The Adventures of Mimi..../images/Emo58.gif
אני בטוחה שמימי לא יישבה בבית ואכלה את עצמה מהתרגשות מערב שיכל להיות מדהים,עם שירים מדהימים ובסופו של דבר היה סביר.
קרלי - השיר הכי מדהים של מאריה..לא היה בזה משהו רע,אבל זה לא היה מדהים. כשהיא עולה לגבוהים הקול שלה טיפה חנוק וחסום,וזה לא הרגיש נכון עם השיר הזה ועם העוצמה שהוא דורש.. אף אחד בעולם לא יעשה לזה קאבר יותר מדהים מליאונה לואיס,ואין מה לעשות.
ברוק - לא אהבתי . ההתחלה הייתה טובה ומבטיחה,אבל כשהיא הגיעה לפזמון היא לא נתנה לשיר את הבצוע שמגיע לו. זה הרגיש סתמי מבחינתי. פשוט עבר ליד האוזן ולא עשה לי כלום.
ג'ייסון - אני לגמרי עם רנדי. הוא לא הגיע אלייי בשיר הזה לעומת שבוע שעבר,וזה שוב חזר להיות משעמם כמו בהתחלה. לא אהבתי.
קריסטי - מה סיפור עם השמלה?! אוקיי אני כ'כ אוהבת את השיר הזה. הבצוע שלה היה טוב , אבל לא סוחף ומצמרר כמו המקור, כי זה שיר כ'כ מדהים וכששרים את זה בצורה טובה אבל פשרנית אי אפשר לקחת מזה כלום.
ארצ'י - אני חושבת שזה הבצוע הכי בינוני שלו (מבחינת השירים השקטים) בכל העונה.. לא אהבתי שהזמרות ליווי התחילו את הפזמון,והוא נכנס אח'כ,הקול שלו היה נשמע מכווץ ומאומץ בגבוהים..
סאישה - עוד שיר שאני הכי אוהבת בעולם. ועוד בצוע שלא נותן לו צדק. בנמוכים היא מצויינת,אבל כשהיא מגיעה לצלילים הגדולים זה פשוט ל א אחד גדול! כואב לי באוזן לשמוע את הצווחות האיומות האלה. פשוט נוראי.
דייויד קוק - זה היה מדהים!!! בהתחלה הייתי בהלם מהבחירה. לא ידעתי מה הוא יעשה עם העיבוד,איך זה ייקח אותו מבחינה ווקלית, אבל ואווווווו. זה מה שיש לי להגיד. העיבוד היה מצויין,איזה שינוי קיצוני *ושישתינו על עצמם כל אלה שאמרו שהוא לא מקורי ושהוא בעצם רק גונב עיבודים של אחרים!* זה היה פשוט מושלם. ההתחלה טיפה הייתה קשה,אבל כשהוא הגיע לפזמון זה היה מרגש,סוחף ,ומרטיט! ]:
הכי טוב מכל הערב הזה. וכ'כ ידעתי שאני אתמלא דמעות כשאני אראה אותו ככה מתרגש וכשהוא עם דמעות , וזה מה שקרה. 3>