הנפילים - פרק 27

ילד רע 16

New member
../images/Emo207.gif התקציר לפרק הבא.../images/Emo58.gifים!

שימו לב - כאן התקציר לפרק 28 שישודר הערב, 20:30, בyes ישראלי. הקריאה על אחריותכם בלבד
בתקציר יש הרבה ספוילרים שיכולים במידה מסוימת להרוס את ההנאה מהצפייה בפרק. אם עדיין לא קראתם את התקצירים ...
פעם ראשונה: אסף מכניס את אביגייל לכמ"ג. ליאה מגלה על הנשיקה של צורי ועדי. אביגייל מפעילה פצצה במסדרון הקירור בכור, התוצאות נוראיות! תהנו.

../images/Emo3.gif../images/Emo5.gifכימעט הקאתי הפרק

מיאלה הבמבה בשקולד מיאלה האפרופו והבפלאה צ'פס טבול בשוקו

lital20076327

New member
חחחחחחח...אבל...

הבמבה והשוקולד..והוופל והאפרופו מלא עושים את זה...כמוני לדוגמא...חחחח... אבל הצ'יפס והשוקו באמת הרג אותי מצחוק....ומה עם האבוקדו והטונה??? איכככככככסססססססססססס!!!!!!

snirf

Active member
../images/Emo5.gif../images/Emo45.gif

זה היה בהחלט מגעיל שהיא טבלה את הצ'יפס בשוקו איזה שילוב מוזר

ילד רע 16

New member
לא נכון! במבמה ושוקולד זה ממש טעים.

אתם חייבים לנסות את זה. שוקולד פרה ובמבה צהובה, אין יותר טעים מזה! זה הכי הולך ביחד!

אביקם1

New member
ראיתי עכשיו

פרק מעניין מאוד והאופס בסוף עשה לי את זה וגם מאור קורע כתמיד וגם יובל קורע שהוא מביא לעדי אוכל ואז היא מביאה אותו לצורי ואם כבר מדברים על אוכל איכס איזה מגעיל זה שוקו עם צ'יפס והטמבלים הערסים כאלה דפוקים במקום להילחם ביחד הם משמידים אחד את השני וחוסכים לצורי עבודה

nofarosh11

New member
מאיפה אתה *מצנזר*? ../images/Emo3.gif

זה לא מופיע לי באימיול ואני אצל סבתא שלי, יש לה הוט אז לא ראיתי..

nofarosh11

New member
אייייוווווווו ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

חיפשתי עכשיו באימיול את הפרק וראיתי שכתוב 'הנפילים פרק 27' אז הורדתי, וזה ירד מהר באופן מחשיד
ו... ו.. :)-{) זה ירד, ובאתי לראות את הפרק ו.. ו.....
זה הרויד לי סרט.. אמממ.. בצבע השמיים/הימם
אני עוד מתאוששת מזה..

ילד רע 16

New member
XD מסכנה

חחח מישהו תפס אותך מורידה סרט-בצבע-השמיים-היפים-שלנו ?!?!!!?? חחח

nofarosh11

New member
ף../images/Emo6.gif באמת מסכנה../images/Emo3.gif חח, ולא.. מזל../images/Emo178.gif

ח, אני כולי מתחילה לחפש את התיקיה של האימיול (כי זה במחשב של סבתא שלי אז לא ידעתי איפה זה..) כדיי למחוק, ולא מצאתי.. חח, כולי נלחצתי

nofarosh11

New member
חח, כן :) יש לי דודה שעדיין לא נשואה, אז כל פ

**פעם כשאני אצל סבתא שלי (וזה קורה מלא, יש שם התנחלות על שמי, אנחנו באותו מושב אז כל היום כמעט אני שם
) אני בחדר שלה, עד שאוכלים
חח, יש שם טלויזיה ומחשב, אז..

למעלה