוא יותר מקורי, יותר לוקח סיכונים. אני גם אוהבת שהוא לא רוקר מתלהב עם גאייליינר וצמידי ניטים.

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק היה בשאפל את אחד השירים מהאלבום ודווקא מאוד אהבתי באופן כללי, אבל למשל אני לא יכולה ללמוד את המילים או לקרוא אותן כי זה קצת מוריד מהרמה לדעתי. הלחנים טובים ואני יכולה להבין למה זה הצליח חוץ מהמילים. אבל זה לא רדוד או גרוע באמת אז אני סתם בררנית נורא עכשיו
. לדעתי דווקא עצם זה שאתה לא נסחף עם פוזת הרוקר עם כל האקסטרה הצפויים האלה שהם נוטים לשים, מדגיש יותר את זה שהוא רוקר במהות מאשר במראה או בתדמית. ברוקסטאר שמתי לב שאלה שהתבלטו תמיד היו צווחניים נורא, אקסטרים נורא בכל המובן של לקרוע לשיר את הצורה. אני חושבת שכשיש לך כישרון ואתה לא צריך לשאוג כדי להישמע כמו רוקר זה נשמע הרבה יותר איכותי ובזה אתה מתבלט, במיוחד שם כשהרוב מתנהגים לפי עיקרון הצרחות יותר מאשר שירה רוקיסטית. אבל אני לא סגורה על זה, באמריקן איידול זה פשוט היה צפוי שהוא יבלוט ולוא דווקא בגלל המקוריות שלו, זה פשוט עזר אפילו יותר.

Sweet Misery

New member

מסכימה ממש עם כל החלק הראשון. רוק זה לא מראה וציפויים זה גישה ודרך חיים בלה בלה בלה. זה אחד הדברים שאני אוהבת בקוק. הוא לא מנסה להיות קשוח ומגניב, הוא פשוט הוא. אני לא חושבת שזה שאתה רוקר אומר מיד שאתה מתבלט באיידול (קונסטנטין, ג'ינה, גם כריס סליי ניסה). וגם אם כן, אז לא תמיד זה לטובה (ראה רובי קאריקו). כמובן שזה שקוק עושה "רוק" מבדילה אותו מהאחרים, אבל גם אמנדה עשתה רוק, וזה לא הביא אותה רחוק במיוחד. יש בו כל כך הרבה חוץ מההגדרה הזאת. הקול והנוכחות והמקוריות. בגלל זה הוא מתבלט, לא בגלל משהו אחר.

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק. בדיוק כל מה שמעבר להגדרה הזאת יכל להבליט אותו גם ברוקסטאר, ששם הרוב מאוד ממוקדים בללבוש שחור, לצרוח את השיר למוות, לשבור גיטרות וכאלה
. אני לפחות לא מצאתי הרבה כאלה שבאמת לא טרחו להדגיש כל כך את עניין המראה בגלל עצם הביטחון בזה שיש להם מספיק מהמהות ומהטבעיות של רוקיסט. המקוריות, הנוכחות והקול [ויש חתיכת פער בין הקול המחוספס שלו לקול המחוספס של 90% מהמתמודדים בעונות הקודמות ברוקסטאר] מספקים את המהות והביטחון וגם את מה שמבדיל מתמודד מהשאר דווקא בתוכנית שבה כולם כביכול אותו דבר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה נכון,

אבל ברוקסטאר די חיפשו את אלה שהם לאו דווקא רוקרים "טבעיים". הם אהבו את אלה המוגזמים, שעושים מעל ומעבר ומנסים להטיז סקס על הבמה ולהתחרפן כמה שאפשר.

l TearDrop l

New member
הכל תלוי בלהקה של העונה,

כשחושבים על זה. וחוץ מזה אני מתארת לעצמי שהמוגזמים היו מועדפים כי יכול להיות שה"טבעיים" לא היו עד כדי כך טובים ובעיקר בולטים מתוך הנבחרת [אבל דילנה למשל הגיעה למקום מאוד גבוה, אז זה לא כולל את כולם], אז גם תלוי ברוקר ה"טבעי" שהם מקבלים. אבל מי יודע מה היה יכול להיות..

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז... נחפור קצת? ../images/Emo58.gif

הבוקר ראיתי רק את ארצ'י וקוק. על קוק אני לא ארחיב כי אין לי עוד מה להרחיב, אבל על השאר...
דיוויד ארצ'ולטה - על זה שהוא זמר טוב אין עוררין. על זה שכל הופעה שלו נראית ונשמעת כמו הקודמת... גם אין. אמרתי את זה בעבר ואני אומר את זה גם עכשיו - מבחינתי זה יכול היה להיות כל זמר אחר בכל עונה אחרת של איידול. חוץ מהקול וההילה שכנראה יש סביבו (או שזה הבוהק שעולה מהתנגשות התאורה עם מכנסי העור שלו?), ההופעה הייתה עצמה משעממת, בחירת השיר הייתה צפויה (שלום עולמי, ניסים, אמונה... הוא לא שר על זה פעם? נגיד, בכל שבוע קודם?) והוא אפילו עיוות כמה מילים בלי שום הצדקה. אבל זה ארצ'י, התופעה שאני מבינה, אבל אף פעם לא אצליח באמת להבין. כנראה שיש דברים ביקום שהם גדולים ממני.
קרלי סמיתסון - יש לי תחביב חדש - אני טווה צמידי חוטים. אז הנה, ישבתי וטוויתי צמיד חוטים לאורך כל הצפייה בתוכנית. והמסקנה: יש אנשים שעדיף לשמוע בלי לראות. הביצוע הקולי של קרלי עשה לי צמרמורת. היא הייתה מדוייקת ושרה טוב. מה שעבד לרעתה כאן היה שהעיבוד היה אותו עיבוד בדיוק, והגישה לשיר לא הייתה אותה גישה בדיוק, והזמרת הייתה עם קול גדול אבל לא עם קול גדול בדיוק. וכמובן, מה שעוד עבד לרעתה זה אותו הדבר שעובד לרעתה מאז תחילת התוכנית - זה היה טכני מדי. כנראה שהפרצוף שלה לא מסוגל להביע רגש (אלא אם כן מדיחים את מייקל) כי היא תמיד נראית מאוד גסה כשהיא מופיעה, וגם לא היה שום רגש בקול שלה. כמו שסיימון אמר, מתוכנן מההתחלה ועד הסוף - היא שרה כל שורה בשיר כמו שצריך לשיר אותה, בלי שום "יחס אישי". היא צריכה להיכנע יותר לרגש שלה וללמוד להיות יותר אמיתית. אצל קוק וג'ייסון, למשל, אי דיוקים הם נסלחים כי הם מפצים על זה בכל כך הרבה דברים אחרים. בתחרות הזו, קרלי היא רק קול גדול, וצריך יותר מזה כדי באמת לשעוט קדימה. לדוגמא, קתרין מקפי - גם היא לא הייתה מרגשת בטירוף, אבל היא הייתה יותר מרגשת מקרלי. וחוץ מזה, היא הייתה כוסית. אז המחשוף הערב היה התקדמות אבל זה לא יעזור לה. בכל זאת, אני לא חושבת שמגיע לה לעוף הערב.
ברוק ווייט - הפסנתרנית הנוירוטית חוזרת! כמו שסיימון אמר, לא הייתה לה ברירה אלא לבצע את השיר בישיבה על הפסנתר. היא לא פרפורמרית טובה מספיק כדי להחזיק במה עם שיר כזה (גם לא על פסנתר, לדעתי), ולא זמרת טובה מספיק כדי לשיר את השיר אפילו קרוב לאיך שהוא אמור להישמע, ויעידו על כך התווים ה"גבוהים" בגשר, שברוק כל כך התקשתה להגיע אליהם. אני דווקא מסכימה שמה שהיה חסר פה זה ההמבורגר. כמו בכמעט כל הופעה אחרת של ברוק, לא היה כאן בשר (מה אני מתפלאה, היא בטח צמחונית שדוגלת בליטוף סוסי פוני וחיבוק פרות). זה היה משעמם למוות. לא היה פה כלום - לא רגש, לא קול. לקראת סוף השיר היא נסוגה אחורה בכל קריטריון אפשרי ורעדה כל כך עד שהפרצוף שלה כמעט התנגש במיקרופון. ממש כואב לי להסתכל עליה שהיא מופיעה. באמת. זה מטריד. היא עשתה כל מה שהיא יכלה לעשות עם השיר הזה מבחינה תיאורטית, אבל מבחינה ביצועית, היא לא הצליחה לעשות אפילו את זה. והערה נוספת - הבחורה הזו היא הדבר המעצבן ביותר הקיים על מסך הטלוויזיה. שמישהו ישים לה מחסום על הפה בזמן ביקורות השופטים.
קריסטי לי קוק - עוד הופעה שהוטב לי לא להתבונן במסך במהלכה. קריסטי לי היא לא הפרפורמרית הטובה בעולם, למרות שהיא מראה שיפור בשבועות האחרונים, ואיך שהיא נראתה הערב... איך מישהו פה אמר? "אסקימו לימון"? ממש, במיוחד עם השיר הזה, שנשמע כאילו הוא מתנגן בjukebox באיזה דיינר אמריקאי בסיקסטיז. אוי רגע! אתם יודעים את מי קריסטי לי מזכירה לי? את הרובוטיות הבלונדיניות מ"אוסטין פאוורס"! אוי, אני חייבת לחפש תמונה של זה. בכל מקרה! חוץ מהמראה המחריד ותוספות החזה שהכניסו לה לשמלה, ווקאלית זה היה ממש ממש לא רע. השיר זרם לה, היא נשמעה טוב. זה לא היה מקורי במיוחד או מדהים, אבל זה היה בסדר גמור. אפילו, dare I say it, טוב. אוי, מסתבר ששכחתי את סאישה. מעניין למה.
סאישה מרקדו - הו, סאישה. הדבר השני הכי מעצבן על בימת איידול. קודם כל, ממש הצחיק אותי שהיא הייתה צריכה לקבל הנחיות ממאריה לגבי איך להפוך את השיר לשלך. אנשים לא צריכים להגיד לך איך להפוך שיר לשלך. o_O אז כן, היא זמרת טכנית טובה, אבל גם אצלה, אין שום רגש. ואם יש רגש, זה כל כך מוחצן, כל כך מחודד, כל כך... משוחק. והמשחק אמין בערך כמו בפרסומת שלה שהראו לפני כמה שבועות. אין בה שום דבר שזועק "אותנטי!" ומביא אנשים להתחבר אליה באמת. אז כן, היה שם איזה רגע אחד שהיה ממש מרשים מבחינה קולית, אבל חוץ מזה... נאדה. הסוף נשמע צעקני, השאר נשמע כמו שהוא נשמע תמיד. אותו שטיק ישן וידוע של לתמרן בין צעקות ללחישות, בין בלטינג לפלצט, וזה התחיל להיות משעמם עבורי, המ, בערך בטופ 20. גם היא יכולה להיות כל מתמודדת אחרת בכל עונה אחרת של איידול. רק מעצבנת יותר.
דיוויד קוק - אז כנראה שאני אומר כמה מילים בכל מקרה. בשמיעה ראשונה, היו לי קצת ספקות. הביצוע הווקאלי לא היה מדוייק, היו שם כמה ראנים שלא הסתדרו לי באוזן. בשמיעה שנייה, הכל נפל למקום עבורי. כן, זה לא היה הביצוע הקולי הטוב ביותר שלו ובהחלט הייתה חסרה תמיכה בחלק הראשון והנמוך יותר של השיר, אבל זה יצר סוג של בילד-אפ לפזמון שהיה מקסים, ולחלק האחרון של השיר. והחלק שהכי אהבתי - הסוף. העיבוד היה מבריק. כל כך מודרני, כל כך יפה. הבחור הצליח לבנות בילד-אפ לא רק מבחינת השירה והגשת השיר, אלא גם מבחינה מוזיקלית (התופים הרכים ברקע, הכינורות... פשוט מקסים). בנוסף, זה היה טעון בכל כך הרבה רגש, זה היה כל כך נא וכל כך אמיתי. בכל פעם שראיתי את זה במחשב, עיניי נתמלאו דמעות כשדיוויד קיבל את הביקורות מהשופטים, וכשראיתי את זה קודם בטלוויזיה, התחלתי לדמוע לקראת סוף השיר. וזה לא קורה לי הרבה, שמוזיקה מביאה אותי ממש לדמעות. בנוסף לכל, הוא גם פרפורמר נהדר, שלא צריך יותר מדי שטיקים כדי להחזיק במה ומעבר לכך, למלא אותה. דיוויד הציג את עצמו כאמן עם ההופעה הזאת, כמוזיקאי (ובאמת, אם עד עכשיו אנשים לא מבינים שהבחור יכול להעמיד שיר בעצמו, בלי להיעזר בקאברים של קאברים, זו או בורות מוזיקלית או פשוט אי-חיבה מדהימה לבחור הזה), ועל כך הוא גם קיבל ביקורות כל כך טובות - על עתידו כמוזיקאי, והנה, גם השופטים מבינים שהבחור הולך להצליח בגדול.
ג'ייסון קסטרו - האמת? זה נשמע לי יותר טוב כשהוא שר את זה עם מאריה.
ההתחלה הייתה מאוד יפה, לקראת הסוף קצת איבדתי אותו. אני רוצה להגיד שזה לא היה ביצוע ווקאלי מרשים במיוחד אבל מרגישה שזו תהיה קצת צביעות עם הסלחנות שהפגנתי כלפי קוקי. מצד שני, קוקי כבר הפגין כישורים קוליים מדהימים בעבר, וג'ייסון... לא. בכל מקרה. זה היה ביצוע נעים לאוזן, גם אם לא סוחף במיוחד. הוא נראה יותר בטוח על הבמה, פחות קטן ואבוד. זו גם פעם ראשונה שהוא הופיע בלי גיטרה ולא איבד את הקצב לחלוטין. בהתייחס למה שרנדי אמר, זה באמת הרגיש קצת כמו הופעת שקיעה באוהל בבומבמלה, כשכולם יושבים בישיבה מזרחית על מחצלות ובדוכן מאחורה מוכרים צ'אי. אבל בסך הכל, זה היה נעים, העיבוד היה מאוד יפה. משהו באמצע כזה. הבוטום 3 שלי: אפשר בוטום 2? ברוק וסאישה. אם צריך לבחור צלע שלישית, אני חושבת שלקריסטי ולקרלי מגיע/לא מגיע באותה המידה. ניבוי לבוטום 3: בעזרתם האדיבה של dialidol - ברוק, סאישה וקרלי. Celebrate Me Home: גם חושי הניבוי שלי וגם הרצון שלי מתנדנד בין ברוק לסאישה. הייתי מוכנה להגיד להתראות לשתיהן.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם כל מילה לגביי ברוק. שאמנם לא סבלתי ממנה כל כך אבל היא חייבת להפסיק לדבר בזמן ביקורות. לגביי קוק, אני כמובן מסכימה. בצפייה הראשונה שלי בהופעה התרגשתי ונהניתי. בצפייה השנייה גם אני הצטרפתי למועדון הדומעות... הוא מדהים, זה היה מדהים. אהבתי מאוד מאוד.

l TearDrop l

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

וואו אני מסכימה עם הרבה יותר דברים מ שחשבתי
- בעניין ארצ'ילוטה, ההבעה של קרלי שנראית מנותקת לגמרי כשהיא לא שרה שיר שאפשר לקשר אותו למצב כועס או עוצמתי לפחות, הטכניות, ברוק וסאישה
, קאסטרו וחלק מההערכה לדיוויד. בקשר לקרלי- כמו שאמרתי, סאישה וקרלי באו בעיקר עם היתרון הטכני לתוכנית, אבל האודישן בהוליווד הרשים אותי כנראה לטווח כך כך ארוך וברמה כל כך יציבה שאני לא יכולה להגיד ששתיהן זהות מהבחינה הזו ובתרומה שלהן לתוכנית. אם לפחות לא מזריקים לחניכיים של סאישה חומר מרדים, באמת שחייבים להעניק לה את היתרון המינימלי בקצת אותנטיות, אבל לדעתי קרלי היא לא אותו מקרה. נכון, זה לא נראה כאילו היא מתחברת לשירים [חוץ מבלאקבירד לדעתי] וההבעה שלה רק מחזקת את זה, אבל היא שונה. אולי בגלל ההתלהבות שלי מזה שלא שמעתי קול כמו שלה באף עונה מאלה שראיתי חוץ משל קלי קלרקסון, ומזה שהיא היחידה שהחשיבו כאחת שמסוגלת למשל להחזיק שיר של מריה קארי.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif כמעט חשבתי לוותר, וכנראה שלא

אני בכל זאת אשתף אתכם בכמה דברים... מזהירה מראש שלא צפיתי בדקדוק בחלק מההופעות כי המפקד שלי לא הפסיק להתקשר היו לו כל מיני בעיות עם דיונים בלה בלה ... למה הוא לא יכל להתקשר רק בפרסומות?
ANYWAY
ארצ'יבנצ'י - אני חייבת להגיד שהוא התחיל את הבית הראשון אמרתי לעצמי, היתכן שאני נהנת מהופעה של ארצ'ולטה??? למזלי עד הפזמון זה עבר. חחח סתם נו. היתה הופעה יפה (הרבה בזכות השיר) ולדעתי הזמרות שהיו תקועות שם רק הרסו. הוא והקול הדביק יכלו לעשות עבודה טובה מאוד לבד. ועוד משהו, שהראו RECAP של הכל, הוא אפילו נשמע יותר טוב. SO, THERE YA GO!
קרלי - כאן הפלא התחיל לצלצל. הספקתי לראות שהיא התחילה נורא בשקט ואז עלתה לטונים. אני זוכרת שלא נרשמה התלהבות יוצאת דופן. יש לה ווקאלס מדהימים אבל כבר שמענו את זה והגענו לשלב שצריכים להביא יותר מהברור מאליו. נורא מוזר לי הקטע של קרלי, בחורה מקסימה, קול מדהים, ואפילו שלפעמים היא בוחרת את השירים הנכונים עדיין אין לה MOMENTS! כאילו תמיד משהו לא מסתדר שם. לא ברור.
סאישה - שהיא עלתה לבמה עם השמלה המהממת ותאורה והכל אמרתי הופ אולי סוף סוף מכינים אותנו למשהו?... וקיבלנו מה שאנחנו תמיד מקבלים מסאישה, הופעה מאוד טכנית ווקאלית והיא באמת זמרת מעולה אבל היא תמיד מצליחה לשעמם אותי למוות. עדיין לא הצלחתי להבין למה. קרלי למשל, גם אם משהו לא מסתדר שם הרבה יותר מעניינת משום מה.
ברוק - וואי זאת היתה חתיכת נפילה. פשוט לא אהבתי כלום בביצוע הזה... היא רצה עם השיר וזה לא הולך עם HERO... והיא בכלל לא הסתכלה למצלמה או ניסתה ליצור קשר, זה היה כאילו היא שרה לעצמה בחזרות מהר כזה רק כדי לראות אם היא זוכרת את כל המילים...
קריסטי - פה היתה לי את הפתעת המאה. ממש אהבתי. גם את השיר, גם את הביצוע. התאים לה מאוד והיא שרה אותו עם העיבוד המקורי בלי להתחכם יותר מדי וזה עבד. וזה אפילו היה די דומה לאיך שמאריה שרה אותו ככה שזה היה קל לעיכול. NICE JOB.
קוק - דווקא שצפיתי בזה בבוקר ביו טיוב היה לי קצת קשה להתרגל לעיבוד הכל כך שונה כי אני מכירה טוב את השיר הזה ופעם אפילו הייתי חורשת את החומרים העתיקים של מאריה... ואז ראיתי את זה בטלויזיה והכל השתנה בשניה. העיבוד נשמע מדהים והכינורות שנכנסו שם הביאו את השיר לליגה אחרת... הקול הנמוך שמר על מסתוריות והוריד כל טיפת קיטשיות שהיתה בשיר. הגרסא של מאריה היא פופ מתקתק שכזה, ודייויד קוק פשוט שינה לחלוטין לא רק את העיבוד, אלא גם את המשמעות של השיר. שימו לב. בגרסא שלו זה נשמע כמו בלאדת רוק (כמובן) אבל רודף, קודר, כאילו הוא צריך לוותר על מישהי שהוא לא מוכן לוותר עליה לעומת השיר בגרסת מאריה שנשמע מאוד אופטימי וזוהר. זה כאילו שני שירים שונים לגמרי שבמקרה חולקים את אותן המילים!!!
ג'ייסון - עוד טלפונים, ממה שהפסקתי לראות הוא התחיל יפה והנגנים היו במקום וזה נשמע סבבה אבל אני לא יכולה להרחיב כי יותר שמעתי את זה ברקע ולא ממש התעמקתי... וזהו בינתיים. הבוטום נראה כמו קרלי ברוק וסאישה.

Juliann

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני רואה שאת עוד זוכרת אותו !!!

למסור לו ד"ש?... היום אני וחברה שלי סידרנו את ההרמת כוסית לכל הקצינים ולא הפסקנו לקשקש על דייויד קוק. התפלאתי שהוא לא ביקש שנשתוק כבר חחח

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא תודה. ../images/Emo3.gif

חחחח. וואי, אני לא אשכח שהייתי אז אצלכן במשרד ודיברת לי על אנטון בלי סוף.

השעות

New member
../images/Emo58.gifאלוהים מה שהוא עשה זה גאונות לשמה

חיפשתי את המילים של always be my baby ואז שמעתי את הגרסה של מריה כשאני קוראת את המילים ואז שמעתי את הגרסה של קוקי כשאני קוראת את המילים זה כמו 2 שירים שונים לחלוטין איזה גאון הוא!!!!

Lady in red2

New member
מסכימה עם הכל ../images/Emo45.gif

חוץ מזה שקריסטי הייתה בסדר, לא משהו טוב באופן מיוחד, כמו שאמרו כאן סגנון דיינר אמריקאי או ערב הוואי ובידור/קריוקי.

למעלה