טופ 7 - התוצאות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אין לי על אף מחשב,

הורדתי בשלישי לאחד מהם אבל הוא שיגע לי את הצורה. אני אצטרך לבדוק את זה טוב יותר בשלישי הבא.

Mikey Weiss

New member
בשבוע הבא אני אקרא אותך לצ'ט בזמן השידור

ונראה ביחד. איך זה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

** **(צורת הביטוי של ילדה בשנות העשרה המוקדמות. עמך הסליחה)

omrimayo

New member
דעתי... ../images/Emo58.gif

קצת שמח שמאט הוצל... כי אני ממש רוצה שאנופ וליל יילכו לפניו... מקווה שזה יקרה שבוע הבא אבל אף אחד לא יודע שזה מה שיקרה באמת... שמח שקריז לא היה בבוטום 3... ושמח מאוד שליל הייתה בבוטום 2. ממש רוצה את קריס אליסון ואדם כטופ 3... אבל אין כזה סיכוי כמובן כשדני נמצא. יאללה עוד שבוע עבר... שבוע הבא יהיה בלאגן.

AgAm S

New member
אוי לא ../images/Emo58.gif

למה לעזאזל מאט מקבל פחות קולות מליל, אנופ ודני ?! הוא פי מליון יותר טוב מהם ! איף אז אני מבינה שאין סיכוי שהוא יהיה בטופ 3
פאאאאק אמריקה.

RiMiK

New member
../images/Emo58.gif

ההרגשה היא מרה/מתוקה. למה מתוקה? כי מאט לא עף!!! אני בכלל הייתי בשוק שהוא היה בבוטום 2... אבל זה מילא... איך הצביעו לליל יותר?!?! מצחיק שהפימפ ספוט לא עזר לה כ"כ חחחח למה מרה? כי למה לכל הרוחות ליל ואנופ לא עפו??? ואם שבוע הבא ירצו להעיף חס וחלילה את כריס? או את מאט שוב??? (ברור שאדם לא בסכנה אז אני לא דואגת לו בכלל). הייתי בטוחה שישתמשו בהצלת השופטים בטופ 6... כנראה שטעיתי. העיקר מאט נשאר איתנו=]]]]]]]]]]]]

../images/Emo58.gif

עשה לי רע שאמרו למאט שהוא עף, אבל הללויה על החוק החדש
הוא בהחלט נוצל כראוי אני מקווה ששבוע הבא יצביעו לו חזק כדי שהוא לא יעוף ובגלל שעפים 2 אולי סוף סוף נזכה לראות את ליל אומרת ביי ביי הנושא של שבוע הבא נשמע מזעזע.. בטח אדם יפציץ הופעה וכריס ו/או מאט יכולים גם לעשות הופעה טובה אם ישנו תעיבוד..

פטל 11

New member
הו הו הו סיכומון ../images/Emo69.gif../images/Emo58.gif

לבי לבי הקטן. באמת נו. למה ככה. אני עוד צעירה (בערך), למה התקף לב. מהרגע שאמרו שאליסון סייף צפיתי שזה מה שיקרה. איך ריחמתי על מאט. הוא נראה כמו איזה ילד מסכן שעשו עליו חרם. אבל איך הקהל צעק "סייב סייב" ואיך השאר קפצו עליו. כפרות.
אבל מה, עכשיו - בעיה. לא יודעת איך לאכול את מה שיהיה בשבוע הבא... מאד מאד מקווה שהוא ישאר אם רק כדי שהשופטים לא יצאו אהבלים עם ההצלה. ומאד מקווה שיעופו בשבוע הבא חבריו לבוטום. איך איך איך הם קיבלו יותר קולות ממנו, איך. או שלא? אולי הכל קונספירציה אחת גדולה?
ותהיות השבוע- - תביאו לי מישהו אחד שחושב ששבוע דיסקו זה רעיון טוב.
- מה זה המיילי סיירוס הזה. מה זה זה. זה יודע לשיר? זה אנפף לי שירת אף זמזומית באוזן וזה נשמע פיכסה. - האם ליל מסתכלת במראה? ומה המראה אומרת לה? (אתם מוזמנים לענות).

למעלה