../images/Emo58.gif
ארצ'ילוטה- אולי זה בגלל שאני לא מוצאת שום ייחוד בשיר, אבל כבר מעייף לשמוע אותו לא מחדש בכלום, לא מנסה אפילו להיות מקורי, מפתיע או פחות צפוי. אני לא יכולה להגיד שהביצוע גרוע כי יש לו קול טוב, ביצוע שאני הולכת לשמוע שוב- אפילו לא קרוב.
ברוק- דווקא היה ביצוע יפה למרות שהיא ממש עצבנה אותי בתוכניות האחרונות וכל הקרדיט שלה הלך. הרף של רצף 3 התוכניות הראשונות לא יחזור לדעתי, לפחות לא בשבילי, גם העניין עם הפסנתר כבר לא ריגש אחרי Let It Be, והיא מיהרה קצת באיזשהו שלב. אני לא אגיב על התגובות לשופטים לטובת מערכת העצבים שלי
. סה"כ אחד הביצועים הטובים של הערב, מהסיבה הפשוטה שלדעתי לא היו הרבה כאלה.
ג'ייסון- אהבתי את הקטעים הגבוהים שלו, ביצוע נחמד, אני לא חושבת שהוא יתעלה על עצמו בעיניי עד שהוא יבצע אלאניס
, ואם קרלי תעוף לפניו [ולפני סאישה, כריסטי וברוק] זה כנראה לא יקרה לא משנה מה הוא יעשה
.
סאישה- ההוכחה שקול טוב לא מספיק [ולא מזיק גם לא לחייך אוטומטית כמו רובוט על כל דבר, גאד זה מעצבן כמעט כמו התגובות של ברוק לרעש אנושי]. שמתי לב שלסאישה ולקרלי [יחי הפער] יש בעיה בלבצע גם מרגש וגם טוב מבחינה טכנית. לקרלי היו 2-3 ביצועים ששיקפו לדעתי את שתי הבחינות, לסאישה 1-2 גג. אני מזכירה את זה כדי לנסות להצביע על הסיבה למה אני לא סובלת את סאישה למרות שהיא אחת הזמרות עם הקול הכי טוב שם, ולמה קרלי נחשבת המלכה האם למרות שגם היא באה עם הצד הטכני יותר, וכל מה שעולה לי זה שגם בצד הטכני, קרלי פשוט מתעלה על סאישה לגמרי. בהתחשב בזה שהיתרון היחיד בסאישה הוא הכישרון הטכני, אחרי ששמעתי את קרלי, זה גורם לי לא להעריך את הקול שלה בשיט בגלל הידיעה שיש לו חתיכת גבול, עם כמה שהיא בטוחה שאין לו. החפירה נעשתה בגלל שהביצוע היה טוב, אבל משעמם
בדיוק בגלל העניין שגם היכולת הווקאלית שלה לא מרשימה אותי אחרי קרלי ומעוד כמה סיבות קטנות, ואת היכולת לרגש היא מאבדת אצלי גם מהביצוע ההוא של הביטלס עם כל שמיעה נוספת.
כריסטי- משתפרת. עדיין משעממת לדעתי כמו ברוב הביצועים שלה, אבל אחרי הביצוע של שבוע שעבר זו הפעם הראשונה שבאמת טרחתי להקשיב כמו שצריך
מבחינה ווקאלית היא משתפרת בטוח.
קרלי- והנה הדבר הכי מבאס בעונה הזו, אפילו יותר מזה שלקחו לי את מייקל[
], שהבחורה שמצליחה לבצע את Alone יותר טוב מסלין דיון לטעמי, ומבחינתי זו חתיכת רמה, ושאין ספק שהיא יכולה להפציץ בכל שיר שיתנו לה, לא מצליחה לבחור שירים וכנראה שקצת יותר מדי פעמים לפי ההרגשה שלי. אני מאשימה את ערב מריה קארי
Without You לא ריגש אותי אף פעם, גם לא בביצוע של קרלי, וגם אין שיר אחר שממילא היה מתאים לה איכשהו. השיר הזה טוב, אבל לדעתי הוא לא מרגש לא משנה מי מבצע אותו, מבחינה ווקאלית קרלי כרגיל היתה טובה אבל אני לא חושבת שזה יספיק הפעם.
קוק- הייתי צריכה לשמוע את המקור כדי להבין למה התלהבו מהביצוע. הביצוע היה כרגיל טוב, אבל השיר כזה מעפן [המילים ואולי קצת הלחן, כי העיבוד היה הרבה יותר טוב אצלו] מבחינתי שזה פשוט לא התקבל בהתחשב ברמה של בילי ג'ין וכל שאר החזקים. אז אחרי ששמעתי את המקור, הוא חתיכת מלך. זה לא יהיה אהוב עליי כמו אלינור ריגבי או בילי ג'ין, אבל אי אפשר להגיד שזה לא היה מרשים.
טופ 3- קוק.
בוטום 3-קרלי
, סאישה ואולי כריסטי. אני ממש ממש מקווה שסאישה תעוף, לא רק בגלל שאני מתה שקרלי תעבור ובגלל שיש סיכוי לא רע שכריסטי בכלל לא תהיה בבוטום.