טופ 7 - התוצאות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif נכון שיש שוקרים,

אבל אני מאמינה בכנות ששום דבר לא יקרה לא לאדם ולא לדני בשבועיים הקרובים. לא יהיה לי זמן להחזיק אצבעות. השבוע חוזרים להצביע.

l TearDrop l

New member
מגניב! בזבזו את זה על היחיד שהיה שווה את זה.

ולא כי הוא הכי טוב [הוא בין הטובים אז זה לא ממרמר], אלא כי הוא היחיד שלא היה צפוי לגמרי שיוציאו את ההצלה עליו. ג'ניפר האדסון נראתה כמו מה שציפו מליל להיות בתוכנית הזאת, ומיילי סיירוס נראתה כמו חרא על מיוט. עם קצת מזל, אנופ ימכור לליל שיער מחוץ לתוכנית בשבוע הבא!

iNEEDit25

New member
איזה כיף זה להקליט ואז לצפות

ככה אפשר FAST FORWARD לכל הדיבורים המעיקים של ראיין, אפשר פשוט לקרוא לתכנית "THE RYAN SEACREST SHOW". בכל אופן, לא ברור לי למה אנופ וליל נשארו. ודני גיקי. לא ברור לי המתיחות המוזרה הזאת בין השופטים (סיימון וקארה, פאולה וקארה), לא ברור לי למה כשהשופטים מתייעצים את מי להציל, צריכים להצטופף סביב סיימון. הוא המחליט היחידי? למה סיימון ופאולה לא מקרבים את הכיסאות שלהם לקארה ורנדי?

maymayush

New member
חח מסכימה בקשר לרעיון של להריץ...

אבל דווקא את ראיין? אני מריצה בעיקר הופעות של אורחים לא מעניינים. ואת פאולה כשאני לא מסוגלת לסבול יותר. וכן, סיימון המחליט היחיד. לא ראית איך פאולה וקארה התחננו שהוא יציל את מאט? (למרות שאם זה היה תלוי בפאולה הם היו מצילים את כולם, היא ככה כל תכנית הדחה).

Fairywitch

New member
מבאס אותי ששבוע הבא יעופו שניים../images/Emo10.gif

בניתי על זה שההצלה תאריך את התכנית בשבוע...

הפעם הייתה תוכנית מעפנה ../images/Emo58.gif

כל התוכנית מקדמים את דיסני, בין אם זה אפרון, ומיילי. ואני אישית לא הייתי מציל את מאט. הייתי שומר את זה לערב האחרון. בכל אופן לא ממש אהבתי את התוכנית של השבוע (הדחה), ואני מקווה ששבוע הבא דיסקו יביא לנו קצת סיבות לשמוח.

whatever4

New member
למרות שאני אמורה לשמוח

על כך שמאט ניצל, אני לא יכולה שלא לחוש שוב את ההרגשה שאיידול Jumped the shark עם כל העניין של הצלת השופטים. ברגע שתוכנית בכוח מנסה לגרום למתח ועניין, זה סימן שמשהו כבר לא אותו דבר. הדבר היחידי שנותר לי לקוות זה שההצלה הזאת תחזור אל השופטים כבומרנג ודני יעוף יחד עם ליל. הזוי ולא מציאותי בעליל אבל מותר לחלום לא?

whatever4

New member
הא ו...

הם חייבים חייבים להעיף את הקטע שרק שני שופטים מבקרים. קראתי כבר שמישהו הגדיר את זה כאחת ההחלטות הכי גרועות בתולדות איידול וזה כל כך נכון. אין מה לעשות, סיימון הוא דמות מפתח בתוכנית וכשהוא לא מבקר כמעט חצי מההופעות זה מוציא את כל הכיף. (שלא לדבר על כך שעצם זה שהוא לא ביקר את אנופ ומאט הזיק להם. וגם אולי לקריס- אם הוא אהב את ההופעה שלו, קריס יכל לזכות באחת מהתגובות המיוחלות של "אתה יכול ללכת עד הסוף/יש לך סיכוי לזכות בזה". או שזה אולי סתם wishful thinking מצידי).

omrizuo

New member
ג'ים קנטיילו מmtv אמר את כל זה:

יכול להיות שראית את הסרטון ביקורת שלו על התוכנית בMTV?..

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifאני איתך במשפט האחרון

לא כי בא לי בומרנג לשופטים אלא כי אני פשוט נהנית מההופעות של החמישה האחרים יותר.

whatever4

New member
לגמרי.

בלי דני וליל- זאת תהיה חמישיה מצויינת. אולי אפילו הטובה ביותר מכל העונות.

למעלה