ספוילרים.

המסכה3

New member
יש../images/Emo13.gif../images/Emo83.gif../images/Emo174.gif

התאפקתי ולא פתחתי את הלנקים. מהיום אני לא קורא ספוילרים

undergraduate

New member
זה הדבר האמיתי!!!! זה לא עוד ספויילר, זה זה!!

הקישורים שהוא שלח!!! מדהים

GLULA

New member
גאד, למה לעשות לנו את זה?

ס______________X זה ממש ממש ממש קשה, אבל אני אצליח, יש עוד 5 ימים ופחות משעה, אני אצליח.

פאק, פאק, פאק.

הלינק השני אמיתי לחלוטין. אווווווף. איך הצליחו להשיג את זה, לעזאזל? בכלל הדפיסו את הספר כבר?

gurke

New member
ברור שהדפיסו!

הקופסאות גם כבר נמצאות בספריות ברחבי העולם, ואני יודע ספריות שכבר פתחו את הקופסאות ונותנים לספרניות לקרוא אותם!

פ א ז ל

New member
אני דווקא אוהבת ספויילרים ../images/Emo3.gif

ספוילר| ספוילר| לא ספויילר אבל סימנתי בכל מקרה......... לדעתי הקישור הראשון לא נראה לי אמיתי אלא רק השני הדפים הסרוקים בקישור השני אמיתיים לחלוטין ואני בטוחה כמעט במאה אחוזים שזה הספר השביעי זה הסגנון של רולינג, האיורים של המאיירת של הסדרה, והתוכן הוא בסדר ההגיוני של התפתחות העלילה ביום שישי נדע אם זה הספר הנכון.....

wine forever

New member
חולה על ספויילרים...

אבל ראיתי כאן שיודעים מי מת כאן... זה יהרוס מדי... אני לא קוראת... פתחתי את העמוד... אבל לא קראתי
ווווהההההווווו |פעם ראשונה שלא קראתי ספוילר| XD

Deathler

New member
לכל הרוחות!! למה הייתי חייב לקרוא את זה? למה?

!!!!!!!!!!!!!!!! לעזאזל! אם מה שכתוב שם נכון זאת תהיה הפתעה,אבל כבר עצוב לי :( אני מקווה שמה שכתוב שם לא נכון, לפחות חלק.

תוכן העניינים, אתה מתכוון? ../images/Emo58.gif

להלן! 1. אדון האופל עולה (מתרומם?
). 2. לְזֶכר. (לזכרו/ה של..) 3. עזיבתם של הדרסלים. 4. שבעת בני פוטר. 5. לוחם מובס. 6. השד בפיג'מה. 7. צוואתו של אלבוס דמבלדור. 8. החתונה. 9. מקום מסתור. 10. סיפורו של קריצ'ר. 11. השוחד. 12. קסם הוא חזק. 13. עמלת ההרשמה לבני מוגלגים. 14. הגנב. 15. נקמת הגובלין (סטאר וורז, מישהו?
). 16. מכתש גודריק. 17. סודה של בת'ילדה. 18. חייו ושקריו של אלבוס דמבלדור. 19. איילת הכסף. 20. קסנופיליוס לאבגוד. 21. סיפור שלושת האחים. 22. רוחות המוות (לפי התרגום של מה-שמה בר הלל). 23. אחוזת מאלפוי. 24. מכין השרביטים. 25. בקתת קונכייה. 26. גרינגוטס. 27. מקום המסתור הסופי. 28. המראה החסרה. 29. הנזר האבוד. 30. ביזתו של סוורוס סנייפ (או פיטוריו, אבל הנחתי שכבר אין סיבה לפטר אותו). 31. קרב הוגוורטס. 32. השרביט הבכיר (או הזקן, או הותיק). 33. עלילת הנסיך. 34. היער, שוב. 35. הפגם בתכנית. 36. אפילוג (פרק סיכום, "אחרית דבר", "סורי שהרגתי את כל הדמויות שאתם אוהבים!!11").

זה הלינק הראשון או השני?

חלק ניראה מתאים מאוד כמו הנזר האבוד. (דיברו כאן הכתר ריבלנקו) אך שיבעת בני פוטר ניראה קצת מפוברק. תודה לך.

תודה!

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אני לא יכלה להתאפק קראתי קצת ומהר סגרתתתתתתי:|:| אממאאאאלה ועד שייצא הספר בעברית:(:(:(:(:(:(

gurke

New member
תיקון לפרק 4**../images/Emo58.gif

זה שבעת הפוטרים ולא שבעת בני פוטר, כי מדובר בפרק על הכפלות של הארי ולא על בני משפחתו.

גק שפרד

New member
למי שקרא, שיגיד לי בבקשהה. ../images/Emo58.gif

הרמיוני או רון מתים? אחד מהם לפחות? רק כן ולא. אני אהיה אסיר תודה לעד. טוב, לא לעד. אבל הרבה הרבה זמן. =] תודה!@

sexyvampire

New member
לא נראה לי שאני אקרא.

עוד חמישה ימים. ואז אני דיי בטוח שנראה שזה לא אמיתי..

גק שפרד

New member
התעלמנו ממה שהכי חשוב, לדעתי

יש בספר כמעט 800 עמודים. זה הרבה. הרבה מאוד. זה הכי הרבה עד עכשיו, לא?

למעלה