טופ 7 - התוצאות.

קליספרה

New member
אך ליבך לבך ../images/Emo13.gif

חשבתי עליך 10 דקות תמימות הבוקר שראיתי את זה
אני חושבת שהדיסקו היה רע כשהמציאו אותו אז לשחזר אותו - בשביל מה קיבינימט - וכמו שאת יודעת אני באשכרה הייתי שם שהמציאו אותו
והמראה מה היא אומרת - בלבלת אותי כבר אולי תחליטי

הודיה100

New member
../images/Emo58.gif

מאט קיבל הכי פחות קולות, אבל השופטים השתמשו בהצלה- והוא נשאר. זה אומר ששבוע הבא עפים שניים.

jess r

New member
../images/Emo58.gif ערב כייפי ../images/Emo13.gif

ההופעה הקבוצתית היתה באופן מפתיע נחמדה מאוד. אני ממש אוהבת את השיר, וחשבתי שזה היה מצויין שהם לא רקדו. החלק שבו אדם ודני הצטרפו לשיר היה קצת "נו באמת!" בשבילי, אבל למען האמת - דני פשוט הוכיח שבעוד לאדם מגיע להיות שם למעלה בופ 2 - דני פשוט לא מגיע לרמה שלו. ביי דני. ביי ביי. אליסון הצחיקה אותי כשסובבה את הכיסא של סיימון
רואה? היא כן מראה אישיות! אגב אליסון, מה היא לבשה?! זה נראה כמו פיג'מה! למה הלבישו אותה בזה? זה נוראי! מאט הפציץ. הוא פשוט היה הכי טוב ורקד כמו שצריך. נראה לי שהמפיקים ניסו לפצות אותו אז נתנו לו תפקיד חשוב. גם בפירסומת של פורד. אליסון לקחה ברצינות מידי את סיימון ובאמת בירברה וקישקשה יותר מידי. היא צריכה להכין תשובות מוכנות אם היא יודעת שהיא לא טובה בדברים האלו, באמת. להגיד "כן, זה היה מטורף" ו"לימוזינה! לימוזינה!" כמה פעמים ברצף זה לא בדיוק דרך טובה לשקף את האישיות המגניבה לחלוטין שאני יודעת שיש לה. הקרנת הבכורה היתה נורא משעשעת. כולם נראו כאילו הם בחיים לא היו הולכים לסרט הזה אם הם לא היו חייבים. תוצאות: אליסון בטוחה וטוב שכך. יאללה טופ 3! ווהו! כשריאן התחיל לדבר על כריס וסיימון אמר "כריס, לא יצא לי לדבר אתמול אז אני רוצה להגיד שהיית נפלא" פלטתי צווחה כמו גרופית בת 12. זה פשוט היה כל כך מעודד. ורנדי יכול לאכול חרא. נראה לי שרנדי מכין רשימות מראש עם הערות למתמודדים ומקווה לקלוע לדעתם של השופטים האחרים, כי אין לו באמת דעה על כלום. קארה היתה נסבלת ביומיים האלו. לא, יותר מזה - היא באמת מצאה חן בעיני בשתי התוכניות האחרונות. אנופ, בלה בלה צפוי, ליל - צפוי, מאט - דני צריך להיות שם. אם לא הייתי יודעת מראש את התוצאות הייתי באמת במתח כשהעמידו את שניהם ביחד. אבל ידעתי. טוב נו. קייט הדסון - חמודה, אחלה שיר, אהבתי. מיילי סיירוס - מעצבנת, נראת כמו רובוט שדיסני תיכנתו והעשן הזה על הפרצוף שלה, מה נסגר עם זה? גרוע. תוצאות באמת: אנופ - סייף. למה? אתם לא רציניים. הבנאדם זוכה לקריאות בוז מהקהל. שלא נדבר על המחסור החמור בכריזמה שמאט לעומתו מראה יותר ויותר ממנה כל שבוע. ליל, מסיבות שנשגבות מבינתי קיבלה יותר קולות ממאט. לזכותה יאמר שהיא נראתה מאוד נחמד. מה שהיא לבשה החמיא לתחת שלה. הייתי אומרת שהסטייליסטים עשו עבודה די טובה אבל לאור מה שאליסון לובשת אני לא יכולה לעשות דבר כזה. מאט. לא יודעת אם זה בגלל שהוא יודע שעתידו בתוכנית תלוי בהופעה הזאת, אבל היא היתה כל כך מרגשת וכל כך 100% ממנו! אני חושבת שהוא צריך להפסיק להתחבא מאחורי הפסנתר. לסקוט היתה סיבה טובה לשבת שם - למאט יש מספיק מהכל בשביל לבצע את השירים שלו ככה. זה פשוט שידרג את ההופעה בכמה וכמה. סיימון שואל שאלות חסרות פואנטה, בלה בלה. האמת היא שאהבתי שהוא אמר לו שהוא בטח לא יזכה. קודם כל כי אני חושבת שזה תמריץ עוד יותר חזק למעריצים+ות להצביע שבוע הבא וגם כי זה דווקא בדיוק הפואנטה - הם לא שומרים את ההצבעה לדני\אדם, הם נותנים אותה למישהו שמגיע לו להיות פה עוד כמה שבועות. זה לא בהכרח אומר "להציל את האיידול הבא", הם פשוט רוצים לראות עוד ממאט (לא ככה, קארה). שמחתי מאוד שהם סוף סוף נפטרו מההצלה הזאת. אליסון ומאט - חייבים חייבים להפציץ שבוע הבא בטירוף ולשלוח את אנופ וליל הביתה. לא יודעת אם יש בוטום 3 בטופ 6 אבל דני צריך לשבת שם.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

ככה צריך לעשות כל שבוע, לשים את אליסון ראשונה להגיד לה שהיא סייף ואני אוכל לחזור לעיסוקיי.

פטל 11

New member
את יודעת, חשבתי על זה../images/Emo58.gif

נראה לי תמיד מי שפונים אליו ראשון הוא סייף. לא? |מפשפשת בזכרון עונות קודמות| עזבי, אפשר כבר היה לראות את זה לפי סדר הישיבה על הספות, ישר שהתחיל צפיתי מה יהיה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני גם חושבת ככה

וגם אם לא אז 99% מהזמן זה היה ככה. ז"א אני בטוחה שבשלבים של עד הטופ 5-6 ככה זה נכון ובאמת כבר אפשר להבין לפי סדר הישיבה שלהם מי יהיה בבוטום ומי יהיה מול מי בקטע של "אחד מכם סייף השני בבוטום" נהיה כבר צפוי. אני הכי אוהבת את השלבים של הטופ 24\20\16 כי אז זה באמת מותח

Dandushit 24

New member
סייף!! סייף!! סייף!!

אני יודעת שמאט לא עומד לזכות בתחרות אבל הוא יודע לשיר ויש לו סיכוי גדול יותר מאנופ- אני צריך לשיר בספינות שייט- דסאי ומליל- אני נשמעת כמו מרי ג'יי בלייג' ופה זה נגמר- ראונדס שבוע הבא אני מאווד מקווה שיעיפו את השניים שציינתי מעלה ושאדם יפסיק את הצרחותתת שלוו
הוא שר יפה מאוד שישאיר את הניואנסים האלה לסטיבן טיילר ומיק ג'אגר (כמה שאנשים יקראו לזה שירה אני קוראת לזה צרחה של חיה שחוטה) אהבתי איך שהקהל צעק להשאיר את מאט ושסיימון אמר שזה חדשות טובות
חמוד

SHTRUDIDI

New member
איזה פרק תוצאות חביב

לא חשבתי שהגיע לאנופ להיות בבוטום 3 אבל לא חשוב. ליל ומאט, הייתי מעדיפה שיעשו יפה שלום לליל. אבל יופי שהחזירו את מאט, כמו שסיימון אמר הוא לא ינצח אבל בהחלט הגיע לו להישאר עוד קצת. חוץ מזה, אני שמחה שהשתמשו בהצלה, היה מבאס לסיים עונה בלי להשתמש בטוויסט של העונה הזאת או שהיו משתמשים בו על מישהו רק כדי להשתמש. ההופעה של מאט הייתה טובה יותר הפעם מאשר זו של תוכנית ההופעות. ג'ניפר הייתה מדהימה, מיילי הייתה חביבה והשיר הקבוצתי היה נחמד לצפייה. יאללה, שבוע הבא מדיחים שניים. יהיה מעניין.

elena20

New member
איזה חמוד מאט ../images/Emo9.gif ידעתי שיצילו אותו ברגע

שסיימון אמר שזה יכול להפתיע אחד מהם. ברור שהוא לא יזכה וגם לא יגיע לגמר, אבל לפחות לראות אותו שבוע נוסף.

maymayush

New member
אתם מפספסים את הקטע הכי טוב בהצלה הזו!

זהו, אין יותר הצלת השופטים!! כל הדרמה המיותרת הזו נגמרה! איזה יופי
עוד דבר מעולה בהצלה הזו: היא לא הלכה על דני/ליל. מאט הוא לא פייבוריט מובהק שלי, אבל היו לו כמה ביצועים טובים, והוא הרבה יותר מקורי מדני וליל. מה שטוב בהצלה הזו זה שהצילו מתמודד שבנה לעצמו מוניטין בהופעות טובות בתוכנית עצמה, ולא סומן ושיעמם והודח, והשופטים רצו לשמור אותו אז הם הצילו אותו. שבוע הבא דיסקו... זה תמיד נגמר רע. למה הם לא מפסיקים עם השבוע הזה כבר? רוצה שבוע שנות החמישים/שישים!! אני רואה עכשיו את העונה החמישית, משלימה פערים, איזה יופי הפרק של שנות החמישים היה... בכלל, איזו עונה מעולה! אני לא יודעת על מה הזמן מתבזבז עכשיו, אבל בעונה החמישית יש מלא זמן... ראיין מדבר מלא ועושה שטויות, למתמודדים יש הרבה יותר זמן מסך והם ממש מצחיקים וחמודים ובעלי אישיות... אין מספיק זמן והמתמודדים אנמיים, זו הבעיה של העונה הזו. (חוץ מאדם, שאני לא חושבת שקיים מישהו שיקרא לו אנמי...). אני חושבת שגם הם היו הרבה פחות מודעים לעצמם פעם. רק דבר אחד: איך לעזאזל טיילור היקס זכה?!?! מה קרה שם? צריך לעשות שרשור על למה איידול מתדרדרת מהעונה השישית. זה רק אני או שבאמת יש תחושה כזו?

Fairywitch

New member
אה- ובכל מקרה לא הייתה הצלת שופטים יותר ממש

בקרוב- ריאן אמר שיש רק עוד שבועיים להשתמש בזה. זה נועד להיות ככה מראש? שזה לא עד הטופ 3? או ששינו את החוקים באמצע?

אמרו מראש

שזה עד הטופ 5 בלבד. כלומר אם לא היו משתמשים בזה השבוע אז בשבוע הקרוב היתה הצ'אנס האחרון להצלה.

ומן הסתם

הם מנחשים כמו הרוב שהבאה תהיה ליל, שפחות ראויה ממאט להצלה, ולכן ההחלטה היתה נכונה לדעתי. אבל מעכשיו אני מתחילה לחשוש לגורלו של אדם

פטל 11

New member
דווקא לא../images/Emo27.gif

בראיון שנתן סיימון (שמו פה קישור איפשהו), הוא אמר שהוא חושב שאנופ הוא הבא התור ללכת, והוא לא מוכן להציל אותו. הסיבה הזו, בשילוב עם זה שהקהל היה משולהב והיה איכפת לו, היו הסיבות לכך שהשתמשו בהצלה
. ככה לפחות סיימון אמר... אני חושבת שזה יותר מורכב ושלא מספרים לנו הכל, אבל שיהיה
ולא נראה לי שיש לך מה לדאוג לאדם...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לאדם את דואגת?

אין שום סיבה בעולם לדאוג לאדם. לקריס ולאליסון צריך לדאוג. קרוב לוודאי ששבוע הבא יעוף גם מישהו שלא צריך לעוף.

תיאורטית זה נכון

אבל מעכשיו הכל באמת פתוח והכל יכול לקרות. יש שוקרים לפעמים. אני באמת דואגת גם לקריס ואליסון. נצטרך להחזיק הרבה אצבעות השבוע.

למעלה