top7

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
../images/Emo58.giftop7../images/Emo58.gif

מה דעתכם? :) לא להגיב בכותרות.. ריגושים כמו "וואו.. וזה.." ששש.. פשוט תרשמו דעתכם ולסמן ספויילר בכותרת.. הסימן הוא זה..--->

גלעד#

New member
../images/Emo58.gif טופ 7 ביקורת

קרלי שרה את I can't live without you שאסוציאטיבית הזכיר לי את הגרסה הבולגרית הידועה לשימצה. לא שהיא לא הייתה טובה, היא הייתה מאוד טכנית ושרה בלי נשמה. היא לא לוקחת ברצינות את העניין, לדפוק חיוכים באמצע השיר לא ממש מוכר אותו. לעומתה, לברוק הייתה פשלה קטנה על הפסנתר והיא התחילה לרעוד כמו עלה נידף ולנסות לסיים לשיר כמה שיותר מהר. למרות הפאדיחה, גרסת האן-פלאג הייתה מצויינת וגם הופעות לא משופשפות יכולות להיות מצויינות. סאישה גדלה וגדלה וכל פעם מפתיעה אותי מחדש, אין מצב שהיא בבטום 3 הפעם, היא נתנה הופעה פיצוצית. השופטים התלהבו מאוד ממר דיוד קוק שבעיניי היה הפעם יותר כולו פוזה ובעיניי הביצוע היה בינוני, ועוד הוא התרגש מכך שסיימון התלהב ממנו עד שהתחיל לבכות הילדון. ג'יסון שוב פעם על הכיסא, עוד ביצוע קטן ולא מרשים, ובעיקר נשכח למרות שהיה בסוף. קריסטי לי עפה. יש גבול, היא נשמעה כמו פסקול לאסקימו לימון, עם החלקת שיער מזעזעת ומבטים מזוייפים. אהה, וארצ'לה או איך שקוראים לו (הוא פתח את התוכנית). לא יכולתי להתרכז בביצוע הסכרני לשיר הסכרני בגלל החולצה, המכנס והנעליים הכעורות ביותר שיכלו למצוא לילד הזה.

ykay

New member
../images/Emo58.gif

עצוב...שיהיה לו רפואה שלמה! סרטן זה דבר כזה נוראי.......

SUBG

New member
דעתי../images/Emo58.gif

הערב הזה נפתח בדמעות.. למה? צחקתי שעות על המכנס המטורף של ארצו'קולטה.. הזה שלנו!! הרג אותי.. הזכיר לי את רוס ב"בחברים" פשוט קורע.. עשה לי את הערב.. "מה הוא חשב לעצמו???" זה הדבר היחיד שעלה לי בראש במשך כל התוכנית..
דיויד אר'צ'וקולטה
נתעלם מהמכנס שלבשת.. אני חושב שהוא היה פסדר.. לא מטורף כמו שהשופטים שלנו אוהבים להציג. הוא היה בסדר.. נמאס לי לשמוע את הנשימות שלו במיקרופון.. את השירי "קטנטנות" האלה.. תמיד אותו סיפור של "דמיין.. תאמין.." בלה בלה בלה.. נחמד ולא יותר.
קרלי סמסונג
אני דווקא די חיבבתי.. לא גססתי עליה.. אבל היא הייתה יחסית טובה.. לקחה את השיר לכיוון טוב.. לכייון שלה.. לא הפחידה אותנו.. העבירה אותו כמו שצריך.. רק מעניין אותי מה ג'ייסון הזריק לה? היא הייתה יותר מדי מחוייכת, נכון?
סאישה מרקדו
פעם ראשונה שבאמת הקשבתי לקול שלה..האמת שלא הייתה לי ברירה, לא הצלחתי לראות אותה מבעד לשמלת הדראג קווין שהיא לבשה... אבל די אהבתי איך שהיא שרה.. אחלה ביצוע.. יש נטייה לשכוח שלסאישה יש יכולות וואקליות מדהימות! היא הצליחה ברמות לרגש אותי
ברוק וויט
האמת שהיא הפתיעה אותי.. היא התחילה את השיר ישר בלי עצירה דרמתית.. הסכמתי את רנדי... היא שרה את זה מצויין..אבל היה קטע שהיא נלחצה והיא קצת זייפה ואז היא מיהרה לסיים.. משו מוזר.. אני מאמין שגרסת האולפן תהיה מצויינת מחכה לה:)
קריסטי לי קוק
נחמד..משעמם... מפתיע.. אבל נחמד:)
דיויד קוק
טוב.. אני חושב שזה לא היה משו בכלל.. זה היה בנאלי.. הוא היה צריך לבחור שיר אחר.. חבל אני אוהב אותו... אני מעדיף את גרסת מאריה.. היה די מעאפן ת'אמת..
גייסון קסטרו
הבן אדם תותח ממש אהבתיייייייייייייייייי.. ממש ממש.. אין תותח עלליליליל.. לסיכום היה אחלה ערב בגדול.. חבל שלא בחרו שירים יותר מאתגרים ומוכרים.. חוץ מברוק סאישה וג'ייסון אפחד לא עשה לי את זה.. בתקווה שאף אחד מהם לא יעוףף.. ומה נסגר עם הבגדים הנוצצים וההזויים האלה?!!

ר ו ח ל י

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif

שוולוויז בי מיי בייבי הוא מבין השירים הפחות טובים של מאריה. הוא השיר שהביא לשינוי דרך בכיוון המוזיקלי שלה, ושהיא לא נשארה נאמנה לעצמה,והלכה עם הזרם. אני באופן אישי לא מסוגלת לשמוע את הגרסא של מאריה עם כמה שאני אוהבת אותה,ועכשיו עם הגרסה הזו של קוק אני יכולה לשמוע את זה 4386 פעם כי זה היה מדהים ומבריק. אין דרך אחרת לתאר את זה. הוא שווה סגידה.פשוט הורס.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

ואני דווקא מאוד אוהבת את הגרסא של מאריה, זה אחד מהשירים שלה שאני הכי אוהבת. הגרסה של קוק היא משהו אחר ואני בטוחה שגם עליה אני אחרוש.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שזה באמת מכנס עור. הייתי בטוחה שאני הוזה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ראיתי רק את ארצ'י ואת קוק. ארצ'י היה, נו, ארצ'י, וקוק... הו, קוק. הביצוע הקולי לא היה מדהים, היו שם כמה דברים שלא הבריקו, זה כמובן עד שהוא עלה לגבוהים, ששם הוא זורח. אבל העיבוד שהוא עשה, אללי, איזה עיבוד מדהים. כל מי שטוען שהבחור יודע לעשות רק קאברים של קאברים יכול לשתוק עכשיו. ולמי שיש בעיות עם זה שהוא בכה, עזבו את זה שהבחור תמיד בוכה
, בואנה, תרגיע. יש סיבות אחרות למה הבחור היה כל כך רגשני, וחוץ מזה, מותר לו.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif

*עדיין לא ראיתי את כל התוכנית* אחרי שראיתי את הבצוע שלו 4 פעמים עד עכשיו, אז אני אוהבת איך שהקול שלו זרם לאורך כל השיר. אני אוהבת את הנמוכים שלו ,וכמובן שהוא עלה לגבוהים זה היה השיא,אבל מבחינתי זה היה מדהים. גם מבחינת העיבוד וגם הבצוע וההופעה.
לא ראיתי שהוא בכה , אבל אני בטוחה שאני אבכה ייחד איתו כשאני אראה את זה

השעות

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

אין מילים פשוט אין מילים
קוקי D הוא האיידול לשנת 2008
רק עוד כמה שעות לעוד גרסת אולפן מופתית

zoraya

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif

הלוואי שגם אמריקה תצביע ככה. אני בעדו מההתחלה.

ר ו ח ל י

New member
The Adventures of Mimi..../images/Emo58.gif

אני בטוחה שמימי לא יישבה בבית ואכלה את עצמה מהתרגשות מערב שיכל להיות מדהים,עם שירים מדהימים ובסופו של דבר היה סביר. קרלי - השיר הכי מדהים של מאריה..לא היה בזה משהו רע,אבל זה לא היה מדהים. כשהיא עולה לגבוהים הקול שלה טיפה חנוק וחסום,וזה לא הרגיש נכון עם השיר הזה ועם העוצמה שהוא דורש.. אף אחד בעולם לא יעשה לזה קאבר יותר מדהים מליאונה לואיס,ואין מה לעשות. ברוק - לא אהבתי . ההתחלה הייתה טובה ומבטיחה,אבל כשהיא הגיעה לפזמון היא לא נתנה לשיר את הבצוע שמגיע לו. זה הרגיש סתמי מבחינתי. פשוט עבר ליד האוזן ולא עשה לי כלום. ג'ייסון - אני לגמרי עם רנדי. הוא לא הגיע אלייי בשיר הזה לעומת שבוע שעבר,וזה שוב חזר להיות משעמם כמו בהתחלה. לא אהבתי. קריסטי - מה סיפור עם השמלה?! אוקיי אני כ'כ אוהבת את השיר הזה. הבצוע שלה היה טוב , אבל לא סוחף ומצמרר כמו המקור, כי זה שיר כ'כ מדהים וכששרים את זה בצורה טובה אבל פשרנית אי אפשר לקחת מזה כלום. ארצ'י - אני חושבת שזה הבצוע הכי בינוני שלו (מבחינת השירים השקטים) בכל העונה.. לא אהבתי שהזמרות ליווי התחילו את הפזמון,והוא נכנס אח'כ,הקול שלו היה נשמע מכווץ ומאומץ בגבוהים.. סאישה - עוד שיר שאני הכי אוהבת בעולם. ועוד בצוע שלא נותן לו צדק. בנמוכים היא מצויינת,אבל כשהיא מגיעה לצלילים הגדולים זה פשוט ל א אחד גדול! כואב לי באוזן לשמוע את הצווחות האיומות האלה. פשוט נוראי. דייויד קוק - זה היה מדהים!!! בהתחלה הייתי בהלם מהבחירה. לא ידעתי מה הוא יעשה עם העיבוד,איך זה ייקח אותו מבחינה ווקלית, אבל ואווווווו. זה מה שיש לי להגיד. העיבוד היה מצויין,איזה שינוי קיצוני *ושישתינו על עצמם כל אלה שאמרו שהוא לא מקורי ושהוא בעצם רק גונב עיבודים של אחרים!* זה היה פשוט מושלם. ההתחלה טיפה הייתה קשה,אבל כשהוא הגיע לפזמון זה היה מרגש,סוחף ,ומרטיט! ]:
הכי טוב מכל הערב הזה. וכ'כ ידעתי שאני אתמלא דמעות כשאני אראה אותו ככה מתרגש וכשהוא עם דמעות , וזה מה שקרה. 3>

noa1313

New member
../images/Emo58.gif

ערב נחמד... היו יותר גרועים את ארצ'ולטה אני שונאת אז אני אמנע מכם את התגובה שלי קרלי הייתה טובה יחסית לשאר.. הבעיה היחידה שלה שזה נראה שהיא ממש לא מתחברת לשום דבר שהיא שרה שסאישה שרה העברתי ערוץ קריסטי הייתה ממש חמודה! היא משתפרת בטירוף בזמן האחרון ההופעה של דייויד קוק הייתה ממש מרגשת לדעתי, ושהוא בכה בסוף ליבי נשבר
הסיפור של אח שלו כל-כך עצוב וצריכים להיות אנשים מאוד חזקים כדי להתמודד גם עם זה וגם עם הופעה כל שבוע, אני מורידה בפניו את הכובע ג'ייסון.. מה כבר אפשר לומר עליו? מ-ש-ע-מ-ם. אז השבוע הוא לא ניגן על גיטרה אלא ניגנו בשבילו, באמת שינוי גדול

noa1313

New member
אוי שכחתי את ברוק..../images/Emo58.gif

ואפשר להבין למה שכחתי, הייתה לה הופעה די מזעזעת והיא ממחזרת את עצמה עם הפסנתר יש לי תחושה גדולה שהיא עפה השבוע, למרות שהיא לא הכי גרועה שם

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

וואו,זה היה ממש ערב טוב. ארצ'ולטה-בחירה צפויה אבל מצוינת. לא ממש מתתי על העיבוד שגורם לזמרות ליווי לשיר חצי מהפזמון, אבל הוא נשמע מעולה, ריגש והיה ממש טוב. אהבתי. המכנס לעומת זאת מקבל נכשל. קרלי-וואו, איזה הפתעה, קרלי צרחה. שוב. זה היה חסר רגש ברמות קשות. היא שיעממה אותי למדיי וחיכיתי שיגיע איזה תו מדהים אבל לא היה בזה כלום. סאישה-וואו!!!היא נשמעה מדהים! לדעתי זאת אחת ההופעות הטובות שלה, אם לא הכי טובה.מעולה. ברוק-העיבוד התאים לה, עיצבן שהשיער הסתיר לה את הפנים כל ההופעה. לא היה מרגש קשות, לא אוהבת שהיא עונה לשופטים כל הזמן. בגדול, בסדר. קריסטי-בחירה מצוינת עבורה. היא נשמעה ממש טוב, אהבתי את ההופעה. דיוויד קוק-הוא גאון. אין לי שום דבר אחר לומר. אבל אני אמצא
- אז זה היה מעולה. הוא ריגש בטירוף, עשה כל כך הרבה דברים עם השיר בזמן הקצר הזה ואיזה כיף שרנדי ופאולה קמו בשבילו. מעולה. ג'ייסון-זה היה סתמי למדיי. לא אהבתי במיוחד. טופ 3 שלי: קוק, סאישה\קריסטי, ארצ'ולטה. המודחת לדעתי צריכה להיות קרלי. כבר שבועיים שהיא בולטת בהופעה הכי פחות טובה. זה הרגע ללכת. נראה מה יהיה.

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

הבעיה עם קרלי חוץ מהעובדה שהיא באמת לא היייתה מחוברת בכלל לשיר, היא שקלי קלארקסון הפציצה עם השיר הזה וגם ליאונה לואיס (בX FACTOR)..אני ממש אוהבת את קרלי אבל בשלב הזה של התחרות היא בהחלט יכולה להיות הבאה שהולכת הביתה וחבל.

למעלה