טופ 7 - התוצאות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

תמיד ממש רציתי להסכים איתך כי אם אני לא טועה, נולדנו באותו תאריך.
אבל בהחלט זכור לי שלא היינו באותו העמוד בשנתיים האחרונות.
אני לא זוכרת מה היה איתנו בעונה רביעית.
הגם את באליוטים? משעשע אותי שיש לי את אותו הפייבוריט כמו לכמה אנשים פה שממש לא הסכמתי עם הדעות שלהם שנה שעברה... אני עדיין מנסה להחזיק את עצמי כשאני קוראת הודעה שלילית על קוק. 8-|
ואם לחזור לנושא, אז בדיוק. אנופ הוא היחידי שטרם קיבל את הפימפ-ספוט וקריס הופיע השבוע קרוב לסוף. השיבוץ שבוע הבא יכול להיות מאוד קריטי. וקריס (אגב, גם אליסון) יכולים להיפגע מזה ממש ממש.

whatever4

New member
5.8 שליטה../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

(גיליתי שגם דודי מליץ נולד ביום הזה. עדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע). בעונה הרביעית היה לנו כמובן את בו כפרעליו. בעונה החמישית התחילו להתגלות סדקים בינינו כשהפייבוריט שלי היה טיילור ושלך היה אליוט אבל גם אני חיבבתי אותו כך שעדיין שידרנו על אותו גל. בעונה השישית הקרע העמיק שכן אני אהבתי את בלייק ואת שנאת את העונה כולה (אני עדיין לא מבינה איך אפשר לשנוא עונה שבה סנג'איה היה?! הבן אדם מכונת בידור מהלכת). ובעונה השביעית ים סוף נחצה סופית - קוק היה הפייבוריט שלך ואני ממש לא הצלחתי להתחבר אליו ואל העונה כולה. מקווה שלא נצטרך לחכות לאיידול 12 כדי להסכים שוב
.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

הייתי אומרת שסוף סוף יש סלב שנולד בתאריך שלנו, אבל אני לא בטוחה שהוא עונה להגדרה.
(אגב, גם קריסטין מקנמרה מה-36 העונה נולדה ב-5.8!) עדיין יש לי חלחלה קלה כשאני חושבת על עונה 6.
לפחות לא חטפתי התקפי לב מחשש להדחתו של המתמודד האהוב עלי.
גם אני מקווה! נהיה כבר זקנות וזה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה מסביר כמה דברים. ../images/Emo6.gif

לגבי מייגן, אני לא מכירה את אמא שלך.

LeAnnDylan

Well-known member
אליסון הופיעה ראשונה השבוע

אז אני נוטה להאמין שהיא תופיע לקראת הסוף. אני בכלל חושבת שהיא צריכה לקבל את הפימפ ספוט כי אומנם אנופ עדין לא קיבל אותו (אם לא מחשיבים את הוויילד קארד) אבל גם אם הוא יקבל אותו רוב הסיכויים הם שהוא יעוף אז למה לא ל"בזבז" אותו על מישהו ששווה את זה. אני יודעת שאתן מעריצות קריס וזה ותמיד יש נטיה לחשוב שהפייבוריט שלכם (גם כשזה אדם><) בסכנה תמידית אבל זה מה שאומרים כל שנה על הפייבוריטים המובילים ובנתיים אולי חוץ מכריס דוטרי אני לא באמת זוכרת עוד מישהו שהיה פייבוריט מוביל ברמות אדם\דני שלא הגיע עד הגמר אז נכון קריס לא פייבוריט ברמת האדם\דני אבל אני גם לא חושבת שהוא יילך הבייתה השבוע, אין שוב מצב שבעולם שזה קורה. אתן מדברות על שאננות והכל אבל דווקא בגלל ההדחה הכפולה לא משנה איך הוא יופיע או באיזה סדר ההופעות יהיו, כל המעריצים שלו יצביעו בטירוף, במיוחד עכשיו כשאין יותר את הקטע של "טוב נו השופטים בטח יצילו אותו" החל מהטופ 5 הייתי מתחילה לדאוג לו (בהנחה וליל ואנופ אכן יודחו השבוע) אם חס וחלילה טפו טפו טפו בלי עין הרע
|למסה| אליסון תודח או אפילו מאט, אני מניחה שלקריס יהיה עוד שבוע בטוח למרות שאת מאט הוא עוקף בהליכה מבחינת הצבעות לדעתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מצד שני,

לו ולמאט יש הרבה מעריצים משותפים, והרבה מהם ידבקו במאט השבוע בגלל הכמעט-הדחה של שבוע שעבר. וזה כן יכול לפגוע בקריס. מזכיר קצת את ההדחה של מייקל עונה קודמת (המעריצים המשותפים שלו ושל קוק הצביעו קוק כי הייתה לו הופעה לא טובה). אני לא יודעת מה יהיה השבוע, אבל אני אהיה בלחץ.
טוב, נחייה ונראה.

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif

דאגתי למאטי מהרגע שסיים לשיר - שמחתי שהצילו אותו יש לי סימפטיה אליו אבל בשורה תחתונה הכל כל כך סגור העונה - שממש לא נראה לי שזה משנה, לא רואה מישהו בגמר חוץ מדני ואדם (מקווה שאני לא טועה עם אדם וטועה עם דני) אני מקווה שאליסון ומאט ישרדו ואנופ וליל ילכו קודם - אבל כמו שזה מרגיש - זה לא משנה כלום

Mikey Weiss

New member
טוב, הבעיה עם זה שאני רואה את התכנית

בשעות של בני אדם נורמליים היא שלפעמים החיים שלי מתערבים עם הלו"ז של השידור, והיום הייתי עסוקה בלהיות ברכבת. כנראה שאני אצטרך לראות את זה בטלוויזיה כמו בן אדם נורמלי כשזה יתחיל עוד שעה, ולפי הדיווחים שלך, אני יכולה לנחש בערך מתי יהיה בטוח להדליק טלוויזיה.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif מזל טוב, מיק.

תתחיל באמצע, ג'ניפר האדסון נראתה ונשמעה נהדר. כמעט נחמץ לי הלב שלא ראיתי את העונה שבה השתתפה. והכי חשוב, תבדקי שכל נתיכי החשמל שלך עובדים. שבוע הבא יהיה דיסקו ואני לא מסוגלת להיות אחראית לערב כזה, כי כמו שאני מכירה אותי, אפילו אדם לא ישרוד את העצבים הרופפים שלי, אז בלי תרוצים, הבנת?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

אני יודעת שאני הולכת להיות ערה לשידור החי של שבוע הבא. נראה לי שהחרדות שלי מהעפה של קריס יביאו לחזרתי לימי ההצבעות הליליות ע"ש דיוויד קוק.

חח גם אני חשבתי לקום להצביע שבוע הבא ../images/Emo58.gif

אבל אין לי גיזמו על המחשב הזה אז נחיה ונראה עד יום שלישי אם יהיה לי כוח להוריד ואשכרה לקום חח

jess r

New member
תגידו

על מה אתן מדברות? אפשר להצביע מפה לתוכנית?

כן ../images/Emo58.gif

דרך כל מיני תוכנות שנה שעברה כדי להצביע לדייויד הצבענו דרך גיזמו אבל שלחו לי בפייסבוק כל מיני קישורים גם לדברים אחרים שאני אשקול לנסות שבוע הבא אחח מאט מאט, אם אנשים נורמליים באמריקה שיש להם טעם טוב במוזיקה היו מצביעים לא היינו מגיעים למצב הזה ~מאוכזבת קשות~

למעלה