../images/Emo58.gif ערב כייפי ../images/Emo13.gif
ההופעה הקבוצתית היתה באופן מפתיע נחמדה מאוד. אני ממש אוהבת את השיר, וחשבתי שזה היה מצויין שהם לא רקדו. החלק שבו אדם ודני הצטרפו לשיר היה קצת "נו באמת!" בשבילי, אבל למען האמת - דני פשוט הוכיח שבעוד לאדם מגיע להיות שם למעלה בופ 2 - דני פשוט לא מגיע לרמה שלו. ביי דני. ביי ביי. אליסון הצחיקה אותי כשסובבה את הכיסא של סיימון
רואה? היא כן מראה אישיות! אגב אליסון, מה היא לבשה?! זה נראה כמו פיג'מה! למה הלבישו אותה בזה? זה נוראי! מאט הפציץ. הוא פשוט היה הכי טוב ורקד כמו שצריך. נראה לי שהמפיקים ניסו לפצות אותו אז נתנו לו תפקיד חשוב. גם בפירסומת של פורד. אליסון לקחה ברצינות מידי את סיימון ובאמת בירברה וקישקשה יותר מידי. היא צריכה להכין תשובות מוכנות אם היא יודעת שהיא לא טובה בדברים האלו, באמת. להגיד "כן, זה היה מטורף" ו"לימוזינה! לימוזינה!" כמה פעמים ברצף זה לא בדיוק דרך טובה לשקף את האישיות המגניבה לחלוטין שאני יודעת שיש לה. הקרנת הבכורה היתה נורא משעשעת. כולם נראו כאילו הם בחיים לא היו הולכים לסרט הזה אם הם לא היו חייבים. תוצאות: אליסון בטוחה וטוב שכך. יאללה טופ 3! ווהו! כשריאן התחיל לדבר על כריס וסיימון אמר "כריס, לא יצא לי לדבר אתמול אז אני רוצה להגיד שהיית נפלא" פלטתי צווחה כמו גרופית בת 12. זה פשוט היה כל כך מעודד. ורנדי יכול לאכול חרא. נראה לי שרנדי מכין רשימות מראש עם הערות למתמודדים ומקווה לקלוע לדעתם של השופטים האחרים, כי אין לו באמת דעה על כלום. קארה היתה נסבלת ביומיים האלו. לא, יותר מזה - היא באמת מצאה חן בעיני בשתי התוכניות האחרונות. אנופ, בלה בלה צפוי, ליל - צפוי, מאט - דני צריך להיות שם. אם לא הייתי יודעת מראש את התוצאות הייתי באמת במתח כשהעמידו את שניהם ביחד. אבל ידעתי. טוב נו. קייט הדסון - חמודה, אחלה שיר, אהבתי. מיילי סיירוס - מעצבנת, נראת כמו רובוט שדיסני תיכנתו והעשן הזה על הפרצוף שלה, מה נסגר עם זה? גרוע. תוצאות באמת: אנופ - סייף. למה? אתם לא רציניים. הבנאדם זוכה לקריאות בוז מהקהל. שלא נדבר על המחסור החמור בכריזמה שמאט לעומתו מראה יותר ויותר ממנה כל שבוע. ליל, מסיבות שנשגבות מבינתי קיבלה יותר קולות ממאט. לזכותה יאמר שהיא נראתה מאוד נחמד. מה שהיא לבשה החמיא לתחת שלה. הייתי אומרת שהסטייליסטים עשו עבודה די טובה אבל לאור מה שאליסון לובשת אני לא יכולה לעשות דבר כזה. מאט. לא יודעת אם זה בגלל שהוא יודע שעתידו בתוכנית תלוי בהופעה הזאת, אבל היא היתה כל כך מרגשת וכל כך 100% ממנו! אני חושבת שהוא צריך להפסיק להתחבא מאחורי הפסנתר. לסקוט היתה סיבה טובה לשבת שם - למאט יש מספיק מהכל בשביל לבצע את השירים שלו ככה. זה פשוט שידרג את ההופעה בכמה וכמה. סיימון שואל שאלות חסרות פואנטה, בלה בלה. האמת היא שאהבתי שהוא אמר לו שהוא בטח לא יזכה. קודם כל כי אני חושבת שזה תמריץ עוד יותר חזק למעריצים+ות להצביע שבוע הבא וגם כי זה דווקא בדיוק הפואנטה - הם לא שומרים את ההצבעה לדני\אדם, הם נותנים אותה למישהו שמגיע לו להיות פה עוד כמה שבועות. זה לא בהכרח אומר "להציל את האיידול הבא", הם פשוט רוצים לראות עוד ממאט (לא ככה, קארה). שמחתי מאוד שהם סוף סוף נפטרו מההצלה הזאת. אליסון ומאט - חייבים חייבים להפציץ שבוע הבא בטירוף ולשלוח את אנופ וליל הביתה. לא יודעת אם יש בוטום 3 בטופ 6 אבל דני צריך לשבת שם.