אני חשבתי שהכל ישב בול במקום ../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif
אם אתה רוצה סדר, הנה: פרק ראשון - משהו לא מנקודת המבט של הארי, ולפי הספוילרים, זה כנראה קשור לסנייפ, אמור להיו אפל, ויש מוות. שני - הארי, גילוי על העבר של דמבלדור, ריטה סקיטר מופיעה. עד כאן, סתמי למדי. שלישי - הדארסלים עוזבים. אם הם עוזבים, האם זה אומר שהארי כבר לא דר איתם? האם זה קורה אחרי שהוא כבר עבר? מה קורה פה לעזאזל? רביעי - שבעת הפוטרים (היי, רק עכשיו חשבתי על זה, ונזכרתי במיסס Pots שביפה והחיה... יכול להיות שפוטר זה סוג של עבודה? אלה שעושים כדים?
אולי זה משחק מילים...) השלישיה מתאחדת, אוכלי מוות תוקפים, כמה מיתות, אחר כך ל"מחילה", הארי משתכר (הגיע הזמן באמת!) ומסופר על מה שקרה לאוליבנדר. נשמע מרתק. חמישי - ה"געול" בפיג'מה - הם יושבים ומתכננים משהו. שישי - הצוואה של דמבלדור - לופין מתנהג מוזר, ויקטור קראם ואבא של לונה מגיעים (רואה? ככה מציגים בקלילות דמות חדשה תוך כדי קידום העלילה
), מתגלה משהו לא טוב על העבר של דמב' ואחר כך קראם ואבא של לונה מתווכחים על סמל. על הסמל הזה כתבתי למישהי פה: אבל נאמר באתר אחר שרוחות המוות האלה הן בכלל המקל, המשולש והעיגול שהיו במבחן הוומבאט.... זה נשמע לא הגיוני, אבל משום מה ההקשר לזה דווקא כן הגיוני.... הם הרי הופעיו באתר של רולינג ללא סיבה... וממתי דברים מופיעים ללא סיבה? כלומר, אולי ה... דבר הזה (רוחות המוות), זו הדרך להביס את וולד' באמת בסוף הספר. בגלל זה נכתב שם שהארי נהיה אובססיבי לגביהם.... וזה מה שהארי ו-וולד' מנסים להשיג בתמונה של הכריכה האמריקאית. נשמע הזוי, אבל הדמיון שלי מופעל יותר מדי בעקבות הספוילר הזה...... אולי זה משהו יותר עתיק מהורק' ולכן יותר חזק מבחינה מאגית.... שביעי - מקום להתחבא - הם נתקלים בעוד אוכלי מוות, חוזרים לגרימולד, ולא הבנתי מה זה drunkards ולמה הרמיוני מורבצת על ידיהם.. *הו, העילגות* שמיני - הסיפור של קריצ'ר - הארי מגלה מכתב מאמא שלו ומגלה כמה דברים מטרידים על דמב' (
), ראב הוא רגולוס ויש משהו מסובך עם ההורק'. תשיעי - לופין מתנהג באופן מוזר ואומר משהו עוד יותר מפתיע, קריצ'ר נהיה ידידותי (העבודה הקשה של אלרג"ה עבדה, מה, הרמיוני?), השלישיה מגלה למי יש את הקמיע והם בהלם. עשירי - הם מתכננים איך להשיג את הקמיע ממשרד הקסמים. 11 - שטויות עם אמברידג', הוצאה להורג..... 12 - הגנב - הם עוזבים את גרימולד, נשארים ביער (איזה יער?), והארי רואה משהו דרך המח של וולד' שהוא בחו"ל (מצא לו זמן המניאק)ומחפש איזה חפץ גנוב שקשור לשרביטים. זה בטח קשור לדבר ההוא עם אינקטטם בספר הרביעי, איזו דרך לנטרל את זה... פה הם לא מפרטים על שאר הפרקים. 21 - הסיפור על שלושת האחים - השלישיה הולכת לאבא של לונה (ואם לא הבנת בהודעה הקודמת, אז הפרק הזה מגיע אחרי הפרק שקרוי זינופיליוס לאבגוד), והוא מספר להם על שלושה חפצים שקרויים deathly hallows.כבר כתבתי על מה שאני חושבת ששלושת החפצים הם (מקל, משולש ועיגול). נראה לי שזה גם אותו הדבר שהוא וקרום התווכחו עליו, כי זה גם סמל, וגם חפץ....... 22 - הארי נהיה אובססיבי לגבי הדת'לי הולוס כמו שהוא נהיה בספר השישי אחרי מאלפוי, יותר מההורק'. עושה טעות גדולה וגורם לחבורה להיתפס. 23 - טוב, פה יש כבר רחיצת דמים (מה נסגר עם הביטוי הזה? תקנו אותי אם אני טועה!) של ממש..... והשלישיה מעונה עבור מידע. קיצר, גם אם זה זיוף, זה נשמע סופר-מעניין
וממש לא מעורפל.