top7

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

moshavnikit

New member
לכל מי ששאל על מכנסיים ../images/Emo58.gif

איך לא קלטתם שהמכנסיים של ארצ'י המעצבן באים במחווה לשמלות של מריה וויטני מהקליפ.. ?!

SUBG

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AdiNH

New member
../images/Emo58.gif

יש אלוהים דווקא בשבוע שלא הצבעתי לקריסטי היא עפה חה חה חה חג שמח

symptoms

New member
זה ספוילר לתוצאות

מה שאומר שהוא צריך להיות בשרשור תוצאות, או לפחות שתגיד שזה ספוילר לתוצאות. או בקיצור, תודה שהרסת לי, נורא נחמד. רעות

Miss Ocean

New member
תודה רבה הרסת גם לי. אוף.

איך אני דואגת להישאר במתח ולא להיכנס לאתר של ריקי ולא להיכנס לשרשורים מסוימים ובסוף להרוס הכל בשניות? יופי . יופי יופי. |כועסת מאוד|

omrimayo

New member
שוחררו הגירסאות סטודיו!!! וואו!

איזה כיף... שומע בלופים את קוק האליל... אין פה ספויילר... אז לא סימנתי, לתוהים...

noziz mum

New member
קרלי, למה?|ספויילר|

1.למה לקחת שיר שקלי קלרקסון הפליאה בביצוע שלו? יש לקרלי קול גדול אבל היא נתנה ביצוע לא מדוייק. היא מאכזבת אותי בפעם השלישית העונה וחבל, היא הבת הפייבוריטית שלי העונה. 2.סאישה- הופעה מעולה 3.קריסטי- הפתיעה אותי מאוד לטובה בפעם השלישית העונה.בתכניות האחרונות היא נותנת הופעות עיקביות וחזקות, ואחלה בחירה.. 4.קוקי -למרות השיר הסכריני שהוא בחר ,מושלם כתמיד 5.קסטרו-לא משהו כתמיד 6.דיוויד- הז'אנר יושב עליו בול אבל הופעה צפויה ומשעממת

noziz mum

New member
אופס שכחתי את ברוק../images/Emo58.gif

7.ברוק- אין לה קול גדול אז היתרון שלה הוא בפסנתר אבל היא היתה חסרת ביטחון,והנגינה שלה לא התאימה לשיר. היה קצת גדול עליה

אונגי2

New member
השופטים היו הזויים אתמול

איך הם אהבו את דיוויד ארצ'ולטה ואת קרלי לא? דיוויד ארצ'ולטה היה משעמם אתמול! סאישה שרה כל הזמן אותו דבר. שבוע הבא היא בטח תעוף. דיוויד קוק נתן הופעה מדהימה, ראיתי אחרי זה את כל ההופעות האחרונות שלו שוב והגעתי למסקנה שהוא הכי תותח שם. הוא פשוט מוכשר ברמות... ברוק הייתה סבבה, לא וואו אבל עדיין לא מבין למה נפלו עליה. ג'ייסון גם נתן הופעה טובה, רק חבל שבזמן שהוא שר עדיין מחאתי כפיים לדיוויד קוק חחחח... כשקריסטי שרה העברתי ערוץ, זה ממילא לא מעניין. לסיכום : דיוויד קוק וקרלי סמית'סון לגמר!!!

למעלה