טופ 7 - התוצאות.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif טופ 7 - התוצאות.

התכנית, מבחינתי, התחילה רע. מה עשיתי רע בחיים שלי שנאלצתי להקשיב להם שרים ורצים לעבר הקהל עם שיר הנושא של פלאשדאנס? טוב, זה היה מבחיל בטירוף, אבל הדבר היחיד שכן שמתי לב אליו הוא שלשם שינוי, לאחר אינספור נסיונות כושלים, הם הצליחו להחזיק הופעה משותפת בלי שיתחשק לי לכבות את המסך. אחר-כך הראו אותם בפרימירה לסרט 17 AGAIN (כוכב הסרט זק אפרון שגם נמצא בקהל) מתלהבים מעצמם עד מוות.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif חלק א'.

אליסון נעמדה ראשונה. ראיין חלק לה סופרלטיבים כשהבולט בהם דבריו של סיימון "את התקוה הנשית היחידה בתוכנית הזאת". היא, כמובן, ניצלה מהדחה. אדם נעמד ראיין צטט את פאולה (השם יודע למה) אבל היא כמובן היתה בעדו. הוא, ברור מאליו, לא נשקל בכלל להדחה. הוא התיישה בהקלה. אנופ נעמד שלישי. למרות שראיין השתמש במילותיו של רנדי שהוא טוב בלה בלה בלה, הוא נשלח אל הבוטום 3. צפוי? כאילו דה! תכף תעלה לשיר ג'ניפר האדסון, ההוכחה שלא צריך לזכות בתחרות כדי להצליח בחוץ.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif חלק ב'.

המחשב שלי קרס, בחיי. ככה פתאום הוא נכבה בו. נראה לי שההתמרדות שלו צריכה לומר לי משהו ואני לא מבינה מה בדיוק :) עד שהוא עלה ראיין השלים את הבוטום 3. אל אנופ הצטרפו ליל ומאט. רק השם יודע, שלאחד מהם בוודאות לא הגיע להיות שם, בניגוד גמור לליל האיומה. ראיין פנה אל זאת שלא יודעת לספור (קארה למי שתהה) ולזאת שמגמגמת (פאולה, נו) ושאל אותן האם זו השלישיה הנכונה. הראשונה אמרה שלצערה כן, למרות שהיא אוהבת בלה בל והשניה גמגמה. ראיין שלח אחד מהם לשבת. את... אנופ. כן, גם אני הייתי מופתעת. לא בגלל שבכלל הגיע לו להיות שם מלכתחילה, אלא שלראיין יש הסטוריה מתעללת ארוכה עם אנופ בסיטואציה הזאת. נותרו שניים: ליל ומאט. לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה רעה. בינתיים פרסומות.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif חלק ג'.

אל הבמה עלתה מיילי סיירוס, זמרת נהדרת בת 16. רנדי, רוצה לומר משהו על גילה הצעיר? היא גרמה לי לחשוב על הפער העצום בינה לבין מתמודדות הווה ועבר באמריקן איידול כמו אליסון העכשווית וג'ורדן מעונה 6, למשל. היא יודעת בדיוק מי היא בתור יוצרת והולכת עם זה עד הסוף. שאפו. ראיין פנה אל סיימון ושאל לדעתו. סיימון אמר שאולי יש סיכוי שהוא ישקול להציל אחד מהם וזו תהא כנראה הפתעה. ראיין שאל האם הוא מתכוון לליל וסיימון ענה לו "עוד נראה". אוף, עוד פעם פרסומות. למה? כמה כסף פוקס מנסים לסחוט מהדבר הזה קיבינימט?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif כנראה שלא.

מאט מוצל! האמת? אני מופתעת. שבוע הבא יהיה קשה.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif קשה למי?

להם כמתחרים בגלל ההדחה הכפולה או לנו כי נתקענו עם ערב אימה בסגנון הדיסקו? אני חושבת שלנו יהיה יותר קשה. וליל עדיין איתנו. סאמק.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם וגם, ../images/Emo58.gif

אבל התכוונתי להם. גם לנו, אבל גם להם. והם עוד צריכים להתמודד עם דיסקו!

Theshe

New member
../images/Emo58.gif אחרון ודי.

שאני אמות. ליל ניצלת. אין אלוהים, בחיי. זה הזמן להמרה דתית או להמרה אנטי דתית. אתאיזם לכולם. ראיין שלח את מאט להציל את עצמו עם שיר דוחה של בריאן אדמס. מסכן, עם שיר כזה כמה סיכוי כבר יש לו? קארה ופאולה מתמוגגות. מאט נראה נפלא, אגב, סקסי מתמיד. בינתיים הביצוע שלו נשמע נחמד, רק שאני לא בטוחה שזה יספיק כדי להשאירו בתוכנית. מצד שני, סיימון אמר שהוא שוקל להפתיע. האם זו תהא הפתעה למרות הכל? השופטים מתלחששים. הממ. סיימון היה מרושע. שאל אותו "כמה פעמים היית בתחתית?" ו-"אני לא רואה אותך זוכה בתחרות". אחר-כך הוא הציל אותו. השישיה הנותרת קפצה עליו בשמחה. קריס כמעט התעלף, כנ"ל אנופ. סיימון אמר שהשמחה שלהם מוקדמת מדי משתי סיבות: שבוע הבא תהיה הדחה כפולה. שבוע הבא שבוע דיסקו. אה, למי אכפת? העיקר שמאט לא הולך לפני ליל. יש צדק בסופו של דבר, ולא, עדיין אין אלוהים. לילה טוב וזה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif רק ששבוע הבא ../images/Emo58.gif

לא יקרה ששניים ילכו לפני ליל. זה יכול להיות. אני מאוד מקווה שיתנו לליל להופיע ראשונה ואת הפימפ-ספוט יתנו למישהו ניטראלי שגם ככה ימשיך הלאה בטוח (למרות שנראה לי שהיחידי שלא קיבל עד עכשיו פימפ-ספוט הוא אנופ, וזה יכול להיות לא טוב).

Theshe

New member
../images/Emo58.gif מהפה שלך לאוזניים שלהם.

אני יודעת שאת לא משתגעת על אנופ אבל מגיע לו פימפספוט וכולי תקווה שגם ייקבל ויפגיז. נשבעת לך שאם הוא לא דופק הופעה, הוא ואני גמרנו סופית! :) ודי, תהיי נחמדה, תני לו הזדמנות. אפילו אני נתתי כבר שלוש הזדמנויות לקריס שלך. אה, אני עדיין מחכה לקרוא את דעתך את ההופעה של אדם משבוע שעבר. למה את מתחמקת, אה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הוא חביב והכל, אבל הוא משעמם אותי, והוא בטח שלא חומר לטופ 5. מה גם שאם הוא לא מודח שבוע הבא, הוא ישאר על חשבון קריס/אליסון/מאט (כי דני ואדם מצופים זהב וכולי תקווה שליל גמורה). מה שכן, מבחינת הגינות, מגיע לו פימפ-ספוט. אבל חבל שזה לא קרה קודם.
דווקא הגבתי ספיציפית לגבי ההופעה של אדם שבוע שעבר. לגבי כל הפרק, כתבתי הודעה שנמחקה לי וזה היה אחרי יום מתיש בעבודה ולפני ליל הסדר, אז ויתרתי. גם השבוע, צפיתי בסטרים אז לא כתבתי רשמים תוך כדי, ואני לא מזוכיסטית מספיק כדי לצפות בכל הפרק שוב (רק על ההופעה של קריס חרשתי קצת
). אולי בשישי.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif דעתי...

האמת שאין לי דעה נחרצת. אני חושבת שמאט בסך הכל מוכשר אבל יש זמרים טובים ממנו ואין שום ערבות שהוא לא יעוף שבוע הבא... ומצד שני די שמחתי בשבילו... אני חושבת שיש אנשים שצריכים לעוף קודם כמו אנופ וליל שמאכזבים כבר הרבה זמן... השאלה היא האם הם באמת יעופו שבוע הבא? מה קורה אם ליל דופקת הופעה מהסרטים או אנופ? ואחד הפייבוריטים יחטוף על ההצלה הזאת? בעיה. ולדעתי הפימפ ילך שבוע הבא לדני. זה הכי בטוח אגב. הוא גם ככה חזק מאוד בהצבעות פימפ ספוט או לא. הם לא יתנו לאנופ למרות שהוא היה בהתחלה יותר מדי פעמים. אבל ליל תופיע בין הראשונים התירוץ כפול- גם כי היא קיבלה פימפ ספוט השבוע וגם כדי להיות בטוחים שהיא תעוף. אליסון תופיע לקראת הסוף כדי שחס וחלילה לא תיפול לבוטום... קריס לדעתי בטוח בתקופה הקרובה כל הזמן נראה שהוא בסכנה והאמת רחוקה משם. השאלה היא- האם מאט יופיע בהתחלה או בסוף.הוא הופיע לקראת הסוף השבוע ואנופ הופיע שני הדבר הנכון יהיה להחליף ביניהם אבל אז מאט בסכנה וזה יהיה דבילי אם הוא יעוף שוב הם לא ירצו את זה....

Sweet Misery

New member

דווקא העובדה שקריס תמיד נראה בסכנה אבל מתברר שהוא לא, עשויה להיות בעוכריו. לקהל המצביעים שלו אסור להיות אדישים, וזה יכול להיות המצב. אלוהים ישמור, אם עלם החמודות יגרור אותי לחזור להצביע שעתיים דרך האינטרנט כמו שנה שעברה...

הודיה100

New member
נכון!

גם אני חושבת ככה.. למרות שאני מאמינה שהמעריצות הקבועות יצביעו כרגיל. מה שמטריד אותי זה שאר האנשים שמחבבים אותו ומצביעים לו שיכולים לראות הופעה מדהימה ולהגיד נו טוב הוא ישאר בכל מקרה.. אגב- איך מצביעים מהאינטרנט??

Sweet Misery

New member

כן, ויצביעו למאט כי הוא היה אמור לעוף. שבוע הבא יכול להיות ממש ממש טריקי. יש איזו תוכנה בשם גיזמו שהצבעתי דרכה שנה שעברה. אני לא בטוחה אם זה עדיין טוב - ניסיתי ביום שלישי בלילה להצביע קצת וכל הזמן היה לי תפוס, אבל אני לא יודעת אם זה כי באמת היה תפוס או אם הקו לא טוב. אם את רוצה לנסות, אני אשלח לך מסר לגבי זה. :)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אגב, אם אתן תוהות למה הברזתי לכן,

מסתבר שהתוכנה שהצבעתי דרכה שנה שעברה זזה לשעון החוף המערבי (כנראה), מה שאומר שההצבעה דרכה מתחילה רק בסביבות 6. הציעו לי כל מיני אופציות אלטרנטיביות (כמו iCall) שאני אנסה הלילה. אם יש כאן מישהי הרפתקנית שרוצה לנסות להצביע, אני אחלוק איתכן, אבל אני לא סמוכה ובטוחה שזה באמת יעבוד.

whatever4

New member
לגמרי.

אני ממש חוששת לקריס שבוע הבא. אומנם השבועיים האחרונים הוכיחו שיש לו בסיס מעריצים הרבה יותר גדול ממה שחשבתי אבל עדיין לא מספיק גדול כמו לאדם ודני. אני בהחלט חושבת שיכול להיות מצב שקריס ייפול בין הכיסאות. אם נניח לרגע שליל היא זו שתעוף (קרוב לוודאי שהיא גם תשיר בהתחלה, דבר שיזיק לה) השאלה היא מי יעוף איתה? מאט נראה לי הרוויח מכל הבאז סביבו השבוע ואם ייתן הופעה סבירה פלוס הוא יכול להישאר. אם הם ייתנו לאנופ את הפימפ ספוט, קריס יהיה בבעיה. (אה, וזה רק נדמה לי או שלראשונה מאז עונה 4 יש לו פייבוריט משותף? חזרו הזמנים הטובים
).

למעלה